goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een fijn, en klantvriendelijk bedrijf. Denken met je mee, zeer behulp zaam.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze keer waren we niet echt tevreden. Nadat de achterlamp met een proefrit kapot gereden was( door een monteur) en een deuk erboven, had ik verwacht dat er gelijk al een nieuwe bestelt was en hij er vrij snel op gezet zou worden. Dit is pas gedaan toen de auto voor de herkeuring kwam en ook toen was de achter kap van de lamp er nog niet. Over de deuk moest nog gepraat worden hoe we dat zouden afhandelen. Dit is nu toe nog niet gedaan maar de rekening hebben we wel ontvangen.\r\nIk beoordeel service voor de leenauto. De rest op APK gebeuren en afhandeling. Ik wil niet gelijk na 1 x het bedrijf afkraken maar was niet tevreden dit keer.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en snelle service, goede koffie, vriendelijk, nemen de tijd. Goede prijs kwaliteit verhouding.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en snelle afhandeling

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurige service, eerlijk, vakkundig\r\n\r\n1 klein aandachtspunt, toen mijn auto was bekeken en er telefonisch contact was, kreeg ik door wat er moest gebeuren en wat dit zou kosten. Dit was rond de 400 euro werd mij gezegd. Bij de werkelijk factuur bleek dit bijna 500 te zijn ivm de BTW, die niet was mee gerekend bij de prijsopgave die ik eerder had ontvangen. Dit was toch wel beetje vervelend.\r\n\r\nOverall top bedrijf, waar ik mijn beide auto\'s met vertrouwen heen breng.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een autobedrijf met monteurs met passie voor het vak. Betrouwbaar en degelijk. \r\n\r\nEen bedrijf waar ik mijn Volvo V70 met plezier in onderhoud heb, alweer een paar jaar, in het Auto onderhoudsplan.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed ontvangen en de koffie staat klaar
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Potgieter is afspraak dan ook afspraak keurig op tijd de auto gehaald en gebeld dat het onderhoud gereed was. Vriendelijk en altijd een luisterend oor.TOP

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Automaat laten spoelen. Duidelijk merkbaar beter schakelen!! Ook vanuit koude start beter sneller in de lock-up. Enige minpunt is dat er geen passende verlopen besteld waren waardoor de monteur (kees?) voor een voldongen feit staat!! Gelukkig heeft hij alles gedaan om het toch te regelen!! anders ga je onverrichte zake weer naar huis... Kees krijgt de 10 voor service!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima bedrijf. prettig en deskundig contact.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ok, maar communicatie gaat niet altijd even makkelijk

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niet bovag waardig! Vorig jaar camper daar laten repareren.1800 euro. Nu blijkt dat er iets niet goed is gegaan en nu willen ze van niets weten.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima monteurs, vriendelijke receptie, goeie koffie en je word snel geholpen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Monteurs waren vakkundig. Netjes en beleeft. Ook de receptie was ook netjes en verzorgd. Rekening viel tegen op internet was aanbieding voor 275 euro. Moest 409 euro betalen. Voor flussen automaat en olieverversen was 225euro . Viel me ook tegen .Klantvriendelijk. Maar volgende keer wel precies de rekening.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Versnellingsbak revisie laten uitvoeren.\r\n\r\nVooraf geen prijs afspraak gemaakt, door meerwerk werd dit toch wel een duur klusje. En als men eenmaal begonnen is kun je niet zomaar stoppen..\r\n\r\nLeenauto meegekregen. Prima voor elkaar.\r\nWas alleen niet zo vol getankt als men dacht. Kleinigheidje..\r\n\r\nNa afloop kreeg ik mijn auto met een scheef stuur terug.\r\nVolgens fabrikant had er nog moeten worden uitgelijnd.\r\nDus daarvoor gaan we nu nog apart op pad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed je wordt van te voren geïnformeerd als er zaken (rep) extra zijn ivm extra kosten.

Ceresstraat 11

9502EC Stadskanaal