perfect, zeker aan te bevelen

Super rijschool ! Rito doet het allemaal erg goed en helpt je als iets niet helemaal lukt. Hij blijft altijd rustig en je kan ook met hem lachen !

goede service, goed behandeld

Ik heb een leerzame periode gehad bij rijschool Rito en ik heb ook in een keer mijn theorie en mijn praktijk gehaald. Een hele aardige rijinstructeur met veel ervaring en geduld. Iemand die houdt van een grapje op een leuke manier.

perfect, zeker aan te bevelen

Rijschool Rito heeft een ervaren instructeur die de leerlingen op een juiste manier kan begeleiden en voorbereiden op het examen.

goede service, goed behandeld

Ik ben door familie bij rijschool Rito terecht gekomen. Door hun goede ervaring met deze rijschool ben ik ook bij deze rijschool gaan lessen. De eerste les maak je kennis met de begeleider en wordt het pakket aanbevolen wat voor jou geschikt is. Zo krijg je al een goed beeld van de kosten. De lessen waren goed en de uitleg was duidelijk. De sfeer was ook goed (ook belangerijk). Uiteindelijk ben ik in 1 keer geslaagd.

goede service, goed behandeld

Ik heb een goede ervaring met rijschool rito. Hij heeft veel geduld en legt alles goed uit.

goede service, goed behandeld

Super leuke lessen gehad en natuurlijk door deze rijschool in 1x geslaagd, mede ook door goede deskundigheid

goede service, goed behandeld

Goede rijschool, geeft op een goede en leuke manier les. zorgt er voor dat je in een keer slaag.

super goed!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een zeer goede ervaring met rijschool Rito, Ik heb geen minpunten, omdat ik gewoon zeer tevreden ben over alle punten. Service is goed hij denk gewoon mee met je over dingen, de manier van lesgeven beviel me heel goed. En de lesprijzen zijn niet duur in vergelijking met andere rijscholen toen ik lesde.

goede service, goed behandeld

Prima rijschool met rustig en geduldige leraar. Ik heb er met plezier gereden.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb het enorm naar m\'n zin gehad en nog nooit een nare ervaring mee gehad. Rito is gewoon de beste rijopleiding die er is ik ben hem zo dankbaar!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb op een hele fijne manier het autorijden kunnen leren bij rijschool Rito. Rito is een vriend in de auto en kan fouten aanduiden zonder dat je er onzeker van word of je minder zin krijgt om te lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

Erg goede begeleiding. Altijd open, eerlijk en gezellig!

goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijke maar directe aanpak. Naar mijn mening is dit een zeer goede manier van instructie geven.

goede service, goed behandeld

Hele goeie ervaring, super leuke leraar en goed en snel mijn rijbewijs gehaald!

goede service, goed behandeld

Top bedrijf voor rijlessen goede uitleg en top geregeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Ontzettend goede rijschool! In één keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

Kalme en rustig rijinstructeur. Goed oplettend en erg educatief. Gaat voor het eindresultaat en luistert naar je vragen. Toont vertrouwen en zekerheid. Een erg fijne ervaring!

goede service, goed behandeld

Hele goeie ervaringen mee. Niks te klagen zeker een aanrader deze rijschool goed eerlijke man!

goede service, goed behandeld

Rijschool Rito is een goede rijschool.

Forsythialaan 86

1702TD Heerhugowaard