Prima.

De auto 's ochtends gebracht voor een kleine beurt en 's middags weer opgehaald. Niets op aan te merken.

Prettig en deskundig.

Klantvriendelijk en correct geholpen; tevreden klant.

Super service met iets extra’s

Nieuwe trekhaak laten monteren. Alles volgens afspraak gegaan en extra uitleg gekregen. Bij ophalen kregen we als extra service een nummerbord voor onze aanhanger. TOP

Wederom een topservice geleverd

Stond met pech in Ommen, binnen 2 uur auto opgehaald en een leenauto mee genomen. De reparatie binnen 48 uur gerealiseerd. Top service.

Vakmanschap en snelle service.

Vakkennis en kennis van zaken. Zeker een aanrader voor het onderhouden van je auto. Kwaliteit voor een nette prijs. Ik beveel Garage Potgieter zeker aan.

Uitstekend!

Geweldige service en een zeer goede kwaliteit voor een hele goede prijs.

Goede service en top behandeling

Goede service en bekwame hulpverlening.

Goede uitleg gehad super en snelle afhandeling

Echt een bedrijf waar de klant niet bedonderd wordt.

Wij dachten in eerste instantie dat de reparatie veel duurder was, maar toen wij de auto op gingen halen viel het bedrag ons reuze mee! Echt een garage waar betrouwbaarheid boven in het vaandel staat!

Uitstekend. Afspraak maken is eenvoudig, service is goed

Uitstekend. Afspraak maken is eenvoudig, service is goed

Geweldige service

Mijn auto werd gehaald en weer terug gebracht! Alles was naar wens uitgevoerd. Erg tevreden wederom!

Verwacht

Klantvriendelijke garage.

Uitstekend geholpen bij apk voor oud citroentje, zeer vriendelijke mensen. grtz Rob

Geweldig goede service

Geweldig goede service reparatie en beurt naar tevredenheid uitgevoerd 👍🏼👍🏼

Prima!

Onderhoud en bandenwissel uitgevoerd zoals afgesproken. Netjes met inachtname van regels RIVM (Corona).

Goede dienstverlening

Goede en vooral vriendelijke dienstverlening. Zijn goede afspraken mee te maken en denken met je mee.

Betrouwbare indruk

Voor mij de eerste keer bij deze garage maar een goede eerste indruk. Goede communicatie en eerlijk advies. Voor herhaling vatbaar!

Duidelijk en goede afspraken

Duidelijk en doen wat ze zeggen.

Goed behandeld

Zeer vriendelijk personeel, niet opdringerige. Koffie aangeboden gekregen,luisteren goed.

Snelle service bij vervangen lampje

Snelle service bij vervangen lampje, direct geholpen op zaterdagmorgen.

Ze zijn correct en netjes.

Snel en top geholpen, in deze tijd 👍

Gisteren stond ik ineens stil. Er kwam meteen iemand om te helpen. En ik kon meteen doorrijden naar de garage waar een nieuwe accu al besteld was. Goed geregeld 👍

Echt super

Alltijd help Alltijd snel vriendeljk. .Ik vind mij goed opgehoben en blijv graag klant verder!

Goede ervaring met beroep doen op BOVAG garantie.

Heb nu meerdere keren onderhoud aan die auto gehad.Telkens viel het onder BOVAG garantie.Drempels bijwerken,gasvering kofferdeksel,aircoreparatie.Zonder te vragen kwam direct het aanbod om alles onder afgesproken garantie te doen bij de vestiging in Groningen.Was voor mij het dichtstbijzijnde locatie.Combinatie Potgieter Stadskanaal/Bosch CARservice Groningen is voor mij tot op heden helemaal TOP.Zeer tevreden!

Goede en snelle service

Goed en duidelijk wordt gebeld wat de kosten zijn dus je weet van te voren waar je aan toe bent, perfect

Ceresstraat 11

9502EC Stadskanaal