Filters

8

Jan coacht je de snelweg weer op!

Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hij leert mij zeker rijden!

Toen ik begon bij Van Belhamel. Was ik erg onzeker over mij kunnen. Na 2 lessen was deze onzekerheid weg en gaf hij mij genoeg vertrouwen om verder te gaan met rijlessen. Kortom, de sfeer in de auto is heel fijn. en leert je niet alleen je rijbewijs halen maar hij leert je ook om met zekerheid rijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Na een les al zoveel meer zelfvertrouwen om weer de snelweg op te gaan

Ik had geen idee wat ik van een les kon verwachten en zag ook echt niet hoe ik van die angst afgelopen kon worden want niemand anders ging voor mij rijden maar ik ben na een les al zoveel verder. Nu is het een kwestie van doorpakken, niet opgeven en zelf blijven rijden (ipv ernaast te gaan zitten) Heel erg bedankt nogmaals!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijschool, prettige sfeer, van mijn angst af geholpen!

Ik heb mijn rijbewijs, maar durfde eigenlijk vanaf het begin al nooit te rijden. Uiteindelijk heb ik besloten om contact op te nemen met Rijschool Belhamel. Hier heb ik een aantal lessen gevolgd, waar ik enorm veel van geleerd heb, ben uitgedaagd maar waar ook gekeken werd naar mijn angst en mijn grenzen. Ik kan met zekerheid zeggen dat deze ervaring mij geholpen heeft: ik durf inmiddels weer zelfstandig de weg op, iets wat anders nooit was gelukt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijschool om van je rijangst af te komen.

Autorijden dat kon ik maar bruggen, snelwegen en tunnels durfde ik al jaren niet meer overheen of doorheen. En dan wordt je wereld toch kleiner of je bent afhankelijk van anderen terwijl jezelf een rijbewijs en auto hebt. Jan heeft me op een rustige manier van mijn angst afgeholpen. Uiteindelijk doe je het zelf maar dat duw(tje) in de rug is net wat je nodig heb. Leuke bijkomstigheid is dat ik gelijk een opfrisbeurt heb gehad qua rijden en verkeersregels.

 • Aanbevelen? Ja
10

goeie rij instructeur, geduldig en altijd vriendelijk

in het begin was ik onzeker en had ik faalangst, maar dankzij jan en zijn lessen ben ik geslaagd en heb ik geen angst en kan ik met zekerheid de weg op. als je niets begrijpt, geen probleem jan legt het goed en makkelijk uit. houd van een praatje en houd het lekker gezellig. zeker een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige en leerzame rijlessen met een geduldige en gezellige instructeur

Omdat ik een rijtest moest afleggen bij het CBR heb ik rijlessen genomen bij Jan. Na 2 jaar geen auto te hebben gereden was dat wel even wennen. Jan heeft mij de nodige dingen uitgelegd, mijn kennis weer opgefrist en mij vooral geholpen om weer zelfvertrouwen te krijgen achter het stuur. Hartelijk dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Met een mega veel zelfvertrouwen de weg op!

Heel lang ben ik bang geweest om de weg op te gaan en een begin te maken aan mijn rijbewijs. Na lang twijfelen toch Jan gebeld. Dit was het beste besluit wat ik kon maken. Voorheen vond ik het mega spannend om te gaan rijden, nu doe ik het met plezier en ben ik de auto niet uit te krijgen. Ik sta nog steeds perplex van dit resultaat, maar mede door Jan is het toch gelukt. Wat ik vooral prettig vind is dat Jan echt de tijd neemt, geen haast. De focus ligt op rust en vertrouwen. En dat vertrouwen heeft Jan mij elke rijles opnieuw gegeven. Daarnaast tallozen fijne gesprekken gehad, hierdoor had ik bijna niet meer door dat ik het spannend vond om in de auto te zitten. Al met al een zeer fijne rijopleiding gehad bij Belhamel, waar het belang van veilig en met vertrouwen rijden voorop staat!

 • Aanbevelen? Ja
8

Een fijne rijschool

Hele goede en fijne samen werking heel goed In werken met mensen met autisme .Heeft veel geduld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wacht niet langer: doen!

Op mijn 18e had ik rijlessen (en rijexamen) in Den Helder. Geen snelwegen! Ook na het behalen van mijn rijbewijs, reed ik nooit op de snelweg. Mijn vriendje van toen reed graag en ik vond dat wel makkelijk :-) In februari van dit jaar is mijn toenmalige vriendje (inmiddels 38 jaar mijn echtgenoot) overleden. Het was voor mij als zestigjarige: nu of nooit. Maar er bleken zoveel aanbieders op het gebied van rijangst. De website van Jan Hamelink sprak me aan: helder, empathisch en zonder ‘gladde praatjes’ van een rijschoolhouder die ‘rijangst’ er wel eventjes bij doet. Bij de intake-rijles hebben we samen mijn probleem geanalyseerd: wat kon ik wel en wat niet en waar moest de nadruk liggen bij de lessen. Ik kreeg alle ruimte om de meest domme elementaire vragen te stellen, zoals ‘hoe weet ik nu of ze me wel de ruimte geven om in te voegen?’. Jan gaf mij antwoorden op die vragen, maar ook meer basis tips en trucs over gebruik van spiegels etc. Per les analyseerden we halverwege samen waar de knelpunten zaten. Jan kon het mij telkens goed uitleggen, waarbij hij soms ook pen en papier pakte om de betreffende verkeerssituaties te verhelderen. En vervolgens gingen we dan weer de snelweg op. Tot mijn eigen verbazing waren er maar 6 lessen nodig. Ik rijd nu door heel Nederland. Ik vind het nog steeds spannend, maar niet meer ‘eng’. Ik voel mij nu een stoere vrouw en mijn zelfvertrouwen groeit met elke rit! Dankzij de goede, vriendelijke en doortastende aanpak van Jan. Dus ik zeg: twijfel niet langer…Bel Hamel! Doen!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Het enige waar ik spijt van heb is dat ik Jan niet veel eerder om zijn hulp heb gevraagd! 5 jaar lang de auto laten staan en na 2 sessies met Jan alweer het zelfvertrouwen om zelf te gaan oefenen. Bedankt Jan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne begeleiding en coaching

Goede en professionele begeleiding, waardoor ik nu eindelijk van mijn rijangst af ben. Hartelijk dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

positief

Na nare ervaringen in het verkeer(wat familie overkwam) werd ik zelf na 32 jaar onzeker in het verkeer Daarom besloot ik voor mezelf om mijn rijvaardigheid te laten beoordelen en een paar rijlessen te nemen Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb Na 2 lessen ben ik nu zover dat ik weer zelf de snelweg opga en dankzij jouw tips JAN en (opbouwende) kritiek zeker met vrachtverkeer weet ik nu beter hoe ik moet anticiperen ,vooruitkijken meer afstand houden etc Ook verhelderend om het boekje Veilig op weg door te lezen Jan bedankt Nanette Ham Nieuw_Beijerland

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede doelgerichte rijlessen

Goede uitleg, doelgerichte lessen om zo veilig mogelijk weer auto te leren rijden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Geeft je je zelfvertrouwen terug.

Na 2 lessen van Jan rij ik weer met veel meer zelfvertrouwen over snelwegen en bruggen. Jan voelt perfect aan waar mijn probleem lag. Ik had deze lessen veel eerder moeten nemen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede rijschool.

Heeft mij goed geholpen weer op weg te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nog iedere dag blij dat ik Belhamel heb gebeld!

Hoewel het alweer een jaar geleden is dat ik mijn laatste rijles had bij Jan, ben ik nog steeds zo dankbaar en blij met de begeleiding die ik destijds gekregen heb dat het zeker nog een recensie waard is! Iets meer dan een jaar geleden ben ik begonnen met rijlessen bij Belhamel, nadat ik al een aantal jaar last had van rijangst en de snelweg niet meer op durfde als gevolg van een auto-ongeluk. Jan zag en voelde meteen goed aan welke begeleiding ik nodig had, hieruit bleek zijn deskundigheid en ervaring met het werk als rijangst-coach. Zowel de feedback als complimenten die ik kreeg zorgden ervoor dat ik weer vertrouwen kreeg in mezelf achter het stuur. Hiermee nam tegelijkertijd mijn rijangst steeds weer iets meer af. Tegen het einde van mijn begeleiding moest ik helaas abrupt met de rijlessen stoppen vanwege gezondheidsklachten. Desalniettemin merk ik nu een jaar later nog steeds het effect die de lessen bij Jan voor mij hebben gehad!! In de auto stappen en het ''eiland'' (Hoeksche Waard) afrijden is weer ''gewoon'' (en niet iets waar ik vooraf enorm angstig door word). Iets wat voor mij al jaren niet meer ''gewoon'' was en wat ik mij twee jaar geleden ook niet voor kon stellen dat het zo zou worden. Kortom: enorm blij met de begeleiding die ik gekregen heb en zeer zeker een aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Eindelijk de weg op

Na medische problemen was ik bang verder te gaan met mijn rijlessen. Jan gaf mij vertrouwen door naast kritiek veel complimenten te geven, maar ook te praten over mijn angst. Hij voelde goed aan wanneer ik even rust nodig had en ook al was dat midden in de les stonden we even aan de kant om te rusten. Nu eindelijk mijn examen gehaald en afgelopen week voor de eerste keren zelfstandig rustig de weg op.

 • Aanbevelen? Ja
9

De wijde wereld weer in!

Na jarenlang de snelwegen, bruggen en tunnels te hebben vermeden, heb ik (gelukkig) bedacht dat er iets moest gebeuren. Na enkele lessen met Jan durf ik zelf weer de snelweg op en ben ik niet meer angstig om een tunnel in te gaan! Het heeft me erg geholpen en ook fijn om na 37 jaar rijbewijs weer bijgespijkerd te worden! ( betreffende de theorie). Superfijn om de stap te hebben gezet!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een aanrader

Omdat ik 6 jaar niet meer achter het stuur had gezeten en twijfelde of ik veilig de weg op kon, heb ik een afspraak voor een rijles gemaakt. Ik werd direct gerustgesteld en na een duidelijke uitleg over de auto ben ik gaan rijden. Het ging prima, ik kon wel merken dat het even geleden was, maar gedurende de les ging het steeds makkelijker. De tips die tijdens het rijden werden gegeven waren fijn. Wel werd een opfrisboekje theorie aangeraden, niet zo vreemd, in oktober heb ik 40 jaar mijn rijbewijs en er is nogal wat veranderd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastisch! Met 1 les weer zeker!

Ik heb 1 rijles bij Jan gehad vanwege het feit dat ik rijangst heb. Na een telefonisch consult kon hij dus al inschatten dat hij mij met een automaat moest ophalen ipv met een schakelauto. Hij haalde mij op en ik voelde meteen al een bepaalde rust. Had ik nou rijangst of had ik gewoon moeite met schakelen ivm gebrek aan ervaring? Na 1 les heeft Jan mij duidelijk gemaakt dat ik gewoon in een automaat moet gaan rijden en dat er verder niets mis is met mijn rijgedrag. Nooit gedacht dat ik na 1 les weer zin had om de weg op te gaan! Super bedankt Jan! Door jouw kennis en kunde al voorafgaande de les, wist je precies wat mij zou helpen! Ik ben dus geholpen. Automaat aanschaffen en weer de weg op! Aanradertje deze!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Veel geleerd in drie lessen

Doordat ik de laatste vijf jaar steeds minder ging autorijden was ik erg onzeker geworden op weg. Met de adviezen en het opfrissen van de verkeersregels door Jan, durf ik weer meer te gaan rijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne rijlessen en in 1x geslaagd!

Na de fijne rijlessen en een hoop geleerd te hebben heb ik in 1x mijn rijbewijs weten te halen! Jan weet alles wat je moet weten om je rijbewijs te behalen! :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Nooit durven dromen!

Met bibberende knieën heb ik Jan gebeld met de vraag mij van mijn rijangst af te kunnen krijgen. Geen probleem voor Jan. 1e les meteen de snelweg op. Heb het zelf niet echt kunnen beleven...Ik deed het maar wist niet wat ik had gedaan. 2e les huilend in de auto... Jan bleef kalm. Vroeg of ik de snelweg opdurfde. Nee was mijn antwoord. Dus door de hoeksche waard geturfd tot dat Jan zei: ik wil toch wel even een stukje snelweg met je nemen. Als je h eet te eng vindt kan ik de hele auto overnemen. Dus huppetee de snelweg op. Ging goed! Besefte dit keer wat ik deed. 3e les hebben we mijn ( in mijn hoofd) moeilijke wegen genomen. Kreeg meer vertrouwen, weet steeds meer wat ik doe. De daarop volgende 2 lessen echt ( voor mij) hardcore de snelweg op. En...... gelukt!!!! Ik had nooit durven dromen dat dit zou gaan slagen. Jan je hebt me echt heel goed geholpen, door rustig maar kordaat met mij om te gaan. Je hebt mij veel inzichten gegeven waardoor ik nu steeds meer vertrouwen krijg op de snelweg. Aanrader!!!!! Ik durf nu de snelweg op. Ik kan komen waar Ik heen wel en ga de onbekende wegen ook onderzoeken. Erg blij met jou!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Rijles volgen met een instructeur naast je die weet waar hij mee bezig is.

Rijschool Belhamel is mij zeer goed bevallen, want buiten het feit dat het een deskundige man is waar je naast zit is er ruimte voor een praatje en leer je autorijden in een veilige en vertrouwde omgeving.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd