NA mijn vorige auto te hebben getuned bij JD eingineering nu gekozen voor VAG techniek. Ik ben in het bezit van een Skoda Octavia 1.6 TDI met een dsg versnellingsbak standaard 105pk. Na een goed telefoongesprek een afspraak gemaakt voor di 19-11 j.l. (Ik rijd inmiddels 2 weken met de gerunde auto) Het was een flink stuk rijden vanaf midden Veluwe naar Nuenen, maar het was het meer dan waard! Goede uitleg voor en na tuning en een merkbaar verschil. De dsg bak schakelt veel soepeler als voorheen en de extra pk’s komen zeker naar voren. Een veel beter rijdende auto met nu dezelfde eigenschappen als een 2.0tdi. Als klap op de vuurpijl ook nog een leuke actie met korting op de tuning dus dubbel blij! Vag techniek ga zo door met het behandelen van jullie klanten echt een hele dikke pluim voor jullie diensten!
Mijn Polo uit 2009 kreeg een EGR-foutmelding en na het overwegen van de opties ervoor gekozen om vanuit Zuid-Limburg naar VAGTechniek te rijden om de melding te laten wegschrijven. Bij de ontvangstbalie besloten om gebruik te maken van de Tuning-aanbieding gezien het kleine prijsverschil. Vooraf werd er een testrit gemaakt om de huidige waardes te kunnen bepalen, iets wat na afloop wederom werd gedaan. De wachttijd van de "behandeling" was twee uur wat prima was; tijd was goed door te brengen in de wachtruimte. Ook de uitleg en de omgang vond ik zeer prettig. Gewoon goed geholpen, auto rijdt merkbaar beter. Dus zelfs voor een auto op leeftijd met de nodige kilometers ben je hier aan het juiste adres!
Vandaag mijn golf 5 gti stage 1 laten chippen bij VagTechniek. Wat een verschil!! De auto trekt vele malen harder en is bij normaal rijden ook nog eens zuiniger! Het Personeel is zeer vriendelijk en professioneel, ook geven ze een goede uitleg over wat er gaat gebeuren en kijken de auto voor het tunen na op gebreken en wordt er na de tuning mee gereden ter controle. Hier weten ze waar ze over praten en hebben oog voor service en kwaliteit!! Na de tuning heb ik zeker een uur lang met een brede glimlach op mijn gezicht naar huis gereden😜 Voor mij vanaf nu niets anders meer dan VagTechniek!💪🚙 Hartelijk dank!!
Mijn Audi A3 2.0 TDI 150 pk is gechipt naar een mooie 200 pk met 445 nm! Reed al vrij goed maar nu is het perfect! Vooral op de snelweg trekt ie veel vlotter op met hogere snelheden. Mijn vorige auto is hier ook gechipt en ben hier altijd goed geïnformeerd over allerlei zaken. Ga zo door zou ik zeggen!
Onlangs een andere auto gekocht en toch weer de drang gevoeld om deze wederom te laten chippen door Vagtechniek. Over de vorige chiptuning was ik zeer tevreden, dus de keus was snel gemaakt voor Vagtechniek. De chiptuning werd zeer helder uitgelegd en alle vragen beantwoord door mensen met passie voor auto’s!
Recentelijk heb ik mijn golf (7 GTE) laten chippen bij VAG Techniek. Dacht in eerste instantie dat het niet heel veel uit zou maken in het rijgedrag/ rijplezier, maar wat heb ik mij daarin vergist. Het voelt nu net of ik een andere (snellere) auto op heb gehaald... echt de moeite waard! Na het binnenkomen en aangeven waar voor je komt neem je plaatst in de wachtruimte. Vervolgens komt er een medewerker die voor het chiptunen samen met jou de auto gaat testen. Dit houd in dat je plaats neemt naast de medewerker op de passagiersstoel. Samen wordt er getest of de auto voldoet aan de standaard waardes van de auto, zodat er na het chippen geen vreemde 'gegevens' naar voren komen. Zodra de auto is gechipped rijd je samen met de medewerker een testrit, hierbij worden de waardes die zijn ingesteld in de praktijk gecontroleerd. Mocht de aanpassing niet naar wens zijn wordt dit op hetzelfde moment nog aangepast. Tijdens het rijden wordt er duidelijk uitgelegd wat er is veranderd en wat wel en niet verstandig is om met de auto te doen. Na jouw goedkeuring en betaling krijg je jouw 'oude' software mee naar huis, ook staat de meegegeven (oude) software opgeslagen op de servers van VAG Techniek (indien wenselijk, geen meerprijs) Kort samengevat is mijn ervaring enorm positief. Een fijne informele sfeer en indien het nodig is formeel. Onlangs zijn ze verhuisd naar een nieuw pand, wat is dat mooi geworden! Ik ben al vaker bij VAG Techniek geweest voor (reguliere) onderhoud, hierdoor wist ik al dat de service top is. Op het moment kan ik geen andere (dealer) garage aanwijzen die mij zo prettig hebben behandeld. VAG Techniek bedankt!
Vagtechniek is a very nice garage, well equipped and with staff ready to help you and answers all your questions regarding the service. Very well attended, nice chip tuning service, and quick! Totally recommended.
Vorige week mijn Audi A3 1.4tfsi 150pk stage 1 laten chiptunen. Op aanraden van Vagtechniek ook S-tronic bak stage 2 laten tunen en ik ben heel tevreden met het resultaat! Af fabriek schakelt de S-tronic bak in 'Drive' heel snel op wat erg hinderlijk is. Vagtechniek heeft de schakelmomenten zo aangepast dat het optrekken van de auto heel soepel en vlot verloopt. Dit in combinatie met de 30pk extra van de stage 1 motortuning maakt dat het een compleet andere auto is. De monteur legt duidelijk uit wat hij gaat doen, op zijn aanraden heb ik ook de cilinderuitschakeling laten deactiveren. Ik ben heel tevreden over Vagtechniek en kom een volgende keer zeker terug!
Dit bedrijf is inmiddels al jaren hèt vertrouwde adres waar ik mijn auto in onderhoud heb. En dat is niet voor niets! Bij Vagtechniek is enorm veel kennis, expertise en ervaring aanwezig. Daarnaast wordt ook echt met de klant meegedacht, waarbij goede service aan de klant centraal staat. Dat is met het nieuwe pand alleen nog maar op een hoger niveau gekomen. Dit is typisch het soort bedrijf waarvoor de afstand om er te komen er niet toe zou mogen doen. Ik kan Vagtechniek echt aan alle VAG-rijders aanraden!
Super bedankt voor de chiptuning, de motor is veel soepeler geworden en sneller... Vriendelijke en ervarene personeel. Bij mijn volgende auto weet ik jullie zeker weer te vinden 👍
Onze VW Polo stage 1 en DSG stage 2 laten chippen. We zijn zeer tevreden hoe de auto nu rijd. Top resultaat! Het personeel weet waar ze mee bezig zijn en zijn erg klantvriendelijk. De aankomende onderhoudsbeurten zullen we zeker uit laten voeren door VAGtechniek. Het waren de 310 km er heen meer dan waard!!!
Afgelopen vrijdag 22 november mijn Leon 1.5 DSG laten behandelen door VAGtechniek, stage 1 voor de motor en stage 2 voor de DSG in verband met aanpassing van de schakelmomenten. Vriendelijk ontvangen in een splinternieuw gebouw, zeer professionele uitstraling en na de testrit met de engineer werd al snel duidelijk dat men absoluut veel kennis van zaken heeft. De auto was standaard al niet bepaald traag, maar na de motor tuning en aanpassen van de DSG heb ik echt een totaal andere auto teruggekregen. Het rijden met de auto is echt een genot geworden!
Audi A1 185 pk stage 1 en DSG stage 2. Auto rijdt nu zoveel beter. Zeer tevreden over het behaalde resultaat. Aanrader!
Vrijdag 22 november was ik met mijn Volkswagen Crafter voor een stage 1 tuning. Een top vooruitgang en prima advies voor een probleempje wat tijdens mijn bezoek aan het licht kwam.
Op zaterdag 9 november was het zover, met mijn man mee naar Vagtechniek voor stage 1 tuning van onze Golf 6 Diesel. Ze waren net verhuisd naar het nieuwe pand en ondanks dat het nog niet helemaal klaar was ziet het er al super professioneel uit. We werden zeer vriendelijk ontvangen en alles werd nogmaals duidelijk uitgelegd. Na het eerste proefrondje werd ons Golfje aan de computer gelegd. Ondertussen genoten wij van een lekker bakje koffie in de kantine. Na ongeveer 1,5 uur mocht mijn man weer mee voor het 2e rondje met de auto en voelde gelijk het verschil. De auto had meer vermogen, meer koppel, en de EGR storing was ook gelijk verholpen. Met mijn man zo blij als een klein kind achter het stuur, zijn we daarna weer lekker naar huis gereden. Zeer tevreden en blij dat we op korte termijn een afspraak konden maken en nog geen moment spijt van, bedankt Vagtechniek!
Ben mijn mijn A5 coupés bij VAG techniek voor onderhoud en chiptuning. De communicatie en klantvriendelijkheid is uitmuntend. Alles gaat netjes in overleg en word duidelijk uitgelegd. De chiptuning kom dit allemaal nog overtreffen, bleek van de vorige eigenaar een rare software in mijn motor te zitten die niet veel goeds deed. VAK techniek heeft dit super opgelost en zelf stage1 gechipt. WAT EEN VERSCHIL!! Nog nooit een auto gehad die zo soepel en snel liep als mijn A5 nu!
Mn Audi a5 ging van 224pk naar 300pk, rijd super. Het nieuwe pand van VAG ziet er goed uit. Super behandeld door een klantvriendelijk specialist !!!!!!!! Het is TOP!! Echt N aanrader !!!
Van een VW T4 TDI 102 PK naar een VW T5 102 PK valt qua vermogen en trekkracht tegen. Na tuning van VAGtechniek een totaal andere auto gekregen. De T5 rijdt nu heerlijk soepel. Met een grote glimlach naar huis gereden. Het ontvangst, vriendelijkheid en deskundigheid is een dikke 10 waard.
Inmiddels mijn 3e Audi in onderhoud bij VAGtechniek. Transparante prijzen (staan op de website), goede adviezen en geen onnodige onderhoudskosten. Er wordt goed meegedacht over de planning van het onderhoud. Een aankoopkeuring kan veel ongewenste kosten schelen. Bij VAGtechniek kreeg ik meerdere keren onpartijdig advies waardoor ik als koper, maar ook de verkopende partij wist waar men aan toe was. Naast het onderhoud ben ik ook blij met de tuning van het motorblok. Niet alleen meer power, maar ook de automaat rijdt nu lekker soepel. Zowel wanneer je sportief maar ook als je gewoon rustig wilt rijden. Fijn ook voor het trekken van de caravan! De aanwezige kennis en ervaring wordt netjes overgebracht en de koffie staat voor de klant ook klaar.
Ben bij vagtechniek terecht gekomen in 2012. Wanneer ik mij een Golf GTI MKV heb aan geschaft. Deze auto heb ik zelf 7 jaar gehad zonder enige problemen. En was er een probleem was Vagtechniek er om mij te helpen. Correcte prijzen altijd vriendelijk altijd behulpzaam. Ik rij er graag 100 km voor om bij deze garage geholpen te worden.Nu met een Golf MKVI en de nieuwe garage ga ik er nog liever. Kan mijn wagen gewoon bekijken vanaf de wachtruimte. Geen geheimen bij vagtechniek ze laten gewoon zien hoe dat ze werken. Met andere woorden hoop de komende jaren nog zeker bij vagtechniek te komen voor mijn onderhoudjes.
VW polo 1.2 tdi uit 2011 gekocht voor mijn dochter, hij was niet vooruit te branden. Geen storingsmeldingen te vinden. De originele software door Vagtechniek erin gezet en toen kwamen de storingsmeldingen binnen. Storingen opgelost en stage 1 chiptuning erin gezet. Wat een verschil!! Klaar terwijl u wacht. Klasse!!
heel goed geholpen en auto rijd als een trein ineens dat was het mooiste van alles
Na 4 jaar een passat gereden te hebben die door de vorige eigenaar getuned was bij vagtechniek een audi a6 TDIe gekocht. Deze was teruggezet naar 136 pk. Het is nooit de vraag geweest of we deze auto ook wilde laten tunen, of waar! Nu is hij ook getuned door Vagtechniek . Wat opvalt is dat de 16 kleppen motor beter doorpakt dan de 8 klepper na overschakelen. De passat is nog goed rijdend verkocht met bijna 4 ton op de teller, Prima afspraak nagekomen, zeer tevreden.
Via Google ben ik bij Vagtechniek terechtgekomen, vooral door de goede verhalen. Achteraf kan ik stellen dat mijn ervaring volledig strookt met de positieve recensies. Echte vakmensen die pas tevreden zijn als alles volledig klopt. Na het laten chippen van mijn golf heb ik een compleet nieuwe auto gekregen. Hij rijdt echt veel beter, ook bij lage toeren op een rustig tempo. Tijdens de testrit die ik samen met hen maakte merkte ik - zelfs als bijrijder - direct een enorm verschil. Het is elke euro echt dubbel en dwars waard geweest. bedankt voor de goede service en fantastische resultaten!
Afgelopen zaterdag, heb ik mijn Skoda Kodiaq 190pk 4x4 onder handen laten nemen door het VAGtechniek team, zeer vriendelijke ontvangst, alles keurig volgens afspraak verlopen. Zeker het meedenken, waardoor het niet nodig was om de automatische versnellingsbak onder handen te nemen. Leuk dat je als autoliefhebber vlot kan communiceren met het enthousiaste personeel en dat je de kans krijgt om de leukste momenten live mee te volgen. Onze Skoda is na de Chiptuning zuiniger geworden en sneller, maar wat een power nu met optrekken. Het wauw gevoel is er nu zeker.