Filters

10

Voor de 2de keer super goed geholpen.

Vagtechniek is voor ons 1:20 rijden, maar het is de rit meer dan waard. Je word netjes ontvangen en er word goed verteld wat de stappen zijn van de chiptuning. De wachtruimte is echt super, onder genot van een koffie kan je in de werkplaatsen kijken en dat ziet er netjes uit. Dit is precies zoals er ook gewerkt word. Wij hebben deze keer gekozen voor de stage 1+ icm DSG stage 1. Wij worden tweemaal geroepen om te komen kijken bij de rollerbank. Wat een leuke ervaring is dat. Zo kan je op het beeldscherm al zien wat de professionals van de vagtechniek qua vermogen en koppel uit de auto hebben kunnen halen. De auto rijd fantastisch en soepel. DSG rijd al soepel maar je merkt wel degelijk verschil. Waarneer wij een andere auto kopen gaan we direct weer hierheen. Echt een aanrader. Dankjewel aan de mensen van vagtechniek.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een upgrade!

Na wat rondvragen op forums en een facebookgroep gekozen voor VAGtechniek. Ik rijd een Audi A4 40 TFSI 190pk en ik vond hem wat lui. Hij leek elke keer weer in ruststand te vallen. Na een kort telefonisch adviesgesprek gekozen voor Stage 1 & DSG Stage 2. Wat een groot verschil, dit is de auto die ik wilde rijden. Altijd vermogen, geen slaapstand meer. Echt een totaal andere auto. Verder is het een super net bedrijf met idem dito mensen. Een dikke 10!

 • Aanbevelen? Ja
10

DSG beter dan af fabriek in een woord TOP

Na een goed telefonisch overleg over de wensen afgereisd naar VAG Techniek. Volgens afspraak is er met veel passie aan de motor, maar belangrijker aan de de DSG bak geprogrammeerd (VW Passat business R). Stage 2 DSG tunning met gelijk meer koppel en een voorteffelijk schakel gedrag waardoor de motor het een stuk makkelijker kan verwerken. Gelijk is het motor management optimaal getuned waardoor er nu een totaal ander en heel plezierig rijgedrag is gerealiseerd. Super bedankt hiervoor!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg soepel!

Zowel de auto als de service was soepel. Afspraak was makkelijk ingepland, oprecht geïnteresseerde dame achter de balie, en alle vragen beantwoord. Als ondernemer zie ik wanneer een bedrijf zijn zaken op orde heeft, en dat is zeer duidelijk te merken bij Vagtechniek. De ontvangst, mooie wachtruimte, zicht op superstrakke garage, alles klopt. Geen donkere garage of onduidelijkheden. Zeker als je niet perse fan bent van onderhoud van je auto, juist naar Vagtechniek gaan. Daar doe je goed aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes, duidelijk en verzorgd

Vandaag is mijn Audi gechiptuned door VAGtechniek. Van tevoren netjes antwoord gekregen op mijn vragen, ook de tuning voor een aantrekkelijke prijs aangeboden gekregen. Bij aankomst werd ik netjes ontvangen en mocht ik op de bovenverdieping wachten tot de auto klaar was. Daar was het netjes ingericht met uitzicht over de werkplaats en heeft genoeg zitplaatsen, een keuken met koffieautomaat, snoepautomaat en een toilet. De andere klanten werden netjes gehaald als hun auto klaar was en kregen duidelijke uitleg over de gedane werkzaamheden en eventuele toekomstige aandachtspunten, ik kreeg hier sterk gevoel bij dat iedereen die hier werkt zich betrokken voelt en nog belangrijker: kennis lijken te hebben van zaken. Toen mijn eigen auto eenmaal klaar was kreeg ik ook nog heldere uitleg over de garantie en wat je daarvoor krijgt. Al met al een zeer positieve ervaring, het is dat ik 1,5 uur moest rijden anders was dit mijn vaste garage geworden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Topservice !

Afgelopen vrijdag afspraak voor tuning motor en automatische transmissie Uiterst keurig ontvangen, alles goed en duidelijk uitgelegd. Sleutels ingeleverd en boven genoten van een kopje koffie tijdens het wachten. Na ongeveer 2 uur was alles goed verlopen en werd verteld wat er is uitgevoerd en dit is gecontroleerd tijdens hun proefrit. Helaas door de sneeuw nog niet jennen testen maar alle vertrouwen!! Mooi en vakkundig bedrijf !!! W.Blankesteijn

 • Aanbevelen? Ja
10

De nummer één tuner van Nederland!

Op donderdag 19 januari hebben mijn vader en ik voor de tweede keer onze auto laten tunen bij Vagtechniek. Deze keer ging het om een VW Golf 7 GTI TCR stage 1 motortuning en stage 2 dsg tuning (350pk & 460nm). Het verschil met de standaard fabriekswaardes (290pk & 380nm) is gigantisch! De automaat schakelt zo veel soepeler en de auto heeft ook echt veel meer power. De stage 2 automaat tuning is daarom ook echt een aanrader voor de mensen die twijfelen tussen stage 1 en stage 2. Dit verschil is echt merkbaar, omdat we spreken uit ervaring. Twee jaar geleden hebben we namelijk een VW Golf 7 GTI Performance bij Vagtechniek laten tunen. Hierbij hadden we voor zowel motor als dsg tuning gekozen voor stage 1. De reden dat we dus voor de tweede keer bij Vagtechniek zijn terugkomen heeft te maken met de top prijs/kwaliteitsverhouding. Bij vragen over de tuning krijg je een snelle en duidelijke uitleg en zijn de mensen van Vagtechniek ook echt bereid om je te helpen. Daarnaast hebben we inmiddels als vaste klant ook nog een Pipercross luchtfilter cadeau gekregen. Kortom: De nummer één tuner van Nederland!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een echte aanrader!

Gezocht op internet naar recensies van bedrijven, die Volkswagen Transporters chippen. Voor mij kwam VAGTechniek er als beste uit. Offerte aangevraagd, mooie prijs gekregen en toen afspraak gemaakt. Dit was zo geregeld. Op de dag zelf, netjes begeleid. In de kantine kon je rustig wat lezen, maar ook rond kijken in de garage van bovenaf. Ik vond het een leuke ervaring. Koffie thee was gratis en je kunt er via een automaat frisdrank en koek, etc. kopen. Dan na 2 uurtjes is alles klaar en krijg je een cd met de originele software erop, van voor het chippen. het enigste wat ik jammer vind, is dat je geen certificaat krijgt met het voor en na van het chippen, maar zo'n groot punt is dat nu ook weer niet. Dus een echte aanrader! Oooh ja ik sprak met klanten en die kwamen speciaal uit Zierikzee om de auto te laten chippen, dat zegt genoeg toch ?

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Mijn ervaring is super geweldig bedrijf hebben jullie service is zeer goed zeer klantvriendelijk en de rijd baarheid van de tuning is helemaal zoals ik het verwacht/gehoopt had met een bonus dat het vermogen nog veel hoger uit kwam dat verwacht geweldig gedaan dank je

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een geweldig bedrijf!

3 jaar geleden een Passat CC gekocht en vanaf de tweede week na aankoop gelijk problemen gehad. Er was een storing in de inlaat. De dealer waar ik de auto had gekocht werkte niet echt mee om het probleem te verhelpen. Mijn eigen vaste garage gaf ook slecht advies en zei dat een aanpassing in de software het probleem wel zou verhelpen. Na de aanpassing in de software startte de auto slecht en het storingslampje was nog niet verdwenen. Na verloop van tijd begon de auto veel olie te verbruiken. Ik had al gelezen dat dit een probleem was bij deze blokken. Tijdens de feestdagen had ik besloten om een afspraak te maken bij Vagtechniek voor gemodificeerde zuigers. Maar net voordat ik wilde bellen, verloor mijn auto ineens power en reed voor geen meter meer en deed uiteindelijk niks meer. Achteraf bleek dat mijn ketting eraf was gelopen. Vagtechniek heeft mij geholpen met het transport om de auto bij hun te krijgen. Nadat hun de motor hadden gedemonteerd, kwamen er nog meer zaken aan het licht die versleten waren of niet deugden. Lang verhaal kort, Vagtechniek heeft de motor gereviseerd, kleppen vervangen, gemodificeerde zuigers geplaatst,turbo vervangen, versnellingsbak en vliegwiel vervangen, inlaat vervangen en nog een hoop andere zaken. De support via telefoon en mail was uitmuntend. Thijs heeft mij zeer goed geholpen en uitleg gegeven. De respons tijd was ook snel. Op vrijdag de dertiende kon ik eindelijk mijn auto halen. Ik was nog nooit bij Vagtechniek geweest maar wat een mooie zaak! Zeer verzorgd en clean zag het eruit. Thijs had mij alle versleten onderdelen laten zien en heb nog uitleg gekregen van Richard wat hij allemaal aan mijn auto had gedaan. Toen ik eindelijk weer met mijn auto kon rijden was ik verbaasd. Hij rijdt nu beter dan toen ik hem kocht! Het is een genot om mee te rijden. Het is gewoon een nieuwe auto. Bij Vagtechniek zijn het echt specialisten! Goede werkzaamheden, service die je niet veel meer tegenkom.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne service en vriendelijk personeel

Ik heb mijn auto bij vagtechniek laten chiptunen. Hier ben ik heel blij mee hoe het is gegaan. Er werd van te voren uitgelegd hoe het in zijn werking gaat en wat er precies wordt gedaan. Het is zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
2

Geen garantie na tuning en zoek het zelf maar uit

Mijn golf 6 hier getuned. Kort daarna problemen auto ging stotteren. Ook bij deze garage 4 nieuwe bobines laten plaatsen. Uiteindelijk is mijn motor naar de klote en zeggen ze ja maar jouw auto staat bekend op mankementen. Maar wel laten tunen? Geen enkele tegemoetkoming geen enkele garantie alleen succes met herstel. Bedankt Thijs, Top service! Niet dus.

 • Aanbevelen? Nee
10

Top service en vriendelijk personeel

Heb hier bij VAG Techniek mijn ibiza 1.0Tsi FR laten tunen. Ik ben zeer tevreden met dit resultaat. Het zijn echt vakmensen die hier werken. Mijn auto is van 95 pk en 160Nm naar 135 PK en 225Nm gegaan (stage 1). Ik moet zeggen dat het een klein raketje is geworden. Top gedaan mensen. Ik kom hier zeker weer met mijn volgende auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig en Professioneel

Ik ben kundig geadviseerd over de mogelijkheden voor mijn auto. Stage 2 was voor mijn auto (nog) niet optimaal beschikbaar en werd daarom afgeraden om het te doen. Deze eerlijkheid waardeer ik enorm.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig en professioneel

Had na via mail contact met VAG Techniek gekozen voor een stage 1 en stage 2 DSG voor mijn Golf 1.0. De motor bromt en schakelt veel te snel. Was echt niet leuk om mee te rijden. Moes richting het zuiden voor mijn werk en gelijk afspraak gemaakt bij VAG Techniek om 13h30, moes eerst even bij een klant langs. Dit ging erg voorspoedig en stond ik om 11h00 al in Nuenen met het vooruitzicht eerst nog 2,5 uur te moeten opmaken. Echter werd ik netjes ontvangen en na uitleg met 'ja hoor, plannen wij gelijk voor u in' mocht ik naar de wachtruimte voor een bakkie koffie. Om 12h30 reed ik weg met een 'nieuwe' auto. Schakelt nu precies goed, veel gladder en de motor bromt niet meer maar trek vanuit alle toeren mooi glad en gewillig op. Wat een verbetering. Bedankt VAG Techniek!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geregeld, heel vriendelijk en top kwaliteit

Ik ben mijn golf 7.5 gti performance laten chippen bij jullie. Eerst werden we warm onthaald en kregen we uitleg wat er allemaal mogelijk was en hoe dit in zijn werking ging. We hebben dan erna ook uitleg gekregen hoe de chiptuning in zijn werk gaat en dit was bijzonder interessant en word nergens anders gedaan. Bij de eerste test was er nog een kleine negatieve curve te zien maar deze hebben ze helemaal opgelost. De auto draait nu op maar liefst 342 pk! Echt niet normaal! Bijzonder kwaliteit en hoogstaand werk geleverd! Was zeker de moeite waard om 2u te rijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het fijner autorijden

Vandaag langs geweest met de Ibiza van mijn vriendin voor een stage 1 tuning. Via de mail contact eerst contact gehad over de mogelijkheden. En dat leidde tot het maken van een afspraak. Had aangegeven dat ik er op wou wachten en dat was geen probleem. S morgens bij aankomt werd ik netjes opgewacht door de receptioniste en we bespraken waarvoor de auto kwam. Vervolgens werd mijn verteld dat ik boven in de wachtruimte plaats mocht nemen. Van boven heb je een goed uitzicht over de werkplaats en kun je makkelijk meekijken met de werkzaamheden die ze uitvoer. Na dat de auto klaar was werd ik weer bij gehaald. En alles nog even nabesproken met de eigenaar. Alleen maar lof over het bedrijf en de uitgevoerde werkzaamheden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Gespecialiseerd VAG Techniek Tuning auto bedrijf

Het was voor mij de eerste keer dat ik mijn wagen een VW Golf 1.5 DSG automaat met 150 pk liet tunen, stage 1, en ook gelijk de DSG laten afstellen daar deze veel te snel overschakelde vooral van de 1 naar 2. Ook heb ik OBD instellingen laten aanpassen. De auto loopt wat rustiger qua schakel momenten nu. Daar ik de auto (de eerste VW Golf voor mij) nog niet zolang heb dacht ik eerst er is niks veranderd na de OBD instellingen, maar nadat ik beter had getest en gekeken zag en merkte ik dat er wel degelijk de dingen veranderd waren. Mooi schoon pand en een mooie grote wachtruimte waar vandaan je kan zien wat er zoal tijdens de stage 1+ gebeurt waar ik toch ook geintresseerd in was. Mijn auto heeft nu 180 PK en 320 nm. Bij een volgende tuning ga ik zeker weer hierheen ook al moet ik wat km ervoor rijden. VAG techniek Nuenen medewerkers, bedankt !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel bedrijf met zeer goede service en kwaliteit.

Eerst een email gestuurd naar Vagtechniek om te vragen wat de mogelijkheden zijn voor mijn Tiguan, al snel kreeg ik een mail terug met een uitgebreid beschrijving wat de mogelijkheden zijn wat betreft Tuning en DSG aanpassing. Direct heb ik mijn zoon gebeld dat ik zeer enthousiast was en een afspraak zou gaan maken, waarop hij antwoorde van dan ga ik ook mee met mijn Seat Leon. Dus telefonisch contact gehad met Vagtechniek en al op zeer korte termijn komen we met twee auto's komen. Nu komen we zeker niet uit de buurt, maar met de vooruitzichten dat we de terugreis geheel anders zouden ervaren dan de heenreis, ging de heenreis toch wel snel. Aangekomen bij Vagtechniek werden we met open armen ontvangen en professioneel te woord gestaan, waardoor we zelfs allebei voor een tuning en DSG stage2 hebben gekozen. Boven in de wachtruimten hoef je je echt niet te vervelen met uitzicht op je eigen voertuig en diverse dranken en internet, de wachttijd vloog om in deze fantastische wachtruimte. Zelfs de terugreis van bijna 2 uur was een genot te rijden met de aanpassingen van Vagtechniek, wat een verschil en een geheel andere auto, we kijken er naar uit om met onze nieuwe caravan in 2023 er op uit te gaan. Ik wil alle medewerkers van Vagtechniek bedanken voor hun deskundigheid en service. Gr, Richard

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer professioneel, klantvriendelijk bedrijf

Onlangs heb ik een Tiguan met 1.4 liter motor, 160pk met DSG automatische versnellingsbak aangeschaft. Het viel mij op dat de automaat zeer snel opschakelt. Hierdoor draait de motor vaak maar 1200tpm wat resulteert in een gebrom en bij gas geven voel je gewoon dat de motor het niet lekker vindt om met dat lage toerental te gaan versnellen. Na een zoektocht op internet kwam ik uit bij VAG techniek te Nuenen. Mijn vragen per mail werden snel beantwoord en een afspraak was begin december dan ook snel gemaakt. Voor mij betekende dat ik wel 310 km moest reizen maar dat was het dubbel en dwars waard. Het pand en de medewerkers stralen professionaliteit uit. Er is een prima wachtruimte met koffie en TV waar je kan chillen in de bank of werken aan de grote tafel. Ik heb er voor gekozen om de motor een Stage 1 chiptuning te laten geven waardoor de motor van 160 naar 200 pk gaat en de DSG bak een Stage 2. Niet omdat ik nu zo graag snel wil rijden maar vooral omdat ik veel waarde hecht aan comfort. Inmiddels rijd ik een klein maandje met de gechiptunde Tiguan. Het heeft exact gebracht wat ik ervan verwacht had. De auto rijdt veel soepeler. Het hogere vermogen is fijn als je wat sneller wil optrekken bij bijvoorbeeld het invoegen. Het schakelmoment van de DSG automaat is verplaatst waardoor de motor iets meer toeren maakt en het vreselijke hoorbare gebrom is verdwenen. Door het betere schakelgedrag reageert de auto veel natuurlijker op het gaspedaal. Ik heb ook een aantal ritten gemaakt met een aanhanger (tandem-asser). Ook hier bewijst de tuning zich. De Tiguan trekt de beladen aanhanger soepel en moeiteloos.

 • Aanbevelen? Ja
10

Net bedrijf, goede uitvoering chiptuning en DSG update

Bij VAG techniek wordt je op een nette manier geholpen en te woord gestaan. Chiptuning en DSG update wordt perfect uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit onderscheidt zich altijd

In 2018 is mijn Golf V GTI Stage 2 bij VAG gechipped. Ik heb er nu ruim 4 jaar zonder één enkel probleem mee gereden. Na aanschaf van een Skoda Octavia RS 245 ben ik direct vanuit de RDW naar VAG in Nuenen gereden om een Stage 1 te laten doen. 300 pk is voorlopig voldoende voor een "gezinsauto". Het hele bedrijf ademt professionaliteit uit. Mails worden direct beantwoord en als je op locatie bent wordt je behandeld als klant. Mooie schone werkplaats met schitterende wachtruimte. Kortom, deze specialisten zijn een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne garage met echte vakmensen

Mijn Tiguan 1.4 met 125 pk was net iets te traag. Na een speurtocht op het internet bij VAG techniek uitgekomen. Al mijn vragen werden per mail en later telefonisch goed en duidelijk beantwoord. Afspraak gemaakt en op weg daar naartoe ging er een waarschuwingslampje branden op het dashboard. De monteur vertelde na de standaard proefrit dat er een fout in de motor zat waardoor zij de tuning niet uit konden voeren. Dat euvel moest eerst opgelost worden. Ik kreeg een uitdraai mee voor mijn garage. Twee weken later was het euvel opgelost en belde ik voor een nieuwe afspraak. Ik kon die zelfde dag nog terecht en de aanbieding van de vorige keer was ook nog geldig. Zoals als vaker beschreven is het een hele schone garage met een hele mooie wachtruimte waar je automatisch in gesprek raakt met andere klanten, erg gezellig. Tuning was binnen twee uur uitgevoerd en bij het wegrijden merkte ik al direct het verschil, de auto rijdt een heel stuk soepeler en de trekkracht is nu geweldig! Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Vandaag geweest voor stage1+ en DSG met mijn passat GTE. De minimale waardes zouden 280pk en 480nm zijn, hier zijn we ruim overheen gegaan met 308pk en 507nm. Begeleiding was top, je werd meegenomen in het proces op de rollerbank en hier werd ook uitleg over gegeven hoe er getest en afgesteld wordt. Aan het einde wordt ook de vermogens uitdraai nog met je besproken om hier duidelijk uitleg over te geven. Al met al een hele positieve ervaring met vakbekwame mensen, kan het iedereen met een VAG aanraden. (koffie was ook top!)

 • Aanbevelen? Ja
10

Subliem

Zouden 420 pk en 620 Nm met een Stage 1+ krijgen voor mijn Audi S4 B9, maar dat klopte niet, het werdt 431,5 Pk en 656 Nm. En ze wisselde de zomerbanden naar winter banden in F1 pitstraat style, vliegend vlug! De ZF bak ook bijgewerkt, loopt als een Zwitserse uurwerk nu! Super blij, aanrader. Bedankt allemaal aan VAG Techniek.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd