je wordt prettig geholpen en nemen de tijd voor je.
Kwaliteit en service staat op de eerste plek hier ! Mooi bedrijf en veel keus
Super service! Heel erg tevreden!
Service is perfect. we hadden een domme fout gemaakt, door diesel te tanken. en konden niet meer verder, keurig netjes op gehaald. andere dag konden we hem weer op halen, het was onze eigen fout, maar de mijnneer die ons kwam redden, was keurig netjes, en heeft ons top geholpen.
Vakkundig personeel. Ik werd goed geholpen. Veel keus in accessoires en scooters.
Klantenservice is goed en je wordt netjes geholpen.
Ik ben leuk geholpen! En heb goede uitleg gekregen over de scooter.
Goede ontvangst en uitleg naar de klant
Goede voorlichting, snelle levering en leuke aflevering van de scooter
Uitstekend, professioneel personeel die snappen waar het over gaat!
Zeer klantvriendelijk en goede/snelle service.
goede zaak, service gericht en betrouwbaar
ik wilde en scooter voor lange afstanden en wis niet precies waar ik goed aan deed omdat ik er zelf niet veel van af weet. maar Jeff heeft me zeer goed geholpen daar bij, nam de tijd voor me en daar door heb ik wel de juiste keuzen kunnen maken (Vespa) scooter Naaldwijk bedankt
Vriendelijke medewerkers die goed advies geven en echt de tijd voor je nemen.
Een aanrader voor iedereen die een scooter zoekt. Ze helpen je hier echt ipv alleen maar verkopen om het verkopen. Na 2 maand terug gekomen voor een service beurt. Wederom zeer goed geholpen.
Top !
Fantastisch ! maandag even wezen kijken voor een Vespa sprint en dinsdag stond hij al klaar en konden we hem ophalen. Helemaal super en bizar hoeveel scooters ze op voorraad hebben.
Bij Naaldwijk scooter samen met 4 vrienden 4 nieuwe scooters gekocht. Door de aankoop in een keer een prima prijs gehad met prima service.
Top zaak!
Goed geholpen