Transparant, uitstekend en goede prijs kwaliteit verhouding

Technisch zeer goed en een fijne positieve houding. Ze nemen de tijd om je te woord te staan en komen hun afspraken na. Ik heb er zeker een ritje vanuit zeeland voor over. Keep up the good work. Bedankt mvg Wim

Geweldig!

Mijn Polo AW rijdt nu heerlijk, trekt lekker door, tijdens het optrekken niet meer het gevoel of er een begrenzer op zit. VAG Techniek was wel en een eind rijden, maar was zeker de moeite waard, ziet er allemaal heel professioneel uit en het resultaat was daar ook naar. Heb de stage 1 chiptuning laten uitvoeren, beste aanpassing aan mijn Polo tot nu toe.

Alles gaat er proffesioneel aan toe!

Met mijn Tiguan 115pk diesel van bouwjaar 2018 naar Nuenen geweest om hem te tunen. Voor mij een heel eind rijden maar door de info op internet voor VAG tuning gekozen. Wat op internet staat maken ze zeker waar, alles verliep op rolletjes en de Tiguan rijdt nu als de brandweer. René IJsselmuiden,

Zeer tevreden met het resultaat

Vandaag de stage1 tuning uit laten voeren aan mijn 1.4 122pk golf 7 . Zeer tevreden met het resultaat.

Uitstekend, goede service en top resultaat

W T5 van 2003 laten chippen door vagtechniek. Na lang wikken en wegen i.v.m. kilometerstand en bouwjaar toch besloten het te laten doen. Dit wikken en wegen was niet nodig geweest als ik vooraf wist hoe ik me bus terug zou krijgen. De rijeigenschappen van de bus zijn compleet verandert in positieve zin natuurlijk. Mijn ervaring bij vagtechniek was super. De uitstraling van het bedrijf is echt professioneel. Zeer moderne werkplaats welke ook nog eens super geordend is. Ik heb een oude auto, maar als ik een nieuwe had zou deze er ook heen gaan. Kortom top service en top resultaat. Als deze bus t.z.t. vervangen word gaat mijn volgende er gelijk weer heen.

Was de +2 uur rit volledigl waard. Stage 2 chip met betere prestaties als eerder opgegeven. Heel tevreden met het vermogen en de opbouw hiervan Een aanrader!!!

Perfect geholpen!!

Vandaag mijn VW Polo AW GTI 2.0 (200pk 320Nm) laten voorzien van een tuning stage 2, DSG stage 2 en een milltek uitlaatsysteem. Eindresultaat 271pk en 499Nm en een geweldig geluid. Daarna met een brede grijns op mijn gezicht een mooie rit terug naar huis. Ben zeer goed geholpen in het voor traject via de mail met alle mogelijke opties voor de uitlaat en tuning en zeer tevreden met het resultaat. Richard

Uitstekende service

Vooraf vaste prijsafspraak gemaakt voor de Tiguan, na tunen bleek het bedrag lager uit te vallen ivm een afwijkende dsg. Service perfect en goedkope huurauto beschikbaar.

Ronduit super!

Alles verliep op rolletjes. Motor voelt nu een stuk levendiger aan. Echt een aanrader.

Superb

Mooi clean bedrijf , enthousiast jong team en na tuning een leuke terugreis

Een bedrijf met kennis van zaken!

Vorige week is mijn Audi Q7 E-tron getuned. Ondanks dat er eigenlijk geen tijd meer was voordat ik op vakantie ging hebben ze toch een gaatje weten te vinden om dit te doen. En hoe? De auto rijd echt fantastisch. Volgende week de grote proef, rijden naar Spanje, al ben ik daar totaal niet angstig voor. Ga zo door mannen!

Perfect , vakkundig, informatief , boven verwachting

Ik heb gisteren mijn A6 avant allroad 3.0 tfsi laten tunen bij Vagtechniek ; al snel bleek dat ik de verkeerde ron 98 super had getankt : zoals mij werd uitgelegd zijn er duidelijk verschillen in de goedkope super 98 benzines en de duurdere , zoals V-power van Shell en Ultimate van BP : ik had ron 98 getankt bij Tango (goedkoop dus) en al snel bleek uit de testen dat de audi niet eens aan de standaard opgegeven pk's en NM kwam ? Vervolgens werd er wat bio-ethanol aan de benzine toegevoegd en pas daarna werd de tuning in gang gezet . Bovendien werd ook , in onderling overleg , de S-Tronic software aangepast zodat de bak veel beter, en vooral ook sneller schakelt . Ik kwam met 320 pk en 430 NM en ging weg met 443 pk en 525 NM . Wat een verschil !! En dat is echt merkbaar . Een mooie , schone werkplaats, een mooie ruime wachtruimte met uitzicht op de werkplaats , en vooral hele aardige, geinteresseerde en kundige medewerkers. Chapeau en veel dank aan Vag techniek

Meer gekregen dan verwacht

Ik moest er vroeg me bed voor uit zeker omdat ik de late dienst had, maar het was de moeite waard. Ik ben zeer tevreden met mijn keuze om voor Vagtechniek te gaan om mijn GTE wat meer paardenkrachten te geven.(stage 2 plus DSG stage 2) Professioneel bedrijf en dat zie je meteen! Mooie werkplaats en ruime wachtruimte waar over nagedacht is. Koffie om wakker te blijven want mijn tuning duurde ongeveer 3 uur. TV en een fijne bank. Je kunt je telefoon opladen etc. En natuurlijk een mooi uitzicht in de werkplaats. O ja de tuning.... ik verwachte 280 pk 480 Nm, maar kreeg 300 pk en 507 Nm. Buiten het toegenomen vermogen schakelt de DSG aanmerkelijk fijner. Niet meer dat gejank van de motor door onnodig hoge toerentallen. Erg prettig en tja als je het pedaal indrukt reageert de DSG veel directer, en natuurlijk als de brandweer. Aanrader!

Mijn ervaring bij Vag teckniek was super goed. Goede service eerlijke mensen en goede koffie ook. Het is een aanrader. nogmaals bedankt Vag teckniek.

+ 60/70 pk in 1,5 uur

Mijn A5 1.8tfsi 170pk naar 230/240 pk laten tunen bij VAG techniek. Mooie wachtruimte waar je door een raam mee kan kijken bij de tuning of werkplaats. Erg nette werkplaats en personeel! Laatst ook een reparatie laten uitvoeren en erg tevreden mee.

Ongekend professioneel tegen een normale prijs!

Al enkele jaren een trouwe klant bij Vagtechniek. Voor onderhoud en sotware optimalisatie het beste adres. Onderscheidend in prijs kwaliteit, service, betrouwbaarheid en communicatie. Klantgerichtheid staat bovenaan. Maar weinig bedrijven meegemaakt die tegen normale prijzen een dergelijke kwaliteit kunnen leveren. Hier laat ik mijn auto met een vetrouwd gevoel achter en weet dat als ik deze weer ophaal met een prettig gevoel weer weg rij. Ervaar het zelf en probeer Vagtechniek, in mijn optiek vele malen beter op alle fronten als de dealer. Een dikke 10.

Geweldige chiptuners, professioneel bedrijf

Zaterdag 11 juli mijn Seat Leon FR stage 1+ laten chiptunen en een pipercross luchtfilter laten plaatsen. Ik werd netjes ontvangen in een keurig nette garage en geholpen door een uiterst vriendelijk baliemedewerker. Ik kreeg een leenauto mee die ik enkel af heb hoeven tanken (geen verdere bijbetaling hoeven doen, super!). Auto na 3 uur opgehaald, netjes sleutel teruggekregen met een cd-Rom met foto van de auto op de vermogens testbank en de koppelcurve. Auto had standaard 200 pk en 280 NM koppel, dit werd als gevolg van een stage 1+ tuning verhoogd naar 267 pk en 426 NM koppel!!!! De rit naar huis spreekt voor zich, wat een geweldige rijervaring. Mijn volgende auto wordt hier zeer zeker weer getuned!

geweldig

vandaag mijn transporter T6 laten chippen, helemaal top rijd veel beter, trekt beter op. Een hele mooie zaak zeer vriendelijk, had nog een paar vragen over mijn golf gti en daar goede antwoorden op gekregen. een aanrader zal er zeker naar terug gaan. IK ben een blij man. Govert Bijl

Profesioneel bedrijf!

Door VAG-techniek stage1 voorziening uit laten voeren aan mijn golf tdi. Zeer profesionele aanpak, komen afspraken na. Mooi pand, fijne wachtruimte met lekkere koffie! En de Golf trekt als een lier! Ga zo door!

Prima adres voor Chiptuning

Goede communicatie en een bedrijf dat doet wat ze zeggen. Met een leuke korting is mijn VW ge-chiptuned van 120 naar minimaal 160 pk. Was meteen te merken in de rit naar huis. Fietsen meegekregen en tijdens de werkzaamheden aan de auto lekker gelunched in Nuenen. ..!

Keurig en net gebouw. Vriendelijk ontvangen door jong en enthousiast personeel. Nette wachtruimte met goede koffie en mega tv aan de wand. Mijn Skoda ging van 150 naar 190 pk en 100 nm meer en die gaat nu als de brandweer.. Top mannnen.. Thx

Perfect en vakkundig

Gisteren mijn A7 55 TFSI laten aanpassen door VAGtechniek. Het was perfect geregeld, ook met vervangend vervoer. Bijna 1/3 extra vermogen en 1/5 extra koppel. Mijn tweede ervaring met hen m.b.t. chiptuning en wederom alles vakkundig gegaan. Verschil is behoorlijk goed te merken los van het vermogen, auto rijdt geweldig soepel en pakt snel op. Echt een aanrader om nog meer te gaan genieten van je auto. Tot wederom de volgende keer!

Net ontvangst, jong team, ik had dit al veel eerder moeten doen! Succes mannen met jullie super gaaf bedrijf. Bus van 90 pk naar 140pk. Op de bouw laat ik het stof voortaan opwaaien .

Auto laten chiptunen, alles nauwkeurig behandelt zelfs tijdens corona.

Fijne wachtkamer waar je wat kunt drinken en mee kunt kijken in de werkplaats. Verder alles goed geregeld, grote klasse!

Goede service, betrouwbaar

Vandaag mijn Passat B8 1.8 tsi gebracht voor dsg stage2+ en chiptuning stage 1. Ik werd netjes ontvangen en goed te woord gestaan. Helaas was er bij het maken van de afspraak iets mis gegaan, waardoor alleen de dsg stage 2 op stond. Ik heb hierdoor extra uurtje moeten wachten in de mooie wachtruimte. Klanten op dat moment waren erg divers en kwamen vanuit alle kanten van het land, veelal door de goede recensies van anderen. Mijn auto was al nooit de langzaamste, maar door de aanpassingen gaat deze nog net iets rapper vooruit. Op de snelweg was deze net fractie zuiniger als voorheen (bij zelfde rijstijl). Waar het mij vooral om te doen was, was het aanpassen van de schakelmomenten van de dsg. Die voelen nu ‘normaler’ aan en de bak schakelt minder snel naar de 2 en 3. Tot nu toe erg tevreden met de keuze. Zou ik ze aanraden? Ja (ben zelf ook via via bij VAGtechniek uitgekomen).

Collse Heide 38

5674VN Nuenen