perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend! lekker vlot, no nonsense bedrivigheid en ze hebben zelfs de auto nog gewassen!! Nog bedankt daarvoor! Alles was weer top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk en snelle hulp

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij deze garage een Renault Espace gekocht. Het begon met het verhaaltje wat op de site stond er werden dingen gezegd die niet klopte zoals de auto heeft Cruise Control, inklapbare spiegels, extra hoes en hoedenplank noem maar op niks klopte hiervan. Voor de cruise controle hebben ze dan wel netjes opgelost door eventueel een inbouw te leveren maar moest deze wel even zelf laten inbouwen extra kosten 300 Euro. Bij aankoop gevraagd hoe het stond met de distributieriem kreeg te horen dat ik nog zeker nog 10.000 kilometer kon blijven rijden voordat hij vernieuwd moest worden, nu ben ik bij mijn eigen garage de Lange in Tiel en die constateert dat de riem per direct moet worden vervangen. Er staat of 120.00 kilometer of uiterlijk 6 jaar. De riem was vervangen in 2009 dus al 7 jaar geleden. Bij aanschaf en proefrit merkte ik dat de koppeling erg hoog zat hierover navraag gedaan bij de verkoper en kreeg te horen dat dit zo hoort is normaal bij de Renault. Dit ook bij mijn Garage de Lange in Tiel laten testen en nu blijkt dat de koppelingsplaat nog maat 20% heeft en deze moet worden vervangen ook weer extra kosten 500 Euro. \r\nIk zal dan ook een ieder die een auto koopt bij Garage Potgieter in Stadskanaal het advies geven dit niet te doen want je wordt opgelicht er klopt niks van hun verhaal je krijgt alleen maar extra kosten zodra je thuis bent. Binnen 1 maand toch al extra kosten door hun als ik dit allemaal had geweten had ik deze auto nooit gekocht.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na zo\'n 12 jaar bij dezelfde garage, nog steeds tevreden!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Postive evaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klant vriendelijk bedrijf ziet er profesioneel uit maar betaal je niet extra voor en de service is een 10++ waard grote reparatie is snel en goed gedaan voor weinig geld

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer correct, gratis leenauto

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super geregeld
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en advies.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig geholpen en prima prijs/kwaliteit van de auto

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfect

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg vriendelijk en netjes behandeld. Lamda sond kosteloos vervangen terwijl er geen garantie was

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uitstekend

• Reden bezoek Andere reden

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De mensen zijn erg aardig. Ze zijn behulpzaam en doen moeite je tegemoet te komen. \r\nHelaas hebben wij regelmatig wat problemen: verkeerde reparatie, iets werkt maar half (niet gecontroleerd voor afronden?), restjes materiaal in de auto, nieuw probleem nav reparatie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen en ze gaven mij advies om als de winterbanden af zijn en als ik de zomerbanden af heb all seizoen banden te kiezen ivm het wisselen dat was makkelijker voor mij en Voordeliger daar denk ik dan volgendhaar ff overna ivm ik niet veel km rij als je veel rijd lijkt mij all seizoen beste \r\nBij minder dan 10,000 lijkt me winterbanden t beste zie wel volgendjaar.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onderhoud en APk. Uiterst betrouwbare medewerkers en zeer vakkundig tegen scherpe prijzen. Ga zo door.

Ceresstraat 11

9502EC Stadskanaal