perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via de website en navraag van een kennis kreeg ik al een heel goede indruk van VAG Techniek.\r\nDe specialistische kennis over het tunen van de VAG merken staat op een zeer hoog niveau.\r\nDe monteur heeft mij vriendelijk en klantgericht geholpen, hij wist veel technisch details over mijn auto een Golf 1.4 TSI te vertellen en legde precies uit wat hij ging doen.\r\nIk ben zeer tevreden over het resultaat van de tuning, de auto heeft veel meer souplesse en trekkracht zonder dat het ten koste gaat van het comfort.\r\nVagtechniek is een super bedrijf met super medewerkers.\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beetje eentonig al die tienen maar.. t moet gezegd, mn bezoek aan Nuenen was af. \r\nReden: chiptuning Stage I voor mn 1.2TSi/77kW. Vriendelijke ontvangst en na n lekkere espresso proefrijden met uitlezen. Alle parameters waren okay en dus kon de software zonder verdere ingrepen geplaatst worden. Nog twee espresso’s en n klein uurtje later werd de auto voorgereden voor een test met de nieuwe software en ook nu weer was t dik-in-orde. En passant was ook de laatste fabrieks update geïnstalleerd en had de monteur de cc afleesbaar gemaakt in het info venster.\r\nVoeg daar de aktieprijs van deze maand aan toe (30% korting op chiptuning) en je ontkomt er niet aan: \r\neen 10 !\r\nOh ja, auto hangt nu lekker strak aan t gaspedaal over ‘n groter bereik in het toerental.\r\nAanrader!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\nVandaag is mijn A5 letterlijk verrijkt met een Stage 1 tuning. Er lijkt geen einde te komen aan de acceleratie. Wat een verschil met voorheen. Ik ben blij verrast door de vakbekwame en behulpzame medewerkers van Vagtechniek. Men weet precies waar men het over heeft en geeft betrouwbare info. En passant ook de laatste versie engine management software geinstalleerd gekregen, terwijl die volgens de Audi merkdealer niet beschikbaar zou zijn voor mijn A5. Aan de service van Vagtechniek kan de Audi merkdealer nog een voorbeeld nemen! Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top bedrijf, vakkundig, goede uitleg.\r\nVW sportsvan 1,4 TSI laten tunen, kan het een ieder aanbevelen, motor loopt rustiger, schakelt sneller op en het verbruik is gunstiger geworden, mits je je rechter voet in bedwang kunt houden, want het nodigt wel uit :)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na verschillende keren bij JD Engineering te zijn geweest. Dacht ik dit keer ik probeer Tuning op de rollerbank bij Vagtechniek. Ten eerste omdat het dichter bij huis is en ten tweede omdat ik hier ook goede berichten over had gehoord. \r\n\r\nDeze goede berichten werden bevestigd door de goede service en duidelijke uitleg die ze me gaven. \r\n\r\nIk ben zeer tevreden over de gang van zaken en het aller belangrijkste het eindresultaat!!\r\n\r\nDe volgende keer zullen ze me weer terugzien!!\r\n\r\n(VW T5 GP)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf VAG Techniek werd mij aanbevolen bij de autogarage waar ik mijn Audi A6 2.0 TDI in januari had gekocht. Daardoor had ik er meteen een goed gevoel bij. Het tunen van je auto...dat blijft namelijk toch iets onzekers.\r\n\r\nMaar na een paar kilometer wil je niks anders meer. Op een veilige en kundige manier haalt VAG de beste prestaties uit je motorvermogen. Allemaal binnen de veilige grenzen die Audi stelt. En die extraatjes, zoals de needle sweep van je meters, zijn mooi meegenomen. \r\n\r\nNu ruim een maand later, ben ik dik tevreden met het resultaat. Dit motorvermogen (ca. 200pk) past perfect bij het gewicht van de auto en ik kan op alle mogelijke momenten makkelijk wat extra\'s geven. Geeft toch een lekker gevoel :)\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is even een stukje rijden maar heb vandaag mijn Skoda Kodiaq 1.4 TSI ACT 150pk laten tunen. \r\nHad voor het tunen tegen de 270nm koppel,dit is hoger dan VW aangeeft, wat blijkbaar vaker vookomt. Voordeeltje voor mij :)\r\nNa het tunen is dit nu zo’n 302/310 (afhankelijk van benzinesoort). \r\nPk’s zijn van 150 naar ruim 190 gegaan, schatte de engineers in. Met Euro 98 of in Duitsland Euro 102 zou hij zo 200 pk uitpersen!\r\nIk heb Euro 98 getankt en toen ging die auto echt los zoals zij al hadden gezegd. Volop kracht en het toerental loopt nu langer door! Je haalt nu lachend auto’s in. Trekkracht is nu perfect. Geen plotselinge drop bij hogere toeren maar hij loopt nu gestaag af...PERFECT!!\r\nHeel net bedrijf! Medewerkers leggen tot in detail uit wat ze gaan doen.Zeer professioneel! Nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden. Was wat sceptisch, want als je het verkeerd laat doen, kan je je motor vervangen. Zij hebben mij echt vertrouwen gegeven.\r\nVolgende auto gaat hier zeker weer heen!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben sinds een maand de trotse eigenaar van een Golf 7 GTD. Natuurlijk is deze al rap maar het kriebelde toch om te kijken wat een stage 1 + dsg tuning deed. Maar wauw wat een verschil. Super geinfomeerd van te voren en netjes aan de afspraken gehouden. Keer op keer vriendelijk en netjes behandeld. Bedankt!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben speciaal uit het Westland gekomen om hier mijn Audi TT (8j) te laten chippe. Ik ben vriendelijke en vakkundig gelopen door Luc. Hij wist mij heel veel te vertellen over deze generatie auto en heeft alles pressies uit gemeten. Ik had alle vertrouwen in zijn kunnen en het reseltaat was er ook zeker naar van 200 naar 260 pk!!! En van 280 nm naar maar lieft 400 nm. Auto pakt veel beter op en rijd ook nog eens zuiniger. Al met hartelijk dank voor de professionele manier van aanpak en eindresultaat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen dinsdag geweest en super goed geholpen.de tijd die ze nodig hadden klopte precies en mijn zoon was meegereden met de proefritten en kon mij daarna precies vertellen wat er was gebeurd.\r\nDe auto rijd nu ook een stuk beter en mede doordat het koppel nu hoger is.\r\nIk vind het een goede zaak en zou zeker terug gaan met mijn volgende auto😀👍
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorige week een nieuwe auto aangeschaft Golf 7 met 122pk, aangezien ik mijn Golf 6 met 160pk gewend was viel me de nieuwe een beetje tegen. Na wat speuren op internet en het lezen van de goede recensies meteen een afspraak gemaakt voor de tunning. Ik werd netjes ontvangen we hebben een testrit gemaakt voor de tunning en de monteur heeft netjes uitgelegd wat ze aan de auto gingen doen. Daarna weer een testrit gemaakt na de aanpassing van de software en het verschil was duidelijk te merken. Nu is er geen verschil meer ten opzichte van mijn andere Golf. Ik ben dik tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ging hier heen om mijn Audi A3 1.4 tfsi te laten chiprunen. Ik werd supergoed geholpen. \r\nDeze jongens nemen je mee voor een testrit en leggen daarbij goed uit wat ze gaan doen. Je kunt duidelijk merken dat zij veel verstand van zaken hebben. Na anderhalf uur was het chiptunen klaar en werd ik weer meegenomen voor een testrit en werd het verschil uitgelegd. \r\nKortom heel vriendelijk vakmensen, zou het bij iedereen aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super goed geholpen. De jongen hebben echt verstand van reparaties en tunen
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen 30 maart mijn Audi A3 1.4 TFSI 122pk laten chiptunen Stage 1 bij Vagtechniek.\r\nZeer deskundig bedrijf. Alles werd duidelijk uitgelegd tijdens de eerste proefrit. Onstekingstiming, mengsel, waiste gate etc zeer interessant om te weten hoe dit werkt. Na een klein uurtje was de auto klaar. Volledig geupdate en gechipt. Wederom een testrit gemaakt en wat een verschil! Alle waardes waren in orde en de aanpassingen op het gebied van bijvoorbeeld turbodruk waren duidelijk zichtbaar. \r\nZeer professioneel een eerlijk bedrijf. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn 1.2TDI bak laten tunen omdat die wel erg tegen viel. Na de tuning loopt die merkbaar beter. Medewerkers zijn erg gezellig en beantwoorden in verstaanbare taal vragen, leggen goed uit wat men kan verwachten van de tuning, wat de invloeden zijn, etc. alles onder een genot van een kopje koffie/thee. Zeker een aanrader. tips? Lastig, misschien een idee om een 2e garage erbij te bouwen/meer mensen aannemen? :) Hoe meer mensen mogen genieten van zulke goede service, hoe beter.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na lang wegen en wikken uiteindelijk via vw forums terecht gekomen bij Vagtechniek, hier heb ik mijn polo rline laten verwennen met chiptuning en ben reuze blij mee! Rijdt veel soepeler en flink wat vermogen erbij. Terecht de eindbazen van NL! Mocht ook gerust rondje lopen in garage met lekkere kopje koffie!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door alle positieve verhalen die ik las op internet (Seat online o.a.) heb ik onze Octavia RS Combi naar Vagtechniek gebracht. Tot nu toe ging ik altijd naar JD Engineering.\r\n\r\nMet 184 PK was de Skoda TDI al niet echt bepaald een stakkertje, maar met de stage 1 is de RS nu echt een snelle familie auto geworden, die menig GTI achter zich laat.\r\n\r\nDoor de DSG stage II tuning schakelt de RS nu ook zoals het hoort. Wat het rijden nu echt een genot maakt. Wat ben ik blij met deze auto en dus ook met de updates!\r\n\r\nIk ben erg tevreden over de service en expertise van Vagtechniek En natuurlijk met het eindresultaat ;-)\r\n\r\nBedankt voor de tijd die jullie voor me hebben genomen en de uitleg die jullie daarin hebben gegeven. De goede prijs-kwaliteitverhouding is echt jullie meerwaarde.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een jong en dynamisch bedrijf met kennis van zaken!\r\nErg professioneel en vooral Chiptuning is aan te bevelen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn Seat Leon laten chippen, ze nemen goed de tijd voor je en leggen alles goed uit,. Er was een klepje bij de turbo kapot, die hebben ze even vervangen en ik ging weer naar huis met heel wat meer paarden onder de kap

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag mijn Audi A4 1.8 TFSI laten chippen. De auto rijd geweldig!! Heerlijk dat extra vermogen.\r\nHet chippen was ook erg leuk, mogen meerijden en uitleg gekregen wat ze doen en wat het inhoud. Dus de kennis vandaag ook weer een beetje bijgeschaafd. Erg leuk en plezierig. Alleen daar al voor een echte aanrader om naar VAG te gaan!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een fijn bedrijf! Goede service en zeer deskundige medewerkers. Heldere communicatie en afspraken worden nagekomen. Vooraf duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden. Gekozen voor chiptuning en daar hebben we geen spijt van! Wat heeft onze auto een power gekregen! Over zowel de chiptuning als de onderhoudsbeurt zijn wij dik tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag mijn Polo Bluemotion wat extra paarden onder de motorkap cadeau gegeven. Erg tevreden met het resultaat.. zeker geen slowmotion meer, en dat is aangenaam.\r\nMijn ervaring met VAGtechniek zijn erg goed. Vragen worden snel beantwoord, afspraken komen ze na en iedereen die je spreekt is even vriendelijk. \r\nWat ik echt top vind is het advies. Gericht op de beste oplossing voor de klant, ook als dit niet het meeste geld in het laatje brengt.. Ik ga er met vertrouwen terug en stuur graag mensen die kant op.\r\n\r\nKlant is koning, het bestaat nog..!!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb eerder een VW Golf 6 laten tunen, erg goed resultaat. Nu een VW Polo uit 2017. Wow, dat gaat wel even een stukje sneller en dat voor slechts € 385. Daar wordt je toch blij van.\r\nZeer slimme gast die de tuning deed, weet echt erg goed waar hij het over heeft.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In September 2018 kocht ik een Audi Q5, handgeschakeld, import uit Zweden. In Zweden zou de zuiger reparatie verricht zijn waardoor ik als het goed was een probleemloze 2.0TFSI had moeten hebben. Helaas ging in November de koppeling stuk, dat was zo snel na aankoop wel een tegenvaller. Om al het onderhoud meteen helemaal op een schone lei te krijgen verzocht ik vagtechniek om een grote beurt te doen samen met de koppeling reparatie. In December was de auto trouwens ook toe aan een APK (dacht ik). VAGtechniek ging er mee aan de slag. Ik kreeg al snel een belletje: de apk hoefde niet ;) ! Ik had me een jaar vergist....die hoefde pas 12-2019, maar ik had nog nookt zo een jonge auto gehad dus was tweejaarlijkse APK niet gewend. Later werd ik weer gebeld: de mannen van VAGtechniek hadden alle Zweedtalige facturen øntcijferd en hadden precies uitgezøcht welk onderhoud wel- en niet meer hoefde. Een groot deel van wat we aan kosten hadden afgesproken hoefde dus eigenijk niet! Dit vond ik zo ontzettend tof en eerlijk van de VAGmannen! Dit is precies waarom ik bij veel garages met een onrustig gevoel thuiszit: “doen ze wel écht wat ze zeggen dat ze doen?” Denk ik dan, want ik kan niet checken of die olie wel echt vervangen is bijvoorbeeld. Bij VAGtechniek is dat dus geen issue, ze zijn punctueel en hardstikke eerlijk en niet te beroerd om een scandinavische taalcursus te doen om mijn auto te fïxen! Ik kom zeker terug!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Collse Heide 38