perfect, zeker aan te bevelen

Ik ging lessen bij Bob toen ik weggegaan was bij een andere rijschool waar ik 18x50 minuten gelest had. Door onduidelijkheid en een hoop gedoe daar weggegaan en bij Bob begonnen. Met de lessen van Bob kreeg ik het autorijden pas echt goed door. Gisteren na 7 lessen geslaagd, erg blij! Bob legde alles rustig en duidelijk uit en kwam afspraken goed na. Ik raad deze rijschool daarom zeker aan!

Top vent!

perfect, zeker aan te bevelen

erg fijne samenwerking goede communicatie accuraat en consequent

perfect, zeker aan te bevelen

Bob is een rustige man die uitstekend les kan geven. In 22 lessen heb ik in 1x mijn examen gehaald.

goede service, goed behandeld

Ik heb ontzettend leuke en leerzame lessen gehad bij Bob!

perfect, zeker aan te bevelen

Aardige instructeur die goed les geeft. Neemt altijd goed de tijd om iets uit te leggen.

goede service, goed behandeld

Er wordt duidelijk uitgelegd hoe je iets moet doen.

perfect, zeker aan te bevelen

In een klein half jaar heeft Bob me uitstekend opgeleid van een leek tot een bekwaam chauffeur. Hij was aangenaam in de omgang, zeer ervaren, geduldig, correct, flexibel, kortom alles wat je hoopt te verwachten.

voldoende, een redelijke ervaring

Binnen een halfjaar mijn rijbewijs gehaald.

voldoende, een redelijke ervaring

Gewoon goed rijles gehad. Niet veel op aan te merken.

goede service, goed behandeld

Bob is een fijne rij- instructeur! Heb het altijd fijn bij hem gehad in de auto. Bos bedankt! Mocht je nog opzoek zijn naar een goeie rijschool, kies dan zeker voor Bob!

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaren rijinstructeur, zorgt ervoor dat je zonder herexamens slaagt.

goede service, goed behandeld

Onder begeleiding van Bob heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald. Dit wijdt ik toe aan de stijl van lesgeven die Bob heeft. Het is een no nonsense stijl. Het is altijd duidelijk hoe de zaken staan en wat je moet doen. Dit had een enorm positive werking op mij en ik heb dus ook een prima tijd met Bob in de auto gehad. Zeker een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige tijd gehad, wat een kladblaadje die bob

perfect, zeker aan te bevelen

Wat je noemt, een proffesional. Bob Postmus is alles wat je als beginnend rijder wil. Rustig, ervaren, deskundig enzovoort. Het belangrijkste van alles is echter: hij is een ongeloofelijk vriendelijke man die altijd openstaat voor een goed gesprek! Een echte aanrader dus!

perfect, zeker aan te bevelen

Erge leuke en leerzame lessen gehad!

goede service, goed behandeld

Zeer goed. De lessen zijn (zeker in het begin) wat intensiever dan je zou verwachten, maar dat heeft naar mijn mening alleen maar voordelen. Je leert snel en de feedback van Bob is relevant.

voldoende, een redelijke ervaring

Bob is een aardige man en qua uitleg ook wel duidelijk. Echter binnen de rijlessen is er geen ruime voor fouten en zit hij telkens overal bovenop op een negatieve manier. Er is geen rust binnen de lessen waardoor de vooruitgang heel langzaam gaat. Bob kwam wel afspraken na en was op tijd met ophalen en wegbrengen.

perfect, zeker aan te bevelen

Heb maar 20 lessen gehad. Bob is niet iemand die je langer dan nodig is bij hem te laten rijden. Na een gratis proefles hebben we naar mijn examen toe gewerkt. Een ontzettend aardige man die hiernaast ook ontzettend goed is in wat hij doet! Duidelijk in zijn uitleg en je voelt je goed op je gemak. Een aanrader voor iedereen!

perfect, zeker aan te bevelen

Bob Postmus is een zeer vriendelijke, ervaren en geduldige instructeur van wie ik met veel plezier rijles gehad heb. Bob weet met zijn persoonlijke aanpak het rijden leerzaam en leuk te maken, waardoor ik nu als zelfstandige bestuurder de weg op durf. Zelf wijst hij alle eer van de hand, maar dankzij hem ben ik in één keer geslaagd!

Meelbeslaan 26

1185 JV Amstelveen