goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Specialisten die hun vak verstaan op het gebied van vag motoren. Naast het chippen doe ik hier ook het onderhoud om het maximale uit de auto te halen. Kortom aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf en zeer kundige mensen . In een woord Vagtechniek Always the Best.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben net langs geweest met mn passat B8 stage 1 en dsg stage 2 laten doen dit bedrijf is zwaaar hoge klasse !! perfect niet twijfelen gewoon doen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik werk zelf bij een officiele VAG dealer maar als het over chiptuning gaat of het later inbouwen van een cruisecontrol dan raad ik ten alle tijden aan VAG techniek te bezoeken.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben er geweest voor chiptuning. alles wordt haarfijn aan je uitgelegd wat ze gaan. Je kunt zien wat ze doen.\r\n\r\n\r\nterugreis was een feest

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer net bedrijf met verstand van zaken vanaf het begin met de afspraak tot het eind duidelijke communicatie. \r\n\r\nHeb de auto van mijn vrouw Seat Ibiza 1.2 TDI laten voorzien van een Chiptuning Stage 1 alsook het laten wegschrijven van de EGR software. dit alles werd keurig gedaan. Eerst korte proefrit samen met VAG medewerker om de standaard aanwezige data via de OBD uit te lezen. Vervolgens word de auto voorzien van de nieuwe software (duurt ongeveer 1,5 uur) en dan nogmaals een testrit te maken ter afsluiting.\r\n\r\nTevens is in de tussentijd van het update van de software ook het kop lampje vervangen van de auto wat defect was en hiervoor rekenen zeer weinig.\r\n\r\nTijdens mijn bezoek heb ik meerdere klanten gezien en ook gesproken welke keurig werden geholpen alsook mensen welke werd aangeven dat VAG niks voor hun kon betekenen. Doordat bijvoorbeeld een auto welke reeds van tuning was voorzien door andere bedrijf en na proefrit door VAG medewerker duidelijk kenbaar werd gemaakt dat zij niet meer vermogen uit deze auto konden halen. Gewoon een eerlijk verhaal.\r\n\r\nAl met al over de gehele linie zijn het vakmensen bij VAG Techniek

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf met kundig en enthousiaste medewerkers. Hier ben ik geweest voor de optimalisatie van de DGS7 + chiptuning van mijn skoda. \r\nVooraf worden alle stappen duidelijk met je doorgenomen en kan je waar nodig nog vragen stellen en eventuele wensen doorgeven (qua gewenst schakelgedrag).\r\nNa de proefrit werd er eerst gekeken of de software van de auto en DSG up to date was. Dit bleek bij mij niet het geval en dus is dit eerst gedaan alvorens aan de optimalisatie te starten.\r\nNa de updates is de DSG en motor software vervolgens aangepast. Een uurtje later kon ik al weer mee voor de 2e proefrit om het resultaat te beoordelen. In één woord; geweldig. De motor en DSG werken nu veel prettiger samen, en de bekende DSG-brom (van 1 naar 2) is weg. Ook schakelt deze nu nóg sneller dan voorheen. Gebruik van de S-mode is niet meer nodig, de S-mode volstaat in elke situatie nu prima. \r\n\r\nDe oude software versie krijg je mee op een dvd, zodat deze altijd teruggeplaatst kan worden mocht dit ooit nodig zijn. En niet te vergeten, er zit garantie op de software waardoor het altijd teruggeplaatst kan worden na een update door de dealer.\r\n\r\nVAGtechniek kan ik dan ook iedereen aanraden. Ze weten waar ze mee bezig zijn en gaan voor het beste resultaat.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag weer voor de long life beurt geweest inclusief APK. Er was zelfs na 270.000 km niets aan de hand met de Leon. Met vlag en wimpel geslaagd.\r\nJongens, bedankt weer voor de service en we gaan zorgeloos door naar de 300.000 km.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk en behulpzaam! Daarbij open en transparant.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vagtechniek is een zeer vakkundig en betrouwbaar bedrijf. Altijd zeer vriendelijk en ze hebben alle kennis in huis. Je kunt terecht voor alle soorten onderhoud en/of uitbreidingen aan een auto van de VAG-groep. \r\nPrijs/kwaliteitverhouding is ongekend goed. Echte kennis en kunde voor een goede prijs.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed geholpen en erg vriendelijk behandeld.\r\nGoede uitleg gekregen over de werkzaamheden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vanaf de afspraak tot en met de reparatie volle lof over dit bedrijf. Ervaar het door zelf een keertje afspraak te maken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een ruime onderzoek heb ik 5 jaar geleden mijn VW Passat 1.9 TDI uit 2007 laten chip tunen bij Vagtechniek. Mijn ervaringen waren zeer positief over deze ingreep en 5 jaar met plezier gereden. Nu heb ik vorige week een VW Passat 1.6 TDI uit 2013 gekocht. Omdat ik zeer tevreden was met de vorige ingreep heb gelijk besloten om deze auto ook te laten tunen bij hun. Resultaat is perfect. Buiten de chuning werden mijn vragen over mijn nieuwe auto duidelijk beantwoord door de monteur. Dit vanaf Alkmaar had ik zeker ervoor over.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat ik veel positieve verhalen gelezen had over Vagtechniek besloten om een afspraak te maken en mijn Skoda Fabia (1.2TSI 90pk) te laten tunen.\r\n\r\nDaar aangekomen kreeg ik eerst uitleg van de specialist over wat er allemaal zou gebeuren. Vervolgens hebben we een proefrit gemaakt om te kijken of alles in orde was en of de auto eventueel al getuned was. Er kwamen geen foutmeldingen uit en de auto was nog volledig standaard.\r\nVervolgens is de motorsoftware geupdate en aangepast. Dit kost even tijd. Daarna was er weer een proefrit en het verschil was duidelijk te merken. De auto reageert veel vlotter en gelijkmatiger op het gaspedaal.\r\nNu ik er een paar dagen mee gereden heb ziet het er naar uit dat de auto ook wat zuiniger geworden is.\r\n\r\nIk ben zeer tevreden over het resultaat! Bij Vagtechniek werken mensen die weten waar ze mee bezig zijn en dat ook duidelijk kunnen uitleggen aan de klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle vriendelijke service professionele monteur auto is duidelijk sneller ben tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super Service!\r\nOp aanraden van een forum hierheen gegaan en absoluut een goede beslissing geweest!\r\nBij de start wordt de hele procedure duidelijk uitgelegd, daarna wordt het tunen tot in detail uitgelegd, en al mijn vragen werden duidelijk beantwoord. \r\nEN....belangrijker, echt een verschil qua vermogen, de motor is ook een rustiger, het vermogen komt nu veel vloeiender (en MEER!) ipv wat het eerst was. Je merkt echt dat het jongens zijn die weten waar ze over praten en weten wat ze doen. Dat geeft wel een fijn gevoel en een stuk vertrouwen.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een woord super. Ze nemen echt de tijd voor je en vertellen wat ze gaan doen en gedaan hebben.\r\nEr kwam bij de testrit vooraf een fout naar boven in mijn auto dit hebben ze eerst uitgezocht en opgelost voor hij gechipt werd, waardoor de auto niet stuk zou gaan van het tunen. Dit was super service en koste niks extra\r\nMijn auto rijd perfect nu

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een stage 1 chiptuning laten doen. Na het afgeven van mijn sleutel, werd ik vrij direct gevraagd om mee te gaan voor de controle en tesrit. Een hele aparte ervaring om op de laptop te kunnen zien wat je auto eigenlijk kan. Met de uitleg van de specialist erbij kan je er ook goed uithalen hoe het in zijn werking gaat. \r\n\r\nNa de testrit werd de auto meegenomen naar de garage. Ik kon plaatsnemen in de wachtruimte waar je wat te drinken kan pakken. \r\n\r\nMet ongeveer een half uur tot drie kwartier wachten werd ik alweer geroepen voor de laatste testrit. Het is bizar dat je in je eigen auto stapt en dan toch een hele andere auto ervaart met de testrit zelf. De specialist heeft duidelijk uitgelegd wat er precies aan de auto is aangepast. Ook heeft hij laten zien dat de auto ruim binnen zijn marges wordt gehouden, waardoor de slijtage aan de auto niet meer word dan gewoonlijk.\r\n\r\nOok zijn we langs de nieuwe lokatie gereden. Wat een mooie ruimte. De wachtruimte kijkt straks uit op de werkruimtes, waardoor je kan zien wat er met je auto gebeurd. \r\n\r\nHet resultaat is heel goed te merken. De auto rijdt vele male soepeler als voorheen.\r\n\r\nMijn vorige auto heb ik ergens anders laten chiptunen. Nu kan ik goed merken dat VAGTECHNIEK echt een professioneel en gespecialiseerd bedrijf is. Echt een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag geweest bij Vagtechniek voor het laten chippen van onze Golf 7 variant. Na een eerste proefrit met de zeer deskundige collega werd gekeken of de autosoftware origineel was en of er geen fouten in de logboeken stonden. \r\n\r\nGelukkig was dit niet het geval en kon hij aan het chippen beginnen. Na een uurtje was dit klaar en gingen we hetzelfde stukje rijden alleen het leek in een totaal andere auto. Auto is veel soepeler met lage toeren en voelt krachtiger door de toeren heen. \r\n\r\nNog even samen gekeken bij de nieuwe locatie en uitleg gehad over welke werkzaamheden waar gaan gebeuren! Gaat een supergave locatie worden voor deze experts.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk personeel. Monteur gaf van te voren informatie over de chiptuning, deskundig en weet wat hij doet. Voor de proefrit tijdens het starten van de motor hoorde hij dat de distr. Ketting versleten was en gaf hier ook advies over. Binnenkort komen we hiervoor terug. Zeker een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk, prima prijzen en bovenal een vakkundig, professioneel bedrijf.\r\nKortom zeer vertrouwd om hier je auto in onderhoud te geven.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf . Ik heb chiptuning bij mijn Vw Caddy laten doen en ben heel erg tevreden over het resultaat en over de manier waarop ik behandeld ben. Echt een aanrader.👍👍

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Vagtechiek afspraak gemaakt voor stage 1 tuning en bij binnenkomst bedrijf gelijk het gevoel dat ik op juiste plaats terecht was.\r\nZeer vriendelijke ontvangst en voor klant open en transparant bij binnenkomst.\r\nHier werken vakmensen.\r\nZelf werkzaam bij autobedrijf waar klant koning is dus was beetje thuiskomen.\r\nVoor zeer schappelijke prijs auto gechipt zoals het hoort.\r\nAls klant mee in eigen auto en proefrit voor en na tuning zo hoort tuning te zijn.\r\nOok duidelijke uitleg wat minpunt aan auto was (het bekende tsfi ratelt je),dit is inmiddels opgelost en afspraak voor stage 2 staat ook al in de planning.\r\nAan mij hebben ze klant voor leven erbij in ieder geval.\r\nDe 150 km erheen was op de terug reis eigenlijk veel te kort nog😊.\r\nGa zo door mannen!top bedrijf!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zoals gebruikelijk weer keurig, deskundig en zonder verrassingen geholpen bij de recente longlife-beurt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een garage met verstand van zaken, eerlijk en voor de juiste prijs. Eerder dit jaar al langs geweest voor mijn Audi A5, door de Chiptuning is de auto sneller en véél zuiniger geworden, 1 op 18 kan gewoon met een benzinevariant!! \r\n\r\nNu weer langs gegaan met de Golf 7 GTI, onderhoud laten uitvoeren, alles is van te voren duidelijk zodat je niet voor verassingen komt te staan! Ook de chiptuning is weer naar wens, wat een feest die 300pk!!\r\n\r\nHet is het waard om er 150km voor te rijden!

Collse Heide 38

5674VN Nuenen