Betrouwbaar gedegen garage

Betrouwbare garage met vakmensen

Uitstekende prijs qualiteit

Omdat de offerte voor een grote beurt bij de Audi dealer wel erg hoog uitviel, ben ik weer bij VAG Techniek uitgekomen waar ik eerder mijn vorige auto in onderhoud had. Een afspraak was snel gemaakt en de beurt voor 2/3e van de prijs uitgevoerd met originele parts. Tevens tijdig gebeld over banden die nog net genoeg profiel hadden en zwetende schokbrekers met eerlijk advies om nog maar niet te vervangen. Enthausiaste medewerkers en goede flexibele service voor een eerlijke prijs!

Goede Service, deskundig en veel geduld.

Ik heb mijn Audi S5 3.0 TFSI een stage 2+ chiptuning kuurtje gegeven. Mijn afspraak was om 13:00 en 17:00 ging ik tevreden weg. Vagtechniek is 4 uur aan mijn wagen bezig geweest om het uiterste eruit te halen. Er zijn diverse runs gedaan en elke keer werd de software weer geoptimaliseerd. De resultaten zijn verbluffend, de wagen heeft nu 465pk en 550Nm en rijdt werkelijk als een beest. Vagtechniek biedt hetzelfde aan als hun concullega's maar zijn wel duidelijk goedkoper. Ik was al eens eerder bij Vagtechniek geweest en toen ook prima geholpen, voor mij was het een logische keus om terug te gaan. Zelfs al moest ik uit Vlissingen komen. Vagtechniek nogmaals bedankt!!

Dankzij Vagtechniek is rijden met mijn Volkswagen Tiguan weer feest !

Na het verwijderen van 'de begrenzing' van mijn vrouw's Seat Mii Fr - besprak ik ook mijn verdriet over mijn 2018 VW Tiguan 2L / 4-motion. De Tiguan was een fijne auto; maar met 180 PK en 320 Nm miste ik de 240 PK en 450 Nm van mijn Audi 3L turbo Quattro waar ik 340.000 km mee gereden had . . Helaas was er (nog) geen tuning mogelijk van de Tiguan en dus moest ik op de wachtlijst . . Meteen toen ik het bericht "het kan" ontving vond de Stage 1+ tuning plaats. Volgens de rollenbank heeft de Tiguan nu 272 KP en 443 Nm (min of meer de Audi prestaties) en veranderde mijn verdrietige auto in een verschrikkelijk fijne auto !! En ook nog eens voor een heel redelijke prijs ! Vooral ook het advies om ook de DSG versnellingsbak aan te passen was geweldig want die is nu ook fijner dan hij was ! Natuurlijk ben ik het Vagtechniek Team heel dankbaar en heb dan ook mijn buurvrouw met een zelfde Tiguan en buurman met Audi A4 Avant (met zelfde motorblok) in mijn 'herboren' Tiguan laten rijden . . Die waren echt onder de indruk en met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid melden die zich ook binnenkort !

wat een top service en bedrijf

Afgelopen vrijdag weer eens langs geweest bij Vagtechniek voor een upgrade van mij auto. Al velen jaren naar volle tevredenheid klant bij Vagtechniek. Ook vandaag weer super geholpen en leuke gesprekken gehad. Er wordt snel en vakkundig gewerkt en mocht het toch uitlopen dan wordt dit keurig netjes uitgelegd. kortom buitengewoon tevreden met de upgrade en top service. bedankt Lucas, Martin en team.

Geweldige service, betrouwbaar en hoogste kwaliteit

Afgelopen woensdag mijn VW Passat laten tunen. Enkele weken geleden een zeer open en eerlijk gesprek gehad over een foutmelding die mijn auto aangaf. Vanuit VAGtechniek werd geadviseerd om eerst de foutmelding op te lossen alvorens te tunen, dit advies is precies wat ik wilden horen, ze hadden me ook kunnen laten komen voor een tuning, maar ze kozen voor een eerlijk antwoord i.p.v. denken " dan missen we een klant/ omzet" Eerlijkheid duurt namelijk het langst. Gebaseerd op mijn bevindingen en andere recensies heb ik een collega die ook graag een tuning wilden, geadviseerd om naar VAGtecniek te gaan, en afgelopen woensdag mijn VW laten tunen. Nu zijn we beiden erg tevreden met de prestaties van onze auto's. Vermogen is enorm toegenomen, en je kent je eigen auto niet meer terug, geweldig mannen van VAGtechniek. Ga zo door!

Snel gereed, Goede service en Goedkoop!

Ik had vroeg in de ochtend gebeld om te vragen of ze niet per spoed mijn auto konden 'chiptunen', Dit kon maar het ging heel even duren! Prima zei ik maar wat moet ik dan in die kleine tussentijdje doen was! was mijn vraag en ik werd ook daar direct goed bij geholpen met een super leuke compacte leenauto, Volkswagen Up! Lekker dacht ik even naar huis geweest ontbijtje gehad en ik werd al gebeld! Mijn auto was klaar! Ik natuurlijk weer terug gereden en ja hoor, Mijn auto was klaar. Wat eerst een super slome, trage Caddy was, is niet meer hetzelfde! Mijn auto is een stuk zuiniger (Na het gebruik van 3 dagen opgemerkt) en bovendien een stuk sneller. Hij is zoals hij hoort te zijn! Ik beveel VAGTechniek aan voor in ieder geval alle VAG Auto eigenaren want ze zijn zeer goed in wat ze doen en ik ben super tevreden over de werkwijze van deze zaak! Tevens heb ik mijn originele cd-rom van voor dat hij 'ge-chiptuned' was ook super netjes verpakt gekregen met een mooie professionele logo van VAGTechniek er op. Bovendien was de prijs uitstekend! €315,00 incl BTW. Elders was dat op z'n goedkoopst €400,00 Bedankt voor de uitstekende service en de lekkere koffie! Groeten Bugra

SUPER!

Ik ben de eigenaar van een golf 7 1.4 tsi met 140pk. Na een een bezoek aan VAGtechniek in nuenen rijdt mijn auto veel fijner en trekt vèèèèl sneller op! Heel erg tevreden over de chiptuning en ze zijn daar heel erg klantvriendelijk en leggen alles tot in de puntjes goed uit. Ik zeg AANRADER!!

Klantvriendelijk en deskundig advies.

Na lang wikken en wegen toch een afspraak gemaakt om mijn Seat Altea 1.4 tsi te laten chippen. Bij aankomst bakkie gedaan en is er tekst en uitleg gegeven over de chiptuning. Bij aanvang werd er jammer genoeg geconstateerd dat ( bekende kwaal bij de 1.4 tsi ) de wastegate niet meer naar behoren werkt. Duidelijke tekst en uitleg vd monteur gekregen hierover. Maar het mocht de pret niet drukken. Het resultaat vd tuning is geweldig.

Super klantvriendelijkeerlijk en eerlijk prijs

In het verleden een paar keer geweest voor reparatie waar ik super tevreden over ben. Ook ben ik nu weer een tevreden klant. Nadat ik bij de VW dealer had gehoord dat mijn versnellingsbak + drukgroep waren overleden en dit ruim 5500 euro aan reparatie zou kosten, heb ik contact gehad met vagtechniek. Hier kreeg ik een goede offerte en een giede prijs. En met een prijs van 3200 euro is vagtechniek ruim 2000 euro goedkoper dan de VW dealer!! En dat met dezelfde materialen. Wat ook voor vagtechniek spreekt is dat ik direct de auto kon brengen en dat ze de reparatie tussen de bedrijven door hebben gedaan. Dus ik ben zeker een super tevreden en blij klant!!!

Goed vakbedrijf

Bij VAG werken mensen die goed weten waar ze mee bezig zijn.

Plezierige ervaring voor een goede prijs

Over de prettige ontvangst en vakkundige benadering is al genoeg geschreven. Ik kan dit alleen maar beamen. Ik heb gekozen voor Vagtechniek omdat de motortuning en DSG tuning goedkoper is dan bij de concurrenten (en de reviews goed waren natuurlijk). Voor het schrijven van een review kan zelfs de gehele factuur terug gewonnen worden. Dat zou de ervaring nog beter maken! ;-)

Goede Service, Deskundig en een duidelijke uitleg.

Ik heb mijn VW Tiguan 2.0 TSI DSG een chiptuning stage 1 uit laten voeren. van 180 pk naar 270 pk en van 320 Nm naar 432 Nm een wereld van verschil.

Topbedrijf

VW Golf 1.0 TSI stage 1 & DSG stage 2 . Ben er super tevreden over, veel soepeler en echt merkbaar meer vermogen. De stage 2 DSG aanpassing zorgt ervoor dat de 1ste versnelling weer gebruikt wordt met wegrijden en de schakelmomenten zijn iets hoger in toerental zodat deze mooi aansluit bij de koppel van de motor. Hierdoor voelt de auto veel levendiger aan. Reden bezoek Andere reden

Aanrader snelle service, vak mensen

Ik heb mijn audi Q3 laten chippen, dit was een leuke ervaring omdat je wordt meegenomen hoe het in zijn werk gaat. Snelle service, en vakkundige mensen met een passie voor het vak! uitstekende uitleg wat er gebeurt met je auto en een meer dan boven verwachting resultaat. Mijn auto rijdt super lekker is er goed op vooruit gegaan! Top bedrijf!

Wat een verschil!

Zelf rij ik een Ibiza FR 1.5 EVO en was blij te horen dat de tuning was vrijgegeven. Ik heb eerst nog even telefonisch contact gehad met wat vragen en alles werd toen duidelijk en eerlijk uitgelegd. Daarna heb ik dan ook direct de afspraak gemaakt voor afgelopen zaterdag. Aangezien het om een nieuw type motor gaat, hadden ze de auto wel een hele dag nodig. De tuning gaat helaas nog niet via de ODB stekker en moet de computer eerst worden uitgebouwd, iets wat voor hun dagelijkse kost is. Gelukkig bieden ze voor een keurig bedrag een vervangende VW Up aan, dus heb ik er samen met mijn vrouw meteen maar een dagje Eindhoven van gemaakt. De ontvangt was erg vriendelijk en ze vertelden nog even wat er allemaal zou gaan gebeuren. Zelf zijn we niet met eerste testrit mee geweest en hebben meteen de Up gepakt. Terwijl wij heerlijk op een terrasje zaten te genieten in de zon, lieten de heren hun kennis en kunde los op het motor management. Zoals afgesproken werd ik netjes gebeld dat ze aan het afronden waren en dat we de auto weer konden ophalen. Eenmaal weer bij de werkplaats kregen we nog even kort wat uitleg inclusief de DVD met de originele software. En toen was het zover: de lange rit naar huis die helaas niet lang genoeg was. Wat een verschil! De auto heeft nu ook op de snelweg eindelijk genoeg power en invoegen is gewoon geweldig. Vandaag mijn eerste rit naar werk gemaakt en ik merk echt duidelijk de extra kracht. Accelereren in z'n 6 gaat nu ook veel vlotter. Voor iedereen die nog twijfelt om de 1.5 EVO te laten chippen: maak gewoon direct een afspraak want hier ga je echt geen spijt van krijgen :D

Super tevreden !

Top ! heb mijn Audi TT 2.0 tfsi hier stage 1 laten chippen, samen met de versnellingsbak. ik ben echt onder de indruk van het resultaat. deze mensen weten echt wat ze doen ! top service !

Goed werk geleverd stage 1 chiptuning dsg stage 2

Ik heb een golf 7 1.4 tsi 122pk ik belde voor de dsg bak die schakelde bij een toerental van 1100 naar zijn 2de versnelling. Daardoor begon de auto te trillen op koppeling. Ik ben bij vagtechniek gekomen en er werd een testrit mee gemaakt. Ik heb een goede uitleg gekregen over het probleem van de dsg en vagtechniek is aan de slag gegaan met chiptuning van het motor vermogen en de dsg. Na 1,5 uur zijn we weer een test rit gaan maken en de auto is compleet anders heeft nog nooit zo fijn gereden als nu top prestaties van 122 pk met 200 nm koppel naar 170 pk met 270 nm koppel en de dsg schakelt perfect over bij 2100 toeren perfect. Bedankt voor de goede service en het uitleggen echt een aanrader 👌

Een super service en merkbaar resultaat

Vanmorgen mijn Audi A3 1.4 TFSI (CoD) laten tunen door VAG Techniek. Na enig overleg met de monteur voor een Stage 1 & DSG Stage 2 gekozen. De aankomst was zeer vriendelijk en kreeg gelijk een kopje koffie aangeboden, had ik ook wel even nodig na een reis van 1,5 uur! Als eerste hebben we een testritje gemaakt met de laptop aangesloten, hierbij werden netjes alle waardes en verwachtingen besproken. Eventuele vragen werden beantwoord en omdat de DSG aangepast werd ook wensen besproken. Hierbij vroeg ik of de CoD deels uitgeschakeld kon worden. Na een ruim uurtje was de auto al klaar! Hierna weer een testrit gemaakt en de verschillen besproken. Ook de waardes werden bekeken en alles was helemaal goed. Even afrekenen, oude software mee en klaar. Tot mijn verwondering was CoD uitschakelen helemaal gratis! De weg op voor weer een lange rit en wat een verschil! Ruim meer vermogen (150 -> 180 Pk) en dat was zeer merkbaar. Zeker op de snelweg wanneer er even ingehaald moest worden. Ook het schakelen ging veel soepeler en logischer. Sneller terugschakelen zorgde ervoor dat de auto sneller reageerde. Al met al super tevreden met de service en de resultaten van VAG Techniek. De lange rit zeker waard en in de toekomst kom ik zeker terug!

Uitstekend en vakkundig

Mijn passat b8 was toe aan onderhoud en apk. Kon gelijk langskomen en ben vakkundig geholpen. Tijdens het wachten op de beurt kon ik lekker genieten van een bakje koffie en gelijk wat verdere vragen stellen over een aantal problemen met de auto. Hierop werd duidelijk geantwoord en een aantal punten konden gelijk gecontroleerd worden aangezien de auto al voor onderhoud was gekomen. Top service! Na afloop van de beurt is er duidelijk verteld wat er gedaan is en waarom. Ook gelijk een offerte voor extrw punten kunnen verkrijgen. Alles bij elkaar een goede ervaring en een aanrader om de auto daar te laten onderhouden.

Top garage!

Mijn Seat leon 1.6tdi stage 1 laten chippen. Echt een wereld van verschil. Ook een duidelijke uitleg tijdens de proefritten. Ze nemen echt de tijd voor je..

Professioneel en no-nonsense!

Bij aankomst hartelijk ontvangen en vrijwel gelijk in de auto gestapt voor een proefrit. Auto bleek in prima conditie voor een stage1 chip + stage2 dsg. Na een uurtje wachten in de zon was het tijd voor de afsluitende testrit, wat een power! Gelukkig zagen alle waardes er op het scherm nog even stabiel uit als origineel en kon ik beginnen aan de heerlijke lange terugreis. De auto is alleen maar beter gaan rijden!

Fantastisch snelle service!

Na lang twijfelen besloten om toch maar mijn auto te laten chippen. Je word hier erg goed geholpen en ze leggen het proces van a tot z uit. Ze betrekken je bij alles wat ze doen. Ik heb een stage 1 upgrade gedaan voor mijn Leon FR 1.4. Het verschil is enorm goed merkbaar als je van 122 pk met 200nm koppel en naar 160 pk met 280 nm koppel gaat! Met een uurtje waren ze klaar, krijg de originele software mee op een dvd voor het geval je hem ooit wil terug zetten naar het origineel, maar daar zie ik geen reden meer voor na een paar dagen rond gereden te hebben met mn gechipte leon!

Super goede service

Super net bedrijf, kwam langs voor een paar vragen en evt een afspraak te maken om mijn Volkswagen caddy te laten chippen, kon nog even tussen door en binnen 1,5 uur was het al weer gefixt, alles naar wens en de resultaten boven mijn verwachtingen Kortom dit bedrijf is zeker aan te raden

Klantvriendelijk, duidelijke uitleg en merkbaar verschil

Na lang aarzelen toch een afspraak gemaakt en vandaag met mijn A1 1.2 TFSI voor de stage 1 upgrade gegaan. Je wordt als klant echt betrokken bij het tunen van de auto, alles werd heel duidelijk uitgelegd en de nodige tips. Als eerste werd er een testrit gemaakt om te checken of alles motorisch in orde is dmv de aangesloten laptop. Hierop volgend kreeg de auto zijn upgrade, daarna wederom een testrit met de laptop aangesloten of alles in orde was. Hierbij laat de monteur je alle parameters zien hoe de motor zich gedraagt tov het origineel...nou en kan je zeggen dit luistert zich heel nauwkeurig, ze tunen de auto dat het altijd binnen de veiligheidsmarge zit van wat de motor kan (origineel zat de turbo op 40% van zijn kunnen en na de tuning op 60%) het koppel loopt nu heel mooi liniair wat zorgt voor een goede souplesse..Dus de terugweg naar huis was een feest, je krijgt gewoon een andere auto voor terug. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar in de toekomst.

Collse Heide 38

5674VN Nuenen