goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heden 4 november de Seat laten \'chippen\'. Netjes op afgesproken tijd geholpen (na eerst de eerste kop koffie te hebben genuttigd). Proefrit #1, daarna na gedane arbeid Proefrit #2, waarbij e.e.a. werd uitgelegd/toegelicht. Prima indruk van de gehele garage-inrichting.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig, ik ga nergens anders meer. Als echte autoliefhebber is er maar 1 plaats waar ik mijn auto toe vertrouw. Ik kom uit België en ben steeds zeer tevreden als ik daar weer vertrek. Ze hebben mezelf eerlijk gezegd dat een bepaald onderdeel niet vervangen moest worden terwijl er garages genoeg zijn die het dan gewoon zouden durven aanrekenen. Goede kennis van zaken. Lucas, Thijs en natuurlijk ook de techniekers doe zo verder met jullie prachtige zaak. Bedankt Dennis

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb inmiddels twee zeer goede ervaringen met dit bedrijf.\r\nZowel het inbouwen van cruise control als de chiptuning voor mijn volkswagen EOS zijn perfect gedaan. De auto rijdt perfect en wat een extra power. Vanwege de perfecte service overweeg ik nu mijn onderhoud bij hun te laten doen ondanks de afstand van circa 80 km\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder vriendelijk personeel. Goede afhandeling en goed uitleg van wat er geschied is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Blij dat ik ze ontdekt heb! Ervaringen vanaf het eerste moment erg positief. Komen zeer deskundig over, staan je goed te woord en kunnen adviezen ook onderbouwen. Denken met je mee, ook in de portemonnee (indien mogelijk). Ben dik tevreden en weet waar ik voortaan moet wezen!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een paar keer mailen was het duidelijk wat ik wilde en is de tuning van mijn Golf GTE vakkundig gerealiseerd :-)\r\n\r\nAbsolute aanrader!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Werkelijk een fantastisch team. Zeer professionneel, het zijn echte en serieuse vakmensen. De tuning op mijn Audi TT was buitengewoon, wat een prestaties. Mijn TT is een kleine bom geworden. Nogmaals uitermate bedankt. Ik maak reclame, jullie zijn het waard.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben vandaag bij Vagtechniek geweest voor een distributieriem wissel. En dat is mij super goed bevallen. Richard heeft mij super vakkundig geholpen en stond mij ook steeds vriendelijk en professioneel te woord. Mede door Richard heb ik 100% vertrouwen in dit bedrijf. Hij werkt heel erg netjes en secuur.\r\nIk kan iedereen aanbevelen om hier u auto te laten onderhouden.\r\nVerder heb ik een woord voor dit bedrijf SUPREME!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs mijn vliegwiel/drukgroep van mijn vw Passat 2,0tdi (2009) bleumotion laten vervangen door vast vliegwiel.\r\nWat een verschil :) super.\r\nOptrekken gaat veel soepeler.\r\nBedankt weer voor de service jongens\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles weer op en top geregeld door Vagtechniek.\r\nVandaag de Leon een onderhoudsbeurt gehad, dus we kunnen weer 30.000 km rijden zonder problemen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een jaar nadat ik mijn distributieriem (Passat) had laten vervangen, kreeg ik een schade met de auto als gevolg van een botsing en bij reparatie bleek de motor niet goed in de steunen te liggen. Dit kon niet aan de botsing liggen. Daarop VAGtechniek gebeld en gevraagd of er wellicht bij de montage destijds bij het vervangen van de distributieriem iets fout zijn kunnen gegaan. Na mijn verhaal aangehoord te hebben reageerde VAGtechniek gelijk positief en zei te vermoeden dat het niet anders kan dat mijn vermoeden juist is. De auto werd direct opgehaald, leemauto gekregen en de Passat was binnen 2 dagen volledig gerepareerd: motor ligt weer vast, preventief de riemen gewisseld en op de koop toe een gratis APK.\r\nOngelooflijk! Er kan natuurlijk altijd wat fout gaan, maar als je daar zo mee omgaat ben je een topbedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer snelle reacties via mail. Nemen echt de tijd voor je en voor hun reactie. Ook fijn dat je kan wachten tijdens de reparatie (kom zelf van ver). Ik rijd er bijna 2 uur enkele reis voor, zegt genoeg lijkt me.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer kundig en klantgericht bedrijf. Mijn eerste ervaring met Vagtechniek is ronduit positief. Mijn audi gaat vanaf nu bij Vagtechniek in onderhoud.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een fabrieksupdate laten uitvoeren bij een Polo Bluemotion 1.0 TSI 95 pk en 160 Nm koppel naar 115 pk en 200 Nm koppel.\r\nDe resultaten, plus 20 pk en plus 40 Nm, zijn boven verwachting. De auto is in alle opzichten krachtiger geworden. Voor weinig geld een onverwacht groot resultaat. een absolute aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb voor het eerst mijn Passat naar VAG techniek gebracht voor een grote beurt en vliegwiel+koppeling vervanging. Alles is prima verlopen. Auto rijdt weer als een zonnetje. \r\nPositief: ontvangst, uitleg reparaties en kosten, je krijgt de onderdelen te zien die ze hebben vervangen, prijs/kwaliteit, goed uitleg over wat er wel OK is, maar in de toekomst wel aan vervanging toe gaat zijn.\r\nNegatief: tot nu toe niets.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn vijf jaar oude Sharan 2.0 tdi bluemotion (136pk) laten tunen. Was binnen een uurtje gebeurt. Na veel enthousiaste verhalen over tunen gelezen te hebben verwacht je een enorme toename van vermogen en acceleratie. Die verwachte beleving valt een beetje tegen in de praktijk. Het verschil is niet zo heel groot, de Sharan wordt er geen sportwagen door. Wat wel erg prettig is, is de soepelheid waarmee alles gaat. Ongeacht toerental en versnelling trekt de motor vlot door. Ongemerkt zit je zo boven de maximumsnelheiden. Al met al heel tevreden over de aanpassing.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima garage die weten waar ze mee bezig zijn.\r\nOnlangs bij de bedrijfsdealer geweest met de vraag of er in de Caddy een CC ingebouwd kon worden>\r\nNEE was niet mogelijk want bla bla bla\r\nMaar niet tevreden met dit antwoord dus eens met VAG techniek gemaild en in no time antwoord terug dat dit geen probleem was.\r\nen ook meteen de prijs wat het ging kosten.\r\nWel na afspraak gemaakt te hebben onlangs langs geweest en was in 20 minuten voor elkaar.\r\nEn gewoon alles met orginele VAG artikelen.\r\n\r\nMaw wat je dealer niet kan of wil, dat kunnen ze zeker wel bij VAG Techniek

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correct bedrijf zonder kapsones.Maattuning wordt nauwkeurig uitgevoerd en uitgelegd.Duidelijk merkbaar verschil in trekkracht over de hele vermogensband.\r\nKan het alleen maar aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed betrouwbaar bedrijf\r\nZe hebben veel kennis \r\nWeten waar ze mee bezig zijn\r\nAanrader! ga voor alle reperaties heen.\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via mijn collega bij VAG techniek terechtgekomen. Reeds een groot onderhoud laten uitvoeren en oliepompwissel + distributieriem en waterpomp laten vervangen. Naar mijn mening zeer correcte prijzen en zeer betrouwbaren garage, je mag de vervangen stukken ook zien. Ik rijd 110 kilometer om bij deze jongens op onderhoud te gaan, zegt genoeg denk ik.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden. Al meerdere grote en kleine reparaties laten uitvoeren welke altijd naar grote tevredenheid zijn uitgevoerd! \r\nNiets dan lof over jullie, en raad jullie ook altijd aan aan vrienden (met een VAG auto)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via internet kwam ik er achter dat er bij mijn audi 2.0 TDI problemen zijn met de oliepomp. Tussen de verschillende garages kwam ik uit op VAGtechniek in Nuenen uit\r\nw.b.t. Recensies en betrouwbaarheid ondanks de afstand van 140 km. De balansemodule met tegelijkertijd de distributie en brandstoffilter laten vernieuwen. Als advies werd (na olie gevondene te hebben gevonden in het brandstoffilter) geadviseerd om de tandem dieselpomp te vervangen. Door de goede uitleg van Thijs ook de egr klep aangepakt. Al met al door de proffesioneler aanpak en goede service van VAGtechniek ben ik voor de 2e keer gereden naar Nuenen om dit te laten repareren samen met mijn broer die een 2 jaar jongere audi 2.0 TDI heeft. Ook de balansemodule en distributie en brandstoffilter van zijn audi zijn vakkundig vernieuwd. We hebben er een leuk dagje sauna van gemaakt in Geldrop waar we met de leenfietsen naar toe gefietst zijn. Kortom een goede en betrouwbare professionele garage op het gebied van vag techniek

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na lang overwegen dit bedrijf bezocht voor de uitvoering van een chiptuning. dat had ik dus veel eerder moeten doen.\r\nTopbedrijf en wat een power heeft de auto nu.\r\nThnx, Erik en collega\'s !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed geholpen door dit bedrijf. Deskundig, klantvriendelijk en communicatief zeer correct, alles verliep volgens afspraak. Onze volkswagen passat is voor ons gezin onmisbaar. Dat ze de auto zo snel en goed hebben gerepareerd was voor ons erg prettig. Heel blij dat ik ze gevonden heb.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij Autobedrijf Gerrit de Vries vof hebben nu meerdere keren contact gehad met VAG Techniek, we zijn keurig geholpen, afspraken worden nagekomen en een vraag stellen is altijd mogelijk
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Collse Heide 38