Supervriendelijke gasten, ruime keuze, kwaliteit, snelle levering!
Goed en professioneel geholpen. Duidelijk uitleg van de mogelijkheden en goede service.
Top service en goede kwaliteit! Tijdens het aanschaffen heb ik goed hulp gekregen, waardoor ik uiteindelijk de beste keuze kon maken bij mijn scooter.
De medewerkers zijn zeer vriendelijk en hebben veel verstand van scooters. Ze hebben mij goed geholpen en daardoor heb ik nu een hele mooie Vespa.
Perfecte bedrijf goed geregeld zaken
Netjes geholpen,nette prijs,en netjes afgeleverd.
behulpzaam en top kwaliteit
Zeer goede service met vriendelijke medewerkers die altijd voor je klaar staan en de tijd nemen voor een deskundig advies
Een scooter gekocht en met goede service.
Aardige mensen. Goede service. Inmiddels mijn 3 e scooter daar aangeschaft. Voelt er persoonlijk.
Heb een scooter bij naaldwijkscooters gekocht, top bedrijf. Geven overal snel antwoord op als je ze een email stuurt en wat ik ook fijn vond dat ik een proefrit kon maken op de scooter die ik wou. En ook belangrijk super vriendelijk personeel!
Ik kom er al een aantal jaar. En eigenlijk alleen maar positieve ervaringen gehad! Altijd goede service en goed advies. Van de week mijn 2de scooter bij Naaldwijk Scooters gekocht. En het bevalt mij nog altijd prima! Kortom, erg goede winkel!
Ik heb echt een klik met dit bedrijf en het personeel. Ze staan er altijd voor me, echt zo tof dat ik altijd op ze kan terugvallen. Mijn scooter is al 2 keer opgehaald waarbij ik steeds een leenscooter kreeg. Kleine dingen worden direct gefixt, bij andere problemen geven ze echt een goed advies wat me best veel geld scheelt. In 1 woord,... Geweldig
Vriendelijke en bekwame medewerkers
prima ervaring .Vriendelijk personeel
Ge-wel-dig. Betrouwbaar en snel!
super hoe je geholpen wordt,mijn zoon en ikzelf zijn nu klant en kan ieder dit bedrijf aanbevelen.
Geweldig team. Goed advies, eerlijk en klantgericht. Denken met je mee.
Amperestraat 1
2671BX Naaldwijk