goede service, goed behandeld

Recent gebruikte auto gekocht. Ben zeer tevreden over service, vertrouwen bij proefrit maken en betaling en aflevering van de auto.

perfect, zeker aan te bevelen

Helemaal blij met mijn Ford Fiesta! Kreeg 250 euro minder terug dan het inruil voorstel ergens anders maar uiteindelijk veel goedkoper uit nu. Verkoper heeft mij weer vertrouwd gemaakt met schakelen want dat was ik na ruim 5 jaar in een automaat een beetje verleerd. Dank jullie wel Marco en Henk voor de goede service!

voldoende, een redelijke ervaring

Afgelopen week een ander auto gekocht bij Dema. Door de verkoper netjes geholpen en al onze vragen beantwoord. Voor onze oude auto een nette inruilprijs in weten te leveren. Na het ophalen van de auto kwamen we er achter dat de (mondeling) afgesproken volle tank er niet in zat. Na een telefoontje alsnog keurig geregeld.

voldoende, een redelijke ervaring

Aankoop Renault Megane grande tour 2006 in augustus 2014. Echter: - auto wordt technisch helemaal nagekeken: let op dit is zeker geen technische inspectie! remblokken zouden nog 2000 km (toe maar...) meegaan, bij demontage bleek dit er slechter aan toe te zijn en moesten vervangen worden. - zgn 2 \'nieuwe\' voorbanden gemonteerd, deze na 4 maanden moeten vernieuwen, waren niet nieuw en niet uitgebalanceerd - automatische versnelling erg schokkerig van 1 naar 2, bij navraag zei de ene \'specialist\' dat de versnellingsbak gereviseerd was, de \'baas\' zei later, dat deze vervangen was!? De opties die in de advertentie staan zijn niet alle aanwezig. Zoals gewoonlijk, bij aanschaf wordt men vriendelijk en deskundig geholpen, bij klachten slaat de stemming snel om. Advies aan klant: laat bij twijfel de auto eerst keuren bij een onafhankelijke organisatie, niet bij een bevriende garage van Dema! Laat in ieder geval een technische inspectie uitvoeren, niet alleen \'technisch nakijken\'!? Advies aan Dema: eerlijker zijn wat betreft de gevonden problemen, dan is men sneller bereid om hier in te investeren. Wat betreft veiligheid met de auto mag men geen concessies doen, dit moet perfect in orde zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Goed geholpen, super vriendelijk, deskundig, kortom echt een aanrader deze garage!

goede service, goed behandeld

Een maand geleden hebben wij hier een knappe Ford Fiesta aangeschaft. De mannen blijken zeer betrouwbaar en komen de gemaakte afspraken na. Na aankoop bleek er geen reservesleutel aanwezig te zijn. Maar bij aflevering aas er al een nieuwe sleutel geregeld. Deze moesten er dan alleen zelf bij de Ford garage laten in programmeren en konden de rekening toesturen, zodat Dema auto\'s deze zou betalen. Een week na toesturen staat het geld netjes op mijn rekening! Voorlopig nog niks aan te merken op dit bedrijf en zou hier zo weer terug gaan.

goede service, goed behandeld

Wat een ENORME collectie auto,s EN....... zeer gunstig geprijsd. perfecte service en vakbekwame Mensen\'. KORTOM, een AANRADER.!!!!!!

goede service, goed behandeld

motorlampje bleef branden, keurig opgelost met alle medewerking,.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Erg prettig, vriendelijk en zeer snel geholpen

perfect, zeker aan te bevelen

Professionele, snelle, betrouwbare en vriendelijke service. Auto geheel vrijblijvend (alleen) kunnen proefrijden, alle vragen werden deskundig beantwoord, en voertuig werd perfect afgeleverd. Top dealer.

een prima bedrijf!!!

goede service, goed behandeld

Very nice, polite and available staff. Great value for the price of the car that we have just bought, a Honda Jazz 1.4.

goede service, goed behandeld

Zeer snel en goed geholpen. Zonder poespas, eerlijk en snel tot zaken kunnen komen. Een win-win situatie

goede service, goed behandeld

Prima bedrijf, waar wij via Autotrack terecht zijn gekomen. Doen wat ze zeggen, en staan je eerlijk en vakkundig te woord. Een mooie Suzuki Alto uit 2011 gekocht, oude met schade ingeruild, nette prijs bij betaald.

perfect, zeker aan te bevelen

Een heel fijn bedrijf. Goed en deskundig geholpen

goede service, goed behandeld

Klantvriendelijk en eerlijke prijzen voor de auto\'s. Zorgen dat de auto helemaal rijklaar gemaakt word. Niks op aan te merken!

goede service, goed behandeld

Begin van dit jaar bij DEMA Auto\'s een Nissan Pixo aangeschaft. Prima service, passende prijs en sindsdien plezier van m\'n auto.

goede service, goed behandeld

Gisteren onze tweede auto opgehaald bij Dema auto\'s, een Ford fiesta van 2013 voor een zeer scherpe prijs. We hadden er al bijna 1 gekocht bij dealer voor 2.000 euro meer. Onze ervaring is dat alles zeer duidelijk en zakelijk is ,werden ook zeer correct geholpen met een uitstekende bak koffie. Bij onze volgende auto gaan we zeker eerst naar Dema auto\'s en we zullen de zaak ook zeker aanraden bij vrienden en familie.

slechter dan verwacht

In het begin leek het ons een goed bedrijf. Bij aflevering is het anders gebleken. De opties die in de advertentie staan zijn niet alle aanwezig. We hoefde geen afleveringskosyen te betalen maar moesten bij het postkantoor zelf de overschrijving betalen . De brandstof die aanwezig was in de auto bracht ons tot tiel wij wonen in wijk bij duurstede Op het display van de auto komt met het starten naar voren dat hij een inspectiebeurt nodig heeft . Bij aflevering hebben we zelf de sleutels gekregen en is er geen uitleg geweest van alle aanwezige opties in de auto tevens is er geen instrukieboekje aanwezig dus moet je zelf uitzoeken waar wat voor is. Een dag na de levering hier over contact gehad en ik werd er op gewezen dat de advertentie standaard gegevens zijn en dus voor meerdere auto\'s gebruikt dus dat niet alles aanwezig is hadden we zelf moeten zien. De auto krijg een afleveringbeurt en geen beurt zoals voor inspectie nodig. En de aflevering gebeurt altijd zoals wij ervaren hebben ,ze lopen mee naar de auto en je moet zelf dingen vragen anders is het niet anders werd vertel. Bij het telefonisch contact is de verbinding verbroken en na teruggebeld te hebben zeiden ze als u niet te vreden bent dan brengt u de auto maar terug. Jammer mijn inziens. Hoop dat ik geen gebreken krijg want weet dan niet wat ik moet doen. Een plus puntje de schade is correct gerepareerd en snelle levering.

goede service, goed behandeld

Zeer goede, snelle en vriendelijke service. Duidelijke informatie verschaft en goed antwoord op alle gestelde vragen. Omdat het enige haast betrof werd er voor gezorgd dat de auto sneller dan normaal rijklaar gemaakt zou worden. Van binnenkomst tot wegrijden is alles zeer soepel en op prettige wijze verlopen.

Correct en betrouwbaar bedrijf

goede service, goed behandeld

Vriendelijk deskundig personeel die me snel aan een nieuwe auto hebben geholpen

goede service, goed behandeld

Bij ons eerste bezoek aan dit bedrijf, om de sfeer te proeven, was het meteen goed.Een no-nonsens bedrijf waar je gewoon eerlijk antwoord krijgt op je vragen.E-mail gestuurd of ze een Suzuki Alto voor ons wilden zoeken en na een paar weken hadden ze er een gevonden.Mooie auto 2011 24000 km op de teller N.A.P onderhoud geschiedenis en alles erbij.De deal was gauw gemaakt, apk was niet nodig gezien de jonge leeftijd van de auto. Toen we de auto gingen halen had men tóch besloten om de auto wel een apk te geven. Kijk dat is nou service!

goede service, goed behandeld

Na verkoop van m,n eigen auto op zoek naar een a sigment auto zo kwamen we op 2e pinksterdag terecht in s,gravendeel. Dema auto,s zei ons niks todat we binnen kwamen wat een keuze en wat een toffe gasten niks opdringerig geen blabla gewoon zeggen hoe en wat heerlijk Fijne gasten leuke auto,s en mooie prijzen. Wat rond gelopen zonder een verkoper die achter je aan loopt te zeuren en binnen een uur een auto gekocht . Zaterdag opgehaald stond netjes klaar .Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf met leuke mensen die plezier in hun werk hebben. Ga zo door mannen .

Mijlweg 14

3295KH 's-gravendeel