Vakkundig en hart voor techniek

Voor het eerst bij Vag-techniek mijn longlifebeurt van mijn Seat Leon F5 laten doen. Tegelijkertijd de 1.0 laten tunen. Onder het meerijden voor en na de tuning als de monteur de software uitleest van de auto geeft hij allerlei informatie hoe één en ander in zijn werk gaat en wat alle cijfers betekenen die hij uitleest. Leuk om het enthousiasme te zien. Ondanks dat het druk was kon ik binnen 3 uurtjes incl beurt, tunen en APK-keuring het pand weer verlaten. Alles maakt een professionele indruk. Ze lijken wat uit hun voegen te groeien in het oude pand, Dit zal in het nieuwe pand geen probleem meer zijn. bedankt mannen!! Ik ben tot nu toe zeer tevreden.

prima service

Prima service en dank voor de lekkere koffie

Mijn Caddy 2.0 TDI laten chippen van 75 pk naar stage 190 pk wat een genot wat een power vandaag het eerste ‘slachtoffer’ gemaakt bij de oprit in Doetinchem een BMW zat te drukken maar hij had de 190pk van de Caddy nooit verwacht haha bij 170 even ernaast en een duimpje ophoog Mijn Caddy loopt als een zonnetje en het vermogen is helemaal top 👍👍👍

Super service

Vandaag om 09:00 een afspraak om mijn golf 6 GTD 170pk uit 2012 iets vlotter te maken. Aangekomen bij vagtechniek mocht ik even in de wachtruimte wachten daarna werd ik opgehaald door de tuner en gingen we een testrondje met de auto maken om alles te controleren en te constateren dat de auto in goede staat zou zijn. Vervolgens werd de aangepast software geschreven en naar de motorcomputer geüpload. Toen een testrit gemaakt met de nieuwe software, ik moet zeggen het is een hele andere auto. Veel vermogen toegenomen, die van mij kwam ongeveer neer op 220pk. Daarna nog even langs het nieuwe pand gereden en even gepraat. Wat een aardige mensen, top service !

Goeie gasten met veel kennis en ervaring, wat als resultaat meer rijplezier met zich mee brengt!

Waanzinnig goed tuningbedrijf.

Geholpen door zeer ervaren mensen. Dit is een bedrijf die u moet hebben voor deskundig tuning cq programmeerwerkzaamheden aan uw auto. Echt verstand van wat ze de doen. Zeer tevreden.

Vandaag bij Vagtechniek geweest om mijn polo 9n3 gti stage 1 te laten chippen. Je wordt zeer goed bijgepraat over de stand van zaken van de auto, en wat ze door middel van de chip gaan doen, Na het chippen een testrit gemaakt met diegene die de chip heeft uitgevoerd, Het resultaat is super! Lijkt een compleet andere auto en loopt perfect!

Vakkundige vriendelijke ondersteuning

Mijn Seat Leon FR 5F 2017 1.8 Stage 1 laten tunen. Vakkundige vriendelijke ondersteuning. Alles werd netjes uitgelegd en stap voor stap kwamen we uiteindelijk bij een passende tuning. Heel erg tevreden mee!

Open en eerlijk bedrijf

Mijn Audi is altijd in goede handen, je wordt als klant open en eerlijk behandeld waarbij je altijd weet waar je aan toe bent. Ik kom hier al jaren en ben bij iedere autobeurt, APK of anderszins positief.

Zeer beleef en kundig.

VW 1.4 TSI 150 pk ACT Motor stage 1 software + stage 2 DSG software en pipercross luchtfilter. De DSG schakelde veel te vroeg op wat een bekend probleem is dus die moest aangepast worden. En als je toch bij VAG techniek bent kun je beter meteen ook de motor software doen😜. De DSG schakelt vlekkeloos en veel fijner. De motor is van 150 pk en 250 m’n naar de 180 pk en 320nm gegaan wat zeer fijn. De monteur vroeg ook meteen of de ACT aangepast moest worden en of ik de start stop uitgeschakeld wilde hebben zonder extra kosten. 👏👏 Kortom zeer tevreden met de werkwijze en klantvriendelijkheid. P. Van der Veen

Topservice en kwaliteit!!

Afspraak gemaakt op 1 oktober 2019 voor chiptuning stage 1 en dsg tuning stage 2 op mijn Seat Leon Cupra 300 4drive om 9 u. Door het slechte weer en stakingen(boeren)was ik half uur te laat op afspraak wat helemaal geen probleem was.Vriendelijke ontvangst met een bakje koffie. Je ziet ook al aan de drukte in de garage dat hier niet word stilgezeten. Toch moest ik niet lang wachten of een vriendelijke kerel(ben zijn naam kwijt)met laptop onder de arm kwam mij tegemoet en legde mij even uit wat er ging gebeuren. Het begon met een testritje en mits de olie al lekker warm was kon hij de cupra al es goed op zijn staart trappen.Op mijn schoot de laptop en veel cijfertjes van koppelwaardes enz.... Nadien mocht ik terug koffie gaan drinken en moest ongeveer uurtje wachten tot nieuwe software was ingeladen. Dan kon de pret beginnen. Mits de olie terug afgekoeld was stelde hij voor om even langs het nieuwe gebouw van vagtechniek te rijden wat verderop. Heel modern gebouw en daar zie je toch dat dit bedrijf groeiend is en alles doet om de klanten een superbelevenis te geven voor chiptuning en natuurlijk hun andere diensten die ze aanbieden. De olie was ondertussen warm en dan was het gewoon sensationeel,de auto was al snel maar dit is toch een heel andere belevenis...koppel 450 en slordige 360 pk,smile tot achter mijn oren!!!😍 Na de proefrit nog een eindverslag en dan leuke rit naar Belgie. Bedankt Vagtechniek om mijn auto nog beter te maken en volgend jaar nieuwe afspraak(in het nieuwe gebouw?) voor plaatsing air intake en miltek sportscat,eerst nog beetje sparen.😃 Niet twijfelen,doen!

Betrouwbaar gedegen garage

Betrouwbare garage met vakmensen

Uitstekende prijs qualiteit

Omdat de offerte voor een grote beurt bij de Audi dealer wel erg hoog uitviel, ben ik weer bij VAG Techniek uitgekomen waar ik eerder mijn vorige auto in onderhoud had. Een afspraak was snel gemaakt en de beurt voor 2/3e van de prijs uitgevoerd met originele parts. Tevens tijdig gebeld over banden die nog net genoeg profiel hadden en zwetende schokbrekers met eerlijk advies om nog maar niet te vervangen. Enthausiaste medewerkers en goede flexibele service voor een eerlijke prijs!

Goede Service, deskundig en veel geduld.

Ik heb mijn Audi S5 3.0 TFSI een stage 2+ chiptuning kuurtje gegeven. Mijn afspraak was om 13:00 en 17:00 ging ik tevreden weg. Vagtechniek is 4 uur aan mijn wagen bezig geweest om het uiterste eruit te halen. Er zijn diverse runs gedaan en elke keer werd de software weer geoptimaliseerd. De resultaten zijn verbluffend, de wagen heeft nu 465pk en 550Nm en rijdt werkelijk als een beest. Vagtechniek biedt hetzelfde aan als hun concullega's maar zijn wel duidelijk goedkoper. Ik was al eens eerder bij Vagtechniek geweest en toen ook prima geholpen, voor mij was het een logische keus om terug te gaan. Zelfs al moest ik uit Vlissingen komen. Vagtechniek nogmaals bedankt!!

Dankzij Vagtechniek is rijden met mijn Volkswagen Tiguan weer feest !

Na het verwijderen van 'de begrenzing' van mijn vrouw's Seat Mii Fr - besprak ik ook mijn verdriet over mijn 2018 VW Tiguan 2L / 4-motion. De Tiguan was een fijne auto; maar met 180 PK en 320 Nm miste ik de 240 PK en 450 Nm van mijn Audi 3L turbo Quattro waar ik 340.000 km mee gereden had . . Helaas was er (nog) geen tuning mogelijk van de Tiguan en dus moest ik op de wachtlijst . . Meteen toen ik het bericht "het kan" ontving vond de Stage 1+ tuning plaats. Volgens de rollenbank heeft de Tiguan nu 272 KP en 443 Nm (min of meer de Audi prestaties) en veranderde mijn verdrietige auto in een verschrikkelijk fijne auto !! En ook nog eens voor een heel redelijke prijs ! Vooral ook het advies om ook de DSG versnellingsbak aan te passen was geweldig want die is nu ook fijner dan hij was ! Natuurlijk ben ik het Vagtechniek Team heel dankbaar en heb dan ook mijn buurvrouw met een zelfde Tiguan en buurman met Audi A4 Avant (met zelfde motorblok) in mijn 'herboren' Tiguan laten rijden . . Die waren echt onder de indruk en met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid melden die zich ook binnenkort !

wat een top service en bedrijf

Afgelopen vrijdag weer eens langs geweest bij Vagtechniek voor een upgrade van mij auto. Al velen jaren naar volle tevredenheid klant bij Vagtechniek. Ook vandaag weer super geholpen en leuke gesprekken gehad. Er wordt snel en vakkundig gewerkt en mocht het toch uitlopen dan wordt dit keurig netjes uitgelegd. kortom buitengewoon tevreden met de upgrade en top service. bedankt Lucas, Martin en team.

Geweldige service, betrouwbaar en hoogste kwaliteit

Afgelopen woensdag mijn VW Passat laten tunen. Enkele weken geleden een zeer open en eerlijk gesprek gehad over een foutmelding die mijn auto aangaf. Vanuit VAGtechniek werd geadviseerd om eerst de foutmelding op te lossen alvorens te tunen, dit advies is precies wat ik wilden horen, ze hadden me ook kunnen laten komen voor een tuning, maar ze kozen voor een eerlijk antwoord i.p.v. denken " dan missen we een klant/ omzet" Eerlijkheid duurt namelijk het langst. Gebaseerd op mijn bevindingen en andere recensies heb ik een collega die ook graag een tuning wilden, geadviseerd om naar VAGtecniek te gaan, en afgelopen woensdag mijn VW laten tunen. Nu zijn we beiden erg tevreden met de prestaties van onze auto's. Vermogen is enorm toegenomen, en je kent je eigen auto niet meer terug, geweldig mannen van VAGtechniek. Ga zo door!

Snel gereed, Goede service en Goedkoop!

Ik had vroeg in de ochtend gebeld om te vragen of ze niet per spoed mijn auto konden 'chiptunen', Dit kon maar het ging heel even duren! Prima zei ik maar wat moet ik dan in die kleine tussentijdje doen was! was mijn vraag en ik werd ook daar direct goed bij geholpen met een super leuke compacte leenauto, Volkswagen Up! Lekker dacht ik even naar huis geweest ontbijtje gehad en ik werd al gebeld! Mijn auto was klaar! Ik natuurlijk weer terug gereden en ja hoor, Mijn auto was klaar. Wat eerst een super slome, trage Caddy was, is niet meer hetzelfde! Mijn auto is een stuk zuiniger (Na het gebruik van 3 dagen opgemerkt) en bovendien een stuk sneller. Hij is zoals hij hoort te zijn! Ik beveel VAGTechniek aan voor in ieder geval alle VAG Auto eigenaren want ze zijn zeer goed in wat ze doen en ik ben super tevreden over de werkwijze van deze zaak! Tevens heb ik mijn originele cd-rom van voor dat hij 'ge-chiptuned' was ook super netjes verpakt gekregen met een mooie professionele logo van VAGTechniek er op. Bovendien was de prijs uitstekend! €315,00 incl BTW. Elders was dat op z'n goedkoopst €400,00 Bedankt voor de uitstekende service en de lekkere koffie! Groeten Bugra

SUPER!

Ik ben de eigenaar van een golf 7 1.4 tsi met 140pk. Na een een bezoek aan VAGtechniek in nuenen rijdt mijn auto veel fijner en trekt vèèèèl sneller op! Heel erg tevreden over de chiptuning en ze zijn daar heel erg klantvriendelijk en leggen alles tot in de puntjes goed uit. Ik zeg AANRADER!!

Klantvriendelijk en deskundig advies.

Na lang wikken en wegen toch een afspraak gemaakt om mijn Seat Altea 1.4 tsi te laten chippen. Bij aankomst bakkie gedaan en is er tekst en uitleg gegeven over de chiptuning. Bij aanvang werd er jammer genoeg geconstateerd dat ( bekende kwaal bij de 1.4 tsi ) de wastegate niet meer naar behoren werkt. Duidelijke tekst en uitleg vd monteur gekregen hierover. Maar het mocht de pret niet drukken. Het resultaat vd tuning is geweldig.

Super klantvriendelijkeerlijk en eerlijk prijs

In het verleden een paar keer geweest voor reparatie waar ik super tevreden over ben. Ook ben ik nu weer een tevreden klant. Nadat ik bij de VW dealer had gehoord dat mijn versnellingsbak + drukgroep waren overleden en dit ruim 5500 euro aan reparatie zou kosten, heb ik contact gehad met vagtechniek. Hier kreeg ik een goede offerte en een giede prijs. En met een prijs van 3200 euro is vagtechniek ruim 2000 euro goedkoper dan de VW dealer!! En dat met dezelfde materialen. Wat ook voor vagtechniek spreekt is dat ik direct de auto kon brengen en dat ze de reparatie tussen de bedrijven door hebben gedaan. Dus ik ben zeker een super tevreden en blij klant!!!

Goed vakbedrijf

Bij VAG werken mensen die goed weten waar ze mee bezig zijn.

Plezierige ervaring voor een goede prijs

Over de prettige ontvangst en vakkundige benadering is al genoeg geschreven. Ik kan dit alleen maar beamen. Ik heb gekozen voor Vagtechniek omdat de motortuning en DSG tuning goedkoper is dan bij de concurrenten (en de reviews goed waren natuurlijk). Voor het schrijven van een review kan zelfs de gehele factuur terug gewonnen worden. Dat zou de ervaring nog beter maken! ;-)

Goede Service, Deskundig en een duidelijke uitleg.

Ik heb mijn VW Tiguan 2.0 TSI DSG een chiptuning stage 1 uit laten voeren. van 180 pk naar 270 pk en van 320 Nm naar 432 Nm een wereld van verschil.

Topbedrijf

VW Golf 1.0 TSI stage 1 & DSG stage 2 . Ben er super tevreden over, veel soepeler en echt merkbaar meer vermogen. De stage 2 DSG aanpassing zorgt ervoor dat de 1ste versnelling weer gebruikt wordt met wegrijden en de schakelmomenten zijn iets hoger in toerental zodat deze mooi aansluit bij de koppel van de motor. Hierdoor voelt de auto veel levendiger aan. Reden bezoek Andere reden

Collse Heide 38

5674VN Nuenen