Goede service, goede tuning

Goede service , mooie wachtkamer met uitzicht op de werkplaats. Auto stage 1 getuned rijcomfort is aanzienlijk verbeterd en auto voelt sportiever aan.

De ware VAG specialist

Vandaag een stage 1 uit laten voeren voor mijn Leon FR 1.8tsi. Na de tuning door een medewerker geattendeerd op het feit dat mijn vliegwiel enig onbalans vertoont en dat dat nu door het hogere koppel meer opvalt. Kijk, zo hoort dat! Verstand van zaken en goed advies. De auto rijdt heerlijk en het koppel is gewoon geweldig.

Puik

Vandaag 22-4-2021 voor de jaarlijkse apk + onderhoudsbeurt geweest, zoals de vele voorgaande jaren weer een prima service en vriendelijke medewerkers.

Helemaal top

Gisteren naar Vagtechniek Nuenen geweest en het was in een woord top. Het was dat anderhalf uur rijden zeker dubbel en dwars waard. Vooraf het over en weer mailen en informeren was al erg goed en snel geregeld. Éénmaal aangekomen trof ik zeer correct personeel en een geweldig nette en schone garage aan. Tijdens het wachten een lekker kopje koffie en wat lezen. Onze VW t-roc laten chiptunen (stage1) en dsg bak (stage2) . Ik had al erg veel schik met de auto maar nu loopt hij helemaal geweldig, vooral de vetere schakelmomenten is een verademing. Heren bedankt.

Super professional garage

Very professional and friendly service. Clean workshop, very nice waiting room. Chip tuning made at the highest level.

Hele fijne en nette garage waar je auto in goede handen is.

Deskundig, netjes, ervaren en (klant)vriendelijk is hoe ik VAGtechniek zou omschrijven. Ze doen wat ze beloven. Tijdens het uitvoeren van de chiptuning wat extra vragen gesteld over mijn auto en motor en hier werd deskundig antwoord en advies op gegeven. Ze nemen de tijd voor je en streven naar klanttevredenheid. Niet ff snel afronden, ook niet op vrijdag laat in de middag. De wachtruimte is top met een mooi uitzicht over de zeer nette werkplaats. Al met al ben je bij VAGtechniek in goede handen en was het voor mij zeker de moeite waard om vanuit Bergen op Zoom naar ze toe te rijden.

Goede service, nette wachtruimte voorzien van alle gemakken. Vriendelijk personeel

Professioneel en zeer goed

Vorige week mijn Golf GTI laten tunen, stage 1+ met DSG stage 2. Wat een fantastisch resultaat veel vermogen en mooie lineaire opbouw, ook is de DSG bak is nu veel soepeler, sneller en schakeld bij betere toerentallen. Zeker een aanrader!

kwaliteit en service

Als je binnenkomt heb je al gelijk het gevoel, dat klopt. keurig geholpen(aandacht voor de klant) en juiste uitleg gekregen. tijdens het wachten kun je aan de overkant volop wandelen en mountainbiken(mtbparcour aan de overkant). om de hoek zit een broodjesspeciaalzaak. koffie genoeg in de wachtruimte. De auto heeft een tuning stage 1 en DSG tuning stage 2 gekregen. verschil is heel duidelijk merkbaar, pakt veel sneller op en DSG is veel rustiger. kortom, prima!

Helemaal top!!!

Vandaag mijn vw polo 1.0 gebracht met 60 pak. Heb deze auto al een kleine 5 jaar maar opzich niks mis met deze auto alleen niet vooruit te branden met zijn 60 ok en 90nm Nu een stage 1 chip erin laten zetten en merkbare verandering zodat ik het toch nog even bij de polo ga houden! Verder kan ik melden dat mijn dochter niet alleen de chip fantastisch vond maar ook de chips uit de automaat in de kantine waren goed bevallen hihi Verder zeer nette zaak en professionele mensen aldaar!

Complimenten,

keurige service en nog meer rijplezier!

Fantastisch Magnifiek

Bij de aanschaf van mijn A3 heeft heeft mijn zoon mij geattendeerd op VAG techniek in Nuenen betreffende het chippen van Audi/VW/Seat?.....etc.. Afspraak gemaakt om een stage 1 te laten uitvoeren met een stage 2 aanpassingen schakelmomenten. Ik heb daar een stuk voor moeten rijden maar het was zeker de moeite waard. Wat een ander gedrag vertoont de motor na stage 1 en 2. Voor mijn gevoel een heel andere auto qua rijgedrag. Wat een Koppel heeft de A3 nu gekregen en de schakelmomenten...pffff... wow wow kan ik alleen maar zeggen. Ik ben dan ook 200% tevreden eigenlijk meer.. Echt een aanrader... Top ik kom zeker nog een keer terug... Mooie zaak goede vakkennis goed geholpen en een zeer goede uitleg. CHAPPO !! mvg Ronald Abels

TOP Service en geweldige tuning ervaring

Gister mijn Golf GTE laten tunen. Gekozen voor een Stage1+ met DSG Stage2 en dat is het meer dan waard. De mensen van VAG Techniek denken altijd met de klant mee en nemen echt de tijd. Er wordt niks afgeraffeld en zo'n vriendelijk personeel vindt je nergens. Super blij met het resultaat en auto rijden is nu nog leuker.

Zeer professioneel en mooi bedrijf

Heb mijn VW Arteon laten chippen werd goed ontvangen en een mooie wachtruimte met drankjes ben zeer tevreden over dit bedrijf . Jongens geweldig!!!

top resultaat en voelt natuurlijk

Tiguan 2.0 4motion benzine stage1 en DSG stage 2 laten tunen. Goed resultaat, met name de DSG bak voelt nu een stuk natuurlijker aan!

Mooi bedrijf, goed verzorgd, correct geholpen, goed resultaat.

Ze hielpen erg goed en waren klant vriendelijk

Meer dan tunen alleen !

Vandaag mijn Audi A4 stage 1+ en DSG stage2 laten tunen, de resultaten waren/zijn boven verwachting! Goede ongedwongen sfeer, zeer mooie en nette garage. Net en professioneel personeel. Er is een ruime wachtruimte waar koffie, thee etc. verkrijgbaar is. Wij hebben gebruik gemaakt van het aanbod om tijdens het wachten een leenauto te gebruiken zonder extra kosten, SUPER !

In 1 woord: top!

Deze week mijn polo laten tunen, stage 1 + de dsg bak, wat een verschil! En wat een net bedrijf! Dikke plus!

Professioneel en vak gekken!

2e keer bij VAG techniek, 3 jaar geleden met mijn Skoda Octavia 1.6 TDi en nu met de VW Passat, met DSG bak en op aanraden van Erick toch gegaan voor de stage 2 DSG tuning, Wat een verschil, goed advies en ze weten waarover ze praten. Goed advies, maar dat kreeg ik de eerste keer ook. Met de volgende bolide kom ik weer naar Nuenen.

Boven verwachting!

Even gewacht met het schrijven van een review, niet omdat ik iets negatiefs zou verwachten, maar omdat ik nu met nog meer plezier onderweg ben, en mijzelf met regelmaat betrap dat ik een onzinnig ommetje rijden met de auto! Wat is er aan onderhoud uitgevoerd: - multitronic service (olie verversen) - chip tuning stage 1 - De multitronic service, is door de mannen van VAGtechniek perfect uitgevoerd, de versnellingsbak loopt weer als die van een nieuwe wagen, en is een bevestiging dat onderhoud bij een specialist belangrijk is. -chip tuning stage 1, mijn auto heeft een 2.0 TFSI motor, welke van zichzelf niet lui is. De mannen van VAGtechniek hebben de ECU gekieteld en levert nu ± 255PK, en veel belangrijker ± 400NM. De koppelcurve is waanzinnig mooi opgebouwd, met lage snelheid krijg je het idee of je met een diesel (koppelmonster) op pad bent, en met hogere snelheden denk je spontaan dat je het circuit op kan. De eigenschappen van de wagen zijn er positief op vooruit gegaan. De betrouwbaarheid en het olieverbruik zijn normaal gebleven. Als laatste het bedrijf zelf, bij ontvangst in Neunen heb je het idee dat je op de IC van een ziekenhuis beland. Alles is schoon, spik en span opgeruimd en dat geeft direct het gevoel dat je 'kindje' hier in goede handen is. Mede daardoor heeft mijn vader op het moment dat wij mijn auto brachten daar besloten ook zijn auto achter te laten. Het zal geen verassing zijn dat hij ook gekozen heeft voor een stage 1 op zijn 2.0 TDI en dat hij net zo tevreden is als ik. Nog even aftellen tot de service beurt, en dan zien jullie mij weer verschijnen. Nogmaals, hartelijk dank!!

Op 1 april (ja, ja) naar Nuenen gereden na erg veel goede recensies te hebben gelezen de rit van 2 uur aangevangen. Wat een mooi professioneel pand en bedrijf. Ik verbaasde me over de omvang, dat had ik niet verwacht. Blijkbaar doen ze wat goed en dat bleek ook wel. Hartelijke ontvangst, prima uitleg over werkzaamheden (distributieriem en tunen) en tijdens uitvoering werkzaamheden netjes komen vragen of ook de multi-riem vervangen mag worden omdat deze ook wat slijtage vertoond. Tuning bevalt ook prima (Passat 1.6 TDI naar 150pk incl. DSG stage 2) ondanks dat het nog steeds geen kanon is, maar dat was ook wel te verwachten. Waarom geen 10? Vanochtend bij het starten een fel rode waarschuwing op het dashboard, ik schrok, bleek dat koelvloeistof peil te laag was. Waarschijnlijk door mijn lange rit terug naar huis. Daar hadden ze mij misschien wel even voor kunnen waarschuwen!

Geweldig goed geholpen en de auto heel veel sneller

Mijn audi is van 136pk en 320Nm naar 240pk en 490Nm gegaan. Goede uitleg en professioneel geholpen. Hier plaatsten ze niet zomaar een andere software maar maken een heel andere auto van je auto.

Had eerder de intentie om nog een review te plaatsen voor de stage 1 & DSG tuning van mijn Seat Leon st Cupra. Toen ik een nieuwe Audi RS6 kon bijhouden op de snelweg en de eigenaar zijn raam naar beneden deed en mij vroeg hoeveel pk de auto had, wist ik wat ik in huis had en dat VAG techniek mij een bijzondere beleving heeft bezorgd. Dat zegt wel genoeg.

Mooi bedrijf met vakmensen

Audi A6 1.8 TFSI stage 1 laten tunen door Vagtechniek. Heel erg tevreden met het behaalde resultaat, met name erg goed merkbaar onderin de toeren, auto rijdt merkbaar soepeler.

Collse Heide 38

5674VN Nuenen