goede service, goed behandeld

Zeer vaardige rijschool, fijne man om de fijne kneepjes van autorijden onder knie te krijgen. KORTOM EEN ABSOLUTE AANRADER!

goede service, goed behandeld

Ik heb bij deze rijschool in een redelijk kort tijdsbestek m\'n rijbewijs gehaald. De instructeur is zeer ervaren en is duidelijk in zijn uitleg, en opdrachten. De lesauto is een prima wagen, welke altijd keurig wordt onderhouden.

goede service, goed behandeld

Deze rijschool is een echte aanrader. De lessen heb ik eigenlijk altijd als gezellig en natuurlijk ook leerzaam ervaren. Jan blijft altijd rustig en zal er alles aan doen om het zo goed mogelijk uit te leggen. Tijdens de lessen merk je dat je een ervaren en deskundige instructeur naast je hebt zitten. Hij laat jou op de voor jou geschikte wijze kennis maken met het autorijden.

goede service, goed behandeld

Ik voelde me erg op mijn gemak met Jan Hamelink als instructeur. Hij gaf op een positieve manier feedback, wat goed was voor mijn zelfvertrouwen tijdens de rijles. Ik was erg tevreden.

Molenlaan 10

3299 BK Maasdam