Persoonlijke aandacht en service

Vanwege de uitbreiding van onze rijschool bij Scooter Naaldwijk terecht gekomen. Fijn geholpen en top service. Na een korte brainstormsessie tot het uiteindelijke resultaat gekomen ook fijn dat ze niet opdringerig zijn en echt meedenken. Bedankt en tot snel Rijschool Maud van Gent

Leuk en duidelijk zaken doen, mooi bedrijf!

Jim heeft mij geholpen met de aanschaf van een nieuwe motorscooter. Ik ken Naaldwijk Scooters als een aantal jaar en gaf meteen weer een goed gevoel hier terug te komen! Na een kort verkoopgesprek op locatie volgde een telefoontje waarin ik de deal deed. In een duidelijke offerte werden de prijzen met gegeven kortingen onder elkaar gezet, dat vond ik prettig. Jim is een fijne verkoper met verstand van zaken doen. Roy ken ik al langer omdat ik mijn eerste scooter ook al bij hem vandaan had, leuk om weer zaken te doen! Complimenten voor het hele team!

Fijne klantenservice

De koop van de scooter is fijn afgehandeld en bij 500 km een servicebeurt, waarvan we verwachten dat dit ook goed geregeld wordt. En in de toekomst uiteraard.

Goede Service en erg vriendelijk

Goede inruil voor mijn oude scooter en goede service met een goede aflevering tijd in een word geweldig

Uitstekend geholpen!

Snel geholpen en flexibel

Helemaal top !

Ik was op zoek naar een scooter en ben zo fijn geholpen. Genoeg expertise in huis, vriendelijke omgang, er wordt naar je geluisterd en met je mee gedacht. Ook voor het kiezen van een goede helm en slot zijn deze heren de aangewezen personen. Zeer tevreden met mijn aankoop, keurig thuis afgeleverd met nog wat extra uitleg. Absolute aanrader als je geen ongeduldige, opdringerige en onervaren verkopers wenst !

Blij mee

Ik heb mijn scooter vrijdags laten ophalen en dinsdagochtend om 09.00 uur was hij klaar. Nog schoongemaakt ook. Blij mee!

Heel fijn geholpen en goede communicatie bij het aanschaffen van een nieuwe Vespa scooter. Superblij mee!

Goede zaak nette jongens en Goede service.

Zeer goede scooter zaak ben al jaren klant

Fantastisch

Ik was oriënterend naar een motorscooter. De verkoper nam uitgebreid de tijd om een goed advies te geven. Na de koop zeer goede communicatie en een goede aflevering. Ik zal Naaldwijkscooters zeker aanbevelen!!

mooie professionele scooter zaak

3e motorscooter alweer bij naaldwijkscooters gekocht. keurig/goed geholpen bij koop en de aflevering van de scooter was top! Ook voor onderhoud van een scooter ben je bij het juiste adres. Meerdere goede monteurs ,prachtige werkplaats waar je zo kan gaan kijken

Fijne service, geholpen door personeel dat er veel vanaf weet en een super fijne ervaring!

Goede en fijne eerste ervaring gehad

Fijn

Mooie zaak met veel keuze

Scooter / brommer zaken zoals deze kom je nog zelden tegen. Er staat een groot assortiment aan scooters en brommer. Verkopers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Perfect zaak die nog maar weinig te vinden zijn in Nederland !!!!! Ik zou iedereen Naaldwijk scooters aanbevelen !!!

Goede service Bij aflevering goede uitleg en bezorger was top

Dit is een wereldbedrijf.

Bijzonder klantvriendelijk en servicegericht. Staan altijd klaar om je te helpen en geven gewoon heel goede service.

Altijd blij als je bij Naaldwijkscooter bent geweest

Ik ben al jaren klant nooit teleurgesteld of in de buurt van. Ze zijn duidelijk leveren kwaliteit. Top jongens die aan het werk zijn!!

Aardige lui top

Aardige lui, eerlijk en goede service

Scooter is snel klaargemaakt inclusief alles naar wens gegaan. Fijne klantenservice en een nette afhandeling!

Geweldig.

Alles perfect geregeld.

Professionele service, leuke sfeer, het kopen van een scooter was gemakkelijk, snel en prettig!

Super zaak, geweldig personeel

Onlangs hier een nieuwe schakelbrommer gekocht, en het personeel heeft ons zeer goed geholpen. 5/5

Fijn geholpen aardig personeel

Zeer netjes en fijn geholpen!

Fijne zaak! Je wordt correct, behulpzaam en met goede adviezen geholpen. Absoluut een aanrader.

Vriendelijk personeel, goed geholpen en goede service!

Amperestraat 1

2671BX Naaldwijk