perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is nu de 2e auto die ik heb laten tunen bij VAG techniek. Met een vermogen van 465 PK en 1008 Nm gaat de Porsche Cayenne als een speer. Door de deskundige manier van werken, kun je met een gerust hart je auto laten tunen. Aardige mensen, kortom TOP bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb vandaag mijn tweede auto bij Vagtechniek getuned en met grote tevredenheid en veel rijplezier. De service is top en goede uitleg over de werkzaamheden. Kan het iedereen aanraden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op 4 mei 2019op mijn Audi A4 Stage 1 chiptuning laten uitvoeren. Er werd voor het tunen professioneel en duidelijk uitgelegd wat het inhield. Voor het na het tunen proef gereden met de auto en het verschil was duidelijk merkbaar. De motor loopt een stuk soepeler en zuiniger. Accelereren gaat, uiteraard, ook een stuk sneller. echt een super aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen week mijn Audi a6 C7 1.8TFSI Ultra laten chiptunen. Vagtechniek heeft duidelijk uitgelegd wat ze zouden gaan doen en wat het zou opleveren. De auto loopt na de chiptuning zeer soepel en krachtig indien nodig. In eerste instantie zou de s-tronic ook nog getuned moeten worden maar bij nader inzien bleef het nieuwe koppel binnen veilige waarden van de s-tronic. Tuning was dus niet nodig. Daarnaast is de auto ook nog gecontroleerd op fouten en zijn er diverse VCSD instellingen gedaan op mijn verzoek zonder bijbetaling. Ik ben zeer tevreden over zowel de tuning als de service. Top mannen!
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professioneel en erg klantvriendelijk. Men neemt ruim de tijd om vragen te beantwoorden en deze worden ook kundig beantwoord. Erg tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke enthousiaste mensen met erg veel kennis van zaken. Erg professioneel! \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf, geweest voor chiptuning van me seat Leon en wat een verschil. Hele aardige monteur alles goed uitgelegd en laten zien. En verschil is zeker voel baar!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring met chiptuning van een vw transporter. Personeel is deskundig en vriendelijk, leest de auto uit voor en na de tuning! Dit onderscheid dit bedrijf van andere chiptuners! Tevreden met het resultaat. Wilt u u auto ook laten chiptunen? Zoek dan niet verder en bel vagtechniek!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ontvangst en uitleg over de tuning van het motormanagement. Je krijgt een vaste monteur die alles persoonlijk afhandelt. Na de tuning ook weer samen de auto in, laptop koppelen en de veranderingen laten zien.\r\nGewoon top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf met echte vakkennis! Chiptuning gedaan en echt meer vermogen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via een collega bij dit bedrijf terecht gekomen. Hij was dik tevreden over het geleverde de chiptuning. Daar kunnen we er nu twee van maken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer goede en vakkundige uitleg en behandeling!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen week voor een tuning naar Vagtechniek geweest met onze Touran 1.6 tdi. Afspraak om 13.00 uur in de middag. Eerst een rondje gereden waarbij de medewerker eventjes de auto controleert dmv zijn laptop. Alle waardes werden netjes gehaald. De Touran was nog origineel. Na dit rondje weer terug gekomen werd mij vriendelijk verzocht om eventjes plaats te nemen en een bakkie koffie te nemen. Het zou 1 tot 1,5 uur duren voordat de Touran klaar was. Helaas kwam de medewerker na ruim een uur naar mij toe. Hij maakte zij excuses en vertelde dat het tegen zat. Kennelijk heeft volkswagen naar aanleiding van de sjoemelsoftware updates doorgevoerd met daarin beveiligingen. Ik had de pech dat de beveiliging was geactiveerd waardoor zij 40 min moesten wachten voor een nieuwe poging om de computer aan te passen. Al met al heb ik bijna de hele middag gezeten bij Vagtechniek. De medewerker was erg oprecht en aardig. En nam alle tijd om het uit te leggen. Ook nadat de Touran gechipt was werd tijdens de testrit alles netjes uitgelegd en gedemonstreerd. De medewerker had veel kennis over de tuning en de technische aspecten van de VAG auto. Al met al ben ik heel tevreden weg gereden richting huis. De 150 km terug was genieten!! Paar maanden geleden een Seat Ibiza 1.2 tdi laten tunen bij Vagtechniek. Ook hier super tevreden over. Dezelfde kunde en service gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na lang zoekwerk kwam ik uit bij Vagtechniek voor nieuwe software voor mijn VW T5 2.0 TDI DSG 140PK. De bak schakelde niet naar mijn zin, dus op zoek naar een bedrijf die dit op kon lossen. Ik kwam uiteindelijk uit bij Vagtechniek. Na een gesprek te hebben gehad, heb ik het advies gekregen om mijn motor met Stage 1 te upgraden en mijn bak met Stage 2. Na een proefrit vóór de tuning, met de laptop op schoot, en diverse zaken te hebben besproken zijn ze aan de gang gegaan. Na ongeveer 2 uur was de auto klaar en gingen we weer, met laptop op schoot, een ritje maken. Manmanman, wat een verschil. De bak schakelt echt een stuk beter, op veel beter uitgekozen momenten. Ook de motor, met nu 180PK en 400NM, rijdt m’n bus echt voortreffelijk. Na ongeveer 1000 km te hebben gereden rij ik nog steeds dagelijks met een glimlach op mijn gezicht. Een hele prettige bijkomstigheid is dat mijn auto zuiniger is geworden, zonder daar moeite voor te doen. Ik zou dit bedrijf echt aan iedereen aanraden. Personeel is vriendelijk, de jongen (Luc) die mij hielp heeft echt verstand van zaken, is erg vriendelijk en laat alles goed zien en legt het goed uit. Ik ben erg blij hiermee, en als het nog eens nodig is zou ik zeker hiernaartoe teruggaan. Een hele grote pluim voor het hele bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op vrijdag 26-04-19 mijn Golf 7 (1.4) laten voorzien van een stage 1 chiptuning.\r\n\r\nService met een Hoofdletter S of kan ik er beter Subliem met een Hoofdletter S van maken...?\r\n\r\n....Dit bedrijf krijgt ze alle twee!\r\n\r\nIk moest er 260 km voor rijden (retour) maar het was iedere km waard. \r\n\r\nWat is dit een klantvriendelijk en gastvrij bedrijf zeg ; zo zie je ze niet vaak meer!\r\n\r\nIedereen die twijfeld, echt doen!\r\n\r\nVAG techniek bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Donderdag 25 april mijn golf gte facelift laten chippen in nuenen bij vagtechniek.(204-250pk)\r\nNette ontvangst en op tijd door een toegewezen monteur meegenomen ,waar de auto met een aangesloten laptop werd uitgelezen op fouten en acceleratietest werd gedaan.\r\nNa een 1,5 uur opnieuw acc.test met aangesloten laptop. Na afloop werd alles nog ff doorgesproken met dezelfde monteur.Alles Komt zeer deskundig over en bij twijfel wordt een en ander bij een collega monteur nog gecheckt.\r\nNetjes en goed geholpen bij dit bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op 11 april op mijn Audi A6 Stage 1 chiptuning laten uitvoeren. Er werd voor het tunen professioneel en duidelijk uitgelegd wat het tunen inhield. Voor het na het tunen proef gereden met de auto en het verschil was duidelijk merkbaar. Gisteren een lange rit (snelweg) met de auto gemaakt en toen werd het verschil pas echt duidelijk. De motor loopt een stuk soepeler en zuiniger. Accelereren gaat, uiteraard, ook een stuk sneller. Kortom, echt een aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een paar weken gereden te hebben in mijn “nieuwe” 2015 Seat Leon ST FR 1.4 ACT was ik zeer tevreden over de auto, zeker qua vermogen en de zuinigheid. Maarrrrr er is altijd ruimte voor verbetering. Een collega vertelde mij van vagtechniek en hoe het hem zo ontzettend bevallen was bij zijn auto. Dat brengt je aan het twijfelen...\r\nToen er een 30% korting aanbieding bleek te lopen dacht ik het is nu of nooit.\r\n\r\nDus afgelopen woensdag naar Nuenen gereden voor een stage 1 chip chuning. Geen moment spijt gehad!!! De auto is nu echt FR waardig haha😜. Na een duidelijke uitleg een eerste proefrit gemaakt waar alle waardes werden uitgelezen en waar werd geconstateerd dat de auto origineel en niet getuned was en in technisch goede staat verkeerde is men aan de slag gegaan. Een ruim uurtje later weer een proefrit en... man! Wat een verschil. Veel gelijkmatiger vermogen over de hele toeren range zonder dipjes oid. En sowieso duidelijk meer vermogen bij lagere toeren.\r\nOp de terug rit naar huis lekker 140 km getoerd met af en toe een leuk sprintje...😜 Auto voelt totaal anders aan en dan in de positieve zin! Ik heb inmiddels wat langere, normale snelweg ritten gemaakt en heb de indruk dat hij echt zuiniger is geworden maar dat moet ik nog even echt controleren/ narekenen. Al met al, geen moment spijt van gehad en achteraf zelfs zonder de 30% kortings actie zou ik er geen moment over twijfelen. Aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteren met mijn Leon Cupra 5F 280 bij Vagtechniek geweest voor Stage 2 software voor de motor en stage 2 DSG tuning.\r\n\r\nVriendelijk onthaal nadat ik al een half uur te laat was vanwege de grote drukte op de weg.\r\n\r\nEr werd eerst een proefrit gemaakt met de auto om te kijken of alles aan de auto goed is en naar behoren werkt.\r\nDaarna de auto op de testbank gezet om te kijken wat het originele vermogen was met modificaties , wat resulteerde in 318pk met 387nm koppel. \r\nToen begon de tuning en kwamen uiteindelijk tot 385pk, daarna 398,9pk.. net geen 400pk dus.. \r\nNa een paar kleine aanpassingen uiteindelijk de 401pk aangetikt met 522nm koppel. \r\n\r\nPrima prestaties en erg tevreden mee:) !\r\n\r\nTevens is de Start/ stop functie meteen uitgezet in overleg.\r\n\r\nBedankt Vagtechniek!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2 weken terug mijn A6 uit 2013 met een 2.0TFSI blok laten chippen. Als eerst even wat uitleg en daarna een test rondje om te kijken of alles ok is. Blok bleek in goede gezondheid alle waardes werden gehaald dus dat was fijn. Zelf had ik nog een verzoekje om bepaalde waardes te loggen. En dat was geen probleem en werden naderhand naar mijzelf gemailed ! Daarna de auto weer naar binnen en dan wordt deze gechipped. Drie kwartier later werd ik weer verzocht om even mee te rijden. \r\n\r\nEerste instantie leek er niet bijster veel veranderd te zijn. Blijkt dat de auto nu in de 3 stond ipv in de 2e versnelling (waarmee eerder de test-run gemaakt werd) :-) Dus er is wel degelijk verschil ! Zelfde trekkracht in een versnelling hoger. Hierna alles weer gechecked aan de hand van logging. Alles goed en Luc heeft me nog een mooie \'gadget\' laten zien in de efficiency stand van de ADS. Mooi om te zien wat het verschil nu echt is daarmee. \r\n\r\nGewoon weer een prettige ervaring. De chip zelf doet goed zijn werk. Het is nu geen aan uit knop geworden met de boost het gebeurt geleidelijk. Misschien lijkt het daarom soms niet zoveel verschil maar de auto blijft doortrekken ! Er is wel deglijk veel verschil maar de auto verbloemd wat in deze zo lijkt het door het comfort en de geleidelijke mapping. \r\n\r\n
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag gebruik gemaakt van de superaanbieding van 30% korting op stage 1tuning en heb ik de multitronic ook de software laten aanpassen. \r\nBij aankomst vriendelijk ontvangen en een lekkere bak koffie aangeboden.\r\nToen de proefrit waarbij de auto even gecheckt wordt of alles na behoren werkt en de waardes gemeten.\r\nAlles wordt duidelijk uitgelegd. \r\nToen de nieuwe software erin zat test rit gemaakt en alles was naar behoren. De 230km terug naar Emmen heerlijk genoten van het extra vermogen ondanks de drukte op de weg echt de moeite waard geweest om hier heen te gaan. Audi A4 b8.5 1.8tfsi

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben geweest voor het chiptunen van mijn auto. Ik ben prima ontvangen en er werd mij meteen uitgelegd wat er zou gebeuren. Vriendelijk en deskundig personeel. Ik mocht ook meekijken hoe mijn auto op de rollenbank werd getest.Mijn auto rijdt een stuk soepeler en heeft duidelijk meer vermogen.\r\n\r\nAudi A6 Avant 3.0 Bi-Turbo\r\nVan : 320 PK, 650 NM\r\nNaar: 405 PK, 835 NM

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Chiptuning: vriendelijk personeel, goede ontvangst, prima uitleg wat ze gaan doen. Proefrit na tuning. Kortom: professioneel, servicegericht en snel.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij aankomst duidelijke communicatie \r\nEerst samen een testrit voor de chiptuning\r\nDaarna de waardes doorgenomen zag rer prima uit in de werkplaats 1,5 uur gewacht daarna\r\n2e testrit samen gemaakt EN wat een verschil\r\n\r\nBetreft een stage 1 chiptuning\r\nStage 2 dsg tuning\r\n\r\nSeat leon\r\n1.4 tsi 150pk & 250nm\r\nNa tuning 180 & 320 nm

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Woensdag 17 april ben ik met m\'n Seat Leon 1.0TSI bij Vagtechniek geweest voor een stage 1 tuning. \r\n\r\nIk ben ontzettend tevreden over het resultaat maar nog meer om de manier waarop er met mij als klant én met de auto is/wordt omgegaan. Meer specifiek; Wetende dat VT ook \"high-end\" klanten heeft die kapitalen uitgeven voor vergevorderde tuning, voelde ik mij zeer gerespecteerd en serieus genomen. Met andere woorden, respect voor voertuig en eigenaar.\r\n\r\nDe testritten voor en na de tuning waren een leuke ervaring met veel informatie over de staat van de auto en over de methode van tuning en de filosofie achter de programma\'s. \r\n\r\nTevens de nieuwbouw kunnen bekijken bij de laatste testrit. Geweldige ontwikkeling voor het bedrijf, waar ze met recht trots op zijn.\r\n\r\nDe rit van 120 km terug naar huis was een feestje.\r\n\r\nPs: Ik geef geen tienen. Daar slijten je sokken zo snel van.. ;-)

Collse Heide 38

5674VN Nuenen