Dema auto\'s kan ik aanbevelen als je op zoek bent naar een goede occasion tegen een zeer nette prijs. Alle auto\'s zien er voortreffelijk verzorgd uit en worden geleverd met APK. Bovendien word je heel goed ontvangen en bij de aanschaf goed begeleid. Dema is een topbedrijf!
Wij hebben een opel meriva gekocht bij Dema. We werden heel vriendelijk en deskundig geholpen door Henk. Een proefrit maken was ook helemaal geen probleem. En we kregen voor onze inruilauto nog een leuk bedrag terug.
Heel blij met mijn nieuwe auto, goede en snelle service. Top bedrijf!
9 Maanden geleden een 15 jaar oude Toyota RAV gekocht bij Dema Auto\'s. Expres even gewacht met de recensie om te kijken hoe de auto het doet. De vorige eigenaar was een heer op leeftijd geweest en de auto had niet al te veel km\'s. Daar moest ik even om glimlachen aangezien het meestal oude dametjes zijn. Maar nu, 9 maanden later, ben ik nog steeds zeer tevreden en blij met mijn auto. Hij trekt met gemak mijn paardentrailer. Na een paar maanden cruisecontrol in laten zetten. Vorige week voor de APK keuring geweest en de garagehouder vond het een top auto voor zijn leeftijd! Kortom... Dema bedankt voor deze gave auto!
Heb recentelijk een Chevrolet Tacuma uit 2005 gekocht. Ben hierbij keurig geholpen. Gaven nog een nette prijs voor mijn oude Daewoo Tacuma uit 2001 terug. De nieuwe aanwinst werd een week later keurig afgeleverd en alles wat besproken was, hadden ze keurig uitgevoerd. Waren al op veel plekken wezen kijken en zijn ook op veel plekken gillend weggerend, tot we hier uitkwamen. Als we over een paar jaar weer eens iets anders willen, komen we gegarandeerd hier nog eens terug kijken. Een eerlijk adres.
Zeer tevreden !
In april een Opel Corsa gekocht. Auto stond volgens afspraak spic en span klaar. Na de proefrit wat puntjes doorgesproken die bij aflevering perfect in orde waren. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Groot assortiment mooie auto\'s.
Onlangs in de HW komen wonen. Daarom een autodealer in de buurt gezocht. Blij dat ik bij Dema Auto\'s uitgekomen ben! Zeer vriendelijk en goed geholpen door Henk en heel happy met een autootje vertrokken ! Een aanrader!!
In februari 2016 een Ford Fiesta gekocht. Vriendelijke, eerlijke en behulpzame medewerkers.
Heb onlangs een Hyundai gekocht bij DEMA auto\'s. De auto was in goede conditie en een gebrek wat later bleek werd snel opgelost. Het was prettig zaken doen met dit bedrijf.
Opel Corsa ingeruild voor een Corsa uit 2013. Goed geholpen. In eerste instantie bleek er een probleem te zijn met de verwarming. De blower werkte alleen op stand 4. Na 1 telefoontje prima geholpen. Probleem goed opgelost. Weerstand vervangen en alles werkt weer. Prima auto. Tevreden.
Heel vriendelijk bij aanschaf van een auto maar ze zijn niet thuis als er zich een probleem voordoet. Weigeren dus service te verlenen en geven alleen service als je die extra afsluit. Onbegrijpelijk voor een bedrijf die aangesloten is bij de BOVAG.
Erg spijtig dat u zich beroept op consumentenbescherming terwijl u 1500 euro korting heeft bedongen en bewust gekozen hebt hiermee de bovaggarantie af te kopen. Nu is de waterpomp lekkage gaan vertonen en verwacht u dat wij u schadeloos stellen.Helaas werkt dat zo niet.
Zeer vriendelijk, eerlijk en behulpzaam. Niet te beroerd iets uit te zoeken bij twijfel en informeert je volledig.
Vriendelijk, eerlijk en snel geholpen. Top bedrijf!
Ik heb een gele Seat Mii aangeschaft bij Dema Auto\'s. Toen we binnen kwamen, kwamen wij in een grote loods terecht met allemaal auto\'s. Voor Dema waren wij naar de dealer gegaan en die keek ons met de nek aan. Maar bij Dema auto\'s werden wij aangesproken door een normale man , gewoon in een spijkerbroek,. Dit was vele malen fijner! We konden rustig rondkijken en als we vragen hadden, werden deze meteen beantwoord. Na een half uur was de koop gesloten. De auto moest nog voor een laatste check en de volgende dag konden we hem ophalen! Nu 1000 km verder ben ik nog steeds blij met mijn auto! Ik zou dit bedrijf zeker aanraden bij anderen!
Wij hebben een Seat Leon gekocht bij Dema Auto\'s en zijn tijdens en na de koop van de auto erg goed geholpen.
Enige weken geleden heb ik een Suzuki Swift gekocht bij de heren van Dema Auto\'s Ik ben vriendelijk en prima geholpen bij de aankoop. Deze week hoorde ik voor de 2e keer een hard geluid van onder de motorkap als ik wat harder reed (ca 130 km p/u). Ik was er uiteraard niet gerust op en belde Dema Auto\'s. Ik kon gelijk komen om dit na te laten kijken. Nadat één van de heren zelf niks kon vinden ben ik direct doorgestuurd naar de garage schuin aan de overkant die mijn auto op de brug heeft gezet. Ook daar werd niks bijzonders geconstateerd behalve dat een rubber flap verkeerd om zat en waarschijnlijk door de luchtstroom hard is gaan \'flapperen\'. Ik ben met een gerust gevoel naar huis gegaan met de boodschap dat ik, zodra het geluid zich weer voordoet, direct terug kan komen. Ik weet nog niet hoe dit afloopt maar ben zeker tevreden over de snelle en vakkundige service tot zover. Ik ben snel, vriendelijk en zonder poespas geholpen. Een pluim voor Dema Auto\'s!!
In december 2015 hebben wij onze Fiat Punto gekocht. We rijden er nu ruim een maand mee en hebben geen problemen ondervonden. De beschrijving van de auto op de site was juist De begeleiding tijdens het aankoopproces is zeer correct verlopen.
We waren op zoek naar een nieuwe jong gebruikte auto. Via internet uitgekomen bij Dema auto. Bij aankomst werden we heel vriendelijk te woord gestaan en kregen alle gelegenheid om rond te kijken en vragen te stellen. Uiteindelijk hebben we een mooie auto gevonden voor een goede prijs. En we kregen een eerlijk bod voor inruil van onze oude auto. Dema auto heeft een ruime keuze en biedt goede service. Zeer klantvriendelijk. Ik zal ze zeker aanraden bij vrienden en bekenden.
Een VW Polo gekocht bij Dema. Omdat \'s Gravensdeel voor mij 2 uur rijden is, vooraf gebeld. Mij is toegezegd dat de auto schadevrij en netjes is. Hier bleek geen woord van gelogen. Ik heb de auto gekocht en direct meegenomen. De mannen van Dema komen betrouwbaar over en er heerst een ontspannen zweer.
Prima bedrijf! Vriendelijk en betrouwbaar.
In principe was er na een bezoek aan de site en een telefonisch gesprek door mijn vriendin besloten tot aankoop van een gebruikte auto. Bij het ophalen sloeg, achteraf gezien totaal overbodig, de onzekerheid toe. Met een zeer positief gevoel hebben we bezit genomen van de auto. Dank voor het plezierig verloop!
bij dema een BMW 118D gekocht , auto met 219000 km maar in nette staat en voor een mooie prijs. de heren Marco en Henk weten waarover ze praten en geen loze beloften , bijzonder tevreden
Ben bij aankoop van mijn occasion goed geholpen en er wordt altijd tijd voor je genomen wanneer er iets is.