goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk bedrijf met grote specialistische kennis van de VAG-software. Heb bij mijn 1.2 TSI de fabrieksupdate van 90 naar 110 pk laten uitvoeren: blok heeft nu merkbaar meer souplesse en trekkracht. Kan bij dit blok deze upgrade bij dit bedrijf warm aanbevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf waar je deskundig wordt geholpen.\r\nJe krijgt alle benodigde informatie rustig en duidelijk uitgelegd, alle vragen worden beantwoord.\r\nIk zal het zeker aanraden bij collega\'s en kennissen.\r\nHet resultaat van de Chiptuning is boven verwachting en de prijs/kwaliteitverhouding is perfect.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn Seat Leon 1.6 TDI uit 2013 laten chippen met de stage 1 tuning. De auto rijd echt een stuk beter en krachtiger dan voorheen, vagtechniek neemt de tijd om je alles uit te leggen tijdens de proefrit! Aandacht puntje is misschien de wachtruimte welke niet veel voorstelt. Wel toegang tot een koffie apparaat! :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super klantvriendelijke service, met veel kennis en informatie over de techniek. Auto rijdt ontzettend lekker na het chiptunen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hoi,\r\n\r\nNu 2 weken geleden mijn golf 7 1.6 tdi laten chippen.\r\nEnorm verschil met voorheen qua vermogen, het is echt een wolf in schaapskleren nu. Mijn actieradius op een volle tank is nu 150km meer dan voorheen. Grof berekend heb ik het bedrag wat ik heb betaald over paar maanden al bespaard met het tanken. Zeer professionele bedrijf, met zeer vriendelijke mensen.\r\n\r\nvoorheen 110pk 250nm\r\nnu circa 150pk 340nm \r\n\r\n\r\nEen dikke TIEN!!!! voor dit bedrijf
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben een maand in het bezit van een Seat Ibiza ST1.2 TDI uit 2013. De ervaring met deze motor heb ik al en is positief (ik heb twee Skoda Fabia\'s gereden). Toch was ik benieuwd naar dat extra vermogen dat je uit deze motor kunt halen door deze te laten chiptunen. Ik was hiervoor erg huiverig omdat er veel tuners zijn die niet alles even nauw nemen bij het chiptunen. Uiteindelijk vond ik de website van VAGtechniek overtuigend betrouwbaar en durfde ik het aan een afspraak te maken.\r\nEenmaal daar werd ik prima geholpen door uiterst bekwaam personeel. De technicus die mijn auto onder handen nam had zo ontzettend veel verstand van de motoren, computerunits, onderdelen, de industrie, dat alleen dat al een grote pre was. Daarnaast liet hij zien dat de auto zodanig werd getuned dat de software ook na de tuning alle veiligheidsmagres in acht neemt en systemen activeert (indien nodig tijdens het rijden)voor het behoud van de motor en de onderdelen. Kortom bij VAGtechniek werken mensen die tunen met verstand en GEEN risico\'s nemen die de auto kunnen beschadigen. Ik ben zeer tevreden over de prestaties van mijn getunde Seat Ibiza. Alle twijfel en vooroordelen zijn bij mij definitief weggenomen. Bijzonder is dat VAGtechniek Bovag gecertificeerd is en ook auto\'s onderhoudt. Het is dat ik niet in de buurt woon, want anders had ik mijn auto Bij VAGtechniek in onderhoud gedaan. Wel zal ik een volgende auto zeker weer bij VAGtechniek laten tunen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ongeveer 4 weken geleden bij Vagtechniek geweest om mijn golf te laten chippen. Het resultaat mag er zijn! Ben erg tevreden over hoe alles werd uitgelegd en de algemene gang van zaken. Na een maand gereden te hebben kan ik wel zeggen dat de auto perfect rijd en echt een stuk sneller is.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Seat Leon laten chippen, ze nemen goed de tijd voor je en leggen alles goed uit, resultaat meer dan uitstekend !\r\nTussendoor de Start/stop elektronisch uit gezet, en de dagrijverlichting voor met achterzijde gekoppeld dus deze gaan nu normaal tegelijk aan,\r\nwat volgens de dealer niet mogelijk was.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer vakundig geholpen , en me auto rijdt als een nieuwe , na de chiptuning !\r\n ik stond even op de wachtlijst, maar het was het dubbel en dwars waard ! \r\nIk ga hier in de toekomst zeker terug komen !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Over de rijeigenschappen van de Skoda Superb 1.4 tsi 150 pk al best tevreden, maar het idee toch iets meer PK\'s en Nm\'s te hebben trok wel aan. Met de forse kortingactie bij VAGtechniek deze maand, was ik snel door de bocht. En geen spijt. Na de stage 1 tuning rijdt de Superb duidelijk vlotter en soepeler.\r\nTerwijl de auto onderhanden werd genomen hebben we met de gratis leenfietsen lekker in Eindhoven en omgeving rond kunnen kijken. Als extra service werd ook nog een VCDS aanpassing meegenomen! Kortom, dik tevreden over de mensen bij Vagtechniek. Ook over de contacten die ik voor de tuning met Lucas heb gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf afgelopen maandag 07 04 2019 op bezoek geweest bij dit bedrijf. na een veel te lange rit de sleutel afgegeven aan Martin bij de bali. een uiterst vriendelijke jongeman haalde me op met de laptop onder de arm om vervolgens samen een rit te maken en te kijken hoe alles er voor staat met de auto. na uitgebreid gesproken te hebben met elkaar afgesproken wat te doen. stage 1 voor de motor en stage 2 voor de dag bak. allereerst werd er gekeken naar de software vanuit vw. bleek mijn passat uit 2015 heel veel updates nodig te hebben. erg bijzonder o.dat ik weet dat de auto dealer onderhouden zou zijn geweest. in iedere geval keurig gedaan door de VAG mannen. hierna is de tuning begonnen. in de tussentijd aan tafel een bakkie koffie terwijl de ene na de andere klant binnenkomt. het prachtige bewijs dat service nog bestaat is dat Martin met de laptop onder zijn arm een drietal keren mensen van advies voorziet en de voertuigen even uitleest en helpt. op de vraag wat t kost lacht hij en zegt hij ook maar of de melding terugkomt dan praten we verder...ook werd er terplekke een probleem verholpen...echt prima.service. uiteindelijk na 3 uur was mijn passat klaar en hebben we een rondje gereden...wat een verschil, ik moet zelfs even wennen aan t snelle gasrespons. \r\n Al met al een dikke pluim voor de geboden service. Ik kom zeker terug als ik een ander voertuig heb die dat nodig heeft.\r\n\r\n vr gr ej huiskamp\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb mijn skoda greenline 1.2 tdi laten chippen\r\nNiet om een caravan te slepen, of om strepen te trekken, maar om soepel te kunnen rijden, vooral als de arco aanstaat, was dit een probleem, nu rijd hij vlot mee met de rest van het verkeer, met de airco aan.\r\nVriendelijke mensen daar, beantwoorden al je vragen.\r\nIk ben tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf een chiptuning heb laten uitvoeren en ben er zeer tevreden over goede service en fijn personeel die er werken vooral aardig en natuurlijk goed in hun vak ik ben tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij aankomst werd ik goed ontvangen. Er werd mij alles duidelijk verteld wat er ging gebeuren van het Stage 1 tunen van mijn Audi A3 2.0 TDI. Ook kon ik terecht voor allerlei andere vragen die niet direct met de tuning te maken had maar ook bijvoorbeeld met ander onderhoud. Tijdens de testrit werd er duidelijk verteld wat er wordt aangepast en hoe dit effect heeft op de prestaties. Pas nadat alles na tevredenheid was geleverd ga je naar huis. Top en professioneel bedrijf wie ik iedereen aanraad. Ik wens VAGtechniek veel succes toe in de toekomst en ik wil ze bij deze nogmaals bedanken voor de Stage 1 tuning. Groetjes Tom

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via de website en navraag van een kennis kreeg ik al een heel goede indruk van VAG Techniek.\r\nDe specialistische kennis over het tunen van de VAG merken staat op een zeer hoog niveau.\r\nDe monteur heeft mij vriendelijk en klantgericht geholpen, hij wist veel technisch details over mijn auto een Golf 1.4 TSI te vertellen en legde precies uit wat hij ging doen.\r\nIk ben zeer tevreden over het resultaat van de tuning, de auto heeft veel meer souplesse en trekkracht zonder dat het ten koste gaat van het comfort.\r\nVagtechniek is een super bedrijf met super medewerkers.\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beetje eentonig al die tienen maar.. t moet gezegd, mn bezoek aan Nuenen was af. \r\nReden: chiptuning Stage I voor mn 1.2TSi/77kW. Vriendelijke ontvangst en na n lekkere espresso proefrijden met uitlezen. Alle parameters waren okay en dus kon de software zonder verdere ingrepen geplaatst worden. Nog twee espresso’s en n klein uurtje later werd de auto voorgereden voor een test met de nieuwe software en ook nu weer was t dik-in-orde. En passant was ook de laatste fabrieks update geïnstalleerd en had de monteur de cc afleesbaar gemaakt in het info venster.\r\nVoeg daar de aktieprijs van deze maand aan toe (30% korting op chiptuning) en je ontkomt er niet aan: \r\neen 10 !\r\nOh ja, auto hangt nu lekker strak aan t gaspedaal over ‘n groter bereik in het toerental.\r\nAanrader!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\nVandaag is mijn A5 letterlijk verrijkt met een Stage 1 tuning. Er lijkt geen einde te komen aan de acceleratie. Wat een verschil met voorheen. Ik ben blij verrast door de vakbekwame en behulpzame medewerkers van Vagtechniek. Men weet precies waar men het over heeft en geeft betrouwbare info. En passant ook de laatste versie engine management software geinstalleerd gekregen, terwijl die volgens de Audi merkdealer niet beschikbaar zou zijn voor mijn A5. Aan de service van Vagtechniek kan de Audi merkdealer nog een voorbeeld nemen! Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top bedrijf, vakkundig, goede uitleg.\r\nVW sportsvan 1,4 TSI laten tunen, kan het een ieder aanbevelen, motor loopt rustiger, schakelt sneller op en het verbruik is gunstiger geworden, mits je je rechter voet in bedwang kunt houden, want het nodigt wel uit :)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na verschillende keren bij JD Engineering te zijn geweest. Dacht ik dit keer ik probeer Tuning op de rollerbank bij Vagtechniek. Ten eerste omdat het dichter bij huis is en ten tweede omdat ik hier ook goede berichten over had gehoord. \r\n\r\nDeze goede berichten werden bevestigd door de goede service en duidelijke uitleg die ze me gaven. \r\n\r\nIk ben zeer tevreden over de gang van zaken en het aller belangrijkste het eindresultaat!!\r\n\r\nDe volgende keer zullen ze me weer terugzien!!\r\n\r\n(VW T5 GP)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf VAG Techniek werd mij aanbevolen bij de autogarage waar ik mijn Audi A6 2.0 TDI in januari had gekocht. Daardoor had ik er meteen een goed gevoel bij. Het tunen van je auto...dat blijft namelijk toch iets onzekers.\r\n\r\nMaar na een paar kilometer wil je niks anders meer. Op een veilige en kundige manier haalt VAG de beste prestaties uit je motorvermogen. Allemaal binnen de veilige grenzen die Audi stelt. En die extraatjes, zoals de needle sweep van je meters, zijn mooi meegenomen. \r\n\r\nNu ruim een maand later, ben ik dik tevreden met het resultaat. Dit motorvermogen (ca. 200pk) past perfect bij het gewicht van de auto en ik kan op alle mogelijke momenten makkelijk wat extra\'s geven. Geeft toch een lekker gevoel :)\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is even een stukje rijden maar heb vandaag mijn Skoda Kodiaq 1.4 TSI ACT 150pk laten tunen. \r\nHad voor het tunen tegen de 270nm koppel,dit is hoger dan VW aangeeft, wat blijkbaar vaker vookomt. Voordeeltje voor mij :)\r\nNa het tunen is dit nu zo’n 302/310 (afhankelijk van benzinesoort). \r\nPk’s zijn van 150 naar ruim 190 gegaan, schatte de engineers in. Met Euro 98 of in Duitsland Euro 102 zou hij zo 200 pk uitpersen!\r\nIk heb Euro 98 getankt en toen ging die auto echt los zoals zij al hadden gezegd. Volop kracht en het toerental loopt nu langer door! Je haalt nu lachend auto’s in. Trekkracht is nu perfect. Geen plotselinge drop bij hogere toeren maar hij loopt nu gestaag af...PERFECT!!\r\nHeel net bedrijf! Medewerkers leggen tot in detail uit wat ze gaan doen.Zeer professioneel! Nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden. Was wat sceptisch, want als je het verkeerd laat doen, kan je je motor vervangen. Zij hebben mij echt vertrouwen gegeven.\r\nVolgende auto gaat hier zeker weer heen!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben sinds een maand de trotse eigenaar van een Golf 7 GTD. Natuurlijk is deze al rap maar het kriebelde toch om te kijken wat een stage 1 + dsg tuning deed. Maar wauw wat een verschil. Super geinfomeerd van te voren en netjes aan de afspraken gehouden. Keer op keer vriendelijk en netjes behandeld. Bedankt!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben speciaal uit het Westland gekomen om hier mijn Audi TT (8j) te laten chippe. Ik ben vriendelijke en vakkundig gelopen door Luc. Hij wist mij heel veel te vertellen over deze generatie auto en heeft alles pressies uit gemeten. Ik had alle vertrouwen in zijn kunnen en het reseltaat was er ook zeker naar van 200 naar 260 pk!!! En van 280 nm naar maar lieft 400 nm. Auto pakt veel beter op en rijd ook nog eens zuiniger. Al met hartelijk dank voor de professionele manier van aanpak en eindresultaat.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen dinsdag geweest en super goed geholpen.de tijd die ze nodig hadden klopte precies en mijn zoon was meegereden met de proefritten en kon mij daarna precies vertellen wat er was gebeurd.\r\nDe auto rijd nu ook een stuk beter en mede doordat het koppel nu hoger is.\r\nIk vind het een goede zaak en zou zeker terug gaan met mijn volgende auto😀👍
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Collse Heide 38