goede service, goed behandeld

Heb een BMW 735I gekocht. Heb ook een auto ingeruild. Ben zeer tevreden over de snelheid van de heer Edwin (eigenaar), hoe hij alles heeft opgepakt e.d. En zeker niet opdringerig. Mooie showroom met heel veel auto\'s. Als ik over 3 jaar weer ga inruilen en hij heeft een BMW in de 7-serie staan, grote kans dat ik hem bij hem aanschaf. Rick Den Haag

goede service, goed behandeld

Wij zochten een auto met schuifdeuren, automaat en kwamen via internet bij Dema auto\'s uit, nog in de buurt ook. Daar stond een mooie citroen C8, en de uitleg van de verkoper was helder en transparant. De oude auto kon ik inruilen tegen een redelijke prijs, en als extra service (onderhandelingsruimte) werd er een trekhaak gemonteerd. Bij het afhalen bleek een bagagescherm niet aanwezig,terwijl dit wel in de advertentie stond vermeld,geen probleem, deze werd uit een toevallig net ingekochte c8 gehaald, en in mijn wagen geinstalleerd. De eerste rij-ervarinegn zijn super, prachtige wagen, die er ook nog als nieuw uitziet. Kan het bedrijf zeker aanbevelen.

goede service, goed behandeld

Goeie service, prettig contact, goed bereikbaar, redelijke prijs. Kortom: ik ben een tevreden klant.

goede service, goed behandeld

Uitstekend autobedrijf! What you see is what you get. Wij zijn erg blij met onze nieuwe auto, een megane met weinig kilometers op de teller. Voor een beduidend lagere prijs gekocht in vergelijking met de gemiddelde prijs die autodealers vragen voor deze auto elders in Nederland. Ook de afterservice is prima. Een aantal later geconstateerde kleine gebreken zijn keurig gerepareerd in lijn met de bovag garantie. Kortom, dit bedrijf is een aanrader voor mensen die een mooie auto willen voor een gunstige prijs!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

veel keuze in prachtige showroom. prima verkopers/service/kennis. uitstekende kwaliteit.

goede service, goed behandeld

heb er diverse malen een auto gekocht. prachtige auto\'s. goede prijzen, enorm goede service. heel fijne verkopers.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Wij waren op zoek naar een oude Volvo. Dema had een auto, deze kwam uit Amerika en was op zich bijzonder. De prijs in verhouding tot de km stand was aantrekkelijk. Rondje gereden, lichte trek naar rechts verder goede auto. Toen zag ik dat het een mijlenteller was ipv km teller. De stand van 122K was dus 122K mijlen, dat is ruim 240K km. bij de import is steeds de mijlenstand doorgegeven dus de NAP check was in orde. Hoewel de verkoper net deed alsof hij ook bedonderd was heeft hij de advertentie nooit veranderd. prijs en Km stand hetzelfde. Heeft nog een tijd te koop gestaan, hoop dat nieuwe eigenaar beseft dat hij een auto met ruim 2 ton op de teller heeft gekocht..... slechte service en vooral onbetrouwbaar!!!!!

goede service, goed behandeld

Op internet vonden we bij uw bedrijf een auto precies zoals wij wilden. In werkelijkheid week deze op slechts een paar kleine punten af van de ( standaard) beschrijving. Door verkoper is geprobeerd toch aan beschrijving te voldoen door wat extra\'s te leveren. Verkoper was eerlijk over de auto, ook over de herkomst en het verbruik. We kregen een gunstige inruilprijs voor onze oude auto. De BOVAG garantie zorgde ervoor dat toen iets aan ruitenwissers en verlichting mankeerde, dit snel en gratis werd opgelost. Eigenlijk zijn we nu, na 4500 km in deze bij DEMA aangeschafte auto nog tevredener als direct na aankoop.

goede service, goed behandeld

wij hebben bij demaautos een toyota aygo gekocht en zijn daar zeer tevereden over,een erg mooie showroom waar je zeer goed geholpen word,een aanrader.

Mijlweg 14

3295KH 's-gravendeel