Geheel naar verwachting goed geholpen

Toppers

Al bijna 20 jaar breng ik mijn auto's bij "Bert". Altijd wordt je vriendelijk te woord gestaan. Onderhoud en reparaties worden vakkundig uitgevoerd. Geen onzin reparaties maar eerlijk advies.

Bosch car service bied snelle en goede service wij brengen beide onze auto’s hier met een goed gevoel voor reparatie/onderhoud

correct punctueel betrouwbaar

top, zoals al 30 jaar

zeer positief

wij vinden de service uitstekend vriendelijk personeel heldere afspraken goed overleg en de auto weer netjes optijd afgeleverd .

Goede service. Door problemen met mijn computer, heb ik pas vanmiddag de rekening kunnen betalen via ING. Is gelukkig gelukt. Sorry voor de late betaling.

Fijn garagebedrijf

Zeer goed.

Je word bij deze garage zeer vakkundig geholpen en er word met je mee gedacht om tot een goede oplossing te komen zowel technische als financieel .

behulpzaam-doortastend-oplossing gericht.

zowel bij beurten als extra reparatie. behulpzaam en oplossing gericht

Uitstekende service

Duidelijk kostenplaatje, correct uitgevoerde reparatie. Fijn personeel.

Prima garage

Altijd correct en meedenkend. De soms hoge rekening kan erg goed onderbouwd worden zodat de klant een keuze kan maken. In één woord: prima!

Alles netjes uitgevoerd volgens de afspraak.

Fijne goede en vertrouwde garage.

Duidelijke communicatie over de kosten, hierdoor geen verrassingen achteraf.

Zeer goed en deskundig advies, er wordt duidelijk gecommuniceerd over de kosten, snelle service.

Helemaal super

Kapotte koplamp en direct goed en snel geholpen.

Top service

Super hoe die jongens daar te werk gaan. Electrisch probleem hadden ze snel gevonden en opgelost, vloeistoffen nog even gecontroleerd en bijgevuld,en ook nog auto gewassen,ik kon de auto nog dezelfde middag ophalen en dat in vakantie-tijd.

Uitstekende vakgarage!

Personeel is vriendelijk en denken goed mee. Zeer oplossing gerichte werkhouding en goede prijskwaliteit. Koffie is overigens ook erg lekker :)

Vriendelijk, duidelijk en kundig

Prima garage met vakkundig personeel met een klantgerichte instelling

Super fijne en snelle servcie!

Trekhaak gemonteed, binnen één dag en ontzettend netjes werk geleverd. Dank voor de goede service.

Chapeau SUPER kon direct komen voor rep bedankt!!

Super bedankt man

Vlot en vriendelijk

Goede service. Denken met je mee, ook als de kosten hoger uitvallen.

Snel, klantvriendelijk en betrouwbaar

Mijn auto heb ik al jaren in onderhoud bij Bosch Car Service De Vallei en ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben. Medewerkers zijn is altijd heel attent en vriendelijk en mijns inziens kundig en betrouwbaar.

Zeker een aanrader!

De service is altijd top.

Netjes geholpen

Auto is na apk gewassen en hebben gestofzuigd uitstekend

Je wordt keurig geholpen Vriendelijk personeel Als er problemen zijn proberen ze het altijd op te lossen

Stationsweg 8

6745XM De klomp