VAG Techniek heeft mijn Sportsvan tot leven gewekt

Mijn 2019 VW Sportsvan 1.5 150PK was al geen slak maar na een Stage 1 motor en Stage 2 dsg tuning is hij echt tot leven gekomen. Tussensprints gaan veel sneller. Schakelmomenten veel scherper. Ik rij hem met handgas omdat het een aangepaste auto is en zou er het liefst elke dag mee willen rijden. Verlang bijna naar de tijd dat ik niet meer thuis moet werken en er weer elke dag naar mijn werk mee kan. Tevens start stop ook laten uitschakelen, scheelt toch elke keer een knopje indrukken. Raad het iedereen aan. Service perfect zoals verwacht en afgesproken. What's to loose?

Het juiste adres voor tuning

Vriendelijk personeel die je graag willen helpen. Zeker specialisten die weten waar ze over praten. Ik had nog geen ervaring met chiptuning, maar dat heb je ook niet nodig als je je daar laat adviseren. Blij met het eindresultaat, zou zeker terug komen!

Vriendelijk, professionele service!

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen! Daarnaast heel goed meegedacht met de coronatijd met desinfecterende gel. Ik heb mijn Golf 7 stage 1 laten chippen en tot de dag van vandaag zeer tevreden mee! Ga zo door

Zeer tevreden over de service van dit bedrijf. Mooie wachtkamer waar je tijdens het wachten ook prima kan werken. Tijdens de tuning een mankement aan de motor gevonden en dit werd na een korte uitleg ook keurig opgelost. Ook zeer blij met de tuning duidelijk meer vermogen. Al met al een positieve ervaring met Vagtechniek en de reis vanuit Overijssel zeker waard.

Top, zoals je verwacht

Netjes ontvangen, mooi pand met een strakke werkplaats en sfeervolle wachtruimte (met goede koffie en TV). Vakmensen, vriendelijk en vlot. Ik stond na anderhalf uur weer buiten met een duidelijk snellere Seat Leon ST. Fantastisch en het geld meer dan waard!

Voldoet aan alle verwachtingen

Keurig bedrijf. Nette ontvangst, aangenaam gewacht met een kop koffie en 1,5 uur later weer op weg met een getunede, heerlijk rijdende VW Transporter T5.

Top bedrijf met een fantastische tuning en service!

Een fantastisch bedrijf met een excellente service en beleving! Op het moment dat je binnenkomt weet je direct dat het goed zit. Een schitterend pand met een super strakke en schone werkplaats. De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk- en professioneel en volledig transparant in het geen wat ze doen, wat heel veel vertrouwen geeft. Dan natuurlijk nog even over de tuning van mijn Volkswagen Tiguan 1.5 TSI. Wat ze daarmee hebben gedaan is wat mij betreft pure magie. Wat een power hebben ze mijn auto gegeven! Het verschil met hiervoor is enorm en onmiskenbaar. Een compleet andere (betere) rijervaring, waarbij je toch eerder geneigd bent om het gaspedaal wat harder aan te drukken om de kracht weer te ervaren. Heel blij met het resultaat, dikke aanrader!

Toppers

Vandaag mijn a6 3.0 tfsi getuned. Super geholpen, mooie resultaten! Hartstikke blije ik :)

Uitermate professioneel, fantastische service

Ik heb mijn bmw 1 serie, e88, 6 cilinder laten chippen bij Vagtechniek. Na wat goede verhalen gehoord te hebben van vrienden, toch maar besloten voor Vagtechniek te gaan. Daar heb ik echt nog geen seconde spijt van gehad. Ik heb 20 pk meer dan het beloofde aantal gekregen, en dat op euro 95. Ik werd uitermate profesioneel behandeld en het voelde echt als een ervaring. Jammer dat het meerijden tijdens Corona tijd niet mogelijk was, of dat dat kwam doordat ik de auto smorgens heb gebracht en eind van de middag haalde. Maar alles was super geregeld tot de Leenauto aan toe. En owja wat een prachtige OCD opgeruimde garage, jammer dat het te ver is voor mij en ze nog geen BMW onderhoudt doen, anders wist ik wel wat mijn nieuwe adres was. Super bedankt!

Snel, accuraat, vriendelijk en betrouwbaar.

Ik heb afgelopen zaterdag bij Vagtechniek mijn auto laten tunen. Na de vriendelijke ontvangst mocht ik plaatsnemen in de, erg nette, wachtruimte vanwaar ik de werkzaamheden aan mijn auto kon volgen. Ruimschoots binnen de afgesproken tijd was mijn auto gereed en kon ik heerlijk vlot naar huis rijden met een grote glimlach op m’n gezicht.

vriendelijke ontvangst en zeer nette zaak

Mijn Transporter stage 1 en dsg stage 2 laten tunen. rijd en schakelt nu echt lekker en veel power onder in. zeer net en professioneel bedrijf. Nette wacht ruimte met koffie en wifi. In 1,5 uur was stond mijn auto weer klaar. de weg naar huis was genieten. volgende keer ga ik er zeker weer heen.

Absolute toppers

Zeer mooie zaak met vriendelijk en zeer kundig personeel, echt een aanrader. Mooie comfortabele wachtruimte met zicht op werkplaatsen. VW Tiguan getuned en alweer zeer tevreden met het resultaat!!

Medewerkers Vagtechniek zijn vakbekwaam en klantgericht!

Gisteren mijn VW golf 6 stage 1 en DSG stage 2 laten chippen,na een testrit werd me verteld dat mijn koppeling zo goed als versleten is deze word over 2 weken vernieuwd bij hun. Ben nu al zijn zeer tevreden hoe de auto nu rijd. Top resultaat! Het personeel weet waar ze mee bezig zijn en zijn erg klantvriendelijk Zeker een aanrader

5 sterren is nog te laag voor dit fantastische bedrijf.

Vrijdag avond een mail gestuurd naar dit bedrijf en wordt de volgende ochtend al gelijk terug gebeld. Ik heb mijn probleem voorgelegd en mijn ongenoegen geuit over een ander tuning bedrijf waar het niet is goed gegaan. Dezelfde dag nog kon ik komen en hebben mij perfect geholpen. Wat meedenkend en vakkundig bedrijf is dit . Het was me het ritje van 140 km dubbel en dwars waard en vandaar ook jullie fooi. Ik raad jullie dus zeker aan. Groet Ronald Hoorn.

Netjes en professioneel

Hallo allemaal. Ik heb met mijn Golf 7 TSI 150 pk laten tunen met Stage 1. Ben zeer tevreden en raad het iedereen aan die zijn wagen op een proffesionele manier wil laten tunen. Gr Mario

Fantastische tuning. Aanrader

Zeer professioneel geholpen. Meer dan tevreden met het eindresultaat. VW Passat 1.8 TSI van 180pk naar 245 pk en DSG bak naar 350nm.

Helemaal top

Mijn audi a1 laten tunen hier, Ik dacht op de terug weg dat ik in een raket zat. Niks is minder waar echt super kwaliteit geleverd kan zeggen dit is de garage waar je moet zijn als het gaat om chiptuning. Schoon bedrijf, vriendelijke medewerkers, en een hele mooie wachtruimte waar je van achter glas het 1 en ander kan zien gebeuren

Goede service en nette uitstraling

Al bij binnenkomst weet en zie je een heel nette zaak en het volste vertrouwen om je auto daar te brengen voor een chip-behandeling. Ik was te vroeg voor mijn afspraak maar daar is op ingespeeld door ook eerder te beginnen. Je kunt meekijken vanuit de ruime wachtruimte met voldoende plaats om de anderhalve meter te respecteren. Ook een prima mogelijkheid om daar te kunnen werken met eigen laptop. En dan natuurlijk het resultaat van de behandeling. Voelbaar veel meer vermogen en trekkracht. Blij met het bereikte resultaat..

Zeer professioneel

Afspraak gemaakt na prettig en kundig email-contact. Ontvangst en uitleg prima, mooie wachtruimte en vlotte afhandeling. Het resultaat, vooral trekkracht in 2 en 3, is fantastisch. Mijn Octavia 2.0 TDI gaat als de brandweer met 190 (+40pk) en 420 Nm trekkracht.

Zeer goede ervaring ( nette garage )

Vandaag 3-Jun-2020 ben ik bij Vagtechniek geweest. Ik heb een stage 1 op mijn motor en DSG bak laten doen van mn Seat ibiza Cupra. De auto die al lekker liep loopt nu zeker nog een stuk pittiger. Het was 180 Pk en Vagtechniek geeft aan nu plus minus op de 200 uit te komen. Wil je dat echt precies weten is de optie Stage1+ te nemen. Het wachten is prima aangezien de koffie er goed is en je prima in een nette ruimte kan vertoeven. Je kan je eigen auto volgen door de grote ramen die daar in de ruimte aanwezig zijn. De volgende keer zou ik weer die kant op gaan.

Vakwerk, vagtechiek!

Vriendelijk en kundig personeel. Sinds een aantal jaren klant bij vagtechiek voor onderhoud, chippen en diagnose/reparatie. Voor een scherpe prijs betere service en kwaliteit dan bij de dealer. Voor mij helaas niet om de hoek maar zeker de moeite waard.

Uiterst tevreden over de service

Vandaag heb ik mijn Audi a3 8v stage 1 laten chippen, bij aankomst werd ik goed ontvangen. Omdat het chippen wel even zou duren werd me een leenfiets aangeboden. Ik heb daarna boven waar je koffie en thee kunt drinken en heel mooi over de werkplaats kan kijken gezeten. Toen het klaar was werd alles duidelijk uitgelegd. Naar huis was leuk met ongeveer 40 pk erbij....

Super !

Vandaag geweest om Golf 7 1.4 tsi te laten chippen. Professionele uitstraling. Software mee gekregen om eventueel terug te zetten. En wat een genot om mee te rijden. Ik zou dit bedrijf aanbevelen!

Zeer blij met het resultaat!

Afspraak gemaakt voor een stage 1+ en DSG stage 2 tuning. In verband met corona er helaas niet bij kunnen staan maar toch op afstand eea kunnen vragen en bespreken. Heel blij met het gemaakte resultaat. Voel een groot verschil in de rij eigenschappen!

Goede wijn behoeft geen krans. Graag geef ik die krans wel. Ben al enige jaren klant en nog steeds uiterst tevreden. daarom ga ik terug naar het mij vertrouwde adres. Goed en vlug vakwerk. Geven graag uitleg en je mag gerust hun werkopdracht uitvoering zien. Ze hebben niets te verbergen en laten alles zien. De nieuwe werkplaats en gebouw zijn oogstrelend en een toonbeeld. Voorbeeld voor velen. Personeel is erg klantvriendelijk. Zeer zeker aan te bevelen

Collse Heide 38

5674VN Nuenen