Top zaak

Auto nr 7 gekocht voor t eerst een audi en weer uitstekend geholpen door klaas al was die deze keer wel taai ;-) maar super man die naar je luisterd

Een mooi autobedrijf waar klantgerichtheid op nr 1 staat.

Vanaf de dag dat we kwamen kijken voor een mooie auto die we online hadden gezien werden we gelijk in armen genomen en was de koop heel snel rond! We hadden al positieve verhalen gehoord over Jan van Veen en niks was minder waar! Zeker aan te raden om eens te gaan kijken! Groeten uit Loo (gld)

We zijn er inderdaad graag voor omgereden!

In onze zoektocht naar een auto kwamen we in Zuilichem terecht bij Jan van Veen Auto's. Vanuit Nijmegen kun je dus zeggen dat we inderdaad zijn omgereden voor een nieuwe auto. Maar het was het waard, want we zijn heel blij met onze Golf Variant. We zijn bijzonder goed behandeld en geholpen door Wesley. Dankjewel daarvoor. Afspraken werden nagekomen en als extra service werd via de app ook nog een handig filmpje gestuurd waar je allemaal aan moest denken voordat je de auto op zou komen halen. Toen de dag daar was, stond onze auto vrolijk te glimmen met een grote strik op de motorkap. We kunnen weer veilig op weg!

Prima autobedrijf!

De mensen bij Jan van Veen Auto's zijn oprecht vriendelijk, zeer kundig en communiceren prima. Een auto kopen bij hen is een prima ervaring.

Prettig en duidelijk

Ik werd prettig geholpen. De communicatie en aanpak is duidelijk. Bij de koop van de auto werd ik aangemoedigd vooral op de lijn te komen als er iets niet in orde was. Daar heb ik tot op heden geen gebruik van hoeven maken. Zeer tevreden.

Gelukkig met de nieuwe aankoop

Hans van Schijndel heeft ons de vorige auto verkocht in 2020. Dat was de VW Golf GTE uit maart 20215. Nu gekozen voor een Skoda Octavia Combi iV uit september 2021. Mijn vrouw en ik hebben vanaf de eerste ervaringen met Hans, en later de service die het autobedrijf heeft gegeven, een betrouwbare en goed indruk. Dat was nu weer zo. Niet veel afgedongen op de prijs die de garage op de website heeft laten zien. Onze inruilauto leverde een redelijke prij s op. Bij aankoop toch diverse dingen meegenomen in de aankoop, o.a. nieuwe banden rondom, nieuwe automaten en een rubber mat voor in de kofferbak. Prima gevoel aan overgehouden.

Ronduit geweldig in ontspannen, ongedwongen sfeer.

Ik koop niet vaak een andere auto, dus heb ik weinig vergelijkings ervaring. De eerste ontmoeting voelde heel goed. Ik kreeg echt het gevoel dat ik mijn eigen keus kon maken. Alle voor -en nadelen werden vrijblijvend gegeven. Dat ik meteen een proefrit kon maken verraste mij aangenaam omdat ik niet van uit de buurt kwam. Kortom een zeer goed gevoel overgehouden en zeer tevreden over mijn aankoop.

Vriendelijk personeel en snelle service

Ik werd goed en vriendelijk geholpen met mijn aankoop en de nodige problemen die ik ondervind met de inruil van mijn oude auto. Ik kreeg een auto van de zaak om even te lenen.

No nonsense, vriendelijk en realistisch

Goed geholpen in advies en aanschaf

Super verkoop gesprek gehad, top service!!

We gingen voor het eerste autootje van mijn dochter kijken. Een Volkswagen Up. Auto zag er erg goed uit. Paar kleine dingen die we opmerkte, zijn door hun perfect opgelost! Verkoop ging soepel. Toen we de auto op gingen halen lag er een mooie strik voor onze dochter. Heel fijn bedrijf.

Hele goede ervaring. Vriendelijk geholpen, auto was helemaal tip top in orde toen ik hem op ging halen. Niks op dit bedrijf aan te merken.

Een goede positieve ervaring.

Eerlijk en netjes geholpen zowel in showroom als in werkplaats. Dit is zoals het hoort.

Zeer goed geholpen.

Er was geen twijfel mogelijk toen we toe waren aan een andere auto. We rijden er vele voorbij maar gaan weer naar Jan van Veen. Ook nu weer heel goed geholpen en tevreden over onze aankoop.

Netjes geholpen

Netjes geholpen en gehouden aan de afspraken

Top Bedrijf.

We zagen een Audi a5 op de site staan en dat was de auto die we zochten . Eenmaal aangekomen zagen we een keur aan mooie auto’s en kregen gelijk een goed gevoel. We werden geholpen door Wesly die ons heel ongedwongen en vakkundig te woord stond. De koop verliep soepeltjes, we voelden geen druk en geen gladde verkooppraatjes maar eerlijkheid en transparantie. De koop was vlug rond, en alles werd netjes afgehandeld. Prima bedrijf.

No nonsens

Via de mail en telefoon zaken gedaan. Prima. Stukje humor, maar wel prettig en een goede prijs zonder al teveel gedoe. Eerlijk recht door zee.

Moest van ver komen ,maar een mooi bedrijf

Prima zaak ..voor een mooie prijs de auto gekocht ..soms was de verkoper wel langdradig maar goed hoort erbij

Fantastic

I had a really good experience from the first day when we had to test drive the car. The car was in a really nice condition. We decided to buy it the same day and in a week or something the car was ready serviced and ready to go. I would surely recommend it to anyone to consider them for buying a used car.

• Would you recommend us? Yes

Op een hele plezierige manier aan een andere auto gekomen

Vriendelijk en vakkundig personeel. Met een fijn gevoel een andere auto gekocht en we rijden onze Skoda met veel plezier en een goed gevoel over het in onderhoud gaan.

Goed en vakkundig geholpen bij mijn aankoop, bij binnenkomst kreeg ik er een goed gevoel bij

Zeer goede service

Een storing werd heel snel verholpen.

TOP SERVICE !

Klantvriendelijk en vakkennis.

Prachtige nieuwe Audi gekocht

Per toeval bij deze garage terecht gekomen en koop was snel geregeld. Was zonder gedoe mogelijk om proefrit te maken in meerdere auto`s en erg goed geholpen door Bert. Groot aanbod van jonge occasions zoals Audi a3 en a4. Inruilprijs was niet slecht maar ook niet superhoog, dus uiteindelijk ergens anders de auto ingeruild. Auto na fijn gesprek goed opgeleverd incl alle gemaakte reparaties. Rijdt prima, geen verbeterpunten erg tevreden!

Prettig geholpen en goede service!

Van A tot Z goede begeleiding met de koop van onze Skodia Kodiaq.

Heel prettige begeleiding van de aankoop van een auto. Meedenken over de wensen van de klantnsen

Ik heb een uitermate positieve ervaring met het garagebedriif en de personen die daar werken. Zij onderscheiden zich zeker van de andere garagebedrijven op het gebied van service en prima begeleiding bij de aankoop van een auto.

Zijlstraat 3

5305 EE Zuilichem

0418 - 673026

Over Jan van Veen Auto's B.V.

Een auto kopen behoort tot de top vijf van gebeurtenissen die het meeste impact maken op mensen. Wij snappen dat als geen ander. Een auto is geen pakje boter. Daarom hebben we bij Jan van Veen Auto's altijd minstens 250 occasions op voorraad. Zodat je ontzettend veel keuze hebt. Wel zo fijn! Vanuit het hele land weten klanten ons te vinden. Dat is omdat ze weten: een bezoek aan Jan van Veen Auto's valt nooit tegen. Wij zoeken niet een koper bij een auto. Maar wij zoeken een auto voor jóu! Belangrijk is wat past bij jou! Het gaat om wat past bij jóuw leven. Bij een fase van je leven. Daarin denken we graag mee. Met een eerlijk advies. Niet er omheen draaien. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor je. Luisteren we naar jouw verhaal. Naar jouw situatie. En gaan we samen op zoek naar de auto die daar het beste bij past. Dat zijn allemaal zaken die je misschien niet overal zult ervaren, maar onze klanten weten als sinds 1994 niet beter. Daarom: Een auto kopen? Jan van Veen Auto's. Echt, je rijdt er graag voor om. Jan van Veen Auto's Je rijdt er graag voor om