Prettig om zaken mee te doen.

Net en fijn bedrijf met veel keuze en snelle aflevering.

Goede service, klant vriendelijke, goeie monteur,s doen alleen waar ze opdracht voor krijgen. Top service.

Altijd fijn geholpen

Wordt altijd goed geholpen en ze bellen wat eraan moet gebeuren plus wat het ongeveer gaat kosten. Zo kun je altijd je eigen keuzes blijven maken. Als iets niet lukt zoals gehoopt, dan leggen ze uit waardoor (wat zorgt voor begrip voor de situatie)

Goeie zorg

Garantie op reparatie is nog een dingetje

service zoals het hoort

vriendelijk voor de telefoon tot nu toe tevreden met de service waarom 4 sterren? een 8 is toch ruim voldoende

Meekijken was toegestaan

Ik mocht in de werkplaats meekijken wat ik fijn vond.

Prima en snel geholpen

Zelfde dag nog afspraak en geholpen

Zeer prettig

dit is de 2e auto die wij bij Potgieter hebben gekocht. Realistische inruilwaarde voor onze oude auto en als klant op een prettige manier vakkundig geholpen. Geen onverwachte zaken als moeilijke aflever pakketten etc.

zeer goed

duidelijk advies

Zeer goede service en correct snelle afhandelen van de reparatie

Snelle nette afhandeling

Voor de eerste keer dat ik er was zeer vriendelijk en behulpzaam

Snel en goed

Distributieriem vervangen van 1.2 Peugeot, kon op korte termijn terecht, leenauto mee en klaar voor de prijs zoals besproken, dikke prima en vriendelijk geholpen.

Goede service vriendelijke mensen, topbedrijf!

Goede service, goede monteur en vriendelijke mensen

Uitstekend en zeer klantvriendelijke benadering

Potgieter heeft het meedenken met de klant hoog in het vaandel staan

Gewoon goed

Al jaren onderhoud via onderhoudsplan. Werkt prima, goede service en niet te duur

Goed advies , veel keuze in aanbod auto’s, goede service , leuke verkoop medewerker, prijs en kwaliteit is in goed verhouding .

Prima hulpverlening

Van A tm Z, goede zorg en worden afspraken nagekomen.

Snelle vakkundige monteurs.

Na een communicatiefout, zijn we er goed uit gekomen! Omdat ze goede service geven en de tijd nemen om een probleem op te lossen. Dankjewel daar voor! Auto wordt in goede staat af geleverd.

Netjes afgewerkt

Leen auto beschikbaar gekregen en verder de beurt netjes afgewerkt

Fijne manier om een gebruikte auto te kopen..

Meedenkende verkopers en voor een schappelijke prijs voor mijn tweedehandse auto. Het enigste, er zou wel wat meer benzine in de tank mogen zitten bij aflevering (half vol bij een tank van 35 liter).

vriendelijk gebaar van garage Potgieter

Onze auto moest een reparatie ondergaan. Spontaan kregen we een leenauto mee zonder verdere verplichtingen. Gewoon geweldig !! Deze garage verdient een TIEN. Bovendien verdienen ze van de gemeente een betere plek met meer ruimte, zodat ze door kunnen groeien.

Geweldige service!

Ik had pech met mijn boottrailer en ben ontzettend goed geholpen door Auto Potgieter in Stadskanaal. De service was perfect: snel, vakkundig en met echte aandacht voor de klant. Binnen no-time stond alles weer tiptop in orde. Echt een aanrader!

Klasse

Ze doen en proberen je zo snel mogelijk weer op pad te helpen

goed werk gelevert

goed werk gelevert en leuke mensen daar toppie

Ceresstraat 11

9502EC Stadskanaal