Zeer goede service

Erg goed geholpen

Jim heeft mij tijdens de verkoop van mijn Scooter erg goed geholpen, terwijl ik zomaar binnen liep nam hij er alle tijd voor en was ik al een proefrit aan het maken voor ik het doorhad, Naaldwijk Scooters is zeker aan te bevelen!

Top zaak

Geholpen door verkoper Jim. Neemt de tijd voor het verstrekken van de informatie en het beantwoorden van alle vragen. Beta is van de week afgeleverd. Goede duidelijke communicatie en tot dusver prima service.

Nadat je een afspraak heb gemaakt en evt interesse heb neemt men ruimschoots de tijd voor al je vragen met een bakkie koffie erbij. Alles was snel besloten en afgehandeld. Bij het ophalen van de scooter goede uitleg gehad en dus zeer tevreden.

Zeer goede ervaringen

Fijn geholpen goede uitleg en komt hun afspraken na ga zo door

Top service

Top service

Heel prettig geholpen!

Ruim de tijd genomen om relevante informatie te geven,verschillende opties uitgelegd en wel de vrijheid om zelf een eindkeuze te maken.

Goed geholpen

Zeer goed geholpen door de verkoper.

Snel, duidelijk en vriendelijk.

Je wordt meteen geholpen en gelijk antwoorden op je vraag. alles is duidelijk en vriendelijke personeel.

Hele fijne uitleg en service

Goed en geduldig geholpen. Fijne communicatie.

alles wordt tot in de puntjes geregeld

Jim van Naaldwijk Scooters heeft mij perfect geholpen met het leveren van een Beta Track. Snelle reactie en goed advies. Bestelling, klaarmaken, papierwerk en levering was in een week geleverd.

Gewoon een goede voldoende!!

Het onderhandelen vond dienbeetje lastig, maar maakte het hem beetje moeilijk ;) ik wist wat ik wou en advies was voldoende. Ben te vrede met deze gasten ook de scooter van me dochter komt goed! Ps ben er blij met me motorscooter…

Afspraak is afspraak

Wij kwamen voor een custom made Bèta brommer, fantastisch geholpen en er werd heel goed meegedacht! Het uiteindelijke resultaat een prachtige unieke Beta brommer van hoge kwaliteit!

Een hele goede service.

Keurig netjes

Top gewoon

Goede service!

Ik werd goed geholpen en het was een fijne sfeer

Personeel weet waar ze het over hebben.

Goed advies met top service.

Mooi afgeleverd en duidelijk omschreven en uitgelegd door verkoper

top!!

goede service, goede mensen, goed geholpen.

Top ervaring

Piaggio fly gekocht. Top kwaliteit scooter en op locatie afgeleverd

Geweldige Zaak

We hebben hier een nieuwe VESPA gts supertech 310 gekocht , Goed geholpen top service aardige mensen is een aanrader mvg Dordrecht

Geweldig bedrijf

Ik heb hier mijn bèta besteld die een stuk sneller kwam dan verwacht maar Naaldwijk scooters was erg vriendelijk en zei dat ik hem pas hoefde op te halen als het mij uitkwam ook nog een goeie uitleg gekregen

Alles volgens afspraak geregeld, vriendelijke verkoper. Zeer scherpe prijzen.

Alles volgens afspraak geregeld, vriendelijke verkoper. Zeer scherpe prijzen.

Hulpvaardig duidelijk en voordelig

Prima zaak

Wederom een mooie.

Het is niet de eerste, maar misschien wel daarom, na een Vespa, Zip, fatbike en een Aprilia nu maar weer eens een mooie rode Vespa gehaald bij Naaldwijk Scooters.

Amperestraat 1

2671BX Naaldwijk