Goedemiddag, allereerst dank voor de review, dat houd ons scherp en daar kunnen we van leren. Jammer dat u dit qua tarief zo ervaart, we hebben een prijsopgaaf gemaakt voor het vervangen van de distributieset inclusief waterpomp en de multiriem, dit is ongeveer 2,7 uur werk en daarbij hebben we een distributieset, multieriem en waterpomp aan materiaal nodig. Het vervangen van enkel de distributieriem met 2 rollen zou bij ons op 276 euro komen maar dat is niet wat we hebben aangeboden, omdat de waterpomp en de multiriem ook aan vervanging toe zijn. Ik hoop dat dit zo de zaak iets verduidelijkt, het leert ons dat we bij het uitbrengen van een prijs duidelijker aan moeten geven wat er precies bij hoort. Met vriendelijke groet, Het team van Potgieter