Laden reviews...
174 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent vriendelijk en vakkundig personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Ze waarderen het vermogen om passende oplossingen te vinden en de beschikbaarheid van een leenauto. Over het geheel genomen wordt de ervaring als betrouwbaar en professioneel beschouwd, met veel aandacht voor klantgerichtheid. De reviews tonen tevredenheid over verschillende diensten en contactmomenten.
GOET
26 July 2026
Joop
SONT
Zie boven
26 July 2026
Roel Meijer
Vledderveen
Word altijd prima geholpen aardig en goedpersoneel en vakkundig
25 July 2026
Theo
Musselkanaal.
Prettig en goed geholpen
Herman
Nieuw Buinen
fijn gesprek met verkoper auto keurig en netjes afgeleverd.
Egbert
Stadskanaal
De reparatie van de Citroen V6 bwj 2006 Olie lekkage met nieuwe distributieriem naar alle tevredenheid opgelost. Altijd vriendelijk behandelt. Respect voor al het personeel.
Gezienus
Valthermond
Zeer vriendelijk personeel. Bij de koop van de auto nemen ze de tijd om alles goed uit te leggen.
20 July 2026
Lampen vervangen geen probleem
15 July 2026
Harmke
Veendam
Het personeel is vriendelijk en meedenkend. Als klant ontvang ik goede adviezen. Verhouding prijs en kwaliteit vind ik prima.
13 July 2026
Liebrecht
STADSKANAAL
11 July 2026
Derk
Stadskanaal
Als ik kom voor een apk, kleine beurt of grote beurt of i.v.m. een defect zijn er geen verassingen. Altijd telefonisch overleg. Fijn om even dingen door te spreken. Alleen nog maar positieve ervaringen gehad.
9 July 2026
Petra Schouten
vakkundig
9 July 2026
Benny
Ter Apel
Mijn BMW naar garage Potgieter gebracht om mijn remblokken te laten vervangen. Dit is vlot en adequaat gebeurd.
8 July 2026
M
Oude Pekela
Ik word hier altijd netjes en snel geholpen!
8 July 2026
Pauline
Stadskanaal
sleutelhoesje was gebroken, na sleutel-reparatie, maar kon voor een kleine prijs helemaal vernieuwd worden.
6 July 2026
E
Gasselternijveen
Prima 1e contact, vriendelijke mensen men stond open voor onze vragen en gaf duidelijke antwoorden. Aanrader!
6 July 2026
H.W. Westerbrink
Wedde
Goede service en zeer klantvriendelijk
5 July 2026
A.H
Musselkanaal
Zijn klantvriendelijk, vakkundig en denken mee. Een aanrader als je op zoek bent naar een vakgarage.
5 July 2026
Monike
Buinen
Klantgerichtheid en accuraat. Dat zijn de woorden die ik Auto Potgieter wil geven. Prettig telefonisch contact altijd en service wordt altijd vlot geregeld. Geen klagen. Klein verbeterpuntje: Ik heb een luxe auto en dan is de leenauto een enorm contrast dat ik vnl zo weinig mogelijk ga rijden. Misschien is een luxere leenauto voor deze categorie klanten de moeite waard.
1 July 2026
Alles naar behoren uitgevoerd
27 June 2026
Wubs
Mussel
Ze houden aan heun afspraak Dat ze moeten maken doen ze
24 June 2026
Dirk
Uithuizen
Heel goede ervaring.
22 June 2026
Grietus
stadskanaal
Ik ging heen voor het verwisselen van 2 banden. Al snel werdt ik gebeld dat mijn remblokken versleten waren, en er groeven in de remschijven zaten. Meteen nieuwe onderdelen besteld en ik kon er dezelfde middag nog mee naar huis. Heel veel waardering voor de goede zorg!
22 June 2026
Guus