Een en al top

Ze helpen je goed en snel zijn altijd te bereiken ook telefonisch relaxte werk nemers

Uitstekende service

Nieuwe kymco agility 150 gekocht. Ze zijn vriendelijk, snel, behulpzaam en goede service.

Deskundig en betrouwbaar

Het voelde meteen goed toen we de winkel binnen kwamen. We hebben een Piaggo scooter gekocht voor de 16e verjaardag van onze zoon en we kregen goed advies en de jongens waren heel behulpzaam! De scooter werd persoonlijk afgeleverd met een complete uitleg en liet een onuitwisbare lach achter op het gezicht van onze zoon Oscar!

Nóg beter dan verwacht

Ik wilde graag een Piaggio Zip kopen en die was in mijn omgeving, rotterdam, overal uitverkocht en zou pas na 2 a 3 maanden weer geleverd worden. Ik kwam bij Naaldwijk Scooters terecht en zag dat hun veel goede reviews hadden. Toen ik belde zei Roy dat hij de volgende week er weer een paar zou binnen krijgen en ik moet zeggen dat ik er een beetje sceptisch over was aangezien niemand ze kon leveren. Toch betaald en ja hoor, netjes gebeld na een week dat ze er waren. De week erna was het kenteken er en hij werd in mijn verbazing zelfs dezelfde avond nog geleverd! De koerier (weet zijn naam niet) legde alles tot in de puntjes uit en kwam totaal niet haastig over en was nog in voor een praatje. Het stukje service is bij dit bedrijf heel goed terug te zien en daarvoor zou ik deze zaak dan ook bij iedereen aanbevelen!

Snel correct en net iets goedkoper

Gisteren besteld en vandaag de nieuwe Sym Jet opgehaald. Kreeg zelfs een leenhelm mee. Ja tot nu toe zeer fijne ervaring.

Zeer goede kwaliteit en service, komt afspraken na en zeer vakkundig geholpen.

Ik heb een Peugeot Kisbee hier gekocht op aanraden van de verkoper. Het is een zeer goed advies geweest want de scooter rijdt heerlijk. Heeft vandaag zijn 500 kilometer beurt gehad en in overleg met wat aanpassingen zodat hij nog beter rijdt. Bij deze scooter winkel doen ze wat ze beloven en ik moet zeggen dat hij nu nog beter rijdt dan eerst. Complimenten aan het personeel!!! M.v.g Frank Witteveen.

Prima service!

Prima service!

Zeer goede ervaring

Ik had al vele scooterzaken bezocht en hier kom je binnen in een zeer nette zaak. Je wordt direct vriendelijk geholpen en dat wekt vertrouwen. De hele uitleg, afhandeling en behandeling is heel prettig en professioneel. Ik ben blij dat ik uiteindelijk mijn scooter hier gekocht heb!

Geweldige zaak, als 16jarige uitstekend geholpen met het zoeken van de juiste brommer. Deskundig advies en aardig personeel. Goede kwaliteit en een mooie prijs. Zeker een aanrader, top zaak !!!

Klasse, komen de gemaakte afspraken na.

Hartstikke goed, afspraken nagekomen. Ik hoop dat het zo blijft.

top service

Zowel bij aankoop en service

Super bedrijf

Werken met verstand

Goede service door vriendelijk personeel

De scooter werd keurig geleverd volgens afspraak.

Supper

Uitstekend!

Zéér goede ervaring! Goede voorlichting en snelle levering na aankoop. Zelfs op een feestdag word de scooter bezorgd. Vriendelijk en kundige personeel, dus heeft u een scooter nodig, ga hier naar toe.

Perfecte mensen perfecte hulp

in 2 jaar tijd vind ik Naaldwijkscooters nog steeds de Beste! In alles.

Super!

Vriendelijk en behulpzaam personeel. De aanpassing aan mijn scooter is de volgende dag uitgevoerd.

Prettige samenwerking, met veel ervaring en behulpzaam advies!

Al jaren tevreden klant bij Naaldwijk scooters

top service

nieuwe schakelbrommer gekocht bij Naaldwijk scooters. Top service, nemen de tijd voor je en hebben mijn brommer echt top afgesteld. bezorg service is ook super.

Goede service!

Goed geholpen met het uitzoeken van mijn scooter. Alles netjes uitgelegd. Erg vriendelijk en nette zaak

top service

Dochter gevallen met de Vespa en stuur stond scheef. We konden meteen langs komen en stuur staat weer recht. Thanxs voor de snelle service.

Heel bekwaam & klantvriendelijk

Drie welen geleden een Vespa gekocht bij de alleraardigste Jim van Naaldwijk scooters. Daar ik geen gelegenheid thad om langs te komen maakte Jim een informatief filmpje van de rode Vespa & toen was die natuurlijk direct verkocht! En ook superfijn was dat ie een paar dagen later al werd thuisgebracht bij ons in Den Haag. Goede service precies zoals je dat wenst als klant!

Geweldige service en vriendelijk personeel

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook als je zonder afspraak binnen komt in de werkplaats doen ze hun uiterste best om je te helpen. Goede service en uitleg gekregen bij aflevering nieuwe scooter. Ga zo door mannen ook in deze moeilijke tijden!

dynamisch team

heb er een goede ervaring gehad ze denken goed mee met de klant en zijn bereid een paar stappen verder te zetten

Sim Orbit II

Eind januari deze scooter uit 2018 gekocht met wat accesoires en 6 maanden garantie. Service was prima en de scooter rijdt uitstekend. Het enige wat tot nu toe is opgevallen is dat er een scheur in het achterspatbord zit en er is wat roest op de uitlaat tevoorschijn gekomen wat waarschijnlijk vlak voor de verkoop is weggewerkt met een zwarte spuitbus. Voor een uitstekend bedrijf als dit geen probleem. om op te lossen binnen de garantieperiode. Voor nu alvast 4,5 ster voor de scooter en de service bij oplevering. Het wordt 5 sterren als de andere dingetjes ook zijn opgelost.

Amperestraat 1

2671BX Naaldwijk