GEWELDIG!!!!

Op zaterdag 30-5-2020 ben ik bij VAG techniek gekomen om mijn auto te laten chiptunen en de waardes die zijn behaald was ook ver boven mijn verwachting. Ik ben enorm blij met de waardes die behaald zijn en nog veel belangrijker ik stap nu elke dag met een big smile mijn auto in. de mensen van VAG techniek gaan mij vaker zien. nogmaals bedankt voor de goede service en tot de volgende chiptuning/onderhoud.!!!!!

Heel erg tevreden ! Golf 7 gtd

Afgelopen vrijdag bij Vagtechniek geweest voor een stage 1+ voor m'n Golf 7 gtd , mijn eerste indruk van de zaak was erg goed, hele nette schone zaak, ik ben best wel kritisch en laat niet snel iemand met mijn auto aan de gang maar bij deze mannen zat dat zeker goed !, na dat de auto gechipt was en ik nog wat vragen had die ook netjes beantwoord waren zijn we door gereden naar de Nurburgring om te testen en wat een verschil in koppel en pk's ! Absoluut super, ook bij zwaar gebruik op cirquit, Top ! .

Tot in de puntjes verzorgd

Nog nooit zo'n zeer nette garage gezien. Werkplaats is zo netjes en verzorgd alsof je bij de tandarts bent. Geeft daardoor het gevoel /zekerheid dat ze ook met heel veel zorg en respect met je auto omgaan, hetgeen ook zeker het geval is. Had helaas net de verkeerde benzine getankt E10, om de juiste vermogenswinst op de uitdraai te kunnen zien. Mijn VW Tiguan 2.0 TSI 4-motion is door VagTecniek van 179 Pk naar 253 PK gebracht en het koppel van 320 nm naar 426 nm, dus zeer tevreden. Zal met benzine euro 98 zelfs nog 10 tot 20 PK meer zijn. We zullen het binnenkort zeker merken als wij weer met de 1.700 kg zware caravan erachter op vakantie gaan, waar het in ieder geval om te doen was. In het dagelijks gebruik merk ik al dat e.e.a. soepeler gaat.

Fenomenaal

Vandaag mijn Seat Leon 5f 1.6TDI 110pk gechiptuned. Het voelde alsof de heenweg velen malen langer duurde dan de terugweg. Of het kwam, omdat mijn auto als het ware herboren is. Dat eerste gevoel, wanneer het klaar is en je je auto terug krijgt en beseft hoeveel er eigenlijk veranderd is, is onvoorstelbaar. Ik zou het liefst dat moment uit mijn geheugen wissen, om het meerdere malen te kunnen herbeleven. Ik raad iedereen aan om bij vagtechniek zijn of haar auto te tunen, zo weet je tenminste dat je het aan de echte professionals hebt overgelaten.

Precies wat we hoopten

Goede prijs en goede kwaliteit. Resultaat is super

Uitstekend, boven verwachting!

Na een lange rit vanuit Rotterdam, stond ik nogal sceptisch tegenover het hele tuning gebeuren. Geen idee wat ik moest verwachten. Ik kwam voor een stage 1 voor een audi a4 b8 120 pk. Deze zou naar de +- 200pk en 320nm gaan. Netjes ontvangen er is een zeer royale wachtruimte met uitzicht op de garage en tuning gedeelte. Nette toiletten en heerlijk zittende banken en stoelen. Dit viel zeer goed bij mij. In de omgeving kan je ook een mooie wandeling maken. Na ca. 2 uurtjes was mijn auto klaar. Vragen waren netjes beantwoord en werd mij een plezierige rit toegewenst. En wat voor een rit! de auto was nog warm en op het moment dat ik wegreed. Voelde het al goed. Wat een kracht en soeplesse. De 1,5 durende rit verlengd naar 2 uurtjes. Want ik wilde niet meer uitstappen. Scepticisme veranderd in een grote grijns die ik tot op heden niet meer wegkrijg. Wanneer ik rustig rijd is er bijna geen verschil te merken ook niet in verbruik maar de pk zijn makkelijk aan te spreken. Zelfs mijn vrouw vond het geweldig de volgende dag vol beladen getest (achterbak vol met velgen en tassen) en de auto pakt zeker goed op!! Dit was zeker de lange rit waard en zou vagtechniek zeker aanraden bij anderen.

Goede service, ervaring en vlot

Snel een afspraak kunnen maken en super ontvangen. Alles keurig netjes op orde, de werkplaats lijkt wel een operatiekamer. Daarnaast erg vlot geholpen, ik kom hier zeker terug!

Goede service en resultaat

Goede eerste indruk bij telefonisch contact, duidelijke informatie over hoe het werkt en prijs opbouw, bij aankomst goed ontvangen en wachtruimte met alle faciliteiten

Perfecte service

Deze week heeft VAG techniek mijn Seat Tarraco getuned. Heel erg tevreden over de goede service. Ze zitten in een prachtig nieuw pand.

Ongekend resultaat

Vorige week met mijn BMW 330E langs geweest voor de stage 1+; zeer professionele firma, mooie vestiging; als vreemde eend in de bijt, met een niet-VAG auto die ook nog eens is voorzien van een deels elektrische aandrijving. Er wordt een toename van 98 pk (39%) en 140 nm (33%) beloofd; hetgeen mij onwaarschijnlijk leek. Uiteindelijk een mooie uitdraai ontvangen van mijn auto; wat blijkt, 123 pk (49%) en 177 nm (42%) toename, dus nog ver boven verwachting. Dus van 252 PK / 420 NM naar 375 PK / 597 NM; en dat alles met een 2.0 turbo hybride, die op de autobaan nog iets zuiniger is geworden! Ongekend en niets dan lof!

Gave upgrade

Aardige gasten en erg mooi bedrijf. Heb mijn Audi TT MK3 stage 1+ en DSG stage 2 laten tunen. Het vermogen is van 230 PK naar 322 PK gegaan en dat merk je uiteraard wel! Zeer tevreden over het resultaat, DSG tuning had ik persoonlijk nog meer verschil van verwacht maar de bak is nog aan het inleren en misschien gewoon wat onrealistische verwachtingen gehad aangezien het de eerste auto is die ik heb laten tunen. De auto Rijdt in ieder geval echt top! Launch control is ook veel bruter.

Happy !!!

Helemaal blij met de chiptuning stage 1 voor mijn golf 7 GTI!!...die er nu 300 pk uitperst. Goed ontvangen in een nette garage waar je ook vanuit de kantine boven zo kunt meekijken . Ook de 1.5 m afstand word hier goed bewaakt .Na de motor rustig warm te hebben gereden het gas vol open getrokken en gelijk door oom agent met zijn laserpistool geflitst. Maar kan zeker iedereen aanraden om hier zijn wagen te laten tunen. Top bedrijf !!!

Fenomenaal wat ze met de software van mijn auto hebben gedaan!

Op 1 mei was de garantie van mijn VW Polo beats 95 pk DSG verlopen en heb op die dag ook de afspraak gemaakt om mijn auto naar tuning stage 1 te laten upgraden. De mannen die de software hebben ontwikkeld hebben mij ontzettend verrast met hun kunnen. De software zit nu 3 weken in mijn auto en het maakt niet meer uit of ik nu chagrijnig , boos of gewoon een slechte bui heb met instappen maar als ik weer uitstap na de rit die ik gemaakt heb ben ik ALTIJD weer vrolijk en blij.Wat een power, wat een vermogen en wat een ongelooflijke koppel, Daar word ik nu elke keer weer blij van! daar komt bij dat ik keurig geholpen ben en het Pand is keurig netjes en schoon,goed over de carona regels nagedacht. Al met al een Topbedrijf en Top mensen die weten waar ze mee bezig zijn.

Resultaat boven verwachting

Onlangs mijn Audi A3 stage 1 laten tunen en dsg stage 2. Netjes ontvangen en te woord gestaan. Vanuit de comfortabele wachtruimte heb je zicht op de werkplaats. De auto rijdt zoveel beter en heeft de pk’s die je bij een stage 2 zou verwachten. Hij blijft niet meer in de lage toeren hangen en er gebeurt nu tenminste wat als je gas geeft :)

Geweldige ervaring in een uiterst schone garage.

Vandaag 23-5-2020 bij Vagtechniek geweest om mijn Seat Leon 1P 1.8 TSI voor een stage 1 chiptuning. Bij aankomst viel mij al gelijk op hoe open alles is. Je kan vanuit de ontvangst hal de gehele garage door kijken en zo alles zien waar ze mee bezig zijn. Hierdoor viel mij gelijk op hoe netjes en opgeruimd alles hier is. Het personeel is zeer vriendelijke en wil op alle vragen antwoord geven. Ook vertellen ze precies wat zij gaan doen en of ik nog vragen had mbt. het chippen. Na het afgeven van de sleutel kan je plaats nemen in de wachtruimte die een etage hoger ligt. Dit is een zeer prettige ruimte waar er genoeg plek is om te kunnen zitten Vanuit hier kan je ook de gehele garage en op deze manier zien wat er binnen gebeurt en zo ook je auto kunt bekijken. Voordat ik me auto onder handen heb laten nemen door de medewerkers van Vagtechiek reed de auto al erg lekker. Maar nadat zij hier klaar mee waren, wat een geweldige wagen hebben zij het naar getransformeerd. De directheid, drive ability, power die de auto heeft gekregen is geweldig en zou hier in de toekomst zeker vaker langs komen en daarom dit bedrijf ook zeer zeker aanraden.

Zeer mooie zaak waar alles zichtbaar is

Afgelopen dinsdag bij Vagtechniek mijn Audi S1 stage 1 laten tunen. Het is toch even een drempel die je over moet om je auto in Brabant weg te brengen tijdens de Corona tijd, maar de snelle reactie op email, de ontvangst ter plekke waren goed. Het bedrijf heeft erg veel moeite gestoken in de Corona preventie en overal is duidelijk zichtbaar wat ze doen. Het liefst sta ik met mijn neus bovenop de actie. Ik ben zelf techneut met liefde voor autotechniek en ik praat dan ook graag met medewerkers, maar helaas kon dat nu minder dan ik gewend was. Uiteraard is dat alles niet meer dan logisch en de werkplaats was verboden gebied voor de klant. Gebeurde alles dan heimelijk achter gesloten deuren? Zeker niet! Vanuit de wachtruimte boven kijk je op de werkplaats en op de plaats waar ze de auto's programmeren. Bij binnenkomst kun je de techneuten bezig zien met kernveld optimalisaties. Je kijkt letterlijk bij ze op het computerscherm. Niks vaags, heimelijks of geheim. Gewoon open laten zien hoe je bedrijfsvoering gaat. En dat geeft vertrouwen. Het is altijd even spannend als ze met je auto op pad gaan en daarna nog een aantal keer. Geeft aan dat ze er moeite in steken het perfect te doen en niet de standaard chip erin flashen. Dan de weg terug naar huis. Nu is een Audi S1 met 230pk al geen straf om in te rijden. Vermogen en koppel genoeg in formaat Polo. Nu met stage 1 naar 300pk en 420Nm. Niet aggresief getuned naar 460Nm, maar veilig om de koppeling te sparen. De auto rijdt echt nog beter. Loopt mooi door de toeren en het hogere koppel merk je met tussenacceleraties op de snelweg. Hij pakt net even wat makkelijker op. Hoger in de toeren merk je goed dat de tune aanwezig is. De auto heeft langer kracht. Omdat ook vrouwlief in de auto moet rijden, was ik bang dat tuning de auto zenuwachtiger zou maken en dus voor de vrouw minder prettig zou worden ervaren, maar niets is minder waar. Laag in de toeren is er weinig veranderd. Aanrader dus!

Chiptuning stage 1 Audi A4 B9

Voor de zoveelste keer zeer tevreden over de geleverde diensten. Je wordt hier uitstekend geholpen door mensen die de volle kennis hebben over de in-/outs van Vag machines. Hier denken ze goed met je mee wat relevant is voor het gevraagde item. Ik kom hier sowieso terug bij ‘toekomstige’ upgrades voor mijn Audi A4.

Top service!

Vandaag mijn Skoda octavia 1.5 tsi laten behandelen met een stage 1 kuur. Bij aankomst in het keurige nieuwe pand de sleutel overhandigd aan een medewerker, netjes antwoord gekregen op enkele vragen. En daarna naar boven naar de zeer goed verzorgde wachtruimte. Na een uurtje waren ze klaar en mocht ik de auto weer meenemen. Voorheen liep de auto een beetje tam door het toerenbereik met af en toe een voelbaar dipje. Met de stage 1 is hier niks meer van te merken. Met normaal rijden lekker soepel, als je gas geeft..... flink wat meer trekkracht / pk's. Ik kan dit iedereen aanbevelen!

Clean en nauwkeurig.

Vandaag na lang wikken en wegen mijn golf 7 1.4 tsi laten tunen. Na dat ik op het internet had rondgeken en van verschillende bedrijven de reviews had gelezen, kwamen JD en VAG Techniek er als het beste en betrouwbaarste uit. Uiteindelijk door de 30% kortingsactie bij VAG Techniek, heb ik voor hun gekozen. Scheelde uiteindelijk weer wat in de portemonnee. Ontvangst was clean, alle zaken rondom de Corona maatregelen waren genomen, en was overal helder beschreven. Ontvangt was vriendelijk ondanks alle maatregelen. Na overdragen van de sleutel kon het turnen beginnen. Ik zelf kon plaats nemen in de zeer nette en goed ingerichte kantine met een heerlijke bak koffie. Na ongeveer 1,5 uur waren ze klaar. Na een heldere uitleg mocht ik het nu zelf ervaren wat de tune had gedaan. Nu moet ik eerst zeggen dat ik niet op snelheid uit was, want dat was hij voor de tune ook al genoeg, 140 pk en 250 nm komt best van zijn plek. Ik was meer opzoek naar soepelheid en koppel. Nu na het tunen zou er minimaal 180 pk en 320 nm in moeten zitten (stage 1) En ik kan niet anders zeggen dat voel je. Auto is veel soepeler en kan nu iets langer door getrokken worden zonder dat het vermogen inzakt. Dit merk je vooral op de snelweg tussen de 80 en 120 km. Waar je voor de tune wel eens moest wachten voor dat er daadwerkelijk wat gebeurde, is het er nu direct koppel en gelijk veel meer. Waardoor de auto veel gemakkelijker en soepeler is te rijden. Echt blij met de aanpassing ! Zit je zelf nog een beetje te twijfel ? Ik kan je het van harte aanbevelen !

Top Ergebnis zu Top Preis mit Top Beratung!!!

Bin heute aus Deutschland ca. 200km mit meinem Audi A3 E-Tron angereist um dem Audi das Stage 1+ zu gönnen. Dieses hab ich im Angebot erworben, bedingt durch Corona. Trotzdem wäre ich sofort bereit auch den Orginal Preis zu zahlen, das kann ich nur jedem empfehlen. Alleine schon die Sauberkeit der Werkstatt so sieht es in Deutschland vielleicht beim Zahnarzt aus aber ganz bestimmt nicht in einer Werkstatt!!! Von daher komme ich definitiv wieder!! An alle die aus Deutschland überlegen, hier sind Profis am Werk und keine Hinterhof Schrauber!!! Und jetzt fahr ich nen kleinen Wolf im Schafspelz

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

geweldig

Professioneel en net bedrijf.Deze mannen hebben er echt verstand van en leveren kwaliteit en goede service.

Erg goede service met duidelijke communicatie

Mijn auto is voor een garantiekeuring en chiptuning (incl DSG) bij Vagtechniek geweest. Het is mijn derde opeenvolgende auto die daar in onderhoud is en gechipt is. Ze leggen alles goed uit en je kan er altijd terecht voor vragen. Altijd tevreden over geweest, ook deze keer.

De privekliniek voor je auto!

Gisteren mijn Octavia RS Stage 1 laten chippen naar 255 PK. Ben zeer tevreden met het resultaat. Contact via de mail mbt tot vragen verloopt altijd vlot en correct en vanaf het moment dat je de zaak binnen loopt weet je al gelijk dat je met professionals te maken hebt. Als de universele garage het ziekenhuis voor je auto zou zijn is VAG Techniek de privé kliniek!

Audi A6 3.0 bit competition stage 1 tuning, verschil is enorm!

Mijn Audi A6 3.0 BIT Competition laten tunen (stage 1), van 326pk 650Nm naar 380pk en 800Nm. Motor loopt nu fantastisch, wat een verschil! Audi dealer had een software update uitgevoerd na de sjoemelsoftware kwestie waardoor de motor veel minder lekker liep, vooral bij wegrijden en lage snelheden vaak met een nagelend geluid - nu een wereld van verschil met veel meer power en agressiever in D. Dit had ik veel eerder moeten laten doen!

Top bedrijf en erg clean

Zeer klant vriendelijk personeel met kennis van zaken. Nieuwe werkplaats is erg netjes ingericht en ziet er super strak uit. Mijn Transporter laten chippen stage 1, goed resultaat en rijd uitstekend.

Collse Heide 38

5674VN Nuenen