Geachte heer Klein, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons te moeten vernemen dat u niet tevreden bent over de factuur. Binnen Auto Onderhoud Plan is de beurt uitgevoerd incl. Apk keuring en er is een lampje vervangen. Uw klacht was bij het maken van de afspraak piepende remmen en niet werkende ruitensproeier. Het reinigen van de remmen is niet alleen € 140,00 wat u noemt, hier is ook de reparatie van de ruitensproeier voor uitgevoerd en is de kilometervergoeding van de gratis leenauto doorbelast. Het reinigen van remmen wordt onder reparatie/slijtage gerekend. In de voorwaarden staat ook dat reparatie/slijtage niet inbegrepen is binnen Auto Onderhoud Plan. Wellicht was dit voor u niet helemaal duidelijk en wij vinden het dan ook zeer vervelend dat u dit op deze manier heeft ervaren. In het afgelopen jaar heeft u veel voordeel gehad van Auto Onderhoud Plan en wij lichten dit voordeel graag nog toe in een persoonlijk gesprek.