Filters

10

Geweldig!

René verdient een standbeeld. Echt. Ik ben pas op latere leeftijd (47) gaan lessen en ik heb ADD. Een uitdaging, zogezegd, maar René heeft het mooi wel voor elkaar gekregen. Superblij mee. Proefles vond ik dodelijk eng, maar daarna bleek ik autorijden heel leuk te vinden. Hij is rustig, flexibel, eerlijk en integer, snel van begrip. Een prettige instructeur, met goede uitleg, veel humor en nog meer geduld. Dus, ben je angstig of onzeker, of ben je ervan overtuigd dat een rijbewijs niet voor jou is weggelegd? Dan zou ik zeker eens met René gaan praten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Binnen een uur had ik het vertrouwen terug

Ik durf het niet, ik kan het niet, ik wil het niet. Dat kwam direct in mij naar boven zodra ik aan autorijden dacht. Totdat ik een les nam bij René. René legt helder uit waar het ‘probleem’ volgens hem vandaan komt, is kalm én gezellig waardoor ik het plezier in de auto al snel terug had. Nu blijven oefenen, maar ik heb er gewoon zin in. Nooit gedacht dat ik dat zou zeggen! Dank, René!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende opfris lessen op maat

Na 20 jaar niet meer te hebben gereden durfde ik niet meer achter't stuur te gaan zitten. Maar na een aantal opfris lessen bij René ging't snel stukken beter en zakte de spanning. René ziet snel welke vaardigheden geoefend moeten worden en had veel handige tips. Nooit werd ik overvraagd, maar wel gestimuleerd steeds een stap verder te gaan. René is echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Weer met vertrouwen de auto in

Al 14 jaar mijn rijbewijs maar weinig kilometers in de benen en een auto-ongeluk maakten dat ik niet graag de auto in stapte. René heeft mij dit vertrouwen weer gegeven. We hebben op verschillende plekken geoefend met parkeren en hij helpt je rustig en geduldig tot je het zelf kan. Hij past de lessen goed aan op jouw behoeften, heeft allemaal handige tips en de sfeer in de auto is altijd relaxt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van rijangst naar rijplezier

René heeft mij geleerd om een zelfverzekerde en veilige bestuurder te worden. De eerste keer dat ik bij René in de auto zat had ik ontzettend veel last van rijangst. Ik blokkeerde zodra ik plaatsnam in een auto. Door René kon ik mijn rijangst los laten en kreeg ik zelfs plezier in autorijden! Ik zou René beschrijven als een rustig en grappig persoon waarbij je jezelf kan zijn. Ik raad iedereen aan om bij René te lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer fijne rijschool!

René is een erg fijne instructeur, positief, rustig en geduldig. In het begin was ik erg onzeker met autorijden, René heeft mij hier zelfvertrouwen in gegeven. Fijne lessen op maat! Altijd aandacht en begrip voor wat ik wilde leren, met de eerlijkheid van René waar hij nog aandachtspunten zag. Dit alles met als eind resultaat het behalen van mijn rijbewijs

 • Aanbevelen? Ja
10

Een goede keuze voor een opfrisles!

Na het behalen van mijn rijexamen heb ik een behoorlijke tijd niet gereden. Om weer comfortabel te worden in de auto koos ik daardoor voor een paar opfrislessen bij Autorijschool Van Maaren. René is gezellig, geduldig en behulpzaam en met zijn lessen heb ik mijn zelfvertrouwen achter het wiel terug gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Precies wat ik nodig had!

René heeft mij zo goed voorbereid op mijn praktijk examen dat ik tijdens het afrijden amper zenuwachtig was. Hierdoor kon ik in één keer slagen! De lessen waren erg gezellig en afwisselend, en het is fijn dat je zelf ook aan kan geven waar je mee wilt oefenen. Tijdens de lessen kon er goed rekening gehouden worden met mijn autisme en de aanpassingen die ik daardoor nodig had.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed en gezellig.

Tijdens mijn lessen met René heb ik een goede tijd gehad. Er was tijdens de lessen ruimte voor gezelligheid maar ook om veel te leren. René heeft mij op een zeer prettige manier mijn valkuilen laten inzien en heeft ervoor gezorgd dat ik zo snel mogelijk klaar was voor mijn praktijkexamen. Daarnaast is hij altijd erg actief geweest om alles zo snel mogelijk voor mij te regelen. Als je zoekt naar een goede instructeur, is Autorijschool van Maaren zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel veel geleerd en een leuke tijd gehad.

René is een rustige aardige man, vanaf dag een altijd mij het vertrouwen gegeven dat ik het kon. En nu dan eindelijk geslaagd!! Heel veel geleerd en ook nog eens een leuke tijd gehad. En vertrouwen in mijzelf gekregen in het verkeer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Weer vetrouwen gekregen in mezelf

Ik heb een opfriscursus gedaan,na 6 lessen heb ik weer vetrouwen in het autorijden

 • Aanbevelen? Ja
10

supergezellige en leerzame rijinstructeur

Ik heb een supergezellige en toffe tijd gehad, een hoop geleerd en nooit met tegenzin wezen rijden. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Kundig, geduldig en ruimte voor gezelligheid

Wat ben ik blij dat ik na wat lange omwegen bij Rene terecht ben gekomen. Wat anderen niet lukte, lukte hem wel: hij begreep mijn manier van leren en paste daar zijn instructies en begeleiding op aan. Rene is kundig, geduldig, rustig en zorgt in de auto voor een ontspannen en gezellige sfeer. Dat alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat ik met vertrouwen mijn rijbewijs heb gehaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Ik heb een ontzettend fijne ervaring gehad! Ik keek er elke week weer naar uit dat ik rijles had. Het fijne is dat je 2 uur de tijd hebt, dus je kunt lekker aan de slag. René helpt je goed en luistert naar wat jij graag wilt oefenen. Hij heeft me geholpen om mijn zenuwen onder controle te krijgen en dat heeft er mede voor gezorgd dat ik in 1x geslaagd ben. Echt super blij dat ik hier mijn rijlessen heb gevolgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

René begeleidt je tijdens je rijles op een rustige, prettige en duidelijke manier. Hij denkt met je mee als iets niet helemaal lukt en geeft je ook de ruimte om zelf te ontdekken wat goed voor jou werkt. Als het maar veilig en verantwoord gebeurd uiteraard ;) Mijn rijlessen waren een prettige en leuke tijd! Het was gezellig, ondanks dat er ook gebikkeld moet worden! Ik raad autorijschool van Maaren echt zeker aan!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super! Hele fijne lessen gehad

Ik heb de rijlessen van René als zeer positief ervaren. Heel prettig en op een rustige manier uitleg en les gekregen. In een woord TOP en in 1 X geslaagd! Sam Fieret

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne lessen gehad en op mijn eigen temp geleerd.

Ik heb ontzettend veel van mijn rijlessen genoten en geleerd. René nam alle tijd om onduidelijkheden uit te leggen en mij op mijn gemak te laten voelen. Geen 1 les was saai en ik werd elke les uitgedaagt om het beste uit mijzelf te halen. Ontzettende fijne rijschool die ook echt met jou kijkt hoe je het beste leert en blijft ook samen kijken wat je uit je les wilt halen en waar je naar toe wilt en hoe je dit bereikt. Kortom ontzettend genoten van mijn avontuur met René en nu genieten van mijn rijbewijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede opfriscursus

Op aanraden van mijn vriend die positieve ervaringen had met de rijlessen van René, heb ik ook rijlessen bij Van Maaren gevolgd. Dit was een topkeuze. Ik had nauwelijks gereden na het behalen van mijn rijbewijs jaren geleden en had rijangst gekregen. Door René’s rustige en behulpzame houding heb ik weer het vertrouwen gekregen om zelf te rijden. Hij houdt rekening met je wensen en kan heel helder uitleggen. Ook heeft hij goed inzicht in wat je sterke en zwakken kanten zijn in het rijden. Ik beveel deze rijschool zeker aan anderen aan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel behulpzaam en professioneel

Rene' heeft mij enorm goed geholpen met mijn rijbewijs halen. Ik had jaren ervoor rijles gehad maar vond het toen heel erg spannend. Met Rene' was dit het eerste wat we gingen tacklen, waardoor het rijden zelf veel fijner ging. Uiteindelijk heb ik in 1 keer mijn praktijk gehaald, ontzettend blij met hoe dit is gegaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bij René heb je goede, persoonlijk ingevulde en gezellige lessen!

René heeft elke les geduld met me gehad. Ik vond alles ontzettend spannend, maar René heeft er voor gezorgd dat ik mij over mijn angsten kon zetten en hielp mij met in mijzelf geloven. René weet precies hoe hij rijlessen zo persoonlijk mogelijk kan invullen en zorgt ervoor dat het altijd gezellig is! :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal geweldig

René is echt een super instructeur. Toen het moeilijk werd sleepte hij me erdoorheen. Op een ontspannen positieve manier. Ik kan iedereen de lessen van René voor honderd procent aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

René heeft me van mijn rijangst op de snelweg afgeholpen. Ik begon steeds meer de snelwegen te vermijden. Maar na een aantal rijlessen te hebben gehad vond ik het weer leuk om op de snelweg te rijden René heeft veel geduld en legt het allemaal heel rustig uit waar je op moet letten. Als je van je rijangst af wilt komen dan is autorijschool Van Maaren zeker aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie opfriscursus

Na jaren niet meer gereden te hebben , even een opfriscursus bij René , goeie uitleg , relaxed en heel geduldig , , heel blij mee

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn vrijheid terug!

Na mijn rijbewijs behaald te hebben heb ik nooit meer op de snelweg gereden. Dit creëerde uiteindelijk een drempel waardoor ik meer dan 10 jaar dit niet heb aangedurfd. Dan moet je heel wat in huis hebben om mij met 4 opfrisuren weer ontspannen op de snelweg te krijgen. Door zijn vertrouwen in mij, humor, rust, inzicht geven in mijn eigen kunnen en nuchtere kijk durfde ik weer vol in mijzelf te geloven! Ik gun iedereen als een blij ei in de auto te zitten, dus zet hem op!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben René heel dankbaar voor de fijne lessen en goede rijopleiding!

Mijn rijbewijs halen vond ik erg spannend, had al eens eerder lessen gehad maar ben daar toen mee gestopt. Bij René heb ik mijn rij opleiding weer opgepakt en daar ben ik mega blij mee. René is heel geduldig, aardig, kundig en neemt zijn leerling en het lesgeven echt serieus. Heb me geen moment onveilig gevoeld en kreeg alle ruimte om fouten te maken en te leren. Hij benoemde niet alleen dingen die beter konden maar ook wat goed ging. Dankjewel René!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.