perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aflopen vrijdag onze Seat 1.0 TSI laten tunen. Vagtechniek zijn echte professionals die goed en op hoog niveau opgeleid zijn en precies weten wat ze doen. Ik was positief verrast hoe enthousiast deze mensen aan het werk gingen met onze auto. Op zeer deskundige wijze is onze auto getuned of het hun eigen auto was. Het resultaat is boven verwachting! Nogmaals hartelijk dank en tot de volgende keer!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Lange tijd heb ik getwijfel of ik mijn Caddy 2K uit 2012 zal laten tunen. Het is een smoemel diesel waarop VW een software update is uitgevoerd. Sindsdien waren er verschillende problemen met verstuivers en turbo. Die zijn wel opgelost maar het verbruik (6,9l/100km) bleef hoog en beneden de 2000 toeren leek het wel een trekker. Het trekken van een caravan of aanhanger was daardoor niet erg prettig. Uiteindelijk heb ik een afspraak gemaakt met VAGTechniek om het motormanagement systeem iets te verbeteren, nou dat is zachtjes uitgedrukt. De auto accelereert enorm (hoewel dat niet mijn eerste prioriteit had), er is wel trekkracht ook vanaf 1500 toeren en het verbruik is met een 0,5l per 100km gedaald naar een gemiddelde van 6,3l/100km. Nu pas rijdt de auto zoals deze hoort te rijden zonder beperking en soepel. VAG Techniek deed het prima. Eerst een proefrit gemaakt om te zien hoe de motor zich gedraagt en of er geen andere problemen zijn. Daarna de update (1,5 uur) en opnieuw een proefrit met dezelfde controles. In een woord perfect!! Ik raad het iedereen aan en zeker de groep autobezitters van een smoemel diesel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn nieuwe RS had al een chiptuning door de vorige eigenaar maar voelde toch niet zoals mijn oude door VAGtechniek gechipte RS.\r\nBij controle op de rollenbank bleek al gauw dat mijn gevoel juist was, bij 3100rpm zat er een dip van wel 60Nm in het koppel, ook een dip van 20pk bij hetzelfde toerental.\r\nReden voor Erick om hem maar weer origineel te maken en opnieuw te beginnen.\r\nGekozen voor een Stage 1+ met DSG stage 2 optimalisering.\r\nBij een eerste tussenmeting kwam er gelijk al 349pk en 502Nm uit, zonder die vreselijk dip bij 3100rpm.\r\nUiteindelijk hebben we toch gekozen voor een zo vlak mogelijk koppel en iets minder pk’s. Het is uiteindelijk 339pk en 479Nm geworden.\r\nDaarna was de DSG aan de beurt, ik heb nu 3 bruikbare standen:\r\nE-stand is mijn nieuwe dagelijkse stand, heerlijk alert, maar toch rustig rijden mogelijk.\r\nD-stand voor gebruik met Caravan, lekker bij de les en goed afremmen op motor. Schakeld bij 1800rpm terug en bij 2800rpm door, ook bij gebruik van cruise control.\r\nS-stand voor als het nog niet genoeg is, heerlijk voor de Duitse Autobahn.\r\nM-stand om lekker te flipperen met uitgeschakelde kickdown en max. 7000 rpm.\r\nEindelijk een auto die onder alle omstandigheden doet wat ik er van verwacht.\r\nTop werk weer van Erick.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben bij vagtechniek terecht gekomen nadat mijn 7 traps dsg niets meer deed. ( Golf 6 1.8 tsi )Hier hebben ze gediagnostiseerd dat de megatronic helaas de geest had gegeven. Hieruit heb ik goed advies gekregen en hebben we de volgende reparatie laten doen:\r\n- nieuwe megatronic\r\n- nieuwe koppeling\r\n- DSG tuning stage 2\r\n- chiptuning stage 1\r\n\r\nDit alles hebben ze bij vagtechniek in eens kort tijdsbestek gemaakt en ze houden je goed op de hoogte van de stand van zaken!\r\nNa het ophalen van de auto uiteraard alles maar eens gaan uitproberen, het lijkt wel of het een compleet nieuwe auto is. Het resultaat is perfect!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze hebben de software aan gepast van mijn DSG bak. VW Polo 1.2 TSI\r\nIk kan alleen maar zeggen TOP .\r\nHoe je geholpen wordt is een voorbeeld voor veel bedrijven.\r\nZe zijn zeer professioneel correct en beleeft nemen alle tijd voor je.\r\nGeen spijt dat ik die lange rit heb gemaakt

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De medewerkers van Vagtechniek waren verwelkomend, vriendelijk en relaxt. Ze hebben mijn 2007 Audi A3 2.0TDI S-line een fijne stage 1 chiptune gegeven, waardoor hij van 170pk naar 200pk ging en van de 350nm naar de 410 ging. De receptionist was aardig en wilde graag tijdens zijn werkzaamheden een praatje maken. Vervolgens heb ik samen met de tuning specialist een proefrit gemaakt voor de technische diagnose. Mijn auto heeft het stuur aan de rechterzijde van de auto zitten en de specialist was niet te arrogant om toe te geven dat hij met het besturen van dit type auto geen echte ervaring heeft en deed er alles aan om mij te verzekeren dat hij voorzichtig zou rijden, wat hij ook deed. Tijdens de proefrit en verdere technische diagnose heeft de specialist ook aangegeven dat er een foutmelding vanuit de verstuivers aanwezig is. Daarbij vroeg hij of ik dat in het dagelijks gebruik merkte en verklaarde die verder dat het voor de tune niet heel veel uitmaakte maar dat ik er wel op moest letten.\r\n\r\nTijdens de proefrit na de tune merkte ik al direct de winst in vermogen. Ook heeft de specialist mij verder uitgelegd hoe de auto het hele proces heeft doorlopen en waar voor mij nog kleine aandachtspuntjes zaten.\r\n\r\nZe hebben mij uitgelegd dat de auto voor en na het aanpassen van de software op de dynamo moet. Maar helaas werd ik bij de vraag of ik uitdraaien mocht van de dyno runs (vriendelijk) gewezen op het feit dat ik hiervoor een extra bedrag van bijna 200 euro moest betalen voor het stage 1+ pakket, dit vond ik iets minder maar voor de rest ben ik uiterst tevreden over de service en kwaliteit dat mij geleverd is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze hebben van mijn polo een Porsche gemaakt .....;-)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb mijn Fabia 1.2 TDI door Vagtechniek laten tunen. De auto is hierdoor van 75 naar 100PK geüpgraded. Het verschil was tijdens de test rit al zeer duidelijk merkbaar Ook tijdens mijn terugrit werd duidelijk dat het rijplezier aanzienlijk was verbeterd. De prijs was tevens zeer netjes t.o.v. andere tuners en hiernaast was er zeer duidelijk expertise bij desbetreffende engineer. Deze was tevens bereid heel helder uitleg geven over de acties die hij aan de auto uitvoerde en nam zich de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. \r\n\r\nHelaas was dit laatste niet in de hele organisatie merkbaar; de receptionist had duidelijk niet de tijd om mij uit te leggen waarom de EGR klep beter niet dichtgezet moet worden. In plaats daarvan werd ik heel duidelijk terecht gewezen op het feit dat ik in een andere branche werkzaam ben en ik beter zijn advies blind kan vertrouwen (en dat terwijl ik enkel uitleg wilde hebben...).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met mijn Skoda Octavia 1.2 Tsi vanuit Zuid-Limburg, extra naar VAG-Techniek gegaan vanwege de vele positieve recensies, met name op het Skoda forum mbt chiptuning van VAG-auto\'s\r\n\r\nSamen met Lucas een proefrit gaan maken en de auto getest op goed functioneren, plenty ruimte om vragen te stellen met prima antwoorden!\r\n\r\nNa ca. 1,5 uur alles gereed voor de afsluitende proefrit en wederom heel tevreden huiswaarts gekeerd.\r\nDe extra kracht was al duidelijk merkbaar, met name bij het accelereren!\r\n\r\nBen er blij mee!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb vandaag mijn Seat Leon tfsi laten chippen bij VAG techniek. Dit is de tweede maal dat ik hier mijn auto heb laten chippen. Wederom ben ik erg tevreden met het behaalde resultaat. Alvorens het chippen begon werden mankementen aan de auto gevonden, dit losstaand van het chippen en hier werd ook meteen tijd voor vrij gemaakt en geregeld. Ondanks dat de garage al dicht ging werd dit allemaal toch nog even geregeld. Erg fijn, bedankt heren!! \r\nIk zal een ander dan ook een bezoek aan VAG techniek zeker aanraden!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben er vandaag geweest om mijn seat ibiza st FR 1.2 TSi te laten chippen. Deze was a fabriek teruggezet van 105 naar 86pk. Heb nu met stage 1 130pk. Het rijdt een stuk fijner en soepeler, ik merk het vooral met accelereren op autosnelweg. \r\nAls eerste werd een proefrit met de nodige logs gemaakt, waarbij ik mee mocht gaan, om te controleren of motorisch alles in orde was, dit was het geval. De originele software op cd meegekregen. Na de \"flash\" werd weer een proefrit gemaakt waar ik ook weer mee mocht rijden. Ik had al eerdere goede ervaringen met mijn skoda superB aantal jaar geleden. Medewerkers zijn nog net als toen zeer vriendelijk en weten waar ze mee bezig zijn. Ook de uitleg van te voren en erna is top. Zodra ik een andere auto aanschaf en ik deze ook zou willen laten chippen ga ik zeker weer terug, ondanks dat het voor mij een dik uur rijden, maar dat heb ik er graag voor over.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kwam om mijn Ibiza 1.2 TDI te laten chippen.\r\n\r\nTijdens de proefrit voorafgaand aan de tuning bleek ik een defecte turboslang te hebben. Dit is netjes opgelost door een nieuwe slang te plaatsen. Daarna is de tuning uitgevoerd en al mijn vragen werden beantwoord. \r\n\r\nNa de tuning rijdt de auto een stuk beter, ik had dit jaren eerder moeten doen.\r\n\r\nGroot compliment voor dit bedrijf en hun goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf! Gisteren me auto laten chippen, wat een super service. Zeer tevreden over het resultaat. Heb speciaal voor vagtechniek gekozen, heb hier voor ook een mooie rit voor gemaakt(Leeuwarden naar Neunen) maar dat heb je ook wat! Zeker adviseer ik vagtechniek voor het chippen van uw auto.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag bij Vagtechniek langs geweest voor een DSG7 tuning stage2 en voor de motor stage1. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en netjes alles uitgelegd wat de men ging doen en of ik nog speciale wensen had. Na de proefrondje rijden voor de diagnose zijn de software aanpassingen uitgevoerd . Na de aanpassingen is er weer een diagnose proefronde uitgevoerd en ook hier is weer alles uitgelegd. Kortom een top team en top garage!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met mijn Skoda Octavia vanuit Amsterdam speciaal naar de mannen van VAG-Techniek gegaan vanwege hun kennis en kundigheid op gebied van chiptuning van auto\'s uit de VAG Familie. \r\n\r\nAlles wordt heel persoonlijk aangepakt, Bart heeft met mij een proefrit gemaakt in mijn auto om zeker te zijn dat alles in orde was. Keurig alles uitgelegd wat ze gingen doen en binnen 1,5 uur reden we wederom een proefritje om alles goed te controleren.\r\n\r\nHet wachten was ook geen straf, er was goede koffie en wifi beschikbaar. En voor ik het wist reed ik weer terug naar huis met een glimlach op mijn gezicht, super blij met het resultaat! \r\n\r\nMannen bedankt!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op 15 kilometer van mijn woonplaats staat ook een bedrijf voor chip tuning, maar ik heb er toch voor gekozen om 85 kilometer naar VAGtechniek te rijden om mijn VW Tiguan te chip tunen. Ik ging erheen om de Tiguan van 125 naar 150 PK te chip tunen, maar vanwege de gunstige omstandigheden van de motor heeft VAGtechniek de Tiguan kunnen chip tunen naar 185 PK. Een geweldige prestatie om er uit te halen wat mogelijk is en dit is ook duidelijk te merken met de prestatie van de Tiguan. Voor mij zijn het vakkundige specialisten, die een echte waardering verdienen. Nogmaals bedankt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een resultaat!\r\nBij vagtechniek mijn vw golf V GTI laten chiptunen en overtreft al mijn verwachtingen.\r\nAuto rijd fantastisch en is super snel.\r\nBij de eerste testrit ging de auto helaas stuk maar dit is direct en vakkundig verholpen.\r\nDe service in dit bedrijf is echt heel goed.\r\nMannen bedankt.\r\n\r\nDanny Blomvliet

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben vrijdag 22 februari langs geweest voor chip tuning en dsg tuning. Bij aankomt een bakkie koffie en besproken wat we wouden. Daar zijn ze mee aan de slag gegaan. Na diverse testen een super eind resultaat. Ben erg tevreden over de werk wijze en de communicatie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf VW Golf 7 dsg rijd niet zoals het hoort.Comfort prima met alle opties zelfs comfort vering en sportstand.DSG schakelt al bij 4 km naar 2 met stoten tot gevolg.Dealer zegt hoort bij zuinig rijden.Vagtechniek zegt DSG optimalisatie samen met Tuning geeft U een nieuwe autio.Inderdaad geweldig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nieuwe riem en waterpomp vlot en netjes gemonteerd, tevens advies gehad ivm een korte werkafstand om geen longlife olie erin te doen maar 5W40 gewone olie. Prijzen zijn goedkoper dan bij de seat dealer. Al met al netjes en snel geholpen.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen week de distributie laten vernieuwen en een stage I tuning. prima gedaan en buiten dat hebben ziji ook nog een lek nabij het roetfilter geconstateerd. Kijk, daar heb je iets aan. En de leenauto had ook echt een volle tank.\r\nsuper!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijk verhaal heel flexibel\r\nnaar mijn mening een topbedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Excellent customer service. Fast, efficient and high quality

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een super bedrijf, vandaag mijn fabia laten tunen, een wereld van verschil. Dus mensen, ook van een auto met kleine motor, weten deze mannen een vlotte auto te maken. Goede ontvangst, vriendelijk en zeer vakbekwaam personeel. Special thanks to Lucas. Nogmaals bedankt mannen. Een zeer tevreden klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via forums ben ik bij vag techniek terechtgekomen.\r\nVriendelijk ontvangen en met alle deskundigheid men voertuig laten chiptunen. \r\n\r\nEn bij terugkeer, een afstand van 150km, heb ik het positief verschil ervaren.

Collse Heide 38

5674VN Nuenen