Filters

8

Op latere leeftijd toch nog rijbewijs gehaald door goede instructie-op-maat.

Jan Hamelink geeft duidelijke instructie, houdt goed rekening met wat een persoon nodig heeft, is strikt en punctueel. De administratie wordt erg goed bijgehouden en de lessen starten en eindigen altijd op de afgesproken tijd. Veel heldere uitleg over regels en situaties. Motivatie op momenten dat dat nodig is. Er wordt goed rekening gehouden met het tempo waarin je leert en situaties of verrichtingen die lastig voor je zijn. Ook de aanloop naar een examen wordt goed voorbereid. En je lest ook nog eens in de schoonste lesauto van Nederland!

 • Aanbevelen? Ja
10

De heer Hamelink weet op prettige wijze, want met humor een ontspannen sfeer te creëren.

Hij is stipt en geeft effectief les, omdat zijn tips en adviezen concreet zijn en daardoor gemakkelijk in de praktijk toe te passen. Zijn taalgebruik is helder zodat men onmiddellijk begrijpt wat de bedoeling is. Bovendien is hij op een prettige wijze bij het wel en wee van zijn leerlingen betrokken, bijvoorbeeld door hen duidelijk te maken of zij een reële kans van slagen hebben of (nog) niet. Zo weet men steeds waar men aan toe is.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne ervaring

Door mijn rijangst vond ik het lastig om weer te gaan rijden. Jan is geduldig en neemt de tijd om eea uit te leggen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top me rijbewijs in 2 x gehaald

Zeker een goede rijschool voor mensen die wat meer moeite hebben met rijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik durf de weg weer op na 30 jaar!

Na 30 jaar niet meer gereden te hebben de stap gewaagd om toch te gaan proberen de weg weer op te gaan. Jan geeft op een zeer ontspannen manier les, waar nodig stuurt hij (ook letterlijk) bij. Ik was best bang voor situaties en dat is nu vele malen minder en ik heb geleerd dat het eigenlijk niet zo eng is. Ik rijd alweer in onze eigen auto en elke keer gaat het beter. Ik heb weer vetrouwen dat ik het kan en dat heeft Jan voor elkaar gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Door Jan geleerd zelfverzekerd te zijn in de auto

Jaren geleden geprobeerd mijn rijbewijs te halen. Door mijn angst ben ik toen gestopt. Nooit gedacht dat ik ooit weer in de auto zou stappen. Door omstandigheden privé heb ik toch dit jaar de keuze gemaakt om het weer te proberen. Jan is een vakkundig man met een fijne dosis sarcasme en humor. Hij helpt je zelfverzekerd te zijn in de auto en legt alles op een rustige manier uit. Nooit gedacht dat het me ooit zou lukken maar samen met Jan is het toch gelukt! Bedankt Jan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt een aanrader! Super dankbaar voor de fijne en leerzame rijlessen bij rijschool bel-Hamel

Ik had ongeveer 60 lessen bij een andere rijschool gehad, maar kwam voor mijn gevoel niet vooruit. Stress, en spanning zorgde ervoor dat het gewoon niet lekker ging. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een rij-instructeur die wel rekening houd met gevoelens van spanning en stress. Zo kwam ik bij bel-Hamel. Wat waren de lessen leerzaam! Jan heeft ervoor gezorgd dat ik vertrouwen kreeg in mijn eigen rijden. Hij stelde me op me gemak. Daarnaast gaf hij altijd eerlijk feedback, waar je dan weer een hoop van leerde. Uiteindelijk ben ik in 1x geslaagd! Zo dankbaar voor de fijne lessen. Rijschool belhamel wil ik echt iedereen aanraden. Zeker als je te maken heb met (faal) angst!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Een goede en ervaren instructeur

Een instructeur met meer dan 30 jaar ervaring in zijn vak, dus als je net zoals ik je rijbewijs moet halen, is er geen gebrek aan kennis en theorie. Hij leert je alles wat je moet weten over het rijexamen en is vriendelijk, geduldig en een zeer vaardige instructeur. Een fijne omgeving om in te rijden!

 • Aanbevelen? Ja
10

De beste keus als je rijangst hebt

30 jaar mijn rijbewijs. 5 laatste jaren amper gereden ivm snelweg angst. En geloof mij ik was echt doodsbang! Mijn eerste les was vreselijk want we gingen gelijk mijn angst aan met de snelweg en tunnel. Het was nodig om door mijn diepste angst te gaan want er gebeurde niets ergs. Na de eerste les ben ik zelf om de dag auto gaan rijden op onbekende stukken en steeds wat verder. Na les 2 was ik al klaar met mijn angst. Jan je hebt mij heel goed geholpen ! Super dank! Twijfel niet maar boek een les bij Jan als je extreme rijangst hebt! Het gaat je echt lukken !

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijschool, aanrader voor iedereen die wilt lessen in omgeving Hoeksche Waard

Dankzij de deskundige, vriendelijke en geduldige instructeur Jan van Autorijschool Bel-Hamel, heb ik veel geleerd en voel ik me nu vol vertrouwen op de weg na het succesvol behalen van mijn rijbewijs.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede lessen

Jan zoekt de dingen bij je op die lastig gaan en pakt ze dan ook aan. Ik heb een hoop mogen leren, nu met m'n rijbewijs weet ik wat er van me verwacht wordt op de weg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne, kalme instructeur met veel ervaring

Na bijna 12 jaar de weg niet op te zijn geweest toch weer rijles genomen. Jan geeft je door zijn rustige houding een gevoel van vertrouwen. Hij weet duidelijk wat hij doet en helpt je om in kaart te brengen waar de angst precies in zit. Door gericht hiermee te oefenen en te stimuleren dat je zelf ook stappen blijft maken al snel mijn mobiliteit hervonden. Super! Nooit verwacht dat ik er zo snel doorheen zou komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk, Neem zijn tijd, goeie ervaring echt een aanrader!

10 lessen gehad en meteen mijn rijbewijs gehaald! Bedankt Jan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super begeleiding om rijangst te overwinnen!

Ik ben goed begeleid om na 15 jaar weer op de snelweg te rijden! Jan weet precies hoe een rijangst kan ontstaan en begeleid je stapsgewijs hier bovenop te komen. Het is echt een aanrader voor iedereen die een rijangst heeft ontwikkeld. Ik heb 5 lessen nodig gehad. Er zijn soms dus echt maar een paar lessen nodig om er bovenop te komen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring

Ik heb een aantal jaren terug rijles en examen afgenomen bij en andere rijschool en was daar helaas gezakt. Omdat Ik moeite had met autorijden (faalangst en stress) was ik op zoek naar een rijschool die hier oog voor had. Hierdoor kwam ik bij Jan terecht en door middel van zijn 35 jaar ervaring kwam ik met rust en plezier achter het stuur te zitten. Dankzij Jan ben Ik in 1 keer bij hem geslaagd! Dus bent u/je opzoek naar een rijschool die goed oog voor u/jou heeft en de gepaste ondersteuning aanbied. Dan is jan de beste optie die u/je kunt kiezen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Geen spijt van

Omdat ik overspannen was en tegen een burn-out aan zat had ik last van een angst stoornis op de snelweg. Met name bij bruggen en tunnels.Jan heeft een rustige opbouw in de lessen en is een fijne gesprekspartner. Met zijn jaren lange ervaring als instructeur heeft hij veel mensen kennis en is een specialist voor mensen met angst.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik rij weer na 14 jaar niet gereden te hebben

Na het behalen van mijn rijbewijs heb ik maximaal 20x achter het stuur gezeten. Daarna heb ik 14 jaar niet gereden. Eerst omdat het niet nodig was en daarna omdat ik niet meer durfde. De laatste jaren voelde ik toch steeds vaker dat ik een auto mistte. Op vakantie en voor weekendjes weg. De lessen van Jan vond ik eerst maar doodeng. Van de zenuwen barstte ik in huilen uit en ik dacht dat ik nooit angstvrij zou kunnen rijden. Maar niks was minder waar. Na 5 lessen heb ik mijn eigen auto gekocht en na 8 lessen kan ik zeggen: ik rij met plezier en ik ben een prima chauffeur. Jan is een vriendelijke instructeur bij wie je je snel op je gemak voelt. Hij gooide me flink in het diepe maar dat was ook nodig en het werkte. En dat ik eindelijk , op mijn 42ste, kan en wil autorijden; dat is heerlijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Enorm blij dat ik de stap toch heb durven zetten!

Zo'n 25 jaar geleden heb ik autorijles gehad en ben ik gestopt omdat ik het een enorme beproeving vond. Na heel veel lessen en 3 x afrijden, dacht ik tijdelijk te stoppen, maar is de drempel een hele lange tijd te hoog geweest om het autorijden weer op te pakken. Nu in april van dit jaar toch de stap gewaagd en opnieuw gaan lessen. Ik zou liegen als ik zei dat het niet nog steeds een beproeving voor me was, maar het geduld en het begrip wat Jan liet zien, hebben mij enorm geholpen. Nooit heb ik het idee gehad dat het "raar" gevonden werd dat ik elke keer toch weer met spanning in de auto zat. Ook heb ik enorm respect voor hoe Jan aanvoelde wat er voor mij nodig was. Zo zei hij geregeld dat een pauze een goed idee was en benoemde hij ook geregeld dat ik bepaalde dingen die niet (helemaal) goed gingen achter me moest laten en weer vooruit moest kijken. Het heeft immers geen zin om te blijven denken aan de zaken die achter je liggen. Zie het als een leermoment zei hij dan. Ook toen ik mijn theorie-examen niet zo snel haalde als ik zelf voor ogen had en de datum voor mijn examen snel dichterbij kwam, heeft hij enorm zijn best gedaan om me zo goed mogelijk voorbereid daar naartoe te laten gaan. Zo heb ik nog een online-theorie cursus gevolgd waar ik enorm veel aan heb gehad en waarna ik gelukkig wel (tijdig) slaagde. Het examen vond ik enorm spannend, maar heb ik in 1 x gehaald! Het is nu ruim een week geleden en ik heb inmiddels al 2 x zelf gereden en moet zeggen dat de spanning me tot nu toe meevalt. Ik heb zelfs het idee dat ik autorijden nog wel eens leuk zou kunnen gaan vinden! Als iemand me dat een jaar geleden zou hebben verteld, zou ik het nooit geloofd hebben. Dus, Jan: enorm bedankt voor alles! Je begrip, je geduld, de fijne gesprekken en het aanvoelen wat voor mij nodig was/werkte.

 • Aanbevelen? Ja
10

Absolute aanrader als je van je rijangst af wil

Autorijden was in mijn hoofd iets heel groots en engs geworden. Jan heeft me super geduldig geholpen, veel vertrouwen gegeven en alle aspecten die ik moeilijk of eng vond met me doorgelopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Jan heeft ervoor gezorgd dat ik weer durf te rijden en het zelfst best leuk vind! In 3 lessen had ik dat al bereikt, veeel sneller dan ik zelf had durven dromen. Bij twijfel, doen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik voel mij op mijn gemak.

Mijn ervaring bij dhr. Hamelink ervaar ik als positief. Hij helpt je om over je angst heen te komen en geeft tips hoe met spanning om te gaan. Geeft je inzicht hoe je in het verkeer moet rijden. Op een manier dat je het verkeer kan lezen. Hij stimuleerde mij om een proefles vrachtauto te nemen. Dat heeft er toe bijgedragen om nog beter mijn plaats op de weg in te nemen. Bedankt voor alles.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een doeltreffende rij opleiding die zich kenmerkt door uitstekend vakmanschap van de rij instructeur

Na jarenlang twijfelen of ik ooit nog nou proberen om mijn rijbewijs te halen, besloot ik toch de stoute schoenen aan te trekken en zocht ik op internet naar een rijschool die mij daar mogelijk bij zou kunnen helpen. Ik stuitte op Rijschool Belhamel en besloot contact te zoeken. Ik maakte al gauw tijdens een proefles kennis met de rij instructeur, Jan, die mij verzekerde dat ook ik, met mijn 48 jaar, in staat zou zijn om een rijbewijs te halen. Inmiddels ben ik nu een jaar later in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Jan bezit de kunst om te zien WIE hij in de auto heeft zitten. Hij voelt feilloos aan welke aanpak iemand nodig heeft en gaat op een coachende en ondersteunende manier samen met de leerling letterlijk op weg naar het rijbewijs. Ik heb de juiste vaardigheden aangeleerd maar daarbij ook mezelf als mens ontwikkeld! Jan is een zeer geduldige en vriendelijke opleider die mensen de ruimte biedt om te leren op hun eigen tempo. Er is geen druk, geen haast maar ruimte en erkenning. Niets is te gek! Het gaat je uiteindelijk gewoon lukken!

 • Aanbevelen? Ja
8

Na jaren vol rij-angst en vermijden weer op de weg

Twee maanden geleden besloot ik dat ik na heel lang vermijden het autorijden weer wilde oppakken. Ik had 7 jaar helemaal niet meer achter het stuur gezeten en in de tijd daarvoor bestond autorijden uit veel spanning, huilbuien en hoofdpijn. De stap zetten was het moeilijkste; ik weet nu dat ik de rij-angst in mijn hoofd groter heb gemaakt dan het was. Na 5 lessen bij Jan en veel oefenen is de grootste angst verdwenen en weet ik dat ik de komende tijd steeds meer vertrouwen zal opbouwen door veel te blijven rijden. Met ups en downs, maar dat is prima!

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en vriendelijk

Door de lessen durf ik weer op de snelweg te rijden en heb ik mijn zelfvertrouwen terug op de weg! Twijfel niet, maar boek een eerste les, je zal er geen spijt van krijgen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een mooi mens, geweldige rijcoach en hele goede rijinstructeur

Jan heeft het voor elkaar. Van rijangst en geen rijbewijs, naar een rijbewijs en met vertrouwen in de auto. Een stukje achtergrond. Tijdens mijn eerste rijles op mijn twintigste kreeg ik een paniekaanval. Zo heb ik rijangst ontwikkeld en die heb ik vervolgens zeker 10 jaar weggestopt. Om met de angst om te leren gaan en dan toch eindelijk mijn rijbewijs te halen ben ik via Google bij Jan uitgekomen en ik zal het alvast verklappen: ik had geen betere kunnen treffen! Over Jan zijn kwaliteiten als rijinstructeur kan ik kort zijn. Betere zijn er niet. Jan heeft tientallen jaren ervaring en deze gebruikt hij om je goed voor te bereiden op het praktijkexamen. Deze voorbereidingen gaf mij het vertrouwen om op de dag van het examen met mijn faalangst en zenuwen om te gaan. Zo ben ik in één keer geslaagd. Met alleen een geweldige rijinstructeur zou ik Jan tekortdoen. Jan heeft mij gecoacht om met mijn angsten om te gaan. Hij gaf mij het gevoel dat ik mezelf kon zijn en er was ruimte om over mijn angsten te praten. Samen met wat tips om met de spanning om te gaan begon het vertrouwen in de auto langzaam te groeien. Ik had een half jaar geleden nooit gedacht dat ik dit zou kunnen opschrijven, maar nu zit ik met vertrouwen in de auto! Boven alles is Jan vooral een heel mooi mens. Een mensen mens, die betrokken is bij iedereen die naast hem in de auto zit. Dankjewel voor de hulp, ik ga onze gesprekken missen! Tenslotte zou ik iedereen met rijangst willen vertellen dat je angsten aangaan en er mee om leren gaan het waard is. Twijfel niet om Jan op te bellen voor hulp. Zo hoef je het niet alleen te doen. Afgelopen weekend ben ik met vrouw en hondje naar het water gereden en het was het allemaal zo waard!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd