Mijn polo blue motion 1.2 diesel was een slow motion geworden en mijn motormanagement lampje ging maar aan en uit. Na een tip van een collega ben ik bij VAGtechniek uitgekomen. Willem heeft me duidelijk en simpel uitgelegd welke opties er waren. na controle werd het weg schrijven van de EGR en de stage 1 chiptuning gecombineerd. Het mooie is dat er geen meer prijs is als deze 2 zaken gecombineerd worden. meteen maar even een APK erbij laten uitvoeren. alles verliep bijzonder prettig! Bij het wegrijden bemerkte ik het verschil, mijn slow motion was weer een bleu motion, nouja, het blijft natuurlijk een 1.2 D maar echt het verschil was zeer merkbaar. VAKWERK mannen!

Uitstekend en zeer vakkundig!

Op basis van deze recensies en een “rondje” bellen kwam ik bij VAG techniek uit. Mede vanwege hun expertise op het gebied van VAG. En na het chippen kan ik èèn ding concluderen; van de recensies is niks gelogen! Mijn VW Polo 1.2 TDI herken ik niet meer terug, het is een zeer prettige auto geworden om in te rijden. Je beweegt je veel gemakkelijker door het verkeer en het is echt een plezier geworden om er in te rijden. Absolute aanrader!

Gewoon TOP: simpel, snel, niet duur en hartstikke goed

Vandaag mijn Audi A4 2.0 TDI laten tunen. Afspraak makkelijk en snel via site en mail geregeld. Werd direct bij aankomst bij een prachtige zaak geholpen. Alles prima en snel uitgelegd. Het zou 2 uur duren, maar na nog geen anderhalf uur werd ik in uit de mooie wacht / verblijfruimte opgehaald voor de opleverproefrit. Resultaat: Een motor die veel soepeler loopt, duidelijk merkbaar dat koppen en vermogen duidelijk meer zijn. Misschien 1 nadeel: ik moet wel voorzichtiger zijn met het gaspedaal, anders gaat het banden kosten ;-)

Kwaliteit en Professionaliteit geweldig

Na toch wel even twijfelen een afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt + stage1 tuning bij VAGtechniek.(De twijfel omdat het toch een beetje uit de richting is.) Na vriendelijke ontvangst en een blik in de brandschone en opgeruimde werkplaats en heb ik mijn auto in volle vertrouwen achter gelaten zodat de mannen om 09:00 de volgende dag meteen konden starten met het onderhoud. De volgende ochtend kreeg ik, zoals afgesproken keurig een telefoontje met de advies punten en de keuze wat ik wel en niet aan de auto wou laten versleutelen. Tuning en onderhoud volledig naar wens uitgevoerd de 1,2tdi is een trage auto maar na de behandeling van deze professionals is het volwaardige lekkere auto geworden. speciale complimenten naar het personeel vriendelijkheid straalt er van af ! daar mogen jullie met zn allen trots op zijn! Jullie zien mij terug als vaste klant voor onderhoud en reparatie.

Service en vakwerk !

08-01-2020 Service, Prijs, Kwaliteit Normaal kan een bedrijf maar 2 van deze 3 onderdelen bezitten om goed te functioneren, vagtechniek heeft een zeer mooie weg gevonden om van alle 3 gebruik te maken ! Ik ben het nieuwe decennia goed begonnen door langs te gaan bij vagtechniek. Heb het bedrijf al lange tijd gevolgd op o.a. Social media en uiteindelijk contact opgenomen met de heren Vooraf contact kwam voor mij al open en eerlijk over ! Bij bezoek op de nieuwe locatie in Nuenen laat het pand en de uitstraling ook zien hoe het bedrijf te werk gaat, vanaf alle punten zowel kantine als balie geven ze door de grote ramen meteen weer wat er in de keuken allemaal gebeurd en kan je door het glas ten alle tijden alle werkzaamheden mooi volgen wat een fijn en vertrouwd gevoel geeft ! De service van de medewerkers gaat ook allemaal erg soepel en wordt allemaal duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren met je auto, zo kom je niet voor verassingen. Na de tuning wordt het vermogen enz doormiddel van een proefrit nogmaals goed doorgenomen en nog extra gecheckt, dit vond ik een fijne manier van werken, je wordt goed bij de werkzaamheden betrokken. en ze zijn daarbij open en eerlijk in advies Vol lof ! Bedankt voor de service en tijd

Professioneel, Vakkundig & Vertrouwd Bedrijf

Half december een afspraak per email gemaakt voor vandaag, 8 januari 2020, om mijn VW Polo 1.2 TSI 90PK onder handen te laten nemen bij VAG Techniek voor Stage 1 tuning. Het contact verliep vlekkeloos en heel makkelijk. Bij aankomst een prettig ontvangst en de Polo met een gerust hart achter gelaten. Na een kleine 2,5 uur werd ik gebeld dat de Polo weer paraat stond! Na het ophalen ( uiteraard met een omweg ) en met een glimlach van oor tot oor naar huis gereden! Wat een genot met dit koppel en vermogen!! Al met al zéér tevreden en kan iedereen deze specialisten aanbevelen!

Toppers!

Dikke tien voor deze mannen en dames! Ik heb mijn Seat Exeo laten chip tunen tot stage 1 en het maakt een wereld van verschil. De auto is getransformeerd van een geknepen middenklassertje tot een heerlijke, vlotte reisauto met meer dan voldoende vermogen wanneer dat even nodig is (stoplichten, tussensprintjes). Bij aankomst op locatie duidelijke uitleg van het proces en wat je kunt verwachten van hun services. Zowel vooraf als na afloop van de tuning een proefrit waarin helder wordt uitgelegd wat de stappen zijn die genomen worden en de auto wordt onderworpen aan degelijke test om eventuele vervelende verrassingen te voorkomen. En als na een half uurtje de magie heeft plaatsgevonden, herken je je auto niet meer terug. Wat een verschil! Na afloop stapte ik met een goed gevoel in de auto, in de wetenschap dat m'n auto onder handen was genomen door professionals met kennis van zaken. Alle vragen die je hebt, worden helder en duidelijk uitgelegd en dat schept vertrouwen. En dat is precies de rede dat ik er 5 kwartier reistijd (enkele reis) voor over heb. Ik ben er nu ca. 3 weken geleden geweest en kom elke keer weer met een enorme glimlach op m'n gezicht uit de auto. Wat een genot! Een dikke 10 voor deze jongens (en niet hoger omdat het systeem dat niet toestaat!).

Professionele service, uiterst resultaat!

Dinsdag 7 januari mijn golf 6 laten chiptunen naar stage 1. Na het eenvoudig invoeren van mijn kenteken op de site wist ik precies wat goed voor mijn auto is. Personeel is professioneel vriendelijk en weet waarmee ze bezig zijn, ook leggen ze duidelijk uit wat er met je auto gebeurd! Topresultaat neergezet! Raoul

Super.

Op 03-01-2020 met mijn golf 7 TDI naar Nuenen. Dit voor het achteraf inbouwen van een cruise control. Wat een genot nu deze in de auto aanwezig is. Omdat ik hier toch was heb ik de auto gelijk stage 1 laten tunen. Alles werd netjes uitgelegd. Testrit voor en na de tuning. De terug reis was super, wat een snelle tussen acceleraties en niet meer hoeven terug schakelen. Vagtechniek super bedankt.

Topbedrijf met superservice en deskundigheid!

Na een geruime tijd van twijfel en de vele recensies te hebben gelezen was het dan uiteindelijk zover. Knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt voor 02.01.20. Na een vroege rit aangekomen en zeer vriendelijk ontvangen in een heel nieuw, mooi pand met een prima wachtruimte voorzien van de nodige faciliteiten. Echt een plaatje waarin de klanten zich prima kunnen vermaken!Koffie was nog niet op of ik werd door medewerker Bart meegevraagd voor een proefrit in de T Cross. Tijdens de rit werd eea uitgelezen middels zijn laptop en is in alle rust en kalmte duidelijk uitgelegd wat chiptuning inhoudt voor mijn T Cross en waar er evt nog meer aan winst te behalen valt.Ik ging voor een stage 1 tuning maar daar is stage 2 DSG tuning uiteindelijk bijgekomen en ik moet zeggen : daar heb ik absoluut geen spijt van! De auto was af fabriek wellicht ietwat te zuinig afgesteld maar na bovenstaande aanpassingen is de motor levendiger geworden met de extra PK's en NM's. Dit was overduidelijk merkbaar nadat Bart mij na 1.5 uur meevroeg voor wederom een proefrit. Kan niets anders zeggen dan dat de terugreis nog prettiger was en een grote glimlach op mijn gezicht heeft getoverd. Dit maakt het autorijden leuk! Groot compliment aan het hele Vag Techniek team voor hun ontvangst, deskundigheid, service en eerlijkheid. Als geen ander weet men waar men mee bezig is en komen met eerlijke adviezen naar hun klanten toe. Kortom VAG Techniek is een echte aanrader!

De juiste keuze!

Na onderzoek over tuning op internet kwamen we uiteindelijk terecht bij VAG techniek. Na prijsopgave telefonisch contact gehad en daarbij zeer vriendelijk geholpen. In dit gesprek kwam de professionaliteit duidelijk naar voren en er wordt niks opgedrongen. Kortom goed advies! Waardoor we een afspraak hadden op 4 januari voor onze Audi Q5. Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen, de gang van zaken werden uitgelegd. Voor en na de tuning wordt met een medewerker van VAG techniek een proefrit gemaakt. Tijdens deze proefritten worden er van allerlei zaken uitleg gegeven. Na de afsluitende proefrit en tijdens de rit naar huis had ik al snel blijk van de verbeteringen aan de auto. Een goed reagerend gaspedaal en meer vermogen geeft duidelijk meer rijplezier. Na afloop wordt de oude software keurig op CD meegeven. Als u op zoek bent naar een bedrijf die uw auto naar tevredenheid kan tunen, dan zullen wij VAG techniek zeker aanbevelen. Die 10 is dikverdiend.

Behulpzaam, vakkundig en snel

Na bellen in de vakantieperiode kon ik snel terecht (binnen een week zelfs!) voor het chiptunen van mijn auto. Eenmaal daar aangekomen werd ik netjes te woord gestaan en mocht ik in de wachtruimte onder het genot van een kop koffie (of andere koffiesoort) wachten op de monteur terwijl ik uit kon kijken over de garage. Na een paar minuten wachten was ik al snel aan de beurt. Nadat de monteur zich netjes had voorgesteld zijn we begonnen met het maken van een testrit, hierbij legde de monteur uit wat er precies ging gebeuren, welke parameters er op zijn laptop te zien waren en waar je op moest letten. Nadat we weer aankwamen bij de garage gaf de monteur aan hoelang het ongeveer zou gaan duren en mocht ik weer plaatsnemen in de wachtruimte. Al na een krap half uur kwam de monteur bij me en maakten we een testrit om het verschil te zien. Tijdens deze rit heb ik wederom een heel aantal vragen kunnen stellen en bovenal echt het verschil kunnen merken. Al met al ben ik erg tevreden over de behandeling van a tot z. Topbedrijf!

Vlekkeloze service

Snel en correct met afspraak maken, goede en volledige info over mogelijkheden. Goede en snelle uitvoeringen van de werken en kijken gerust wat verder of doen een extraatje. Duidelijke uitleg achteraf. Zeer nette werkplaats en aangename wachtruimte.

Behulpzaam en vakkundig gedaan!

2 januari afspraak om mijn auto te laten tunen en ik heb cruise control laten inbouwen. Kwam binnen en gelijk werd alles doorgesproken en ik had ook wat functies die ik wou laten aanzetten, dit was geen probleem. Later werd ik opgehaald door de monteur en ben een proefrit gaan doen met mijn auto, monteur legde alles netjes uit en was zeer vriendelijk. Na het tunen ook weer een proefrit gemaakt ook dit keer liet de monteur mij alles zien en legde alles netjes uit wat de verbeteringen waren. Daarna is de auto naar de andere hal gegaan om de cruise control te laten inbouwen en dit was ook snel en vakkundig gedaan. Ook kreeg ik de oude originele onderdelen weer mee in een doos. Dit bedrijf werd me aanbevolen door mijn zwager die daar al 4 auto's heeft laten tunen. Ik ben zeer tevreden en zal zeker terugkomen. Bedankt vag techniek!

Mijn vrouw én ik heel erg tevreden!

Het is 30 december 2019: Ik heb met mijn vrouw afgesproken om eerst samen met haar te gaan winkelen en aansluitend naar Vagtechniek te gaan, oftewel win-win 😉. Ik had namelijk een afspraak gemaakt bij Vagtechniek om mijn VW Passat B8 1.6TDI (motorcode DCXA) iets levendiger te laten maken d.m.v. stage 1 tuning; Met de 1.6TDI in de Passat miste ik namelijk toch wat trekkracht en souplesse en kon ik in mijn geval twee dingen doen om dit aan te pakken: 1. Kijken naar een wat sterker gemotoriseerde Passat of Superb 2. Kijken naar mogelijkheden van veilige chiptuning bij een gerenommeerd bedrijf. Optie 1, inruil tegen een 2.0TDI Passat of Superb betekent dat er veel geld bij zal moeten, dus financieel onaantrekkelijk. Dus bleef optie 2 over voor mij. Zodoende afspraak gemaakt bij Vagtechniek, oftewel hét gerenommeerde VAG tunings bedrijf. Bij ontvangst werd eerst het hele proces helder uitgelegd: 1. Eerst samen met de specialist een rondje gereden waarbij motormeetwaarden en -parameters uitgelezen werden en hierbij werd alles op duidelijke en vakkundige manier uitgelegd. 2. Aansluitend kon ik in de wachtruimte plaatsnemen waarna de software aanpassing plaatsvond. Overigens het mooie aan de wachtruimte is, is dat vanuit deze wachtruimte de gehele werkplaats zichtbaar is, dus ook je eigen auto. Dat is echt top! 3. Na de software aanpassing wordt er nogmaals samen een rondje gereden en beoordeeld of alles naar volle tevredenheid is uitgevoerd. Ook geeft de specialist verdere uitleg over de aanpassingen en het resultaat in meer koppel en vermogen. Bij tevredenheid wordt de aanpassing definitief gemaakt. Conclusie: Ik kan niet anders aangeven, dat ik heel erg tevreden ben met het resultaat! Rijden is opeens zoveel leuker nu door het betere gasrespons! Zelfs mijn vrouw was helemaal onder de indruk tijdens de terugweg, na een lekker dagje shoppen én Vagtechniek! En dat wil wel wat zeggen😉

Deskundig tuningbedrijf

Vandaag heb ik mijn Seat Leon X-perience 2.0 tdi laten tunen. Na ontvangst in een keurige showroom werd ik geïnformeerd over de procedure. Ik heb gekozen voor een stage 1 tuning. Na het maken van een proefrit werd de auto vakkundig uitgelezen. Vervolgens werd de auto softwarematig behandeld. Na ongeveer 45 min volgde er weer een proefrit de cijfers en waardes die na de tuning naar voren kwamen werden doorgenomen. Op de terugreis heb ik kunnen waarnemen dat het vermogen goed is toegenomen. Vooral het koppel en de souplesse is aanzienlijk verbeterd. Bij hogere snelheden versnelt de auto zeer snel. Het oorspronkelijke vermogen van 150 pk was niet onaardig maar met 190 pk nu is het verschil goed te merken. Al met al een genot om mee te rijden. Al met al een prima investering bij een deskundig bedrijf. Ik raad iedereen Vagtechniek dan ook aan voor je chiptuning.

Perfect zoals telefonisch besproken

Ik kwam voor de tuning van mijn VW Passat uit 2016. Ik werd meteen geholpen. Alles werd netjes mondeling toegelicht. Ze hebben de auto getuned binnen de veilige marges zoals Volkswagen deze heeft bepaald. Na de aanpassing van de software hebben we een proefrit gemaakt om het verschil te voelen en de data te vergelijken tussen voor- en na de tuning. Zeer vriendelijke monteur. Dit soort bedrijven kom je niet meer vaak tegen. Hebben meteen ook een zekering vervangen, want mijn 12v aansluitingen deden het niet. Gewoon service. Vagtechniek dank jullie wel.

eindelijk vermogen

Afgelopen zaterdag mijn vw golf 7 1.4 tsi 122 pk laten chippen. Keurig ontvangen en goede uitleg ontvangen dat eerst de auto gecheckt zou worden op eventuele eerdere tuning of mankementen. Daarna een korte rit gemaakt om de originele waardes te checken. Na een klein uurtje wachten (in de meer dan keurige wachtruimte) mocht ik mee om de auto na tuning te rijden. Merkte direct het verschil vooral met tussen acceleratie. Na tuning zat de auto rond de 165 pk & 271 nm koppel (origineel 122pk / 200nm), met name het koppel is over een groter toeren bereik beschikbaar. Al met al eindelijk de auto die het naar mijn mening had moeten zijn. @VAG bedankt voor de goede service en tot de volgende auto.

Sublieme prestaties en zeer goede voorlichting!

Ik heb mijn Golf GTI Clubsport laten tunen, na een zeer plezierig en uitgebreid advies van Willem van VAGtechniek, waarmee ik een paar keer telefonisch contact heb gehad voordat ik besloot de tuning bij VAGtechniek te laten uitvoeren. Ik kreeg zeer goede adviezen en werd geholpen met het maken van de voor mij beste keuze. Tijdens de tuning werd ik erg goed op de hoogte gehouden van de voortgang en het beloofde resultaat is meer dan waargemaakt! De auto rijdt in 1 woord geweldig! Wat een power en souplesse! Goede voorlichting vind ik erg belangrijk, hier alle complimenten naar Willem, die dit heel goed begrijpt!

Spijt....

Spijt dat ik dit niet veel eerder heb gedaan. Rij nu al vier jaar in een Seat Leon FR 1.8 en altijd al het idee gehad om hem een keer laten tunen Maar is het er nooit van gekomen. Tot nu!! Bij toeval kwam ik de advertentie tegen dat er een 30% korting’s actie was en meteen maar de stoute schoenen aangetrokken. Mijn auto was nooit echt traag maar dit verschil had ik echt niet verwacht. Het lijkt wel of ik een nieuwe auto heb. Wat een verschil!! De volgende keer ga ik niet wachten, zodra ik een nieuwe auto heb gaat hij linea recta naar vagtechniek. Dit is echt een aanrader!

Mannen die weten waar ze met bezig zijn💪🏼

Als nieuwe klant binnen gekomen in de super nette werkplaats en super ontvangen. Als eerst gaan ze samen met je een stukje rijden met de laptop aangesloten en leggen ze uit wat ze gaan doen. Daarna konden we plaats nemen in de wachtruimte waar je tijdens het wachten lekker kunt ontspannen met een goede bak koffie en door de gratis WiFi is de tijd zo voor bij. Na een goed uurtje was het al weer gedaan: Stage 1 chiptunning Stage 2 dsg tuning Diverse verborgen accessoires aan gezet (zelfs dat doen ze er voor niets bij in combinatie met tuning!! Dus na dat uurtje komen ze je weer ophalen voor de testrit met de laptop op schoot. Het verschil is direct goed merkbaar. Alles wat ze gedaan hebben word tot op in de puntjes uit gelegd en even goed gecontroleerd of het allemaal klopt. Als iedereen te Vreden is is de tuning geslaagd en ben je met een goede 2 uur weer op pad met een (nieuwe) auto. Plus nog even lekker kunnen profiteren van de 30% kortingsactie. Al met al super te Vreden en zeker tot ziens!.

Eindelijk ook een zeer goede BMW programmeur in de buurt!

Voorheen hier geweest met de Audi van mijn vrouw, hierover niets dan lof. Zelf rijd ik tegenwoordig in een BMW 118d, deze schreeuwde naar een software update. Niet lang getwijfeld en meteen een afspraak gemaakt. De auto rijdt veel fijner, bruikbaar meer vermogen, maar ook lekker zuinig als je rustig op de CC rijdt. Wederom erg tevreden! Tevens krijg je veel inhoudelijke uitleg over het software proces en staat men open voor vragen. Blij dat ze tegenwoordig ook hun "mannetje" staan bij BMW's! Met de volgende auto kom ik zeker weer terug!

Sublieme kennis & service

Altijd al positieve verhalen gehoord en gelezen over Vagtechniek, echter de boot toch telkens afgehouden om mijn wagen te laten chippen. Nu er een nieuwe Leon is bijgekomen met 2.0 TSI 190PK er mij toch aan gewaagd wat meer info te vragen. Dankzij de uitleg helemaal overtuigd geraakt en een afspraak vastgelegd. 7 december was het zover, na een hele rit vanuit België hartelijk ontvangen geweest op deze mooie nieuwe locatie. De persoon welke de wagen onder handen ging nemen kwam zich vriendelijk voorstellen en stelde voor samen een testrit te maken. Wat me meteen opviel was de zorg waarmee de auto behandeld werd, tijdens de testrit alles mooi gelogd en gecontroleerd met interessante uitleg welke getuigd van echte vakkennis. Luc was een heel aangename persoon welke duidelijk wist waarmee hij bezig was. Na een uurtje was de klus geklaard en was het tijd om terug een testrit te maken, indien nodig ging hij nog zaken aanpassen en terug een testrit maken. Dit bleek echter niet nodig, wauw missie meteen geslaagd ! Hij rijd echt als een zonnetje, voelt aan als een totaal andere wagen ! Bij rustig/normaal rijgedrag is hij een stuk zuiniger geworden en als het gas erop gaat... Is deze FR gewoon een Cupra geworden. Ben blij dat ik hun service zelf heb mogen meemaken.

Uitstekende professionele service en kennis

Vandaag heb ik mijn MK7 GTI Stage 1 laten chiptunen en Stage 2 laten DSG tunen. Goede controles vooraf en naderhand om geen foute waardes etc. te hebben/krijgen. Daarnaast de originele software op een cd meegekregen om altijd terug te kunnen laten plaatsen (wat we natuurlijk niet gaan doen!). Zeer professioneel bedrijf, zeer vriendelijke mensen op een prachtige nieuwe locatie! Ben er helemaal blij mee!

Komen in alle opzichten na wat er beloofd wordt

Snelle reactie op vragen per mail en geen lange wachttijd voor het maken van een afspraak. Denken met de klant mee en bieden uitstekende service.

Collse Heide 38

5674VN Nuenen