Super bedrijf

Top bedrijf, Vorige week contact gehad over het chiptunen van een vw caddy 2.0 tdi, Na wat vragen erover uit om de stage 1 tune te doen, vandaag was de dag en super ontvangen konden boven netjes wachten in de kantine/koffiehoek waar je mooi uitzicht had over de werkplaats. Na een uurtje was het alweer gepiept en we konden onze weg weer met een boel extra paardjes voortzetten! Het was een stukje rijden 2 uur maar was het meer dan waard Bedankt Vagtechniek tot de volgende auto!

Meer vermogen gekregen dan verwacht.

2.0 TDI laten chippen, deze was al stage 1. Ik wilde het maximale uithalen dus heb ik voor een stage-2 tuning gekozen. Van ongeveer 170 naar 198 pk en 400 naar 441 nm koppel. Ik had niet verwacht dat ik het verschil zou voelen. Ben zeer tevreden.

Netjes

Mijn audi a5 1.8tfsi laten tunen naar stage 1, eerlijk gezegt had ik na het tunen wel iets meer pit verwacht maar de vermogenwinst is wel voelbaar. Ook is er een nette wacht ruimte met koffie. Groet, Fatih

Aankomst was goed. Boven was de wachtruimte, Poeh dat was zweten erg warm 31 graden. Er was wel koffie apparaat een uitgebreide. Water uit de kraan. We hebben veel gezweten daar. Gelukkig hing er groot scherm hebben we F1 kunnen kijken. Terug reis genoten van extra vermogen. Savonds nog extra kilometers gemaakt. Seat exeo 2.0tdi 143 pk na de chip 180 pk en 80 nm koppel erbij.

Goeie service

Van 75 pk diesel naar 140 pk en ik moet zeggen, dat is wel te merken. Top !

Top en duidelijk!

Cruise control ingebouwd in mijn Golf 7. Netjes en duidelijk geweest! Ze werken beter dan de Volkswagen dealers in Nederland! Moeten ze een voorbeeld van nemen! Meer dan de moeite waard om van Bilthoven daarheen te rijden!

Super service! En heel vakkundig.

De service is heel goed! En deze mensen weten echt waar ze het over hebben. Ben zelf zeer tevreden en alle problemen worden opgelost. Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan voor alle mensen die hun auto willen laten tunen of gewoon voor goed en eerlijk onderhoud.

Snel en goed

Binnen 1,5u was mijn Fabia combi getuned naar stage1. Terwijl de medewerkers bezig waren met het aanpassen van mijn auto heb ik buiten een rondje gelopen en dat is ook zeker de moeite waard, je loopt de hoek om bij het bedrijven terrein en je staat in een bosrijke omgeving. Toen ik mijn auto kon meenemen merkte ik al meteen dat er meer pit in zat. Geen spijt van de upgrade.

VAGkundig

Vriendelijk, duidelijk, vakkundig. Aan alles kun je merken dat men echt verstand van zaken heeft. Het pand en de benadering door het personeel stralen liefde voor het vak uit. Zowel voor onderhoud als chiptuning een tevreden klant.

Na telefonisch contact te hebben gehad besloten om mijn auto te laten chippen bij de mannen van vagtechniek. Zeer welkom ontvangst en de vragen die ik had werden kundig beantwoord. Naderhand nog aanvullende informatie gekregen waaruit bleek dat de mannen echt weten waar ze het over hebben. De auto levert duidelijk merkbaar betere prestaties. Kortom precies zoals ik had gehoopt. Bedankt!

Vagkundig!

Mijn Octavia door Vagtechniek laten chiptunen. Bij binnenkomst weet je instinctief dat je goed zit, bedrijfspand is smetteloos en het personeel loopt er keurig bij, zelfs bij 35+ graden.... Alles wordt duidelijk uitgelegd en je krijgt antwoord op al je vragen. Ik kom zelf uit de buurt van Rotterdam hier zitten genoeg chiptuning doe-het-zelvers en cowboys die het misschien voor €100 minder doen, maar je wilt toch dat er professionals aan je auto bezig zijn, Vagtechniek staat binnen het VAG wereldje goed bekent daarom ook zonder spijt 3 uur in de auto gezeten! Buiten de extra pk`s loopt de motor in laag toerengebied ook een stuk soepeler is mijn beleving. Als mijn volgend auto weer een VAG model is zal ik Vagtechniek zeker weer bezoeken!

Fantastisch, wat een verschil.

In een woord geweldig. Wat een verschil, wat een power Ik wilde mijn auto laten chippen en kwam al snel bij VAG techniek uit, specialisten op het gebied van volkswagen/audi. Dsg op aanraden ook laten aanpassen zodat de bak ook het koppel aankon. Voor de gene die twijfelen, gewoon doen !!! Als ik ooit een andere auto koop wordt hier zeker ook een chiptuning op uitgevoerd door VAG techniek.

Stage 1+ Golf 5 GTI, 5-8-2020

Vagtechniek heeft me zeer tevreden gemaakt met hun proffessionele vakmanschap. Mijn auto is nu sneller dan eerst. Wel van half 2 tot half 6 gewacht, maar het is de moeite waard om dat de resultaat fantastisch is! Bedankt!

Snel gedaan en wat een verschil in vermogen, ik herken mn auto niet meer terug.

Super! Na binnenkomst zo'n 1.5 uur relaxed in de wachtruimte gezeten tot mn auto gechipped was (stage 1). Terugweg merkte ik al gelijk het verschil in vermogen. Top ervaring!

Correct bedrijf met personeel dat weet waarover ze praten.

Ik was opzoek naar een bedrijf welke de inlaat kon reinigen van mijn Seat. Ik kende vagtechniek al vanuit de VAG wereld, daarin staan ze goed aangeschreven. In mei de afspraak gemaakt daarbij maakten ze bekend een kortingsactie te hebben op de stage 1 tuning. Omdat we er dan toch waren , hebben we die gelijk meegenomen in de afspraak. Afgelopen donderdag de Seat smorgen afgeleverd, waarbij precies werd verteld wat ze gingen doen. Op mijn verzoek zouden ze de bandenspanning controleren en foto's maken tijdens het proces. Aan het eind van de middag werden we gebeld, de auto stond weer klaar. Tijdens het ophalen werd alles nogmaals uitgelegd en hebben ze zoals afgesproken de bandenspanning gecontroleerd en de foto's verstuurd. Toen kon de rit naar huis beginnen, in 1 woord wauw! Wat een verschil, tijdens het stationair lopen merk je gelijk dat de motor een stuk rustiger loopt. In combinatie met de tuning is het helemaal genieten geblazen, het gemak waarmee de motor klimt in toeren en de duw in je rug maakt het opdraaien van de snelweg tot een waar feestje. Kortom, ik kan iedereen aanraden om een bezoek te brengen aan Vagtechniek. Heren, dank voor jullie goede werk.

Enorm klantgericht en -vriendelijk bedrijf

Telefonisch een afspraak gemaakt voor Stage 1 tuning van mijn Golf GTE. Eerlijk gezegd, als vrouw, heb ik er weinig verstand van. Gelukkig had ik een medewerker aan de lijn die mij uitlegde wat ik kon verwachte. Gekozen om ook DSG bak naar stage 1 te upgraden. Het is wat mij betreft een flinke kostenpost, maar de terugweg naar Apeldoorn was genieten! De medewerker bij de balie was enorm vriendelijk en in de tijd dat zij met mijn auto bezig waren, heb ik heerlijk gewandeld in de omgeving. Bedankt voor jullie goede advies en hulp!

Goed werk geleverd

Ik heb een stage 1 motortuning laten uitvoeren en een stage 2 voor de DSG. Ik heb intussen een aantal dagen gereden en je merkt echt een verbetering van het schakelgedrag. Veel soepeler en de auto houd ook niet meer in bij het overschakelen naar 2 en 3. Ook qua extra motorvermogen ben ik zeker onder de indruk. Ik beveel ze zeker aan.

Top, snel geregeld, goed resultaat.

In 2 uurtjes een stage 1 tuning geregeld. Bij binnenkomst direct een veilig en betrouwbaar gevoel dat mijn auto in goede handen was. Blij met het resultaat van 122 naar 160pk

Top mooi bedrijf!

half uur geleden geweest voor een stage 1 tuning. Ben ff gestopt om een review te schrijven! In een woord geweldig! Goed ontvangen, duidelijke uitleg. Mooi nieuw pand. Je kan vanuit de wachtruimte je auto zien. (Altijd leuk om te zien hoe ze aan je auto werken). Na enige tijd (en verschillende reviews te hebben gelezen) afspraak gemaakt en totaal geen spijt van gehad. Voor mensen die twijfelen.... gewoon doen!

De beste chiptuner voor VAG

Zeer professioneel en de tune bevalt uitstekend! Stuk meer power uit mijn 1.0 TSI!

Vriendelijk en professioneel

Telefonisch vriendelijk en goed geholpen en afspraak gemaakt voor. Stage 2 tuning Stage 2 dsg Downpipe Leen auto (niet voor hoeven te betalen ivm de kosten die ik al betaal voor hun diensten) Toen ik de auto bracht hebben we nog afgesproken dat de start/stop systeem uitgeschakeld zal worden. Ook hier hoefde ik niet voor te betalen. Maar toen ik bijna thuis was en moest wachten bij de stoplicht kwam ik erachter dat dat dus niet was gebeurd. Ondanks dat ben ik alsnog tevreden met de diensten.

Vaklui

Mijn transporter heb ik sinds ongeveer 2 weken geleden getuned met stage 1 voor de DSG en ik kan het aan iedereen aanraden. Zeer goede reactie vermogen en veel rustiger rijgedrag in mijn ogen. GEWELDIG.

Top Bedrijf!

Top bedrijf! Audi S4 B8 2009 Walnutblasting Stage 1+ Tuning Stage 1 S-Tronic Nette en goede communicatie: bij demontage voor de Walnutblasting was er wat kapot gegaan (konden beide partijen niets aan doen) werd het telefonisch gemeld, daarbij meteen in oplossingen gedacht voor de reparatie. Het zou langer gaan duren met de auto, leenauto langer in gebruik was geen probleem. Tevens de Stage 1+ Tuning inclusief Stage 1 S-Tronic: Ging ook niet 100% volgens het plan, maar wederom weer telefonisch contact gehad en opgelost. Fantastische waardes! Wat een verschil! Top communicatie en vakmanschap! Nogmaals erg bedankt Team Vagtechniek!

nog meer rijplezier in mijn golf 7

27/7/2020 langs geweest met mijn golf 7 (1.4 150pk blok). na het chippen is de extra koppel goed merkbaar. vooral 5e en 6e versnelling hebben merkbaar meer koppel nu. mooi pand op een mooie locatie. helemaal top!

Zelfs mijn BMW was bij VAG in goede handen.

Was op zoek naar een goed en betrouwbaar tuningsbedrijf. Via zoeken o.a. VAG terecht gekomen. Eerste wat opviel was hun coronabeleid. Ze kunnen gewoon doorwerken met diverse ontvangst aanpassingen. Vervolgens zijn ze verhuisd naar nieuw pand. Ruim , ordelijk en erg schoon. Ze adverteren niet met vermogen alles uit de kan, maar met dat wat redelijk binnen normale grenzen ligt. Tuurlijk is het mogelijk om alles eruit te halen, maar gezien ik geen racer ben vond ik de +66pk meer dan voldoende. M Kreeg een heel andere auto terug, toch meer dan de +66pk en veel meer koppel. Echt een aanrader.

Collse Heide 38

5674VN Nuenen