Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Mijn nieuwe RS had al een chiptuning door de vorige eigenaar maar voelde toch niet zoals mijn oude door VAGtechniek gechipte RS.\r\nBij controle op de rollenbank bleek al gauw dat mijn gevoel juist was, bij 3100rpm zat er een dip van wel 60Nm in het koppel, ook een dip van 20pk bij hetzelfde toerental.\r\nReden voor Erick om hem maar weer origineel te maken en opnieuw te beginnen.\r\nGekozen voor een Stage 1+ met DSG stage 2 optimalisering.\r\nBij een eerste tussenmeting kwam er gelijk al 349pk en 502Nm uit, zonder die vreselijk dip bij 3100rpm.\r\nUiteindelijk hebben we toch gekozen voor een zo vlak mogelijk koppel en iets minder pk’s. Het is uiteindelijk 339pk en 479Nm geworden.\r\nDaarna was de DSG aan de beurt, ik heb nu 3 bruikbare standen:\r\nE-stand is mijn nieuwe dagelijkse stand, heerlijk alert, maar toch rustig rijden mogelijk.\r\nD-stand voor gebruik met Caravan, lekker bij de les en goed afremmen op motor. Schakeld bij 1800rpm terug en bij 2800rpm door, ook bij gebruik van cruise control.\r\nS-stand voor als het nog niet genoeg is, heerlijk voor de Duitse Autobahn.\r\nM-stand om lekker te flipperen met uitgeschakelde kickdown en max. 7000 rpm.\r\nEindelijk een auto die onder alle omstandigheden doet wat ik er van verwacht.\r\nTop werk weer van Erick.\r\n