Naar tevredenheid geholpen

Top service

Kom er al jaren en ben nog altijd zeer tevreden. Duidelijk en heldere informatie en afspraken worden nagekomen. Personeel is altijd zeer vriendelijk en indien beschikbaar een leenauto. Ik blijf hier nog jaren komen.

Heldere communicatie, met eigenaar en monteur. Ze doen wat ze met je hebben afgesproken.

Betrouwbaar en zeer service gericht

Ik had een heel lijstje aan zaken die aan mijn collectors item Audi TT cabrio moesten gebeuren om hem in top staat te houden. Tussen door werd ik gebeld met kosten schattingen op een paar van die zaken met de vraag of ik die kosten wilde maken en/of met alternatieve oplossingen. Er wordt mee- en nagedacht. Ik ben in de meer dan 15 jaar die ik al bij deze garage kom overigens niet anders gewend.

Chiptuming perfecte service

Ik kreeg een prima uitleg en toelichting bin het chippen van de auto. Vervangend vervoer. Gewoonweg goede service en prima geholpen.

Uitstekend!

Fijne en oprechte eigenaar/verkoper. Geen mooie verkooppraatjes of opdringerig. Ook erg leuk en origineel vond ik dat onze zoon een autootje uit mocht zoeken, Erg prettig om een auto bij te kopen. Zijn ontzettend blij met de koop van onze nieuwe auto.

Eerlijk advies

Reparatie vakkundig uitgevoerd

prettige behandeling.

deskundig, eerlijk en van werken volgens afspraak

ik heb het als deskundig en kwaliteit ervaren

Denkt , werkt mee, goede service, redekijke prijzen.

wij komen al 17 jaar in deze garage. Je word op een prettige en vakkundige manier geholpen. vooral in overleg is veel (bijna alles) mogelijk.

Prima service, z4 rijdt weer als een zonnetje!

Zeer goed, breng auto vanaf nu voor jaarlijks onderhoud en apk.

Professionele en goede afhandeling.

Ben zeer goed geholpen ondanks de drukke tijd en naar goede oplossingen gezocht en na afloop toch nog de auto gewassen compliment kan deze garage bij iedereen aanbevelen en scheelt ook nog in je portemonnee .

Vriendelijke, snelle, goede service voor een betaalbare prijs

Zeer goed. Vriendelijk personeel met kennis van zaken. Prettig om te mogen zien wat het mankement is en uitleg te krijgen wat er precies gedaan gaat worden. Van het telefonisch contact tot en met het ophalen van de auto: allemaal top!

Ik ben enorm goed geholpen

Ik ben enorm goed door jullie geholpen nadat ik met een kapotte accu stond.Hele goede service en snel geholpen!

Fantastisch

Bij Bosch Car service de klomp zijn ze altijd vriendelijk, behulpzaam en helpen ze je altijd uit de brand.

Aandacht voor de klant

Ivm een aanrijding had mijn auto schade opgelopen. Bert dacht positief mee in het afwikkelen ervan en zorgde voor vervangend vervoer. Schade is netjes en vakkundig hersteld.

Betrouwbaar!

We worden altijd fijn geholpen. Superservice, prettig contact, auto altijd keurig gemaakt. Bij onverwachte dingen wordt meegedacht en er komt altijd een goede oplossing.

Betrouwbaar, meedenkend en transparant

Een fijne garage waar je de auto met een gerust hart achterlaat. Duidelijke adviezen en acties om de auto in (top)-conditie te houden.

Prima service en doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Snelle reacties, betrouwbaar en klantvriendelijk. Wij komen hier al jaren

Prima garage, eerlijk, bellen altijd netjes als ze wat tegen komen

Fijne garage, denken goed mee.

Ben goed en keurig geholpen. Ze nemen er de tijd voor dat geeft vertrouwen.

Klantgericht

Netjes, luisteren en handelen volgens afspraak.

Al jaren tevreden

Wij doen al jaren naar tevredenheid het onderhoud van mijn auto bij Bosch Car Service De Vallei.

Stationsweg 8

6745XM De klomp