Jan is een fijne instructeur, neemt goed de tijd en moeite voor je. De zes lessen hebben mij zeker geholpen, ik durf nu veel beter weer de weg op. Ondanks dat de lessen erg duur zijn krijg je er wel goede kwaliteit voor terug, zeker op dit gebied gaat kwaliteit boven kwantiteit naar mijn mening.
Jan heeft mij echt gerustgesteld, echt een fijne instructeur. Ik had 2 jaar niet op de snelweg gereden vanwege paniekaanvallen. Eerste les superspannend natuurlijk. Daarna komt het op jezelf aan. Oefenen in de praktijk zonder Jan erbij. In totaal 6 lessen gehad. Super tevreden! Ik zou Jan bij iedereen aanraden die last heeft van rij-angst!
ik raad iedereen aan als je weer auto gaat rijden ,na lang niet rijden meld je aan bij rijschool Belhamel. prima begelijding goede instucteur heel rustig. Ik ben heel blij met jan Hameling ,kon snel weer zelfstandig autorijden dank zij de goede hulp inzet en tips.
Van begin tot eind zeer prettig. Ik had een bericht achtergelaten via internet en ik werd gelijk terug gebeld. Ik ben in 5 lessen over mijn rij-angst heen gekomen en rijd nu weer vol zelfvertrouwen rond. Ik raad dit iedereen met angst aan! En wat er ook gebeurt Jan is de rust zelve. Dank je Jan, ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan!
Bijna 20 jaar geleden haalde ik mijn rijbewijs maar had vaak weinig zelfvertrouwen. Een paniekaanval in een moeilijke periode was de aanleiding om steeds minder te rijden maar erover praten durfde ik ook niet. Toen ik de site van Jan vond had ik gelijk het gevoel dat hij vriendelijk was. Dat klopt ook. Na 4 keer samen rijden heb ik weer een positief gevoel over het rijden en vertrouw ik weer op mijn oordeel en beslissingen op de weg. Fijn dat ik van dat angstgevoel af ben. Ik beveel Jan dan ook van harte aan.
Jan heeft meer dan 30 jaar ervaring en dat merk je gelijk. Je voelt je bij de 1e les al op je gemak. Goede keus geweest om te kiezen voor deze sympathieke man en tevens zeer professionele rijschool
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rij-examen!! Whooohoo!! Ik ben super blij. Een paar jaar geleden had ik zonder succes examen gedaan bij een andere rijschool en was compleet het vertrouwen kwijt. Nu weer teruggevonden, door het gewoon te gaan doen, en met behulp van de deskundige begeleiding van Jan. Het was nu ook het juiste moment voor mij, ik was er klaar voor. Dus als je lessen overweegt: doen als/wanneer je het zelf wilt! Tuurlijk, het blijft altijd spannend. Ik ben heeeel trots op mezelf. Jan bedankt voor je no-nonsense aanpak, je eerlijkheid en openheid, je zachtheid en je geduld. Je communicatieskills vind ik super, en heel fijn dat je zoveel kennis en ervaring met me hebt gedeeld. Ik heb zin om zelf te gaan rijden! Rooske (33)
Na 30 lessen in een schakelauto les te hebben gehad bij een andere aanbieder en er geen vooruitgang in zat, ben ik terecht gekomen bij belhamel. Hier ben ik in een automaat gaan lessen en na 3 maanden ben ik in 1 keer geslaagd. De instructeur Jan Hamelink geeft op een rustige en duidelijke manier les, en je voelt je op je gemak. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan. Bedankt voor alle leerzame lessen!
Jaren geleden na een paniekaanval op de snelweg had ik besloten niet meer de snelweg op te gaan waardoor ik de jaren hierna een behoorlijk rijangst had opgebouwd. Nu ben ik inmiddels al een aantal jaar eigenaar van een eenmanszaak en liep ik regelmatig tegen die rijangst aan...Na lang uitstellen toch de stap gemaakt om hier iets aan te gaan doen. Mede dankzij de professionele hulp van Jan en mijn eigen keuze om dit aan te pakken (uiteindelijk moet je het toch zelf doen \"zoals Jan zou zeggen\") ben ik weer de snelweg op aan het gaan en krijg ik langzaam mijn vrijheid weer terug. Een ieder met rij-angst raad ik zeker aan een paar lessen bij Jan te nemen.
Na een intake en 2 fijne rijlessen weer met een veilig gevoel op de snelweg.
I got my drivers licence 14 years ago and almost never drove. 8 years ago I got into an accident (as a passenger) and somehow didn\'t dare to even try to drive after that. Some time ago I realized that I should give driving another chance and this is when I stumbled upon Rijschool Belhamel. The reviews were excellent and it gave me an extra nudge in the right direction. After just five lessons, I\'m driving again and even bought my first car! This all thanks to the skills, patience and expertise if the driving instructor. This has been somewhat a lifechanging experience.
Omdat ik last had van rijangst heb ik contact gezocht met deze rijschool. De rijinstructeur heeft een rustige uitstraling en geeft duidelijke instructies. Zelf werk ik als psycholoog en ik kon merken dat er veel kennis en deskundigheid in huis wat m.b.t. autorijden en angst. Heel prettig!
Omdat ik moeite had met rijden op de snelweg, vooral het invoegen, heb ik één aantal rijlessen gehad, ik heb hier veel van geleerd, en denk er vaak aan terug tijdens het auto rijden, ik heb opnieuw leren schakelen, spiegels stellen en nog veel meer, voor mij was het één echte opfris curcus, vooral omdat ik al veertig jaar mijn rijbewijs bezit, en toch elke week, soms wel vier keer van Numansdorp naar Puttershoek rijd. Dhr. J. Belhamel heeft mij heel goed lesgegeven en moed en doorzetting gegeven,en advies om veel de snelweg op te gaan, dus daar houd ik mij aan.
Jaren geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald, maar veel te weinig gereden en dan durf je niet meer. Ik ben Jan heel dankbaar voor zijn inzet. Hij is rustig, stelt je op je gemak en vertelt wat we gaan doen. Mijn zelfvertrouwen kwam daardoor snel terug. Hij vertelde wat ik goed deed maar ook (herhaalde malen) wat er fout ging. En dat is opbouwende kritiek, daar leer je veel van. Ik probeer deze lessen in praktijk te brengen, weliswaar met vallen en opstaan, maar het feit dat ik weer durf te rijden stemt me blij. Alle lof Jan en bedankt voor je geduld en goede adviezen. Iedereen met rij-angst raad ik aan een paar lessen bij Jan te nemen.
Ik had eerst rijlessen bij een andere rijschool gehad. Hier viel de voortgang tegen. Daardoor ben ik rond gaan kijken naar andere aanbieders in deze markt. Ik kwam uiteindelijk uit bij rijschool belhamel waar ik erg goede rijlessen heb gehad. Jan was een aardig en rustig persoon die goed uitlegde. Hij hield ook goed overzicht van waar er nog aan gewerkt moest worden. Na 1 jaar heb ik mijn rijbewijs gelukkig gehaald waar ik uiteraard erg blij mee ben!!
Beste jan Ik heb me rijbewijs in een keer gehaald je heb me heel erg goed geholpen deze rijschool raad ik aan iedereen aan
Jan heeft mij op een rustige en vakmatige manier weer zekerheid gegeven in mijn eigen rijvaardigheden,de opzet van de juiste techniek,overzicht en vooral ook de bevestiging gekregen,ik ga zelfstandig de weg weer op!Dit had ik een maand geleden nog niet voor mogelijk gehouden.
Iets meer dan een half jaar geleden durfde ik er eigenlijk al bijna niet van te dromen dat ik mijn rijbewijs ooit nog zou halen. Door een eerdere niet zo prettige ervaring met rijlessen, jaren geleden, durfde ik niet meer achter het stuur om te lessen. Toen ik de stap uiteindelijk toch nam kwam ik gelukkig bij Jan terecht. Stap voor stap heeft Jan me begeleid door mijn angst heen die verrassend snel omgezet werd in zelfvertrouwen. Jan kan het niveau goed inschatten en de lessen hier erg goed op aansluiten. De lessen zijn goed opgebouwd en erg duidelijk. Alles is bespreekbaar en je kunt al je vragen stellen. Ik voelde me erg op mijn gemak. Daarnaast ben ik ook nog eens in 1 keer geslaagd en kon ik mijn zenuwen met al onze oefeningen tijdens het examen echt prima bedwingen. Bovenop al deze professionaliteit waren de lessen ook nog eens ontzettend gezellig!
Vandaag ben ik samen met Jan voor de laatste keer de snelweg op geweest niet omdat het me niet beviel, in tegendeel juist! Ik ben superblij dat ik de snelweg weer op durf na jaren lang rijangst te hebben gehad. Een ieder die denkt ik durf of kan het niet, durf ik nu te stellen dat onder zeer goede en kundige begeleiding het echt mogelijk is uiteindelijk weer alleen de weg op te gaan!...bedankt Jan!!
Ik kreeg voor mijn 46ste verjaardag autorijlessen cadeau. Op dat moment was ik helemaal niet blij, omdat ik ook een hele grote angst heb voor het auto rijden. Om als bijrijder al mee te rijden had ik zelfs al mijn angsten. De eerste les stelde hij mij al op mijn gemak. Tuurlijk vond ik het heel spannend en was ik bang, maar door de rustige uitstraling van hem ging het al snel goed en verdwenen mijn angsten redelijk snel. Na een paar lessen zat ik als bijrijder al veel gemakkelijker in de auto en keek ik zelfs mee. Dat was al een hele grote stap voor mij. Nu 9 maanden later heb ik mijn rijbewijs gehaald en ben ik toch super blij dat ik dit allemaal gedaan heb. Bedankt voor de hele fijne en leerzame lessen. Goed geholpen met mijn angsten die ik had voor het autorijden! Met vriendelijke groet, Petra de Boon
Door een flinke rij angst heb ik na het behalen van mijn examen niet of nauwelijks gereden. 15 jaar later was ik het zat en heb ik 10 lessen bij Jan gedaan. Soms met zweet in de handen, maar het ging steeds beter. Nu heb ik mijn eigen auto en rijd ik zonder een spoortje angst door Rotterdam. De snelweg is nog een uitdaging maar ook daar merk ik dat het telkens beter gaat. Jan is kundig en legt veel uit, zodat je het verkeer en de regels beter snapt. Hij heeft een luisterend oor voor je angst en geeft je zelfvertrouwen. Echt een aanrader als je van je angst af wil!
Ook ik heb een rijangststoornis voor de snelweg ontwikkeld, door te weinig op de snelweg te rijden. Het ging lang nog wel aardig, ik ben ook blijven rijden, maar het werd steeds vervelender en ik ging het dus ook vermijden. Uiteindelijk Jan gebeld: een grote stap. En toen die gezet was, was ik erg opgelucht. Veel geleerd, ook qua rijvaardigheid (heb 40 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald): spiegels kijken en dode hoeken, gas geven haha! En dan dat oefenen steeds, zeer tegen je zin in de snelweg op moeten gaan, met het zweet in je handen! Je valt zelfs even nog verder terug ook. Vrachtwagens die je weer in gaan halen en zo.... Maar na 7 lessen rijd ik weer ouderwets, beter dan sinds lang en met een trots gevoel. Doen dus, ga naar Jan Belhamel: hij heeft hier veel ervaring mee en is al 30 jaar rij-instructeur. Het goede adres voor dit probleem!
Op aanraden van een vriendin heb ik contact opgenomen met Rijschool Belhamel. Zij vertelde me dat haar broer een aantal rijlessen ter opfrissing bij Jan had gevolgd en weer zelfstandig de weg op kon. Nou, dat wilde ik ook wel! Na vijf jaar nauwelijks gereden te hebben zag ik er steeds meer tegenop om de auto te pakken. In vijf lessen heeft Jan me mijn zelfvertrouwen teruggegeven. Ik heb gisteren mijn laatste les gehad en ben vanochtend voor het eerst met de auto naar mijn werk gegaan. Een hele overwinning!
Rijangst overwinnen doe je zelf, maar een beetje hulp is altijd welkom. Een paar lessen bij Jan heeft mij weer voldoende zelfvertrouwen gegeven, om dit probleem weer zelf te overwinnen.
Aantal jaar geleden mijn rijbewijs gehaald, daarna weinig ervaring opgedaan waardoor er rijangst is ontstaan. Ik heb de lessen bij Jan als erg prettig ervaren en zit nu zelfverzekerd achter het stuur. Hij heeft mij veel tips gegeven en dingen aangeleerd die het rijden bevorderen.
Molenlaan 10
3299 BK Maasdam