Ondanks een uur rijden heb ik het afgelopen jaar 2 onderhoudsbeurten uit laten voeren aan mijn VW 1.6 TDI. Snel een offerte, open, eerlijke communicatie en geen verrassingen achteraf. Bij laatste beurt werd er een storing uitgelezen, ook deze werd, na eerst een belletje met mij netjes opgelost. En ook nog ongeveer 40% goedkoper dan mijn VW dealer. Bij de de laatste onderhoudsbeurt ook de 1.6 TDI stage 1 laten uitvoeren. Een racer zal t nooit worden, mede een euvel van de handbak, deze heeft een zeer korte 1 waardoor de eerste meters vaak ‘moeizaam’ verlopen. Maar eenmaal in de 2de, 3de en 4de versnelling loopt ie mooi soepel door. Duidelijk verschil dan zonder de tuning. In de 5de versnelling valt t me dan wel wat tegen, hier lijkt ie niet alle pk’s te gebruiken.
Ik heb mijn auto laten tunen. Vanaf het eerste contact direct duidelijk wat ze wel doen wat ze niet doen. Duidelijke afspraken, goede service. Voordat er begonnen wordt, wordt hele goede uitleg wat ze gaan doen en waarom op deze manier. Ook de service die ze aanbieden met mocht je je auto willen verkopen kom dan even terug voor de software weer standaard te maken. De originele software die je netjes meekrijgt op een DVD. Een eventuele volgende keer absoluut geen twijfel. Dan zien ze me weer.
25 januari was het dan eindelijk zover mijn seat exeo 2.0 TDI 120 pk zal gechipt worden vandaag.. vroeg op gestaan om 1,5 uur richting nuenen te rijden vol spanning.. na eerder zeer goede ervaring bij vagtechniek voor groot onderhoud ( distributieriem en oliepomp wissel ) gekozen om bij vagtechniek mijn auto te laten chippen... na de sleutel in te hebben geleverd bij de balie en een bak koffie in de mooie kantine te hebben gedronken werden we opgehaald voor en proefrit.. welke handelingen de monteur ging doen werd zeer goed uitgelegd en er werd alle tijd voor genomen.. terug na de proefrit zou het 1-1,5 uur duren voordat de tuning klaar zou zijn.. na een krap uurtje wachten kwam de monteur naar de kantine dat de auto al klaar was.. wederom een proefrit gemaakt en wat een wereld van verschil is het!!! De Seat is naar een indrukwekkend vermogen gegaan van 120 naar 185 pk en 410-420nm koppel.. standaard had mijn auto 290nm koppel.. de 1,5 uur terug naar huis genoten van het nieuwe vermogen.. wat een geweldige vermogens winst.. met een lach van oor tot oor kwam ik thuis aan.. volgende keer als mijn auto onderhoud nodig heeft ga ik absoluut weer naar vagtechniek.. goede service en zeer vriendelijk personeel met uitstekende kennis van zaken.. bedankt voor de tuning en goede service vagtechniek!!
Het maken van een afspraak verliep heel eenvoudig. Tijdens de testrit werd er vakkundig uitgelegd wat er tijdens de chiptuning aan de instellingen wordt veranderd. Prachtige garage waar je in een mooie wachtruimte gratis koffie kan drinken.
Na vriendelijke ontvangst samen een testrit gemaakt en goede en deskundige uitleg gekregen van Luc, zelfs voor mij als leek was het goed te begrijpen. Na een uur was de auto klaar, weer testrit en uitleg gekregen wat er gedaan is en wat de prestaties van de auto zijn voor en na de tuning. Met een big smile richting huis, super tevreden.
Ik ben vandaag bij Vagtechniek langs geweest voor chip tuning van mijn Passat. Zeer vriendelijk werd ik ontvangen en er werd uitgelegd wat er allemaal ging gebeuren wat zeer professioneel over komt. Na in de wachtruimte koffie te hebben ge dronken ben ik met de de techneut een stukje gaan rijden zodat de techneut alle gegevens uit mijn Passat kon halen en alle waardes uit mijn Passat kon lezen. Daarna auto in de werkplaats gereden en ik aan de koffie en de techneut aan het werk om de tuning software in mijn Passat te laden. Na 1,5 uur was de Passat gereed en kwam de techneut me ophalen om een testrit samen te maken na de tuning. Wat een verschil en wat rijdt hij soepel en wat een koppel. Vagtechniek bedankt en wat een mooi bedrijf hebben jullie! Ik raad iedereen Vagtechniek aan!
De mensen van VAGtechniek weten waar ze over praten. Adviseren je en respecteren de wensen van de klant.
I did a long life service and APK for my AUDI A4. It is a very cool garage that you could see what did they do to your car in real time in the waiting room. Price is very reasonable compared to official dealer. They vacumed my car and gave me a gift afterwards. Only downside is it is a bit far from city and at the edge of Neunen. But still i will recommend this garage for service.
Heb mijn golf V gti hier laten stage 1 tunen in combinatie met een stage 2 dsg tune. Bij aankomst bleek mijn DV kapot tezijn. Zonder gezeur hebben ze deze vervangen om vervolgens alsnog mijn auto te kunnen tunen. Ze leggen alles zo goed als mogelijk uit aan de klant en betrekken hen bij het proces. Zeer tevreden over het resultaat! Kom hier zeker terug!
Mijn Audi S4 is recent stage 2 getuned door VAG Nuenen waarbij ook de DSG versnellingsbak is aangepast. Een zeer ervaren bedrijf, voor vragen kan je ze altijd bellen en worden goed beantwoord, bij vag Nuenen weten ze waar ze over praten.
Sinds mijn voorgaande garage was overgenomen door VW Udenhout, rezen de onderhoudskosten ineens de pan uit en voelde ik me genoodzaakt een andere garage te zoeken voor het onderhoud. Ik kwam uit op VAG techniek. Op verschillende forums werden ze als zeer betrouwbaar en niet te duur aangeschreven. Deze mening kan ik inmiddels onderstrepen. Mijn vorige Seat Leon en huidige Audi A3 sportback zijn er altijd keurig onderhouden. Bij VAG techniek beschikken ze over de nodige kennis en geven goed advies.
Vanuit Groningen naar Nuenen is een heel eind. Maar meer dan de moeite waard. Mijn Seat Ateca 1.4 TSI DSG is een andere auto geworden. Hangt prachtig aan het gas, geen turbogat meer, de DSG bak schakelt in alle versnellingen later op, wat een totaalplaatje oplevert van een zeer vlotte, maar ook lui te rijden auto geeft. De klantvriendelijkheid is een voorbeeld voor menig ( garage )-bedrijf. Een hand bij de ontvangstbalie begint het mee. De technicus die even later jou op komt halen uit de koffielounche idem. Keurig verschijning, correct in de omgang zonder afstand. Legt alles van A tot Z uit en gaat vervolgens samen met je in jou auto een proefrit maken. Jij gaat weer aan de koffie en hij gaat aan het werk. Nadien weer een proefrit met alle uitleg over de cijfertjes die te voorschijn komen in zijn laptop. Afrekenen en wederom een hand ter afscheid. Hier ziet men dat deskundigheid en klantvriendelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
Vorige week is mijn Audi A5 1.8 TFSI voor een inspectiebeurt en stage 1+ tuning geweest. Bij binnenkomst vriendelijke ontvangst en verwezen naar een keurige wachtruimte, alwaar ik prima heb kunnen werken met goede koffie. Zodra de auto op de rollerbank stond vastgezet werd ik gevraagd om mee te komen om vervolgens de eerste run te aanschouwen. Standaard al ruim 190pk en 350Nm. Daarna werd de software aangepast en uiteindelijk heeft het geresulteerd in een mooie 249pk en 415Nm. Alles werd netjes uitgelegd en vragen kundig beantwoord. In de middag heeft de auto een inspectiebeurt gehad, waarbij werd aangegeven dat de oliewissel eigenlijk nog niet nodig was en dat deze kosten in principe uitgespaard konden blijven. Wel waren de ruitenwisserbladen aan vervanging toe, maar die keuze lag aan mij. Tevens is mij vanuit de Audi-dealer destijds geadviseerd om het expansievat voor de koelvloeistof en thermostaathuis te vervangen (ca € 1100,-), hetgeen door Vagtechniek niet als zodanig werd beaamd. Hieruit is mijn conclusie dat er geen nodeloze kosten worden gegenereerd. Wat zeker het vermelden waard is, is de moderne en zeer schone werkplaats, welke vanuit de wachtruimte te aanschouwen is. Het resultaat is een geweldig rijdende auto, het koppel/vermogen is nu over de gehele linie veel beter aanwezig. Het was een lange dag, maar meer dan de moeite waard. Vagtechniek hartelijk dank en ga zo door.
Zeer fijne ervaring met vagtechniek gehad. Ik heb mijn Golf 7 variant hier stage 1 laten chippen en de DSG stage 2 incl. pipercrossfilter. Auto rijdt fenomenaal tov origineel. Bedankt!
Ik heb mijn Audi A4 2.0TDI stage 1 laten chippen bij VAGtechniek. Het pand is allereerst prachtig en er is een keurige wachtruimte met goede koffie en thee. Nadat ik werd opgehaald werd me duidelijk gemaakt wat er zou gaan gebeuren en ik voelde me erg betrokken. Na een testrit bleek er al een (soort) tuning in te zitten. De medewerker liet netjes zien dat het zo was, en wat ik er mee wilde. De medewerker vertelde, en liet zien, dat er wat parameters waren die niet goed waren en dat de tuning niet erg netjes was uitgevoerd. Ik heb besloten om toch de map van VAG techniek te laten inladen. De vermogenstoename was dan niet reusachtig, maar de auto reed zoveel soepeler en rustiger. Ik kreeg er alsnog een andere, betere, auto voor terug. De medewerker liet me de parameters zien hoe het wel hoort te zijn en ik merkte dat aan alles. Ik ben zeer tevreden, en zeker nu in de 30% korting maand is het geen geld voor wat je er voor terug krijgt. Ik ben een blij mens.
Mijn Audi S4 is recent stage 1 getuned door VAG Nuenen waarbij ook de DSG versnellingsbak is aangepast om het verhoogde koppel te kunnen verwerken. Alvorens tot uitvoerig over te gaan, hebben we goed doorgesproken dat ik het 2-zijdige karakter van mijn S4 wilde behouden. En ja dat is perfect gelukt. De auto is in de lage toeren (tot 2000 rpm) nog comfortabele geworden om er uiterst relaxt mee te kunnen rijden in het normale verkeer. En ja..................met ietwat meer gas en/of in de S-stand (Sport met hoofdletter S) dan heb je toch wel een serieus snelle auto. Kortom uitstekend gedaan.
17 januari mijn Polo 1.0 DSG 2018 laten doen Stage 1 motor tuning en Stage 2 DSG tuning . Koppel van 160 mm naar 245 mm . Schatting van 95 pk naar 135 pk , niet op de rollenbank geweest . Was voor mij ook niet zo belangrijk , ik ging voor een fijne samenwerking tussen motor en DSG wat nu het geval is . Beter schakel momenten en het koppel verloop werkt prima . Rustig en professioneel personeel , nemen de tijd voor uitleg wat de te volgen stappen zijn . Een tevreden klant erbij . Gr Gerrit
In verband met de wens om onze Golf 7 Variant 1.4 TSI 150pk te laten chiptunen kwam ik uit bij VAG-techniek. Niet zonder reden, want mij was al bekend dat zij in de tuningswereld en dan met name in de VAG-groep, de nummer 1 tuner zijn. Ik heb nog niet bijzonder veel kilometers gemaakt na de behandeling door VAG-techniek, maar de service die ze er vanaf het eerste telefoontje op nahielden belooft alle goeds. De afspraak was snel gemaakt nadat duidelijk was geworden in welke tuning ik geïnteresseerd en voorgelicht was. Er werd mij zelfs aangeboden om de Active Cylinder Technology (ACT) kosteloos uit te schakelen in combinatie met het afnemen van een chiptuning. Ook de tuning zelf werd keurig uitgelegd en uitgevoerd. Geen voorgeschreven standaard files, maar door VAG-techniek zelf ontwikkelde software die geoptimaliseerd wordt naar de waarden van jouw auto. Er kwam geen gereedschapskist aan te pas. Vanuit de ruime wachtruimte met goeie koffie konden we meekijken hoe de auto via de OBD stekker onder professionele handen werd genomen. De originele software kregen we netjes op schijf mee. De rijeigenschappen na afloop liegen er niet om. Met dank aan VAG-techniek heeft de Golf nog meer souplesse dan hij al had. Voor iedereen die zijn auto wenst te laten chiptunen maar geen kopzorgen wil over de kwaliteit van de tuner en de software, is VAG-techniek de place to be.
Ik kreeg gevoel het dat ze meedachten wat de beste instelling zou kunnen zijn obv analyse tijdens de proefrit. Tevens enkele storingscodes bekeken en weggewerkt. VAG gaf een eerlijk gevoel, vertelde wat er gedaan werd. Van begin tot eind: klasse!! En de TT gaat nu als een speer! Hartelijke groeten, Eddie Claessens
Op 16-01 naar VAG techniek gegaan voor het wegschrijven van de EGR klep van een 1.2 TDI diesel, omdat dit als evt extra bij stage 1 chiptuning inbegrepen is, heb ik deze chiptune erbij gedaan. Ervaringen hieronder kloppen, mooie ruime wachtruimte met speelhoek en bank waar evt ook op geslapen kan worden ;). Verder een kort proefritje waarbij er in de derde versnelling wat geaccelereerd wordt waarbij de waardes uitgelezen worden om te controleren of de motor technisch voldoende is om gechiptuned te worden. Hierna de chiptune en een proefrit daarna. Merkte als bijrijder weinig van de chiptune maar inmiddels ongeveer 300 km gereden en de auto reageert net wat responsiever, pakt hem de versnelling in lagere toeren wat eerder op waardoor het een prettigere rijden is en meekomen in het verkeer. (van 75 naar 100pk gegaan en 175nM naar 220 nM). Tevens rijdt hij met uitschrijven van EGR en deze stage 1 net wat zuiniger aldus de boordcomputer (van 5-5,5L per 100 km naar 4,8-5L). Monteur merkte scherp op dat er een fluitend geluid was (dakdragers) maar ook een tikkend geluid wat de drukomvormer bleek te zijn. Onduidelijk of dit kwaad kon, maar hoorde niet te tikken en op basis van hun advies deze direct vervangen, met 15 euro arbeidskosten. Naar mijn inziens was het wat klantvriendelijker geweest om wanneer je komt voor chiptune deze kleine vervanging zonder arbeidskosten aan te bieden aan de klant, maar heb verder respect voor hun vakmanschap. Al met al een zeer positieve ervaring en nu een prettiger, ietwat zuiniger en (voor de motor) schoner rijdende auto teruggekregen.
Mijn Polo 1,2 met mijn DSG omgetoverd naar een auto, zoals ik graag wilde. Het verschil met voor en na is onbeschrijfelijk, kracht, souplesse en verlaging van brandstof gebruik, wel met mate gas geven. Ik heb absoluut geen spijt van de aanpassingen aan mijn auto. Vakwerk en ter zake kundige vriendelijke vakmensen. Ik weet geen betere.
Mijn VW POLO 1.6 TDI laten tunen van 90 pk naar 153 PK , en mijn DSG bak laten aanpassen. De auto is daar ook in onderhoud en heb er bijna 400000 KM mee gereden
het bedrijf VAGtechniek in Nuenen , is een fantastisch garagebedrijf , waar ik ongelooflijk veel vertrouwen in heb. Het resultaat van de ouderhoudsbeurten die ze aan mijn wagen geven is elke keer ronduit schitterend. Met grote kennis van zaken houden ze ook écht rekening met de wensen van de klant. Als mijn wagen zijn onderhoudsbeurt heeft gekregen, voel ik dat direct aan de verbeterde prestaties van mijn voertuig. Ik kom speciaal van Wuustwezel België om mijn wagen in hun bedrijf onder handen te laten nemen. Ik wil er ook nog bij vertellen dat ik daar steeds op een ongelooflijk vriendelijke en degelijke manier ontvangen wordt. VAGtechniek is een echte aanrader en uiteraard vertel ik dat hier in mijn streek verder, mijn zoon Wouter komt ook naar daar voor zijn wagen te laten onderhouden en zelfs de buurman heeft al eens op hen beroep gedaan toen zijn Audi de geest gaf? OOk dat probleem hebben ze fantastisch degelijk opgelost , zelfs voor een veel betere prijs dan in BelgiË. Kortom, een échte aanrader! Proficiat aan het personeel voor hun erg vriendelijke manier van met de klanten om te gaan en ook voor hun deskundigheid. Nu het bedrijf in een totaal nieuwe site zich bevindt, is het comfort voor de wachtende klank nog beter. Het kunnen overschouwen van de garage tijdens het wachten met een heerlijke koffie, is een zeer grote meerwaarde.
Op donderdag 17 januari onze VW Transporter T5.1 2.0TDi 102PK vakantiebus laten tunen bij VAG techniek. Als ondernemer heb ik veel ervaring met verschillende bedrijven en de manier waarop sales en klantgerichtheid worden aangepakt. Ik erg positief over mijn over deze club, warm welkom, echt iedere medewerker groet je of laat merken dat ze je hebben gezien. Alles was netjes geregistreerd volgens afspraak ruimtes zien er netjes en schoon uit. Even in de wachtruimte gezeten om kort daarna door een medewerker te worden opgehaald voor een testrit en uitleg van de procedure. Ook deze medewerker was keurig in zijn klantcontact. Na de testrit en de metingen ook uitleg gekregen over de de data en hoe die beoordeeld werden. Vervolgens nog een uurtje wachten terwijl de nieuwe software geplaatst werd. Wederom een testrit met dezelfde medewerker. Daarna de afwikkeling en de oude software meegekregen op CD plus een sticker :-) die ze er erg netjes niet gewoon zelf opplakken maar los meegeven. en daarna naar huis met een gevoelsmatig andere auto, mijn 140km begrenzer was ook gelijk verwijderd en het extra vermogen en koppel waren ongelooflijk goed waarneembaar. Inmiddels een rit naar België gehad waarbij ik ongeveer 450km heb gereden na de aanpassing. Ben er superblij mee dat ik het heb laten doen. Eigenlijk vooral ook omdat alles zo netjes en extreem professioneel wordt gedaan. Je krijgt meer aandacht dan bij het ophalen van je nieuwe Tesla…. De T6 van de zaak gaat er ook naar toe!
Na wat zoeken op internet terecht gekomen bij VAG techniek voor het tunen van mijn VW 1.4 TSI. Prima ontvangst met een wachtruimte waar je uit kunt kijken over de werkplaats onder het genot van een bakje koffie. Persoonlijke ontvangst met duidelijke uitleg door de specialist die aan de auto werkt. Voor en na het tunen kun je meerijden om een testritje te doen, waarbij dmv het uitlezen van de motor gekeken wordt of alles naar wens is. Er wordt duidelijk de tijd genomen en is pas tevreden als het ook echt goed is! Kortom: een aanrader.