Top ervaring!

Wij kwamen kijken voor een Mini Clubman, er stonden er genoeg, echt keurig nette auto's! Uiteraard zochten wij er net eentje uit die achteraan stond. Geen probleem zei Henk, wij rijden eerst alle auto's die in de weg staan er uit en dan kan je proefrijden, want als je de intentie hebt om die auto te kopen, dan moet je ook in die auto gaan rijden toch! Superleuk en dus een topservice! Vol vertrouwen kregen we de Mini zomaar mee en daarna heeft Henk ons nog van alles uitgelegd en laten zien. Ze nemen daar dus echt de tijd voor jou al klant. Wij kochten de Mini en bij aflevering hebben we een Minicursus gekregen. Wij zeggen top en vlot geregeld en wij zouden er zo weer een auto kopen! Helemaal blij met onze Clubman! Vertrouwd adres dus!

klantgericht, vriendelijk zakelijke en corrcete behandling/afhandeling van zaken.

zie de regel hierboven

Van A t/m Z perfect

Zeer tevreden met de aankoop van onze prachtige Clubman. Een geweldige auto, goede service en een eerlijke prijs!

Een Mini Clubman gekocht, goede service en uitleg gehad, top!

Goede service en goede uitleg gehad. prima zaak

Goede service en scherpe prijs

ik heb deze maand een hybride Peugeot gekocht. Ik ben enorm tevreden met de be- en afhandeling én de auto!

Correcte klantbenadering en een perfecte auto op afgesproken tijd geleverd,

Een eerlijke autodealer die terecht achter zijn producten staat.

Zonder zorgen een nieuwe auto aanschaffen

Bij Henk van Dema auto’s een jong gebruikte 2 serie gran tourer aangeschaft, in 1 woord top geregeld beurt ook gelijk netjes verzorgd komen der afspraken na 100 procent aan te bevelen.

Goed gevoel!

Heel goed geholpen met de keuze voor een andere auto. Duidelijk kunnen aangeven wat onze wensen waren en eerlijke informatie gekregen en meegedacht! We hebben er een goed en betrouwbaar gevoel aan over gehouden en kunnen Dema Auto's zeker aanbevelen.

Super!

Super vriendelijk en zeggen waar het op staat! Denken mee, alles snel geregeld. Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe auto.

Perfecte en eerlijke service.

DEMA Auto”s, Henk en Marco verdienen 100% vijf sterren. Goede service, zeer eerlijk en behulpzaam. We hebben een mooie en goede Mini Clubman gekocht en reden daar met een grote glimlach naar huis. Super tevreden met de koop van deze Clubman. Netjes met een APK keuring afgeleverd. Fijn dat er zulke eerlijke mensen zijn, die je een goed gevoel geven bij het kopen van een mooie auto. En die hebben ze daar bij DEMA Auto”s. De finishing touch heeft Henk nog op de valreep bezorgd door nog even een plekje aan te tippen op de licht metalen velg, dat is service van de bovenste plank. Ga voor mooie auto”s en goede service naar DEMA Auto”s. Henk en Marco nogmaals bedankt. Groet, Elly en Willem (zeer tervreden klanten)

Mooie auto's en goede service

Alles netjes en vlot geregeld, aanrader!

Goeie koop gedaan

Heb mijn Mini Countryman nu een maand in mijn bezit, hij rijdt fantastisch en alles werkt zoals het moet werken echt een fijne auto, de volgende Mini koop ik beslist ook bij Dema de prijs is prima en je wordt er keurig geholpen een minpuntje is dat ik de auto tijdens aflevering zelf op mijn naam moest zetten bij een Bruna zaak daar in de buurt de overschrijvingskosten kwamen ook voor eigen rekening het is geen gigantisch bedrag maar toch....

Top bedrijf

Ondertussen een aantal weken mijn mini countryman in bezit, hartstikke fijne auto, heel fijn contact voor en tijdens de verkoop, de auto is in top staat afgeleverd en we zijn erg tevreden.

Relaxed

Onze Mini Clubman nu een paar weken in huis. Super auto. De sfeer in het bedrijf is erg relaxed, je kunt op je gemak rondkijken, zonder dat ze meteen op je lip zitten. In alle auto’s kun je gaan zitten en zo dus goed kijken of ie bevalt. Een proefrit is ook geen probleem. Als je vragen hebt staan ze direct voor je klaar. Al met al een zeer fijne ervaring met Dema auto’s.

Prima geholpen

Begin mei hebben wij een Nissan Qashqai gekocht. Deze auto is heel netjes opgeleverd en bevalt ons heel erg goed. Wij zijn vriendelijk geholpen.

Prima service en goede prijs

Goede ervaring

Na 1 jaar.......

Ik heb mijn mini one precies een jaar geleden gekocht, dus tijd voor apk en grote beurt. De uitkomst: mini = helemaal in orde, en grote beurt niet nodig. Het is een tussenbeurt geworden. Er is mij dus een prima auto verkocht! Na een jaar ben ik nog net zo blij als op dag 1!

Super tevreden!

Vorige week heb ik mijn Mini Countryman op gehaald. Alles is netjes in orde gemaakt, wat plekjes moesten worden gespoten en andere banden zijn eronder gezet, super service! Fijn geholpen, geen snelle verkooppraatjes en er staan prachtige auto's. Ben je opzoek naar een Mini dan adviseer ik je echt langs Dema Auto's te gaan!

Superblij!

Vorige week onze mooie Volkswagen Eos cabrio opgehaald bij DEMA Auto's en afgelopen week met de hoge temperaturen elke dag heerlijk open kunnen rijden, dit na heel veel pech met onze vorige auto dus een hele opluchting. Wij zijn heel erg vriendelijk geholpen door Henk en na een snelle mailwisseling was de koop dan ook al gauw gesloten dit zonder druk van DEMA Auto's en heel relaxed allemaal! Wij zijn dan ook echt superblij met onze mooie aankoop en zouden iedereen aanraden om een keer bij DEMA Auto's te gaan kijken als je een andere auto wilt kopen. Henk, nogmaals heel erg bedankt voor alles en veel succes nog!

Top Service en super vriendelijke mensen

Vandaag onze nieuwe (voor ons nieuw) Fiat 500L opgehaald. En wat zag hij er mooi uit, helemaal gewassen en APK keuring gehad. Ook al was het super druk Henk nam de tijd voor ons, maar wij wilde natuurlijk zo snel mogelijk lekker gaan rond crossen. Wat een top bedrijf en wat een leuke mensen werken daar. Top advies en gewoon zeer nette wagens en no nonsense. Er wordt je zeker niks aangesmeerd en niet zoals andere verkopers druk erop gezet. Nee gewoon relaxed werden wij geholpen. En er staan daar echt hele mooie auto's voor iedereen keus zat. Wij kunnen weer een aantal jaar vooruit, maar wij gaan zeker terug naar Dema Auto's. Heel erg bedankt voor de goede service en geduld.

Helder en zonder mooie praatjes

Een hele mooie Mini Clubman gekocht met alle leuke opties erop. Goeie prijs, geen verkooppraatjes en alle ruimte om je keuze te maken. Zeker een aanrader en wij komen zeker terug als we aan een andere toe zijn!

Eerlijk, servicegericht en behoudend aan afspraak

Afgelopen weekend heb ik mijn schitterende Mini Cooper Countryman mogen ophalen bij DEMA. Een stuk rijden vanuit het Zuid-Limburgse Heuvelland, maar meer dan de moeite waard. Een luxe showroom met mannen in pak weegt voor mij veel minder zwaar dan een perfecte auto voor een zeer reële prijs! Bij de zoektocht naar mijn ideale auto heb ik heel Nederland doorgezocht en ik kwam uit bij DEMA. De meeste opties op mijn auto voor de beste prijs! Marco en Henk zijn oprecht en komen de gemaakte afspraken na. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop en raad anderen zeker aan om hier te gaan kijken.

Eerlijk

Super goed geholpen door team Demaauto's. Geen mooie verkooppraatjes maar eerlijke uitleg. Mijn oude auto voor een leuke prijs kunnen inruilen voor een mooie mini clubman. Heren! nogmaals dank!

Mooie Mini Cooper gekocht

Heldere communicatie, duidelijke afspraken en mooie jonge auto gekocht.

Wij hebben een BMW i3 gekocht. Eerlijk advies en mooie schone auto.

Mijlweg 14

3295KH 's-gravendeel