perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf super service en krijg je een kom thuis gevoel. Vriendelijk personeel en staan je altijd te woord.\r\nIk kom hier al meer dan 20 jaar en heb bij Jan van Veen altijd een betrouwbare auto auto gekocht.\r\nIk zeg nu dat de volgende auto ook hier gekocht gaat worden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een 4 tal maanden geleden op zoek gegaan naar een andere Audi A4 en al doende terecht gekomen bij Jan van Veen auto\'s. Het was mijn vrouw die de auto op internet opmerkte. Dag erna met vrouwlief naar Zuilichem gereden (meer als uur rijden) waar we een bedrijf aantroffen met een enorm scala aan prachtige auto’s . Bij het aanzien van de desbetreffende Audi A4 waren we gelijk verkocht. Geholpen door de zeer vriendelijke en sympathieke verkoper Cor, een mooie deal gesloten. Na verloop van tijd nog een probleempje aan de auto gehad (krakend geluid) waar men kosten nog moeite heeft gespaard om dit op te oplossen. Echt grote klasse!! Ik kan een ieder aanbevelen om bij dit bedrijf een auto aan te schaffen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastische ervaring! Niet alleen ben ik erg blij met de auto die ik heb gekocht, ik ben erg onder de indruk van de service die ze leveren. \r\nEen bedrijf die over & above gaat, klantenservice hoog in het vaandel heeft staan en tevens een goede opvolging! Ik kan hen aan iedereen aanraden.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\nBeste Jantine (Jan van Veen auto\'s), naar aanleiding van onderling contact met betrekking tot het door mij geplaatste bericht geef ik opnieuw een berichtgeving weer. Zoals uitgelegd door jou als medewerker/eigenaar van het bedrijf hebben jullie alles in werking gesteld om het door mij gevraagde te achterhalen. In mijn beleving is dat een dikke 10 waard. Jullie hebben te kennen gegeven dat jullie ontwetend waren in het door mij verkondigde. Jullie hebben hierin diverse stappen ondernomen om alles met betrekking tot de aanschaf van de auto, Audi A3, 2.0TDI 184pk aangeboden voor een prijs van EUR 39.900 op jullie website te achterhalen dan wel terug te draaien. Dit maakt jullie in mijn beleving als individu betrouwbaar en daarmee de vele geplaatste recensies des te meer waar. Ik wil jullie danken voor de actie ondernomen op mijn vraagstelling. Helaas is het onmogelijk om de recensie te verwijderen dus daarom hierop ook deze aanvulling. Ter kennisname voor de lezers mag het eerder geplaatste bericht, geplaatst op 28 september 2017 door Daan uit Nijmegen, dan ook teniet worden gedaan. Kortom in mijn beleving na onderling contact een betrouwbaar bedrijf, dat zodra er ook maar iets riekt naar onredelijkheid alles in werking stelt om de waarheid te achterhalen! Klasse!!\r\n\r\nDe ondergenoemde punten in achtnemende het bovenstaande dan ook max beoordeeld, omdat het door mij als zo ervaren is.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eindelijk een garage die je als klant behandeld! 6 maanden geleden een leuke Golf gekocht, na wat weken rijden had ik problemen met de ophanging. Ik dacht daar gaan we weer...naar lang wachten en eerst zelf proberen op te lossen toch maar naar Gerrit gebeld. Hij was heel duidelijk, auto terug brengen, leenauto mee en probleem wordt opgelost! En ja hoor alles opgelost en alles onder de beloofde garantie! Volgende auto weer hier! Gerrit en collega\'s bedankt voor de super service en tot de volgende keer!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al 20 jaar een \"vaste klant\", van Jan van Veen auto\'s B.V. Met \"vaste klant\", bedoel ik, dat zowel ik als al mijn gezinsleden hier al onze auto\'s kopen.\r\nDe reden dat ik telkens terugkeer, ligt in de wijze waarop ik als klant behandeld wordt en de vertrouwensrelatie die ik met hen heb opgebouwd. \r\nNamens mijn gezin wil ik hiermee mijn dankbaarheid voor zoveel jaren onbezorgd rijplezier uiten.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was al een poosje op zoek naar een Skoda Octavia station model. Een jonge occasion met weinig km en een goede uitvoering. En dan is de spoeling toch dun zo blijkt. Ik heb een maand of 3 gezocht, maar ik had ook geen haast. Op enig moment kwam er eentje online precies conform de eisen en een goede prijs. Octavia type style, nov 2015. Bijna alles zit er dan ook op. Ik heb meteen een mail gestuurd met verzoek tot inruil (ook een Octavia, model 2011). Daar kwam vlot een reactie op terug met een mooi aanbod. Natuurlijk is het allemaal op afstand, ik moest er wel 170 km voor reizen. Vervolgens kwam ik er aan en ik zag werkelijk een prachtige auto. Geen kras te vinden, ook niet bij de kofferruimte op het plastic. Gewoon als nieuw. En wat een verschil is zo\'n model dan al weer, die auto\'s zitten zo strak in elkaar. Daarna de zaak netjes afgehandeld, alles vriendelijk en keurig.\r\nIk steek mijn duim op hiervoor en kan anderen alleen maar aanraden dat je voor zulke aankopen best een eindje kunt rijden.\r\nHet leuke is dat je dan op de terugreis ook de nieuwe auto meteen even goed kunt proberen.\r\nMet dank aan Klaas en de medewerkers.\r\nAls ik ooit weer ga zoeken, zal ik dit bedrijf zeker niet overslaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super aardige verkopers goede inruil\r\nZeker een aanrader voor iedereen

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorige week een Golf 7 gekocht. Werden netjes behandeld en ze hadden alle tijd. Auto werd zelfs nog even gewassen tijdens het afhandelen van de papieren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de tweede keer een auto gekocht bij Jan van Veen, deze keer een VW7. Zeer correct en prettig geholpen door Klaas, ongedwongen sfeer, altijd een feestje om er een auto te kopen.\r\nKlaas bedankt voor de super service en de correcte afhandeling! tot de volgende aankoop :).

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 woord PERFECT!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Koop er al jaren mijn auto, vorige week mijn nieuwe Golf opgehaald omdat de kinderen wat groter worden en we de passat niet meer nodig hebben. Hij rijdt super! Elke keer weer krijg ik een goed advies van de verkopers, super tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super. Klaas hoeeft ons goed geinformeerd over de telefoon zodat we een goed beeld konden krijgen van de auto. We komen uit Friesland, dus eerst even kijken was voor ons geen optie. De auto werd keurig afgeleverd met nieuwe APK en banden. Erg tevreden!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf binnen 5 jaar 4 auto\"s gekocht bij Jan van Veen,dat wil wat zeggen dan he! goede service , aardig personeel , behalve Klaas dan.. grapje.. Klaas is een topverkoper, zakelijk maar ook in voor een geintje.Zou het iedereen aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na stuk of 7 golfjes ga ik eens voor een Audi A3 bij Jan van Veen.Zag er een staan op hun site met Cor gebeld op maandag we waren zo klaar via de telefoon en op vrijdag de auto in perfecte staat gehaald. Het is steeds weer een feestje als ik bij van Veen kom. Heel fijn en gezond bedrijf waar ook de mensen in de werkplaats hun steentje met hun kennis goed bij dragen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn pa heeft ooit polo gehaald voor een mooie prijs. Neef van me vader heeft golf 6 gehaald best goed deal en heb laatst op 3-4-2017 golf 7 gehaalf km stand op hoge kant maar wel heel netjes en mooi rij er al 2 weke bijna in en ben nog te vreden het is ook beetje geluk\r\nMet autos natuurlijk klaas bedankt en hij heeft goed humor voor klanten met prijzen doet hij niet veel van af maar autos zijn meest vertrouwbaar dan prticulier

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf aardige mensen, goede service komen gemaakte afspraken na. al met al een goed bedrijf om ongedwongen voor een auto te gaan kijken.\r\nVerkoper Klaas heeft ons geholpen en dit na alle tevredenheid!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net auto gekocht bij Jan v Veen! Klaas (en Bert) waren mijn hulpverleners in kwestie verkopers! Prettige lui om mee samen te werken.Heel fijn geholpen en de volgende Golf óók hier weer vandaan! Bedankt Klaas voor de prettige samenwerking ...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijn bedrijf goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gebruikte Passat Variant gekocht, oude auto ingeruild. Prima ervaring met verkoper Klaas. Professioneel, helder, zakelijk en toch ook persoonlijk. Van harte aanbeveling. Bedankt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn golf 5 ingeruild voor een golf 7. Ik ben zo goed geholpen door de verkoper Bert jr. Zeer tevreden top.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie golf uit 2012 gekocht tegen goede prijs. Verkoop soepel en snel geregeld

Zijlstraat 3

5305 EE Zuilichem

0418 - 673026

Over Jan van Veen Auto's B.V.

Een auto kopen behoort tot de top vijf van gebeurtenissen die het meeste impact maken op mensen. Wij snappen dat als geen ander. Een auto is geen pakje boter. Daarom hebben we bij Jan van Veen Auto's altijd minstens 250 occasions op voorraad. Zodat je ontzettend veel keuze hebt. Wel zo fijn! Vanuit het hele land weten klanten ons te vinden. Dat is omdat ze weten: een bezoek aan Jan van Veen Auto's valt nooit tegen. Wij zoeken niet een koper bij een auto. Maar wij zoeken een auto voor jóu! Belangrijk is wat past bij jou! Het gaat om wat past bij jóuw leven. Bij een fase van je leven. Daarin denken we graag mee. Met een eerlijk advies. Niet er omheen draaien. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor je. Luisteren we naar jouw verhaal. Naar jouw situatie. En gaan we samen op zoek naar de auto die daar het beste bij past. Dat zijn allemaal zaken die je misschien niet overal zult ervaren, maar onze klanten weten als sinds 1994 niet beter. Daarom: Een auto kopen? Jan van Veen Auto's. Echt, je rijdt er graag voor om. Jan van Veen Auto's Je rijdt er graag voor om