Mijn Passat variant heeft een stage 1 chiptuning gekregen en dat is zeer goed bevallen :-) Volgende keer ga ik zeker weer naar Nuenen. Vagtechniek is een professioneel bedrijf met een mooi en betrouwbaar product. Je wordt welkom geheten en er wordt goed uitgelegd wat ze gaan doen bij de chiptuning. Vanaf het eerste contact komen zij afspraken na en denken met je mee. Daarna is het alleen nog maar genieten van je auto.....
Ik had mijn vorige auto ook bij vag techniek laten tunen. Was zo tevreden met de resultaat dat ik bij nieuwe auto zo snel mogelijk weer richting vag techniek ben gereden. De resultaat is weer elke dag genieten van het toegenomen kracht. En hierdoor weet ik zeker dat bij mijn volgende auto zeer zeker weer bij vag techniek zal laten tunen. Door het deskundige en vakkundige service heb ik een zeker gevoel. Absoluut top!!!
bijzonder hoe mijn vw T6 genoot van de terugweg naar huis. en niet alleen hij het is een genot om de verandering in vermogen te ervaren.het vakkundige en bijzonder aardige personeel hebben voor een zeer fijne ervaring gezorgd waardoor ik zeker bij iedereen die advies vraagt vag techniek neunen zal aanbevelen.onder het genot van een bak koffie was het het wachten dubbel en dwars waard. nogmaals bedankt voor de verleende diensten en veel succes in jullie nieuwe bedrijfsruimte.
Er werd goed naar je wensen geluisterd, en open over alle voor en nadelen gesproken. De medewerkers komen gemotiveerd en positief over. De auto rijdt duidelijk soepeler, en schakelt meer op de naar mijn mening juiste momenten (DSG en motor fabriek update). Ik raad dit bedrijf dan ook aan voor aanpassing motor en DSG
Vandaag langs geweest met mijn Arteon 2.0TDI 150pk dsg. Alle andere reviews komen overeen met mijn ervaring, zeer netjes geholpen en veel uitleg gekregen of wat er ging gebeuren en wat er gebeurd was. Nu even afwachten hoe het op langer termijn bevalt, maar het voelt nu erg positief.
Deze mensen van VAG techniek zijn vakmensen die weten waar ze over praten en weet wat ze doen. Ik belde s maandag voor mijn BMW en de volgende ochtend kon ik al terecht. Over de telefoon deed de medewerker heel vriendelijk en geïnteresseerd. Ze belden me netjes op om te melden dat de auto klaar was. Toen ik de auto ging ophalen nemen ze de tijd om je te woord te staan en uitleg te geven over wat ze precies hebben gedaan en hoe. Tevens wezen ze mij netjes erop dat ik een lekkage had onder de motorkap. Ik heb een hele goede ervaring gehad met VAG techniek en heb in de vriendenkring dit ook verteld en de volgende keer een volgende stage laten chippen . En de sticker plakt mooi op mijn achterklep. VAG techniek bedankt
Vriendelijk ontvangst, duurde niet lang en ze weten wat ze doen! Eerst een testritje gemaakt om te kijken of alles goed was, daarna aan de slag gegaan en tenslotte weer een ritje gemaakt om te kijken of alles goed was gegaan. Alles werd goed uitgelegd en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Het verschil in power is zeker te merken. Ik kom over een paar jaar weer terug met de volgende auto!
Eindelijk was het zover, Vagtechniek kan de MG1 van mijn VW Tiguan 2.0 tsi AD1 herprogammeren! Stage 1 Na netjes en vakkundig tekst en uitleg over het verloop van deze aktie uitleg hebben gekregen, werd de auto gedurende een aantal uren voorzien, van nieuwe software. Het resultaat is werkelijk verbluffend! De auto behoud zijn luxe rij- en schakelgedrag, echter wanneer het pedaal iets dieper ingedrukt word word er een vermogen ontwikkeld , welk werkelijk verbluffend is. Volgens opgave minimaal 245 pk en 420nm. In de auto zit echter een vermogensmeter welk bij ingedrukt gaspedaal gretig naar de 200kw gaat, dus 273pk!! Dit zijn echter maar getallen. Voor een auto die van huis uit meer dan genoeg vermogen heeft , word er een extra dimensie toegevoegd. Kort om O,M,G.
Precies, snel werk... De resultaat is perfect! Bedankt!
Ik kom er al meerdere jaren voor zowel de chiptuning service als voor het onderhoud van mijn auto, Vagtechniek in Nuenen is zeker een aanrader waar ik zelf ook altijd klant zal blijven.
Ik kom net terug van Vagtechniek, zeer tevreden! Ben zelf dagelijks bezig met motoren fouten uitlezen/ oplossen. Heb dan ook de nodige ervaring (32 jaar) maar dan in de pleziervaartuigen,ik kan wel zeggen dat zij weten waar ze mee bezig zijn. Bedankt
Ik heb specifiek gekozen voor Vagtechniek voor onderhoud aan mijn Seat Leon. Stage 1 chiptuning is ook naar volle tevredenheid uitgevoerd. Vagtechniek heeft er een vaste klant bij!
Alle werkzaamheden naar offerte/afspraak uitgevoerd. Telefoontje 'werkzaamheden klaar' niet ontvangen... Inbouw cruise control leverde extra informatie in de boordcomputer op; fijne surprise !
Mijn VW T-Roc 2 weken gelden laten tunen hiermee zijn ook de problemen met inhouden opgelost, zeker een aanrader als de VW garage de oplossing niet kan bieden.
Mijn Seat Leon 1M 1.8T 180pk had wat meer vermogen nodig vond ik. Nadat ik gevraagd had wat de mogelijkheden waren, werd met dat netjes uitgelegd. Uiteindelijk hebben we gekozen om een gewone stage 1 chiptuning er op te zetten. Na de eerste testrit bleek echter dat 1 bobine niet goed mee werkte. En werd geadviseerd om deze te vervangen. Zo gezegd, zo gedaan. Tevens kwam er tijdens de test rit uit dat er nog een storing op de Dumb Valve zat. Dit kwam omdat er een andere DV opzat. Deze hebben ze voor mij uitgeschreven zodat ik hier geen last meer van had. Na de tweede test rit bleek er niks meer aan de hand en werd de stage 1 geïnstalleerd. Wat een fantastische auto is het om mee te rijden! Super service en een super resultaat!
Ik miste in mij Passat B8 met 150 PK motor nét de beleving van mijn B7 met 170 PK. Daarom heb ik besloten voor de chipchuning van VAG Techniek te gaan. Ik ben uitstekend geholpen waarbij zowel de techniek van de auto, de chiptuning zélf als de begrenzingen en de achtergronden daarvan uitvoerig werden uitgelegd. Met 190 PK is de auto merkbaar pittiger en het rijplezier nóg groter. VAG Techniek: Een absolute aanrader!
Vandaag bij VAG techniek geweest voor een chip van een Audi A3, 1.4 tfsi. In combinatie met een pipercross filter, dsg stage 2 merkte ik direct het verschil. Ik ben er keurig ontvangen, kreeg van de medewerker alle info, goede uitleg en maakte echt tijd voor je. Qua verbruik zal de tijd het leren, maar het schakelgedrag is al zoveel soepeler. Ik zal onze volgende VAG zeker weer langs deze heren brengen. Nogmaals bedankt en succes met de verhuizing.
Goed en duidelijk omschreven wat de tuning inhoudt. We konden snel terecht voor de stage 1 tuning van onze Volkswagen Sharan TDI. Het motorvermogen is van 136pk naar ruim 180pk gegaan en het koppel van 320Nm naar 430Nm. Merkbaar verschil... hoger koppel over een groter toeren bereik.
2 weken geleden mijn Passat 2.0TDI laten chippen en ook meteen de DSG stage 2 laten aanpassen. Vóór het tunen een proefrit gemaakt waar aan de hand van diverse meetwaardes de werking van motor/turbo enz gecontroleerd werd. Na deze proefrit ongeveer 5 kwartier gewacht, onder het genot van heerlijke koffie. Ná het tunen wederom een proefrit samen met de tuner. (in mijn geval was Luc de tuner). Duidelijke uitleg van de veranderingen in diverse meetwaardes t.o.v. voor de tuning. Fantastisch gedaan, super goede uitleg en de auto rijdt heerlijk. Absolute aanrader!
Goede uitleg van wat er gaat gebeuren, meekijken met opgehaalde gegevens met de 1e proefrit. Ook met 2e rit na tunen duidelijk vertellen wat er is gedaan en wat daarvan verwacht wordt. De marges qua veiligheid in achtname genomen.👍
Ze kunnen echt wat ze beloven. Voordat ik de stap met mijn Yeti 1.2 TSI wilde maken ben ik op zoek gegaan naar negatieve reviews van Vagtechniek. Heel bijzonder is dan ook dat ik deze niet kon vinden. Mijn vertrouwen schoot omhoog en heb ze direct gebeld en een afspraak gemaakt. Gistermiddag was het zover. Iedereen kan vertellen over de testritjes de uitgebreide info wat er zoal gaat gebeuren en bij mij was het niet anders. Prima zaak, prima geregeld EN ik ben zeer tevreden over de aantal Pk's en Nm's die ik er bij gekregen heb. Ik zal met mijn Yeti echt niet het scheurijzer over de weg worden maar heb wel meer vertrouwen als ik met dit kleine motortje en caravan de bergen in ga. Daar was het me om te doen en op de terugweg naar huis (180 km) zat ik met een smile achter het stuur.
Normaliter ben ik niet zo van de recensies maar in dit geval wil ik graag een uitzondering maken. (Onder andere doordat ik lichtjes getriggerd werd toen ik mijn mooie - en nu ook rappe - bolide vandaag op facebook voorbij zag komen dus chapeau voor dit knap staaltje marketing) Onlangs mijn Audi A3 TFSI 2.0 door Vagtechniek met succes laten aanpakken. Een recensie als deze hoeft niet lang te zijn, de resultaten die je kunt zien spreken voor zich! Het voelt echt alsof ik in een nieuwe auto rijd en heb zo veel meer vermogen dat het na 2 jaar rond te hebben gereden weer leuk is om te rijden. (Leuke bijkomstigheid, ik kan gewoon 95 blijven tanken!) Voor iedereen met dezelfde auto als ik, als je dit leest en twijfelt, niet doen, gewoon bellen! (Overigens was de service ook helemaal in orde dus daar hoef je het ook niet voor te laten) Voor alle toekomstige kilometervreters, enjoy! Voor het team van Vagtechniek, thanks en tot ziens!!
Niet alleen het leven is mooi in het Brabantse land maar de werkzaamheden van de mannen van VAGtechniek maken het allemaal net wat mooier. Na veel googlen en informatie ingewonnen te hebben gekozen voor VAGtechniek, ze hadden een goede actie en zo ging ik met mijn Golf 1.4 TSI 140 pk na een afspraak op weg naar Nuenen vanuit Scheveningen. Ik ging voor een stage 1 chiptuning van de motor en stage 2 tuning van de DSG bak samen met het vervangen van mijn luchtfilter voor een pipercross inlegfilter. Eerlijk is eerlijk, ik was een beetje sceptisch over de te verwachten prestaties na de tuning. wat zou een 40/50 PK nou echt meer brengen op de al bestaande 140 PK. Van tevoren een stuk gereden met de monteur, alle vragen werden duidelijk en serieus beantwoord zodat ik met een gerust hart aan de koffie ging. Toen de auto klaar was hebben we weer een rondje gereden en het verschil was al voelbaar. Ik was tevreden en ging de weg weer op voor de lange rit terug naar Scheveningen. En daar op die snelweg werd ik weer opnieuw verliefd op mijn auto wat een power zat er in, de DSG bak schakelde zo soepel en zo snel. Het is gewoon een heel andere auto geworden. De rit kon me niet lang genoeg duren en daar komt het enige minpuntje want eenmaal thuis wilde ik nog niet uitstappen en ben daarom nog een keer terug gereden naar Nuenen om die gasten nogmaals te bedanken maar die waren toen al naar huis :-) Natuurlijk is dat onzin maar wat me wel gebeurde is dat er een Golf VI GTI achter me zat te drukken, ik de DSG bak in de S stand zette, gas gaf en de GTI achter me liet. Nog een leuk detail wat laat zien dat de heren verstand van zaken hebben en dat de laptop niet voor de show mee gaat met de test rit is dat de monteur kon zien dat ik hoogwaardige benzine tankte, ook daar werd alles over uitgelegd met de mededeling dat ik mocht rekenen op een 190 PK onder de motorkap en dat maakt toch echt wel heel verschil op de weg. Niet twijfelen maar vol gas naar VAGtechniek en nog harder naar huis
Ik heb lang zitten twijfelen over het chippen van mijn Audi A5 B8 2.0 TFSI. Verschillende recensies op vele websites gelezen en vergeleken met andere tuners. Ook contact gehad met Audi Udenhout over de betrouwbaarheid van Vagtechniek. Na dit contact heb ik geen dag gewacht en direct een afspraak gemaakt bij VAGTechniek. Eerst een rondje gereden met de laptop aan de auto om waardes en eventuele fouten te kunnen inzien. Erna de garage in voor de chip en vervolgt met weer een ronde. Probleemloos een aantal kilometers gemaakt met de monteur achter het stuur. Voor mij is dit de Tuner waar ik alle vag autos durf te laten tunen. van 180PK, 320NM naar +- 275PK, 400NM. Echt top werk! Bedankt Vagtechniek
Auto gebracht voor onderhoud en reparatie (olie-lekkage en bijgeluiden koppeling (die al 3x vervangen was)) nadat diverse garages de keerringen van zowel de krukas en de aandrijfas wilde vervangen. Onderhoud prima en netjes uitgevoerd. Voor wat betreft de reparatie - waar andere garages dure reparaties wilden uitvoeren, hebben ze goed gekeken wat er mis was. Bleek de vuldop van de versnellingsbak los te zitten. Alles laten reinigen, nieuwe olie er in en weer aankijken maar tot zover geen lekkage meer. Een stuk goedkoper dan de adviezen die ik tot zover had gehad. Transparante en eerlijke garage - wat mij betreft echt een aanrader. De bijgeluiden die van de koppeling leken te komen werden door de monteur geduid als de linker motor steun, maar zekerheid konden ze niet geven. Toch laten vervangen - blijkt de versnellingsbak een stuk stiller en het bijgeluid wat van de koppeling leek te komen is weg. Daarbij is het geluid van de versnellingsbak/motor in zijn algemeen een stuk rustiger geworden waar zelfs de dealer bepaalde geluiden typeerde als 'producteigenschap'.