Top service

Goed ervaring, prima service en onderhoud

Super goed!

Eind december telefonisch een afspraak gemaakt voor stage 1+ tuning voor onze golf 7 (facelift) van 2017. Ze hadden in december een actie voor de stage 1+ tuning,aangezien ik alleen op zaterdag kan werd het 30 januari voor ik terecht kon, maar wel kreeg ik nog de korting van de actie in december! Eenmaal aangekomen om 9.00 werd verteld dat ze de hele ochtend werk hadden voor de tuning. Boven plaats genomen met uitzicht over de werkplaats wat ik een groot pluspunt vind want dan kun je ook zien wat ze doen aan de auto's die binnen staan. Op een gegeven moment kwamen ze vertellen dat ze toch nog iets meer tijd nodig hadden voor de tuning omdat ze een auto pas laten gaan als deze 100% in orde is. Ze boden me een leenauto aan om eventueel ergens heen te gaan,uiteindelijk heb ik dit niet gedaan omdat er niet veel open is nu in coronatijd maar wel fijn dat ze dat aanbieden! Uiteindelijk was de auto klaar en heb ik er zo'n 40 pk bijgekregen en ook het koppel is flink verbeterd. Auto loopt werkelijk fantastisch en ben dan ook super tevreden met de tuning wat ze gedaan hebben,chapeau! Verder raad ik iedereen die misschien nog twijfelt dit bedrijf aan,ze luisteren naar je als je vragen hebt en krijgt dan een eerlijk antwoord. De werkplaats is super netjes en de monteurs werken ook netjes. Mocht ik in de toekomst nog een keer een tuning erin laten zetten dan ga ik zeker weer naar dit bedrijf! Mvg Tim Janssen

wat een supergoede service

Vorige week mijn Caddy stage 1 laten tunen. Twee dagen daarvoor online contact opgenomen. Super dat jullie zo snel reageerde. Dat is vaak anders. Ik maak het vaker mee dat je dan zelf nog weer moet bellen om iets gedaan te krijgen. Top gedaan. En ook op jullie locatie is alles goed geregeld. Heel alert vwb de Corona regels. De mogelijkheid om op een fijne plek te wachten waar je ook gewoon je auto kan zien en wat ze er mee doen. En lekkere koffie. Alles bij elkaar top.

Golf 7 stage1 en dsg stage2 prima

3 uur bezig geweest. Toch stage 2 DSG genomen ivm met wat later schakelen. Resultaat is prima Golf 7 1.6 110pk 7DSG nu zo'n 35 pk en een zooitje koppel erbij. Rijdt prima.

Top service en zeer klantvriendelijk

Fijn telefonisch contact gehad kreeg op al mijn vragen netjes antwoord. Afspraak was snel gemaakt. Locatie is top nette garage en heerlijke koffie in de wachtruimte waar je ook keurig op corona vrije afstand van elkaar kunt zitten en laadpunten voor je laptop., tablet en telefoon aanwezig zijn. Alles verliep heel keurig, kreeg na het gedane werk netjes een uitleg over wat ze hadden gedaan en over een paar extra opties die ze hadden geactiveerd zonder extra kosten. Kan niet anders zeggen dan top hoe alles verlopen is. Het is nu 3 weken geleden en de auto loopt als een zonnetje...... En wat een verschil met er voor..... Daar wordt je echt blij van. Mvg Chris

Het beste adres voor VAG auto's!

Na meerdere goede ervaringen met VAG Techniek wederom besloten om mijn auto hier te laten chiptunen. Ditmaal een Vw Up GTI voor Stage 1+. Op de site geïnformeerd werd de dag erna gelijk gebeld. Vriendelijk personeel die weten waar ze over praten en je graag uitgebreid antwoord geven op de vragen die hebt. Kortom het juiste adres voor al uw VAG auto's

Heel klantvriendelijk en als je een vraag heb beantwoorden ze die graag en duidelijk besteden echt aandacht aan de klant ook de wachtruimte ziet er keurig uit en is netjes schoon ook kan je daar alle kanten opkijken naar de tv onderhoudsgedeelte of chipgedeelte dus je verveel je niet zomaar en ook de koffie is daar heel goed geen slootwater zoals bij de meeste garage's ik zou het zeker aanbevelen en kom nog graag eens langs dankjewel voor het chippen van mijn polo en tot snel

top!

Ik kwam met een Polo slow-motion en mocht vertrekken met een bommetje.. De Zwarte Wolfsburger rijdt nu zoals ie er uitziet: agile op het gas en een heerlijk duwtje in de rug erbij door het hogere koppel. Lager verbruik heb ik in mijn enthousiasme nog niet weten te behalen.. zal nog moeten blijken komende tijd. Kortom, een goede ervaring bij VAGtechniek, communicatie verloopt soepel en ze maken waar wat ze beloven!

Goede en oprechte service

Ik heb mijn auto laten chippen en ben er zeer tevreden over. Goede en vriendelijke service. Vooral een eerlijke service. Ik heb het al bij meerdere mensen aangeraden om hier heen te gaan! Wachtruimte is erg mooi en zeker coronaproof ingericht!

Gelijk een goede indruk in een mooi pand. Snel geholpen en tevreden naar huis met mijn Citigo met nu 75 pk.

Geweldig!

Ik ging voor Stage 1 chiptuning van mijn Golf 5 GTI. De eerste keer zeiden ze dat het niet verstandig was omdat er een paar draadjes los waren, dit moest eerst gerepareerd worden. Na de reparatie ben ik terug geweest, alleen deze keer was er een DV membraan kapot. De monteur vertelde dit 'slechte' nieuws, maar kwam ook meteen met geweldig nieuws! Hij kon de DV meteen vervangen zodat het tunen door kon gaan! Met de rekening kreeg ik ook nog extra goed nieuws, op 28/1 viel ik net buiten de actie van de stage 1. Maar omdat ik al eerder was geweest met die actie kreeg ik het als nog zo voordelig! Kortom: uitstekend bedrijf, net en oprecht personeel en alles wordt in overleg uitgevoerd!

Eens VAGtech, altijd VAGtech

Mijn eerste VAG auto: scirocco 1.4 tsi op 27/1 stage #1 gechipt. Prima te woord gestaan door Thijs voor het inplannen van de afspraak. Eenmaal gechipt hebben de bobines de geest gegeven, na telefonisch beraad eea vervangen. WOOW nu pas de stage #1 eens goed beproeft, en wat een verschil. Al met al: - Vriendelijk personeel - Moderne garage - Prima prijsqualiteit verhouding.

Nette, eerlijke garage met goed advies

Ik breng mijn Skoda Octavia (2016) en mij vorige auto's, altijd naar VAG techniek. Zij weten wat er moet gebeuren en zijn eerlijk over de uit te voeren reparaties. Thijs en Willem zijn fijne personen om mee te communiceren. Top garage!

Ik ga met mijn VW Scirocco uit 2009 bewust naar Vagtechniek, omdat ze daar echt kennis hebben van de techniek van die modellen. Ik heb deze Scirocco zelfs aangekocht na een aankoopkeuring door Vagtechniek. Je wordt als klant goed meegenomen in de keuzes en te verwachten kosten. Ik ben na 5 jaar nog steeds heel tevreden over de service!

WAT EEN VERSCHIL!!!!

Ik ben in bezit van de VW golf 8 (130 PK). Dit is op zich een prima auto, maar hij voelde wat geknepen aan. Hij had een duidelijk turbogat en liep zoals al bekend bij deze motor in koude toestand een beetje onrustig. Na een aantal minuten was dit wel weg. Na vele positieve reviews te hebben gelezen afgereisd naar vaktechniek. Het vermogen is van 130 naar minimaal 175PK gegaan en het koppel van 200 naar minimaal 295NM. WAT EEN VERSCHIL.... Het is nu een heerlijk rijdende koppelrijke auto geworden die ook nog een in koude toestand veel soepeler loopt! Bij normale rijstijl is hij zeker zuiniger. Ik heb de 2 cilindermodus niet laten uitschakelen en merkte meteen op weg naar huis dat deze vaker actief werd. (waarschijnlijk door het hogere koppel). Dus mijn complimenten aan de mensen van Vaktechniek. verder wil ik jullie een compliment geven over de bijzonder schone werkplaats. Ik heb dit nog nooit eerder zo gezien en naar mijn mening zegt dit genoeg over jullie manier van werken.......

Top service en resultaat!

In het verleden had ik al eens overwogen mijn auto te laten chippen maar uiteindelijk nooit gedaan. Toch ergens een beetje bang dat het ten koste van de levensduur van mijn auto zou gaan. Met mijn huidige auto (VW Passat 2016 - 180PK, 250Nm) begon het toch weer te kriebelen. Ik heb op diverse plekken informatie ingewonnen en een offerte opgevraagd bij VAGTechniek en nog een andere partij bij mij in de buurt. De ervaring en specialisme van VAGTechniek met VAG motoren tunen heeft mij uiteindelijk doen besluiten ondanks de hogere prijs en extra 200km die ik ervoor moest rijden toch bij hen de motor en DSG tuning te laten uitvoeren. En met resultaat! 240PK en 350Nm. Wat een bak extra vermogen, koppel en fijner schakelende automaat. En dat alles in 1,5 uur tijd!. Kortom dubbel en dwars waard. Mijn zwager was zo enthousiast dat ook hij direct een motortuning afspraak heeft gemaakt.

Vriendelijk, duidelijke uitleg. Zorgvuldig en betrouwbaar. Al bij al een heel professioneel bedrijf. Ik kom terug.

Unleashed the Beast!

Ik ben geweest met een 2.0L motor met standaard 280pk. Uiteraard niet mis maar je voelde dat er nog meer in zat. VagTechniek gebeld om een afspraak te maken voor stage 1. En oh oh oh wat een power komt er nu uit. Alles boven mijn verwachtingen! Hij loopt lekker zuiver, hij reageert goed en power vanaf de eerste miliseconden nadat je het gas intrapt. Ze kijken uiteraard eerst als je auto wel geschikt is om te chippen, vakmanschap is hierbij dus zeker nodig. Mocht ik ooit voor stage 2 gaan, of in de toekomst een andere auto willen laten chippen weet ik waar ik moet zijn!

Goed ervaring, prima service, prima product!

Nette garage, zeer klantvriendelijk.

Vandaag weer langs geweest voor een onderhoudsbeurt. Alles keurig uitgevoerd volgens afspraak. Alle werkzaamheden en adviespunten netjes besproken en uitgelegd alvorens het werk uit te voeren. Ga zo door!

Goede service, mooie schone zaak

Auto laten chippen stage1, tevreden met resultaat, ben goed en vriendelijk geholpen, verder een mooie nette werkplaats!

perfecte service

Onlangs weer onderhoud / APK uit laten voeren aan mijn Passat. Bevestiging per email inzake de uitvoeringsdatum. Opgebeld door medewerker i.v.m. extra werkzaamheden. Later weer opgebeld dat de auto gereed was. In alle gevallen een goed gesprek met de mederwerker: vriendelijk, helder en deskundig. Auto weer volledig in orde voor een goede prijs. En dat alweer voor het zevende jaar op rij na een perfect uitgevoerde chiptuning 7 jaar geleden. Nog steeds erg tevreden.

Super !!!

Mijn BMW 520i getuned Stage 1, enorm meer koppel en pk's, stiller, kortom een aanrader, keurige organisatie, werkplaats als een laboratorium, zo schoon, helemaal top !!! Bedankt mannen van VAG service Nuenen.

Ovoorstelbare ervaring.

Vandaag mijn Audi A6 3.0 TDI 2012 stage 1 en de multitronic laten behandelen door het team van VAG techniek. Wat een geweldige ervaring en wat een andere A6 heb ik nu. Zuinig / krachtig/ soepel/ nog Stiller en ja nog comfortabeler te rijden. Dus in een woord super, dank VAG techniek!!!

Veel kennis, goede service en perfecte klantenservice!

De titel zegt het eigenlijk al genoeg. Zo'n 6 jaar mijn Octavia RS in onderhoud bij Vagtechniek en ook stage 1 laten tunen. Altijd goed service, duidelijke communicatie, meedenken bij problemen en de goede klantenservice uit zich in duidelijke uitleg over reparaties en tijd maken voor antwoorden op vragen. Grappig om te vermelden. Ik heb zelf zo'n 10 jaar bij motorenontwikkeling gewerkt bij een grote truckbouwer in Eindhoven (rara) en daar veel met de problematiek van EGR te maken gehad. Toen ik recent bij het ophalen van mijn auto na een beurt even moest wachten, ving ik een gesprek op tussen een medewerker van Vagtechniek en een klant met EGR problemen. De uitleg was redelijk 'Jip en Janneke' niveau (dus goed begrijpbaar voor een leek), maar de uitgelegde problemen en oplossingen die verteld werden waren spot on! Veel detail kennis van de auto's, van de systemen, en de technische achtergrond... en dat op een begrijpbare manier kunnen uitleggen. Top bedrijf! Waarom geen 10? Voor al deze kennis, ervaring en service betaal je natuurlijk ook... maar meer dan waard. En oh ja, de verlichting van de leenfiets deed het niet;-) Was ik wel vergeten te vertellen bij mijn laatste bezoek. Tijd voor een nieuw batterijtje?

Collse Heide 38

5674VN Nuenen