Super klantvriendelijk en meedenkend bedrijf

Nog nooit zo goed geholpen met het kopen van een auto. Geen macho in strak pak, gewoon normale mensen. Wilden graag testrit maken in auto die midden in de showroom stond, geen probleem, halen we hem er even uit. De auto werd nog even nagekeken, nieuwe riemschijven en blokjes waren nodig, gelijk reparatie en omdat we zo ver weg woonden ook gelijk meegenomen. Echt super! Was de moeite waard om vanuit Overijssel hier een auto te kopen.

Top! Vriendelijk en vooral eerlijk!

Ik heb pas geleden een GTE gekocht bij Jan van Veen, al mijn vragen werden netjes beantwoord en niks was te veel gevraagd. Na een fout in de financial lease offerte werd dit op een nette en zeer mooie manier goed gemaakt! Ik ben zeer tevreden over de service! En natuurlijk ontzettend blij met mijn nieuwe auto!

Top service

Nadat ik van mijn vorige polo noodgedwongen afscheid moest nemen ging ik opzoek naar een nieuwe polo en kwam ik uit bij Jan van Veen. In eerste instantie was er geen polo met de gewenste opties aanwezig, maar na mijn telefoonnummer achtergelaten te hebben werd ik al snel gebeld dat er een polo binnen was gekomen met alle wensen die ik had. Na een proefrit gereden te hebben was ik om. Dit kwam natuurlijk doordat ik gevonden had wat ik wilde, maar ook zeker door de service. Nergens voelde het zo goed als hier. Ik ben super blij met m’n nieuwe auto!

Goede ontvangst en goed geholpen!

Klantvriendelijk en behulpzaam. Pas een auto gekocht, nog even aankijken of alles naar zin verloopt

top!

verstand van zaken, en hartelijke ontvangst, en zelfs nazorg!:) Moeite waard om helemaal voor uit amsterdam te komen!

goed bedrijf

de aankoop van mijn golf GTE was erg fijn, na de testrit over de inruil van mijn oude auto gepraat en zo was de deal gesloten. De aflevering was ook goed, de gemaakte afspraken die er gemaakt waren zij hierin ook weer nagekomen. Bij deze Hans, perfect!!

Super tevreden!

Nu voor de 2de keer weer een auto gekocht bij Jan van veen. Goede service, vriendelijke medewerkers. En het belangrijkste een hele fijne en goede auto!

Heel betrouwbaar bedrijf

Ik ben heel netjes geholpen, niemand die opdringerig was en hadden alle tijd voor ons. De auto bevalt uitstekend en in de toekomst zal mijn interesse naar van Veen auto’s als eerste keuze zijn wanneer ik een goede aut zoek.

Top bedrijf

Super service ,je word goed geholpen ze denken met je mee . Mijn zoon heeft zijn eerste auto gekocht ..Mooi golf polo Een dikke duim

Verkoopteam betrouwbaar goed advies

Onlangs met tevredenheid een mooie Golf gekocht. Verkoopteam is klantgericht en adviseerde goed. Daarnaast een mooie auto park en ruime keuze. Aanrader voor als je een betrouwbare auto zoekt.

Betrouwbaar en servicegericht!

Wij hebben paar jaar geleden een Seat gekocht bij Jan van Veen en tot nu toe hebben we nooit problemen gehad! Daarom hebben we onlangs ook een vw golf station gekocht bij Jan van Veen. Deze rijdt ook heerlijk! Bedankt voor de goede service!

Top Service

Ik was op zoek naar een nieuw betrouwbaar autootje. Na 8 jaar trouwe dienst moest mijn oude nu echt vervangen worden. Bij Jan van Veen auto's stonden 3 vergelijkbare autootjes waar ik interesse in had. Proefrit plannen ging soepel en bij aankomst werd ok netjes te woord gestaan. Ik reed proef in 1 v/d 3 en wist het eigenlijk meteen, mijn volgende auto word een van deze seat mii auto's. Binnen even overlegd en ik ging met mijn keuze de deur uit eigenlijk zonder dat ik in deze had proefgereden of langs was gelopen... Ze waren toch immers alledrie hetzelfde... Later op de dag werd ik gebeld dat mijn keuze toch wel een kleine vervelende beschadiging had. Waardoor ik mijn keuze heb aangepast. Ik vond dit echt een top service want ik was zelf immers niet zo slim geweest een rondje om de auto te maken. Nu rijd ik de auto een maandje en ben enorm blij met mijn keuze. Auto bedrijf Jan van Veen vroeg me zelf nog hoe hij bevalt ! De auto rijd heerlijk en nog belangrijker hij voelt betrouwbaar !

Alles goed geregeld fijne verkopers

Uitstekend bedrijf, ben heel blij met mijn aankoop.

Uitstekend bedrijf, ben heel blij met mijn nieuwe aankoop. Goede service.

Vertouwelijk goed

Ik mocht 5 min voor sluiting nog langs komen. Hans ging mij nog ruim helpen bij uitzoeken van een auto en ben weggegaan met een tevreden gevoel en met een aankoop van een mooie auto! Wat een goede service met een shout-out naar Hans :)

uitstekende service en product

Wij zijn zeer tevreden over de bij Jan van Veen aangekochte Golf GTE. Ook als caravantrekker overtreft hij onze verwachtingen. Wij zijn uitermate tevreden en gecharmeerd van de auto en het bedrijf. Zeker ook de nazorg van de afdeling verkoop. Het geeft ons een prettig en warm gevoel. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader voor iemand die op zoek is een andere auto.

Top auto en top service!

In Augustus een Audi A3 Sportback E-tron gekocht bij Jan van Veen Auto's. Zeer klantvriendelijk, vakkundig door met name Hans en Gerrit geholpen. Er wordt alle tijd voor de klant genomen. Het voelde meteen vertrouwd. Er was een klein deukje aanwezig op de zijkant bij de bezichtiging. Afgesproken dat dit kosteloos wordt hersteld. Dit was naderhand uitstekend gedaan, niks meer van te zien. Professionaliteit is voor hun een prioriteit. Klant staat altijd voorop. Ik rij nu een aantal weken in de Audi en ik ben nog steeds erg blij met mijn keuze! Bij de aanschaf van een nieuwe Audi kom ik graag terug bij Jan Van Veen Auto’s. Bedankt voor de uitstekende service!

Goed geholpen!

Ik had een probleempje met een aangekochte golf, na wat gesprekken zijn we tot een goede oplossing gekomen. Ik kon mijn golf inruilen voor een mooie polo tegen een kleine bijbetaling. Ik vind dat ze het op een professionele manier op hebben gelost en ze je op een nette manier te woord staan. Daarom vind ik dat ze een goede referentie verdienen! Bedankt allemaal!

Uitstekende service

In juni een Golf gekocht bij Jan Van Veen Auto’s. Zeer goed geholpen door Hans. Zaten wat krassen op de zijkanten bij de bezichtiging. Afgesproken dat de zijkanten worden overgespoten en de kosten daarvan worden gedeeld. Spuitwerk was uitstekend gedaan, niks meer te zien van de krassen. Bij de aanschaf van een nieuwe Golf kom ik graag terug bij Jan Van Veen Auto’s.

Erg professioneel!

Bedrijf wat 5sterren zeker waard is ! Ik ben geholpen door Hans erg professioneel Bedrijf gaan netjes met je om en als er wat met je auto is ? mag je altijd terug komen! Professionaliteit is voor hun een prioriteit. En zo word je ook behandeld! Word naar je geluisterd en denken met je mee voor een goede keus!

Fantastisch

zeer goede service en ze komen hun afspraken naze stuurde zelf nog de lakpotjes op en vriendelijke onvangst.

Een mooi bedrijf

Had een paar vw golf tdi gezien ben wezen kijken en werd perfect geholpen door de verkoper. Het voelde meteen vertrouwd. Ben met 2 auto 's proef wezen rijden waarvan ik er 1 van heb gekocht na proefrit. Rij hem nu al een aantal weken en ben er zeer tevreden over

Komt afspraken meer dan na!!

Auto gekocht, zonder er in gereden te hebben, auto was net binnen vandaar. Henk gaf me het vertrouwen dat alles echt top geregeld zou worden. Bij aflevering alles gecheckt, alles correct en keurig geregeld. Waar vind je dit nog?

Op 22 april 2020 een mooie golf station op de site van Jan van Veen gezien en medewerker gesproken. Voor de volgende dag meteen een afspraak voor een proefrit gemaakt samen met mijn echtgenote. Na een paar kilometers al direct bevallen, en weer teruggekeerd naar de garage. Ik zei tegen de medewerker dat wij graag onze oude autosleutels wilden inruilen voor deze nieuwe. Medewerker zei, dan heb je een mooie en goede auto en keuze gemaakt. In het weekend van 12 juli ontdekt dat het niveau van koelwater snel zakte. Een week later in het weekend van de 19e juli kreeg ik start problemen. We konden direct de volgende dag bij de garage terecht . Ondanks dat deze 2 reparaties en onderdelen niet onder de garantie vallen , heeft de garage ons niets berekend. Hiermee heeft de garage bij ons een hele goede indruk achtergelaten en een zeer vriendelijk service verleend. Charlie Ipsen Hoofddorp

Top auto en top service!

Onlangs een audi a3 aangeschaft bij Jan van Veen auto’s. Erg tevreden! Ik werd op een vriendelijke en proffesionele manier geholpen bij het kiezen van mijn audi. Na mijn proefrit wou ik de auto ook meteen mee naar huis nemen! Auto werd daarom ook meteen rijklaar voor mij gemaakt. Ik rij er nu al een paar weken mee en ik ben nog steeds erg blij met mijn keuze!

Zijlstraat 3

5305 EE Zuilichem

0418 - 673026

Over Jan van Veen Auto's B.V.

Een auto kopen behoort tot de top vijf van gebeurtenissen die het meeste impact maken op mensen. Wij snappen dat als geen ander. Een auto is geen pakje boter. Daarom hebben we bij Jan van Veen Auto's altijd minstens 250 occasions op voorraad. Zodat je ontzettend veel keuze hebt. Wel zo fijn! Vanuit het hele land weten klanten ons te vinden. Dat is omdat ze weten: een bezoek aan Jan van Veen Auto's valt nooit tegen. Wij zoeken niet een koper bij een auto. Maar wij zoeken een auto voor jóu! Belangrijk is wat past bij jou! Het gaat om wat past bij jóuw leven. Bij een fase van je leven. Daarin denken we graag mee. Met een eerlijk advies. Niet er omheen draaien. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor je. Luisteren we naar jouw verhaal. Naar jouw situatie. En gaan we samen op zoek naar de auto die daar het beste bij past. Dat zijn allemaal zaken die je misschien niet overal zult ervaren, maar onze klanten weten als sinds 1994 niet beter. Daarom: Een auto kopen? Jan van Veen Auto's. Echt, je rijdt er graag voor om. Jan van Veen Auto's Je rijdt er graag voor om