Gisteren mijn golf 7 laten chippen en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Bij het maken van de afspraak werd ik snel terug gemaild en was het zo gemaakt. Tijdens de afspraak mocht ik helaas er niet bij zijn, maar gezien de corona heel normaal. Stuur werd netjes afgedekt en alles ontsmet, na 1.5 uur stond ik buiten met netjes dvd enz. Bij de volgende auto ga ik zeker terug
Vandaag de 130.000km beurt laten doen aan mijn VW Touran. Netjes uitgevoerd en na overleg nog andere kleine dingen laten doen. Top service, graag tot de volgende beurt.
Onlangs met mijn A6 langs geweest om trekhaak in te leren. Daar toen super netjes en professioneel ontvangen. Zeer mooie werkplaats met vakmensen zowel op de vloer als achter de schermen. Dus gisteren nog eens gebeld. En later de dag A6 gebracht. Gekozen voor een STAGE 1 tuning en STAGE 1 multitronic tuning. Ook hebben ze de start/stop uitgezet em mijn nieuwe afstandsbediening voor standkachel in geleerd. Vandaag A6 opgehaald. In één woord GEWELDIG. Wat een genot, meer koppel meer vermogen. En vooral een nog fijnere optrekkende wagen. En wederom super fijn en duidelijk geholpen. Persoonlijk en vakbekwaam, korte lijnen. No nonsens mentaliteit en alles COVID proof. Beste VAGtecniek mannen SUPERRRR BEDANKT voor de wederom fijne ervaring. Groeten Mark Audi A6 3.0tdi vaktechniek powerd
Iedereen is wel ergens op zoek naar perfectie. Bij VAGtechniek hebben ze die gevonden. Super mooie, schone garage, apart gedeelte voor de tuning en rollerbank. Vandaag mijn Volkswagen T6 naar stage1 laten tunen. Op de terugweg alleen maar maar zitten genieten met een hele grote glimlach. Wat een verschil in vermogen. Optrekken gaat zo soepel en ook accelereren met inhalen is super. Echt een hele verbetering. Vanaf de ontvangst tot de aflevering is het allemaal super netjes en vlot verlopen. Binnen 1,5 uur stond mijn auto weer klaar. VAGTechniek heeft de perfectie gevonden!
Mijn Tiguan Allspace van 190pk (benzine) laten tunen, 8 maanden oud. Merk het verschil erg goed (circa 245pk nu) en het rijdt erg plezierig, omdat de auto toch nogal zwaar is. Voorheen voelde het ook veel zwaarder aan. Ze weten hier precies wat ze aan het doen zijn en ging allemaal erg vlot. Ga er met de volgende auto's zeker weer heen!
Afspraak snel gemaakt en de chiptuning van mijn Vw Tiguan ging sneller dan verwacht. Ben er erg tevreden over.
Nadat ik bij VAG techniek langs was geweest, met een welkom ontvangst en duidelijke uitleg, voor een stage 1 tuning aan mijn Audi A4 1.8 TFSI ben ik gelijk doorgereden voor een roadtrip door Duitsland en Oostenrijk. Na 2800 km in 10 dagen te hebben gereden heb ik de auto in alle omstandigheden uitgeprobeerd. De auto rijdt zoveel beter op de snelweg en in de bergen qua acceleratie en trekkracht, het verschil is absoluut merkbaar. Ik ben uiterst tevreden met de gehele tuning, service en prijs van VAG Techniek!
Na veel over Vagtechniek gehoord en gelezen te hebben afgelopen week zelf voor het eerst kennis gemaakt met dit topbedrijf. Speciaal een dag vrij genomen om naar Nuenen te kunnen gaan en daar de hele dag verbleven. Zodoende goed kunnen observeren hoe men bij Vagtechniek werkt en met klanten omgaat. Echt nog nooit meegemaakt. Tot in het kleinste detail straalt alles professionaliteit en vertrouwen uit. Mijn VW Passat 2.0 tfsi heeft naast een nieuwe stuurslot module ook een walnut blasting behandeling en een stage 1 chiptuning gekregen. Tijdens het wachten kreeg ik al per mail foto's toegestuurd van de inlaatkanalen en de injectoren voor en na de walnut blasting. Wat een verschil! Op de terugweg bleken de resultaten mijn verwachtingen te overtreffen. De auto reageert veel feller op het gas. Naast de extra 55 pk is vooral de toename van het koppel met 100 nm een waar genot! Het enige nadeel is dat er nu nog meer een beroep wordt gedaan op mijn zelfdiscipline om snelheidsovertredingen te voorkomen...
Distributieriem vervangen en chiptuning laten uitvoeren. Blijven wachten ivm grote afstand woonadres Ben steeds op de hoogte gehouden van het verloop van het proces . Werkzaamheden en communicatie als zeer goed ervaren ... Tuning SUPER !
Stage 1 tuning laten toepassen op mijn Skoda Fabia Greenline om meer power te hebben voor trekken van kleine Eriba caravan. Dit in combinatie met oplossen van terugkerend EGR probleem. Gelijk merkte ik verschil op terugtocht van 130km; gebruik van 4,3 per 100km naar 3.7. Koud wegrijden ‘s ochtends veel soepeler. Alsof de auto beter ademt. Trekt veel krachtiger door vanaf 2000 toeren. Is nu veiliger rijden met caravan bij opritten en inhalen vrachtwagens. Oude software mee op CDrom. Zeer net bedrijf en vriendelijke informatieve omgang.
Helemaal tevreden na het tunen van mijn Passat GTE uit 2016! Prima service en geweldige resultaten behaald.
Ik heb een A6 competition 3,0 biturbo diesel die op zich al aardige cijfers kan voorleggen en op aanraden van een vriend toch de stap gezet om hem een halve dag aan jullie toe te vertrouwen . Al van bij het onthaal voel je de professionaliteit die het ganse bedrijf uitstraalt. Hier wordt niet over een nachtijs gegaan . De auto wordt pas afgeleverd als de perfectie bereikt is . ik koos voor een stage 1+ op de motor software en een stage 2 voor de versnellingsbak , dat leverde mooie cijfers op, met een koppel van 856 Nm en een vermogen van 407 PK kan je alleen maar tevreden zijn .Dat brengt flitsende acceleraties maar in het dagelijkse verkeer is het vooral het schakelgedrag van de versnellingsbak die me blij maakt . De respons op het gaspedaal is veel beter en de auto reageert veel vinniger . Rest me nu alleen nog de bekeuringen uit de bus te houden .
Mijn Seat had al een basic tuning van onbekende oorsprong. Echter, ik heb toch voor een stage 1 tuning van Vagtechniek gekozen. De auto heeft nu merkbaar meer vermogen en koppel. Daarnaast is de vermogensopbouw niet meer lineair maar opbouwend, wat ik zelf erg kan waarderen. Daarnaast hebben ze een foutmelding kunnen weghalen.
Ik heb mijn Audi A3 8V 1.6 TDI stage 1 laten tunen tijdens de kortingsactie. Qua koppel en vermogen ben ik een stuk vooruit gegaan. Dit bedrijf heeft en biedt een uitstekende service en heeft de klant hoog in het vaandel staan!
Op 10 oktober 2020 bij Vagtechniek Nuenen geweest voor chiptuning van mijn Audi A3. Alles was top in orde van afspraak maken tot de oplevering. Ik was tevens onder de indruk van dit mooie, grote pand met zeer nette, schone garage. Mijn auto rijdt nu nóg fijner.
Wederom mijn Leon een long life beurt laten geven met wielenwissel en verse APK. Netjes alles geregeld. Top garage !!
Elke kleine en grote beurt ben ik zeer verrast hoe klantgericht dit bedrijf zijn zaakjes 100% voor elkaar heeft en ook zo houdt.
NETJES ALLES VOLGENS AFSPRAAK. JAMMER, WIL DE ROLLENBANK TOCH NOG KEERTJE LATEN DOEN. ZAT, OMDAT IK NIET KON WACHTEN ER NU NIET BIJ. VOLKSWAGEN PASSAT 2.0 TDI, VAN 140PK NAAR 180PK. EN VAN 320NM NAAR 400NM. STAGE 1 DUS. EN DSG STAGE 2, PRACHTIG, WAT EEN RIJGENOT
Algelopen 10/10/20 mijn A3 1.5 Tfsi Carbio uit 2018 laten chippen. Het is wat uitgelopen bij mij doordat er een probleem was met een auto van een andere Klant. maar het was het wachten meer dan waard. op laatste montent ook nog Start / stop er laten uit programmeren . helemaal super
Na een uitstapje van merk toch maar weer een degelijke auto gekocht. Een audi a6 avant. Even bellen voor een aankoopkeuring en meteen stage 1 laten chippen. Door omstandigheden een afspraak moeten verzetten geen probleem. Netjes uitgelegd wat er evt aan vervanging toe is en klaar. Super bedrijf en service maar ben ook niet anders gewend.
Met weinig moeite een afspraak kunnen maken. Daarna nog een herinnering van de afspraak ontvangen. Dus super geregeld allemaal. Op de dag zelf was ik een half uurtje te vroeg en werd recht geholpen. We werden ook nog voorzien van koffie in de mooie kantine. Na ander half uur kon ik weer vertrekken en de auto reed super na stage 1 chiptuning van de Sportsvan 1,2 TSI het is zeker een aanrader. Het was 2 uur rijden uit Zeeuws Vlaanderen waard.
Afspraak met VAG-Techniek maken verliep soepel ondanks dat ik laat moest afzeggen i.v.m. defecte piëzo injector. Professioneel geholpen in een professionele en zeer nette omgeving. VAG-Techniek snapt goed dat je naast goed werk ook een 'goed gevoel' verkoopt, want auto = emotie (althans voor een bepaald deel van onze bevolking). Werk is uitgevoerd conform vooraf gecommuniceerde verwachting. Het betrof een VW Caddy 2015 met 1.6 CR motor die van 102 --> 140 pk resp. 250 --> 320 Nm gechipt is. Ik kan het niet nameten, maar het zou goed kunnen kloppen. Het rijdt i.i.g. veel prettiger. Het had leuk geweest als ze een voorbeeldgrafiekje van voor en na de behandeling zouden meegeven, dan heb je toch nog wat tastbaars. Ik kan dit bedrijf volmondig aanraden en het was de rit vanuit R'dam zeker waard.
SOEPELHEID. Dat is in 1 woord waarmee ik de stage 1 tuning van mijn 1.4 TSI DSG-6 mee zou willen omschrijven. Ik heb respect voor techniek en been geen snelheidsduivel, maar zocht net een beetje extra voor invoegen en momenten dat je het net even nodig hebt. Ook was ik een beetje bang voor een zenuwachtige auto, die wat springerig op het gaspedaal zou reageren maar niets is minder waar! De tuning zet mooi in vanaf half gas werd mij uitgelegd. Zo is het dan ook precies. Terug naar huis merkte ik betere respons op gaspedaal en merkbaar hoger koppel bij inhalen en invoegen. Ook had ik file en wat stoplichten en dan is de motor net zo rustig en kalm als voorheen. Klein verbeterpuntje (daarom geen 10) zou zijn om je klanten wel te blijven uitleggen wat je precies gaat doen. Ik denk dat door Corona het een beetje in het water viel. Toen ik wat vroeg bij het afrekenen werd ik alsnog vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Dus ja, de zoveelste aanrader voor een professioneel bedrijf. Ik ga ook het onderhoud daar laten uitvoeren. Scherpe prijzen en met veel kennis en conform fabrieksopgave qua onderdelen en interval.
Vandaag met mijn VW Polo Blue gt (6 r) handgeschakeld (140 pk/250nm) langs geweest bij VAG Techniek. Ik heb het ACT/COD systeem uit laten zetten (2 cilinder werking), icm stage 1 chiptuning. Fijn, dat er deze maand 30% korting is op stage 1. Motor van 140 naar 180 pk en koppel van 250 naar 320 nm. In alle versnellingen merkbaar meer kracht, bij minder toeren. Bij vol gas in 3e versnelling greep zelfs het esp in.. Op de snelweg, in zijn 6e versnelling, aanzienlijk sneller accelereren (en hij was al niet traag:-). Ook het brommen/trillen/schokken bij 2 cilinder werking; verdwenen! Verbruik lijkt ook gelijk gebleven, maar dat is nog even afwachten. Professioneel aangepakt, goed coronabeleid en het duurde niet lang. 30 min eerder geholpen (ivm reisafstand) en na 1,5 uur weer zeer tevreden 2 uur huiswaarts. Goede koffie en je kunt je auto bekijken uit de boven-kantine. Hele goede service! Aanrader!
Vandaag mijn voertuig, een VW Tiguan 09/18, 2.0TSI 4motion laten chiptunen. Tevens voor de optimalisatie in haar schakelmomenten de DSG stage 2 laten tunen. Na het tunen met het voertuig de weg opgegaan. Een duidelijk waarneembaar verschil in het vermogen zowel als de schakelmomenten. De resultaten mogen er eveneens zijn, namelijk van 180PK/320NM naar 266PK/458NM. Voor een ieder die twijfelt om zijn of haar voertuig, Audi, VW, Seat of Skoda te laten tunen adviseer ik om je voertuig onder handen te laten nemen door de vakman(nen) van Vagtechniek. Het tunen blijft binnen een veilige marge, echter toch aanzienlijk verbeterde resultaten in zowel acceleratie als topsnelheid. Naast het genoemde is het een transparant bedrijf en kun je vanuit de wachtruimte (1e verdieping) het pand en de werkzaamheden die plaatsvinden volkomen bekijken. En wat betreft de wachtruimte, comfortabele stoelen, een aangenaam bankstel, koffie/thee en/of water, oftewel van alle gemakken voorzien. Een schone en goed georganiseerde werkplaats wekt de indruk dat alles onder controle is, wat ook blijkt uit de verrichtte werkzaamheden. Vagtechniek, klasse en keep up the good work!