Fijn geholpen en constructief meegedacht.

Zeer fijn geholpen bij de aankoop van mijn A3 e-tron. Goede service en fijn meegedacht bij de inruil van mijn oude auto en de aflevering van de nieuwe, er was veel mogelijk! Zeer zeker een aanrader als je een betrouwbaar en eerlijk bedrijf zoekt.

Super fijn geholpen en hee blij met mijn polo!

Super fijn geholpen en hee blij met mijn polo!

Zakelijke en persoonlijke benadering zeer prettig.

Men zou wensen dat elk garagebedrijf zo te werk zou gaan.. Zo werken en met klanten omgaan, verdient navolging.

TOP

Fijn, ik vond snel een auto die goed bij mij paste en ik ben er blij mee! Bedankt voor de goede service. Ik zal in het vervolg zeker weer een auto via jullie aanschaffen!!

hele goede service

Bij van Veen wordt je goed voorgelicht en het personeel heeft veel ervaring. Ze zijn erg proffesioneel en wij raden het dan ook ieder aan om daar een betrouwbare auto te halen en je een ook uit een groot assortiment aan auto,s kan kiezen.Een aanrader!

Goede service en leuk personeel!

Eerlijk advies en alles is bespreekbaar. Aardig personeel en een ontspannende en informele sfeer. 1 min puntje is dat mijn auto niet schoongemaakt was en ik dat zelf moest doen. Maar ik zal zeker terugkomen !

Fijne verkoop en goede auto.

Wij hebben met veel plezier bij Hans, van Jan van Veen, onze eerste auto gekocht (na afscheid te moeten nemen van onze leaseauto). Gezien wij weinig tot geen verstand hebben van auto's en het om een hoop geld gaat, waren we wat terughoudend in onze aankoop. Hans heeft ons zeer fijn ontvangen bij de eerste bezichtiging van de auto, en gaf ons de tijd om er over na te denken, na een tweede bezichtiging twee dagen later hebben we de auto gekocht. Dit zonder enig aandringen terwijl er wel degelijk andere kopers interesse hadden getoond, zo bleek achteraf. De besproken punten zijn voor opleveren van de auto netjes opgelost en de auto kon iets later worden opgehaald om niet tijdelijk met twee auto's te zitten. De auto rijdt erg fijn, nu drie maanden in gebruik, en we hebben er veel plezier van. Enige minpunt was dat de advertentie adaptive cruise control vermelde en dit bij gebruik gewone cruise control bleek te zijn.

Klantvriendelijk en nette uitstraling.

De auto waarmee wij een proefrit wilden maken voldeed toch niet aan onze verwachtingen. Klaas vroeg naar onze wensen en kwam met een zeer mooie auto. Deze was perfect voor ons. Al met al een heel goed gevoel overgehouden aan de koop van onze auto.

Goede ervaring met de aankoop van onze eerste auto

We hebben onze eerste auto gekocht bij Jan van Veen. We werden vriendelijke ontvangen en ze zijn zeker gastvrij. Momenteel rijden we nu ruim een maand met onze nieuwe auto en zijn we hier erg tevreden over. Er is 1 koplamp kapot gegaan maar dat kan gebeuren. We wouden de auto ook twee dagen eerder komen ophalen en dat was voor hun ook geen probleem. Ik zou Jan van Veen zeker overwegen als ik weer opnieuw een auto zou gaan kopen. Waarom geen 10? Na de proefrit hebben we koop doorgesproken en dit gesprek duurde wat ons betreft wat aan de lange kant. We hadden concrete vragen en we ervaarde dat de antwoorden wat langdradig waren. We hadden graag gezien dat dit kort en bondig was. Dit is een verbeterpunt. Ook was er geen ruimte in de prijs van de auto, al hebben we wel een reservewiel erbij gekregen en zijn hun auto's ook wel scherp geprijsd.

Ervaring is zeer goed en aan alles goed gevoel

Gelijk klik en goed gevoel. Geen letter anders dan het is. Zeer content met de aankoop van Golf

Zeer goed en vertrouwd autobedrijf

Zeer goed geholpen bij het aanschaffen van me auto. Service is hier top! Super blij met de auto! Ik kom zeker nog een keer terug!

Zeer tevreden met de snelle service

Wij hebben hier op donderdagavond een bezichtiging gedaan voor een Seat Ibiza FR. Dezelfde avond hebben we de koopovereenkomst getekend en konden omdat wij het graag wilden op de zaterdagochtend de auto al ophalen! Verder hebben we fijn contact gehad op de locatie en mochten we gelijk een proefrit maken. De verkoper gaf eerlijk aan dat er wat er niet perfect was aan de auto en heeft dit ook netjes voor ons opgelost alvorens we de auto kwamen ophalen.

Mooie zaak en goed geholpen!

Voor de 2e keer daar een auto gekocht. Goede service en een fijne zaak! Niks op aan te merken!

Een bedrijf met een zeer goede service!

Ik heb onlangs een auto bij het bedrijf gekocht en de service was er erg goed. De auto voldoet helemaal naar mijn wensen en ben er nog steeds erg blij mee dat ik mijn auto daar heb gekocht.

Prima, alles goed geregeld

Mooi assortiment auto’s. Alles kon en werd geregeld zodat we op ‘onze’ tijd konden komen kijken. Goed gesprek over prijs en de leveringsvoorwaarden. En nu helemaal blij en content met de Golf GTE.

Kunde kennis en vertrouwd

2 maanden geleden komen kijken en na goed gesprek, test rit en koffie (niet onbelangrijk) mijn keus kunnen maken voor mijn prachtige Skoda. Sloot meteen aan op wat ik wilde zonder het gevoel van de verkoper in je nek te hebben. En na veel teleurstellingen bij andere voelde het bij Jan van Veen als thuiskomen Dus ouderwets vertrouwd, maar ga er heen en ervaar het zelf. Aan het aanbod ligt het zeker niet! Met vriendelijk groet, Jaap Deuss

Een prettig en ervaren bedrijf

Ik heb hier mijn eerste échte auto gekocht. Ik heb de auto op de site gezien en contact opgenomen. De volgende dag kon ik direct terecht en ben ik goed geholpen. De auto zag er goed uit op een paar ondershoudspuntjes na. Deze heb ik aangegeven en in overleg zijn deze aangepakt. Een halve weer later kon ik de auto ophalen en hij zag er precies zo uit zoals we het besproken hadden. Ik ben prettig geholpen en raad dit bedrijf zeker aan!

prima deal, prettige ontvangst

eind februari eindelijk knoop doorgehakt en Skoda Octavia bezichtigd bij Jan van Veen auto's. In de ochtend gebeld en gesproken met Jeroen. Konden in de middag proefrit maken. Zeer prettig en uitgebreid met Jeroen gesproken. Auto voldeed aan wat we zochten, alleen nog geen trekhaak. Tijdens de proefrit vinden we de auto in 1e instantie erg naar sigaretten rook ruiken, maar zoals beloofd door Jeroen (nooit 100% zekerheid!) na behandeling zo goed als verdwenen. Lang verhaal kort, wij zijn zeer blij met de auto en de prettige behandeling bij Jan van Veen auto's. Heb dus anderen ook naar hen verwezen.

Top service

Half januari hier een Audi A3 Etron gekocht en 2 weken later opgehaald. Ik had een afspraak gemaakt om eerst mijn oude auto te kunnen verkopen en dit was sneller gegaan dan verwacht. Hierdoor zou ik dus eigenlijk na 1 week al de auto kunnen ophalen, echter kwam Klaas erachter dat er een lak schade opzat en dus dit eerst heeft laten overspuiten. Ik heb zelf deze beschadiging niet gezien en was enkel zichtbaar op de brug. Dit is kosteloos verholpen, op het moment van ophalen stond de auto al een paar dagen buiten. Hierdoor hebben ze dus zonder gedoe of iets eerst nog een wasbeurt gedaan voordat ik de sleutels kreeg. Verkopers allemaal heel vriendelijk, geen verkoop praatjes en goed advies. Bij mij volgende auto ga ik zeker eerst kijken wat ze bij Jan van Veen hebben staan.

Groot aanbod op 1 locatie

Ik was opzoek naar een Golf GTE, bijna 100% kans op slagen. Meer dan 70 Golf GTE modellen staan. Ik had met hulp van Bert snel de meest geschikte voor ons gevonden en alles was snel geregeld. Alles was top en snel geregeld, bedankt team Jan van Veen!!

Fijn Bedrijf!

Een jaar geleden een Audi A3 Limousine S-Line gekocht. Super fijne en betrouwbare wagen. Helaas auto meegekregen met versleten banden en remblokken, bleek bij controle bij mijn eigen garage. Had hier wel wat meer service (of melding ervan) bij verwacht, zoals in de garantie bepalingen staat, voor een auto van ruim 21K. Verder ben ik telkens vriendelijk geholpen en is het een fijn bedrijf met zeer ruim aanbod van mooie auto's.

Persoonlijk en professioneel

We rijden nu alweer een maand met groot plezier in de golf variant die we op het oog hadden. Klaas nam de tijd, gaf goede adviezen, kortom: een hele prettige zaak!

Vriendelijke en snelle service

Onlangs hier mijn eerste auto ingeruild voor een andere (voor mij nieuwe). Informatie op de site is perfect compleet. Service is vriendelijk en snel.

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Vorig jaar november opzoek gegaan naar een auto, bij Jan v. Veen terecht gekomen en dat is mij zeer goed bevallen. Ze zijn heel erg meedenkend en klantvriendelijk. Echt een aanbeveling!

Audi gekocht binnen 2 weken 2.000 lichter

Ronduit echt respectloos. Auto gekocht voor mijn werk. Binnen 2 weken ben ik 2.000 lichter. Verstuivers kapot banden niet goed en nu ook nog eens mijn remstelsel wat niet door de keuring komt. Jan van veen auto’s zelf gebeld uitgelegd dat ik niet kan werken zo. Maar kunnen niks voor mij betekenen. Niet eens een tegemoetkoming of een andere auto.. 2 kijkers 2 schuld zij doen alsof het alleen me eigen schuld is. Ben echt zo teleurgesteld.

Zijlstraat 3

5305 EE Zuilichem

0418 - 673026

Over Jan van Veen Auto's B.V.

Een auto kopen behoort tot de top vijf van gebeurtenissen die het meeste impact maken op mensen. Wij snappen dat als geen ander. Een auto is geen pakje boter. Daarom hebben we bij Jan van Veen Auto's altijd minstens 250 occasions op voorraad. Zodat je ontzettend veel keuze hebt. Wel zo fijn! Vanuit het hele land weten klanten ons te vinden. Dat is omdat ze weten: een bezoek aan Jan van Veen Auto's valt nooit tegen. Wij zoeken niet een koper bij een auto. Maar wij zoeken een auto voor jóu! Belangrijk is wat past bij jou! Het gaat om wat past bij jóuw leven. Bij een fase van je leven. Daarin denken we graag mee. Met een eerlijk advies. Niet er omheen draaien. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor je. Luisteren we naar jouw verhaal. Naar jouw situatie. En gaan we samen op zoek naar de auto die daar het beste bij past. Dat zijn allemaal zaken die je misschien niet overal zult ervaren, maar onze klanten weten als sinds 1994 niet beter. Daarom: Een auto kopen? Jan van Veen Auto's. Echt, je rijdt er graag voor om. Jan van Veen Auto's Je rijdt er graag voor om