Hele fijne ervaring met het kopen van een auto bij Dema Auto's! Ik was op zoek naar een specifiek model Mini Cooper Clubman en Henk heeft hierbij uitstekend geholpen met het vinden van de juiste match. Goed en snel contact via de mail en telefoon. Mijn auto was erg snel klaar om op te komen halen. Top service!

Heel tevreden!!

Fijne dealer, goed geholpen.

Klantvriendelijk.

Ik heb anderhalve maand geleden een Fiat 500 Bicolore gekocht bij Demaautos ben zeer tevreden over dit autobedrijf zeer klantvriendelijk. Auto is netjes afgeleverd.

Goed bevallen duidelijk en zeer correct

Goed gevoelover t bedrijf en mooie auto's

Ik heb vaak getwijfeld en veel vragen gesteld via de mail. Mijn gevoel werd steeds beter, omdat Henk klantvriendelijk en eerlijk was over de Opel Corsa. Ook mijn persoonlijke situatie is naar geluisterd en meegenomen in het besluit voor verkoop. Ik ben erg vriendelijk te woord gestaan en voor mij was het belangrijkste dat de koper eerlijk was. En dat was hij! Erg fijn verliep de samenwerking. Ik raad Dema auto’s zeker aan!!

Prima eerlijk advies!

Na de proefrit beantwoordde Henk mijn vraag, "Waarom ik de Mini Clubman niet zou moeten kopen als volgt: Ik kan geen enkele reden bedenken!" En gelijk had hij, ik nl. ook niet. De afwikkeling verliep vriendelijk en heel vlot. Ik beveel Dema Auto's graag aan.

PERFECT

Heb een mini clubman gekocht. Was via mail een proefrit geregeld, gereden met een clubman die is het niet geworden. Henk gaf het advies omdat we met civid te maken hebben een nieuwe afspraak te maken is zo geregeld. Heb nu naar tevredenheid een super mooie mini. Henk en zijn collega hebben even overleg voor de inruil was in no time geregeld. Auto opgehaald alles zeer goed gedaan door DEMA

Zeer vriendelijk en geen verkoperspraatjes!

Ik heb vandaag een prachtige witte Audi A4 Avant gekocht bij Dema. Voor mijn inruilauto kreeg ik fatsoenlijk bod en de koop was eigenlijk al snel rond. Van tevoren had ik al eens gekeken of Dema goede recensies had, maar er is niets gelogen aan het hoge cijfer. Ik zou hier zeker terug gaan voor mijn volgende auto, maar nu eerst genieten van deze!

Prima behandeling

Begin januari een Renault Espace gekocht. Zeer correct behandeld door Henk bij de aankoop. Hij was zeer klantvriendelijk. Bekendheid met het merk was niet zo groot, er werd gezegd dat je bijna een studie moest doen om de auto te leren kennen. En er was ook geen instructieboekje in het Nederlands bij. Op onze vragen kwam wel een goed antwoord. Qua prijs was hij welwillend. De APK werd opnieuw gedaan zodat deze pas over 2 jaar weer moet. De aflevering ging wat gehaast doordat er een nieuwe levering binnen kwam. Helaas werd er wel afgeleverd met bijna lege benzinetank. Verder een heel mooi bedrijf.

Auto gekocht zonder onzin verhalen

Ondanks Corona de auto stond klaar voor testrit Bijna volle tank en 2 jaar APK bij aflevering Alles goed uitgelegt zoals de boordcomputer en overige Raymond en Marian. Eindhoven

Uitstekende service

Zeer correct behandeld door Henk bij de aankoop. Hij gaf alle info die relevant was en was zeer klantvriendelijk. Op al mijn vragen kwam een tevredenstellend antwoord. Ook qua prijs en bijkomende kosten was hij welwillend. Er was werkelijk niets op de afhandeling aan te merken en de APK werd opnieuw gedaan zodat deze pas over 2 jaar weer moet. De auto is afgeleverd na een controle door een erkende garage en mankeert niets. Tenslotte werd afgeleverd met een 3/4 volle benzinetank.

Betrouwbaar en goede service

Super goede ervaring met dit bedrijf. We konden direct een proefrit maken en hij nam alle tijd voor ons. Prettige en eerlijke man in omgang. Goede service!! Auto was snel rijklaar gemaakt bij de garage. Na een aantal weken hadden we een klein probleempje met de kachelweerstand ook dit is met goede service de zelfde week nog in orde gemaakt! Top! Mocht er een nieuwe auto nodig zijn en ze hebben staan wat we zoeken, komen wij hier zeker terug.

fijn zaken mee te doen.

uitzoeken, proefrijden, inruilen & wegwezen.... een heel positieve ervaring.

Vertrouwd en eerlijk!

Ik ben ontzettend blij met de voor mij "nieuwe" Mini die ik zonder twijfels bij DEMA Auto's heb gekocht. De heren hebben een rustige en gedegen stijl om auto's te verkopen, zonder druk. Proefrit prima. Binnen 1 week rijden en zoals afgesproken alles goed geregeld bij het ophalen. Ik was blij verrast dat het zo ook kan. Eindelijk eens zonder poespas gewoon eerlijk en duidelijk.

Waar you see is what you get

Op de site een mooie Mini Clubman gezien. Ondanks de toch wat rare Corona periode werd er meegedacht om een proefrit mogelijk te maken. Geen poespas, gewoon rijden en kijk maar hoe de auto bevalt. In eerste instantie viel het inruilbedrag voor onze oude auto wat tegen. Toch beloofd om erop terug te komen. Diezelfde dag nog een antwoord, gewoon no nonsens en eerlijk. Daar houd ik van. Nu in het bezit van een prachtige mini.

Top bedrijf

4 jaar geleden onze Hyundai Tucson gekocht beetje wantrouwen van mijn kant maar dat is echt niet nodig gewoon een top en eerlijk bedrijf . Ook als je daarna toch wat heb wordt je gewoon geholpen wij wonen inmiddels in Drenthe maar zal er gerust weer een auto kopen ik weet bijna zeker dat je met de jongens goeie afspraken kan maken en dat afstand geen probleem is

Top !

Goede service en zeer snelle levering! Binnen een dag was alles geregeld. Bedankt voor het snel opleveren van de mooie Volvo! De beste wensen voor 2021.

Vriendelijk en flexibel

In deze vreemde Corona tijden heeft Henk er alles aan gedaan om mij toch een proefrit te kunnen laten maken. Zelfs toen ik de auto meteen mee wilde nemen - strik eromheen en regelen. Gewoon een lekkere garage zonder fratsen en gedoe. Het voelde vertrouwd ... een heerlijk rit van ruim een uur terug gemaakt in mijn nieuwe mini. Ik ben weer verliefd.

Uitstekende afhandeling!

Prettig gespek met elkaar.

Betrouwbaar bedrijf

Goed bedrijf, goede medewerking, laag instap, je wordt vriendelijk geholpen en er wordt naar je geluisterd. Ook wordt je goed geadviseerd. Goede auto.

Prettige aankoopervaring!

Deze week mooie witte Toyota Aygo aangeschaft. Plezierige servicegerichte uitleg gehad. Een proefrit naar mijn werk was geen enkel probleem. Oplevering van de auto: keurig netjes incl. APK en 3 maanden garantie zonder flauwekul en alles volgens afspraak, zoals dat hoort. Deze no-nonsense occasiondealer beveel ik van harte aan!

Super!

Goede Nette zaak waar op een normale manier zaken wordt gedaan! Niet van die gladde verkoop praatjes maar gewoon zeggen waar het op staat. Ben meer dan goed geholpen met het verkopen van m'n oude auto en ze konden me alles vertellen over de auto die ik daar gekocht heb. Super tevreden!

Zeer te spreken over de afhandeling

Na een prettig en eerlijk gesprek met Henk overgegaan tot koop van hyundai ix20 automaat. Tot nu toe geen enkele spijt van gehad Er zaten een paar krasjes op waarvan Henk dacht dat het wel was op te lossen met een lak stift Dat was geen mooi resultaat dus het ie de auto naar de spuiterij gebracht met een mooi resultaat En daar werd niks extra voor gerekend. Grote klasse. Ik kan iedereen aanraden om daar eens te gaan kijken voor een mooi tweede hands auto. Tot nu toe geen oroblemem met de auto gehad Gr Ruud Hof

Geweldig bedrijf ga zo door gewoon blijven

Mijn tweede auto gekocht Renault captur geweldige auto mijn eerste heb ik al vier jaar nooit geen problemen gehad de prijzen zijn zeer goed bij Dema , wens Dema Auto,s veel geluk in deze moeilijke tijden Gr Peter en Marina .

Snelle en correcte aankoop BMW 220i Gran Tourer

Gastvrij ontvangen, prima inruilbedrag gekregen, velg mooi bijgewerkt en erg blij met de aankoop. Nette garage zonder poes pas en verstand van met name BMW en Mini.

Mijlweg 14

3295KH 's-gravendeel