Prima ervaring met Jan van Veen auto’s.

Nette Golf 7 uit 2016 gekocht bij Jan van Veen auto’s. Uitgebreid proefgereden. Aankoopkeuring door mijn eigen monteur (niet om de hoek) was mogelijk. Uiteindelijk met monteur bij JvV proefrit gemaakt. Na twee dagen had ik een niet te verhelpen mankement. ANWB kon t niet oplossen. Auto is door JvV opgehaald en gerepareerd. Prima service.

Top bedrijf

Een maand geleden mijn eerste auto hier gekocht, goed geholpen en goed meedenkend in oplossingen, echt een super bedrijf. Ga hier in de toekomst vaker een auto kopen

Heel tevreden met mijn aankoop.

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop van de audi a3 e-tron. Veel keus vriendelijke verkopers en ondanks de helaas kapotte lader perfect en snel opgelost door de vriendelijke monteur van de werkplaats.

Heel goed

Prettig ontvangst en het gevoel dat ik echt goed geholpen ben en dat jullie meedenken met de wensen van de klant!

Topservice!

Ik kwam bij Jan van Veen omdat zij een aantal Golf GTE’s hadden staan en na een goed gesprek, test rit en goede service is de deal rond gekomen. Fijne medewerkers en weten waar zij over praten. Zeker een aanrader om eens een bezoekje aan te brengen!

Super service

Erg goed geholpen door Bert. Ze nemen uitvoerig de tijd voor je en voorzien je van alle gewenste informatie. Daarnaast hebben ze een erg ruim aanbod van jonge auto’s.

Uitstekende service

Ik heb mijn eerste auto gekocht bij Jan van Veen. Ik kon snel komen kijken naar de auto en kreeg hem zelfs direct mee. De verkoper was heel vriendelijk en meedenkend. H

Vriendelijk en ongedwongen sfeer

Ik kwam voor een ander model, maar ben na een proefrit verder gaan kijken samen met de verkoper. Hij dacht met mij mee. Na een tweede proefrit met een andere auto heb ik uiteindelijk een hele goede keuze gemaakt. Prima service!!

Prettig en goed geholpen

Op goed vertrouwen snel een Polo diesel gekocht.Tot nu toe prima auto! Voldoet aan de wens: technisch top/motor loopt mooi. Auto stuurt soepel!

Fijn geholpen en constructief meegedacht.

Zeer fijn geholpen bij de aankoop van mijn A3 e-tron. Goede service en fijn meegedacht bij de inruil van mijn oude auto en de aflevering van de nieuwe, er was veel mogelijk! Zeer zeker een aanrader als je een betrouwbaar en eerlijk bedrijf zoekt.

Super fijn geholpen en hee blij met mijn polo!

Super fijn geholpen en hee blij met mijn polo!

Zakelijke en persoonlijke benadering zeer prettig.

Men zou wensen dat elk garagebedrijf zo te werk zou gaan.. Zo werken en met klanten omgaan, verdient navolging.

TOP

Fijn, ik vond snel een auto die goed bij mij paste en ik ben er blij mee! Bedankt voor de goede service. Ik zal in het vervolg zeker weer een auto via jullie aanschaffen!!

hele goede service

Bij van Veen wordt je goed voorgelicht en het personeel heeft veel ervaring. Ze zijn erg proffesioneel en wij raden het dan ook ieder aan om daar een betrouwbare auto te halen en je een ook uit een groot assortiment aan auto,s kan kiezen.Een aanrader!

Goede service en leuk personeel!

Eerlijk advies en alles is bespreekbaar. Aardig personeel en een ontspannende en informele sfeer. 1 min puntje is dat mijn auto niet schoongemaakt was en ik dat zelf moest doen. Maar ik zal zeker terugkomen !

Fijne verkoop en goede auto.

Wij hebben met veel plezier bij Hans, van Jan van Veen, onze eerste auto gekocht (na afscheid te moeten nemen van onze leaseauto). Gezien wij weinig tot geen verstand hebben van auto's en het om een hoop geld gaat, waren we wat terughoudend in onze aankoop. Hans heeft ons zeer fijn ontvangen bij de eerste bezichtiging van de auto, en gaf ons de tijd om er over na te denken, na een tweede bezichtiging twee dagen later hebben we de auto gekocht. Dit zonder enig aandringen terwijl er wel degelijk andere kopers interesse hadden getoond, zo bleek achteraf. De besproken punten zijn voor opleveren van de auto netjes opgelost en de auto kon iets later worden opgehaald om niet tijdelijk met twee auto's te zitten. De auto rijdt erg fijn, nu drie maanden in gebruik, en we hebben er veel plezier van. Enige minpunt was dat de advertentie adaptive cruise control vermelde en dit bij gebruik gewone cruise control bleek te zijn.

Klantvriendelijk en nette uitstraling.

De auto waarmee wij een proefrit wilden maken voldeed toch niet aan onze verwachtingen. Klaas vroeg naar onze wensen en kwam met een zeer mooie auto. Deze was perfect voor ons. Al met al een heel goed gevoel overgehouden aan de koop van onze auto.

Goede ervaring met de aankoop van onze eerste auto

We hebben onze eerste auto gekocht bij Jan van Veen. We werden vriendelijke ontvangen en ze zijn zeker gastvrij. Momenteel rijden we nu ruim een maand met onze nieuwe auto en zijn we hier erg tevreden over. Er is 1 koplamp kapot gegaan maar dat kan gebeuren. We wouden de auto ook twee dagen eerder komen ophalen en dat was voor hun ook geen probleem. Ik zou Jan van Veen zeker overwegen als ik weer opnieuw een auto zou gaan kopen. Waarom geen 10? Na de proefrit hebben we koop doorgesproken en dit gesprek duurde wat ons betreft wat aan de lange kant. We hadden concrete vragen en we ervaarde dat de antwoorden wat langdradig waren. We hadden graag gezien dat dit kort en bondig was. Dit is een verbeterpunt. Ook was er geen ruimte in de prijs van de auto, al hebben we wel een reservewiel erbij gekregen en zijn hun auto's ook wel scherp geprijsd.

Ervaring is zeer goed en aan alles goed gevoel

Gelijk klik en goed gevoel. Geen letter anders dan het is. Zeer content met de aankoop van Golf

Zeer goed en vertrouwd autobedrijf

Zeer goed geholpen bij het aanschaffen van me auto. Service is hier top! Super blij met de auto! Ik kom zeker nog een keer terug!

Zeer tevreden met de snelle service

Wij hebben hier op donderdagavond een bezichtiging gedaan voor een Seat Ibiza FR. Dezelfde avond hebben we de koopovereenkomst getekend en konden omdat wij het graag wilden op de zaterdagochtend de auto al ophalen! Verder hebben we fijn contact gehad op de locatie en mochten we gelijk een proefrit maken. De verkoper gaf eerlijk aan dat er wat er niet perfect was aan de auto en heeft dit ook netjes voor ons opgelost alvorens we de auto kwamen ophalen.

Mooie zaak en goed geholpen!

Voor de 2e keer daar een auto gekocht. Goede service en een fijne zaak! Niks op aan te merken!

Een bedrijf met een zeer goede service!

Ik heb onlangs een auto bij het bedrijf gekocht en de service was er erg goed. De auto voldoet helemaal naar mijn wensen en ben er nog steeds erg blij mee dat ik mijn auto daar heb gekocht.

Prima, alles goed geregeld

Mooi assortiment auto’s. Alles kon en werd geregeld zodat we op ‘onze’ tijd konden komen kijken. Goed gesprek over prijs en de leveringsvoorwaarden. En nu helemaal blij en content met de Golf GTE.

Kunde kennis en vertrouwd

2 maanden geleden komen kijken en na goed gesprek, test rit en koffie (niet onbelangrijk) mijn keus kunnen maken voor mijn prachtige Skoda. Sloot meteen aan op wat ik wilde zonder het gevoel van de verkoper in je nek te hebben. En na veel teleurstellingen bij andere voelde het bij Jan van Veen als thuiskomen Dus ouderwets vertrouwd, maar ga er heen en ervaar het zelf. Aan het aanbod ligt het zeker niet! Met vriendelijk groet, Jaap Deuss

Zijlstraat 3

5305 EE Zuilichem

0418 - 673026

Over Jan van Veen Auto's B.V.

Een auto kopen behoort tot de top vijf van gebeurtenissen die het meeste impact maken op mensen. Wij snappen dat als geen ander. Een auto is geen pakje boter. Daarom hebben we bij Jan van Veen Auto's altijd minstens 250 occasions op voorraad. Zodat je ontzettend veel keuze hebt. Wel zo fijn! Vanuit het hele land weten klanten ons te vinden. Dat is omdat ze weten: een bezoek aan Jan van Veen Auto's valt nooit tegen. Wij zoeken niet een koper bij een auto. Maar wij zoeken een auto voor jóu! Belangrijk is wat past bij jou! Het gaat om wat past bij jóuw leven. Bij een fase van je leven. Daarin denken we graag mee. Met een eerlijk advies. Niet er omheen draaien. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor je. Luisteren we naar jouw verhaal. Naar jouw situatie. En gaan we samen op zoek naar de auto die daar het beste bij past. Dat zijn allemaal zaken die je misschien niet overal zult ervaren, maar onze klanten weten als sinds 1994 niet beter. Daarom: Een auto kopen? Jan van Veen Auto's. Echt, je rijdt er graag voor om. Jan van Veen Auto's Je rijdt er graag voor om