10

Super goede service

Super net bedrijf, kwam langs voor een paar vragen en evt een afspraak te maken om mijn Volkswagen caddy te laten chippen, kon nog even tussen door en binnen 1,5 uur was het al weer gefixt, alles naar wens en de resultaten boven mijn verwachtingen Kortom dit bedrijf is zeker aan te raden

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk, duidelijke uitleg en merkbaar verschil

Na lang aarzelen toch een afspraak gemaakt en vandaag met mijn A1 1.2 TFSI voor de stage 1 upgrade gegaan. Je wordt als klant echt betrokken bij het tunen van de auto, alles werd heel duidelijk uitgelegd en de nodige tips. Als eerste werd er een testrit gemaakt om te checken of alles motorisch in orde is dmv de aangesloten laptop. Hierop volgend kreeg de auto zijn upgrade, daarna wederom een testrit met de laptop aangesloten of alles in orde was. Hierbij laat de monteur je alle parameters zien hoe de motor zich gedraagt tov het origineel...nou en kan je zeggen dit luistert zich heel nauwkeurig, ze tunen de auto dat het altijd binnen de veiligheidsmarge zit van wat de motor kan (origineel zat de turbo op 40% van zijn kunnen en na de tuning op 60%) het koppel loopt nu heel mooi liniair wat zorgt voor een goede souplesse..Dus de terugweg naar huis was een feest, je krijgt gewoon een andere auto voor terug. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar in de toekomst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en vakmensen leveren merkbaar resultaat

11 september had ik een afspraak staan bij vagtechniek voor tuning van mijn Seat Leon 5f 1.8tsi met dsg. Aangekomen werden we snel en netjes ontvangen bij de receptie en enkele ogenblikken later kwam Luc ons ophalen. Vooraf had ik al wat info gevraagd over wat de beste methode zou zijn voor de tuning van mijn auto en toen besloten dat we het beste een stage 1 (met korting!) motor tuning in combinatie met een stage 2 dsg tuning konden doen. Zo gezegd, zo gedaan. Eerst een proefrit gedaan samen met Luc waarbij hij meteen uitlegde wat hij ging doen. Leuk om te zien ook op de laptop hoe de cijfertjes waren op dat moment. Terug bij vagtechniek ging Luc aan de slag. Ik lekker aan de koffie ondertussen. Na een uurtje was de tuning gedaan en ging ik weer samen met Luc op pad voor een proefrit. Nou, het verschil was duidelijk merkbaar! Het was al geen trage auto natuurlijk, maar nu was het helemaal een kanon, poe..! Luc kwam bij mij erg vakkundig over en legde mij adhv cijfers in de laptop alles netjes uit. Nu inmiddels een week verder ervaar ik toch echt wel een andere auto. Hij moet nu zo rond de 255pk en 350nm hebben en dat merk je wel hoor. Gisteren met een gps app de 0-100 tijd eens gemeten en deze kwam uit op 6.7 seconden. Zeker een halve seconde meer dan standaard. En ik denk dat het nog sneller kan. Ook de souplesse op de snelweg is nu ongekend. 80 tot 130 en 120 tot 180 bijvoorbeeld worden binnen no time afgeraffeld. Je rijd dus zwaar illegale snelheden voordat je het in de gaten hebt. Heerlijk! Ik zou iedereen aanbevelen dit te laten doen met je auto. Niet alleen voor de pk's, maar ook gewoon voor het algemene rijplezier. Door de tuning van de dsg bak, schakelt de auto ook een stuk soepeler en minder "bokkig" zoals dat daarvoor nog wel eens was zo af en toe. Ik zeg; iedereen naar vagtechniek! Stefan van den Heuvel

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer Professioneel en waar voor je geld!

Zojuist teruggekomen van VAG Techniek in Nuenen om de Fabia Monte Carlo het vermogen te geven wat bij zijn uiterlijk past. Van 90pk naar +-130 en een koppel van 226 nm gemeten vanuit de ecu. Ik heb voor Stage 1 gekozen omdat ik dit genoeg vond op een auto van 1008 kg. En wat blijkt.. het is genoeg. Wat een wereld van verschil zeg Standaard heb je maar een heel kort koppelbereik waardoor ik vaak opzoek was naar de juiste versnelling als ik wat vlot moest zijn. Nu pakt hij heerlijk op en gaat door tot 5000rmp+. Ik was bang dat de auto na tuning erg nerveus zou zijn maar dat is niet zo. Wanneer je rustig tijd kan je nog steeds heel comfortabel rijden. Pas wanneer je vraagt, dan gaat hij.. EN FLINK! De monteur die mij hielp vertelde vol passie en kennis over wat hij heeft gedaan en waar ze juist heel erg veel rekening mee hielden. Hij overtuigde mij van een juiste keuze en nam tijd voor alle vragen. Zelfs nog even langs hun prachtige nieuwe pand gereden om te laten zien waar ze binnenkort te vinden zijn! Dus, opzoek naar peekaatjes en fijne service. VAG Techniek!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben er echt blij mee

Ik heb er heel lang mee gewacht, maar uiteindelijk toch besloten om een chiptuning te laten doen bij Vagtechniek. Hij voelt zo snel aan nu - hij had al veel power (2.0 TDI Golf 7), maar nu is hij helemaal ziek. Waar ik vooral blij mee ben is, dat alles nog natuurlijk aanvoelt en je hem nog steeds ‘normaal’ kan rijden. Top werk vagtechniek!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige Service en goede chiptuning

In augustus mijn A4 Avant 1.8 Turbo (2015) hier laten chippen i.c.m. multitronic optimalisatie en verse bakolie. Een wereld van verschil, van 170PK naar 240PK. 320NM naar 400NM. Vermogenstoename is goed merkbaar en de auto schakelt vloeiender en op betere momenten. Ik raad iedereen aan als ze voor chiptuning kiezen, te kiezen voor VAG-Techniek. Voor de service, het resultaat en de prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk, duidelijke informatie, kortom top!

Voor mij was dit de eerste keer dat ik chiptuning heb gedaan, dus vond ik het extra fijn dat het hele proces duidelijk wordt uitgelegd. Zowel voor als na de procedure krijg je tijdens de proefrit alle info van een medewerker die er echt verstand van heeft. Superblij met het resultaat! Tot de volgende auto!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte tuning met top uitleg!

Op 10 september om 15:00 had ik een afspraak om chiptuning stage 1 en dsg stage 2 toe te passen op mijn witte scirocco 1.4 tsi. Wat een top bedrijf! En dit ding gaat als een trein nu! Voor- en na de ingrepen werd alles netjes tot in detail uitgelegd en er werd geluisterd naar mijn wensen qua vermogen en schakelgevoel. Ook wordt alles geanalyseerd op foutmeldingen of opvallende punten, puntgaaf. Als je denkt over tuning, ga naar VAGtechniek!!! PS, het nieuwe pand wordt echt mooi!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte tuning met top uitleg!

Vandaag (10 september) om 15:00 een afspraak gehad voor stage 1 chiptuning met DSG stage 2 tuning. Mijn witte scirocco 1.4 tsi loopt als een trein nu! Vagtechniek heeft topmensen in dienst die tijdens beide proefritten echt de tijd nemen om je auto te analyseren en jou uit te leggen hoe het in zijn werk gaat, en hoe goed de staat van je auto is! Kortom, echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een absolute aanrader voor onderhoud en reparatie van je Audi en andere merken van de VW groep

Vagtechniek is zonder meer een uitstekend bedrijf. Ik ben m.n. onder de indruk van hun klantvriendelijke en klantgerichte aanpak. Je wordt goed voorgelicht over de problemen met je auto, alternatieve oplossingen worden aangedragen, afspraaktijden worden correct nageleefd, en heel belangrijk, de prijzen staan vast voor iedere ingreep of reparatie. Na het werk wordt de rekening met je doorgenomen. Eventuele onderdelen die vervangen zijn worden voor je bewaard en aan je getoond. Prijzen zijn absoluut concurrerend. Een absolute aanrader voor onderhoud en reparatie van je Audi en andere merken van de VW groep.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend, precies wat ik had verwacht

Na lang twijfelen, toch de keuze gemaakt voor Stage 1 chiptuning bij Vagtechniek. Eerst telefonisch contact gehad over alle mogelijkheden, waarbij ik al direct vriendelijk en geduldig te woord werd gestaan. De betreffende medewerker nam goed de tijd voor al mijn vragen. En dat waren er best wat ;-) Ik heb namelijk eens problemen gehad met mijn DSG versnellingsbak, waar later bleek dat de baksoftware was aangepast/geoptimaliseerd. Dit was voor mij ook het grootste struikelblok. Ik dacht ik moet bij een echte specialist zijn. Blij dat ik Vagtechniek heb gevonden. Deze jongens weten waar ze over praten. Direct via de telefoon een afspraak gemaakt voor het chiptunen van mijn VW Scirocco 2.0 TSI. Eenmaal bij aankomst netjes ontvangen en werd al vrij snel uitgenodigd voor een proefrit. Ik met de laptop op schoot en de medewerker controleert tijdens de proefrit direct alle waardes. Bij terugkomst hebben we samen deze waardes doorgenomen en kan het tunen beginnen. Ik vroeg of ik bij mijn auto mocht blijven tijdens het tunen, aangezien ik dat wel leuk vindt om te zien hoe alles in elkaar zit. Dat was uiteraard geen probleem. Gezellig gekletst ook met de medewerkers, echt aardige lui. Na circa 1 uur was alle software bijgewerkt en was het tijd voor een proefrit. Ik enorm zenuwachtig:... zou ik dat kunnen merken? Nou geloof me als je van 200pk en 280nm koppel naar 260pk en 380nm koppel gaat dan is het net een KANON op wielen. Supergaaf zeg die turbo! Weer zijn alle waardes goed doorgemeten en ik voelde dat de auto perfect aanvoelde. We hebben niets meer veranderd en ik ben zo blij als een kind richting huis gereden. Onderweg viel het me pas op wat de optimalisatie heeft gedaan. Echt fantastisch dat extra koppel! Inmiddels een week verder en geen problemen met de bak gehad. Hartelijk bedankt mannen. Ga zo door! Een tevreden klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

VAG-Techniek is uitermate goed

Vanochtend heb ik mijn Golf 7 GTE laten Chippen bij VAG-Techniek. Bij binnenkomst wordt je hartelijk ontvangen bij de receptie en mag je je koffie/thee pakken. Bij de receptie wordt er al uitgelegd wat er in stappen gaat gebeuren en dat de monteur zo langs komt om je auto te controleren en even een praatje mat jouw maakt zodat je ook weet wat er allemaal gaan gebeuren (maar dan meer in detail) Na een korte controle rijdt de monteur je terug en mag je plaats nemen bij de receptie. De monteur neemt de auto naar achteren en gaat aan de slag. Na een korte tijd van 65 / 70 minuten is de auto klaar om nog maals hetzelfde rondje te rijden maar dan gechipt Ookal zit je in de bijrijders stoel je voelt en merkt meteen het verschil. Monteur legt ook alles uit wat er gebeurd is en waar je het verschil ziet op de computer. Golf had 204 PK en is nu ong. 260 PK (Euro95) Ik ben zeer tevreden. De prijs/kwaliteit is uitermate goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastich

Ik heb hier mijn Audi A1 stage1+ laten chiptunen. Van 85 naar 137pk en van 160 naar 245Nm. Dit is echt een gigantisch verschil, tijdens de werkzaamheden werd ik in het proces meegenomen en alles werd duidelijk uitgelegd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Als bejaarde naar binnen en als jonge god naar buiten.

Vandaag met mn Audi A1 1.2tfsi langsgeweest. De auto ging als een bejaarde naar binnen en kwam als een jonge god terug. Wat een enorm verschil tussen oem/ongetuned en de tune van Vagtechniek. Ik heb nu echt een hot hatch. Vagtechniek heel erg bedankt voor dit mooie resultaat. Ik beveel jullie echt bij iedereen van harte aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super Service, Zeer Deskundig en Echte Vakmensen

Ik had mijn Audi A6 BiTurbo, eerst ergens anders laten chiptunen, maar kwam toen gigantisch in de problemen met de ACC, met reparaties van >€5.000,- tot gevolg, waar ik helemaal niks aan kon doen !! Ze wisten gewoon niet waar ze aan waren begonnen en konden het niet oplossen. Gewoon 8 volle dagen gespendeerd aan een oplossing, wat uiteindelijk eindigde bij de Audi Dealer. Ik was eerst natuurlijk zeer voorzichtig, maar hoopvol, toen ik de recensies van VAGTECHNIEK had gelezen, gezien mijn voorgaande ervaring, van wat gaat er deze keer gebeuren en zou ik het wel moeten doen... Nou... NIKS VERKEERDS DUS... 1) Prettige ontvangst, direct geholpen op tijd. 2) Duidelijk uitleg van voor tuning, uitleg van situatie en wat er verwacht kan worden. 3) Geduldig wachten op de tuning zelf... 4) Hierna, testrit met uitleg van alle getallen... heerlijk gewoon. 5) Uitleg over hoe om te gaan met de auto, zoals laten afkoelen na een lange rit... extra opties aangezet. 6) CD meegekregen met de oude software erop ! Ik heb bewust 1 maand gewacht, voor ik een recensie ging schrijven, om er zeker ervan te zijn dat dit de juiste keuze was en er geen problemen meer zouden ontstaan. Auto rijdt heerlijk en spannender als in het begin... In een paar woorden: Vakbekwaam, Deskundig, Goede Service en Vriendelijke Personeel. Ga voor je chiptuning niet naar een goedkopere, maar ga naar een vakbekwame bedrijf, zoals VAGTECHNIEK, maak niet hetzelfde fout als ik heb gedaan en betaal je hierna zeer hoge kosten voor de reparaties.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk en eerlijk

Recent contact gehad met VAG-Techniek ivm een versleten koppeling. Hiervoor een afspraak gemaakt en ook direct een afspraak ingepland voor de chiptuning. Dit omdat mijn auto reeds gechipt was, maar onbekend waar en de auto hier niet heel erg lekker mee reed. Op 3-9 de auto gebracht en de leenauto mee terug genomen. De volgende dag werd ik gebeld met de melding dat het vervangen van de koppeling gelukt is, maar de remmen aan de voorzijde eigenlijk ook wel aan vervanging toe waren en dat er een foutje in de planning was en of het een probleem was om de auto een dagje langer te missen. Hiermee ben ik akkoord gegaan. Die betreffende avond ben ik toch over de tuning gaan twijfelen ivm kosten. Omdat VAG-Techniek gesloten was, heb ik een mailtje gestuurd en het verhaal uitgelegd. Deze belde hierop de volgende ochtend netjes op voor overleg en hoe verder. Ook vertelde zij mij dat ze een voormeting voor de auto uitgevoerd hadden en dat hier al een behoorlijk serieuze waarde uitkwam en wat ik hiermee wilde. De verwachting was een kleine vermogenswinst nog(marginaal) maar wel een betere afstelling. Na hierover nagedacht te hebben ben ik toch overstag gegaan en heb de tuning van VAG erop laten zetten. De vorige auto heb ik hier stage 2 laten tunen(software + turbo + randzaken) en daar heb ik geen moment spijt van gehad dus. Aan het einde van dag 3 heb ik de auto opgehaald. Keurig netjes hebben ze laten zien wat ze gedaan hebben en wat de staat van de oude onderdelen was. Ook is er netjes uitgelegd wat er met de tuning gedaan is en waarom welke keuze. Bij het uitleggen van de factuur werd ook nog even gemeld dat er minder in rekening is gebracht omdat de auto een dagje langer moest blijven. Toen was het tijd om huiswaarts te keren. Bij de eerste beste mogelijkheid om de auto even door te trekken en 300pk te ervaren was de glimlach er weer en de factuur bijna vergeten. Al met al top service door VAG-techniek.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Motor en dsg van mijn golf 7 gti laten tunen van 230 pk, naar 300 pk. Top service, duidelijke uitleg en ik wist gelijk dat mijn auto in goede handen was! Ik zie er naar uit om in de toekomst meer aanpassingen door VAGtechniek te laten doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijk, zeer bekwaam, betrouwbaar, super

Al jaren klant ondertussen. Auto binnen gedaan voor onderhoud, even gaan wandelen en kreeg ik telefoon met de vraag om een best te vervangen onderdeel te laten vervangen, Zó hoort het. Zeker aan te raden als je je geliefde auto in goede handen wil achterlaten voor onderhoud of dergelijke.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk, vlot en netjes geregeld

Na de aankoop van mijn nieuwe caddy kwam ik wat “pit” te kort en ben ik me gaan verdiepen in het fenomeen “chiptuning” Na positieve berichten op diverse fora en facebook groepen uiteindelijk eeerst telefonisch contact opgenomen met VAG Techniek in Nuenen. De medewerker heeft me uitgebreid voorgelicht en alle in en outs verteld. Dag later terug gebeld vooreen afspraak en dat kon een weekje later. Aldaar aangekomen krijg je een “persoonlijk monteur” toegewezen die je tijden een testrit (waarbij actuele gegevens van de motor worden uitgelezen)alles netjes uitlegt en vragen beantwoord. De hele ingreep zou ongeveer een uurtje duren. Ik ben ergens wat gaan eten en bij terugkomst een klein uurtje later werd ik alweer snel bij de auto geroepen voor een laatste testrit na de upgrade. Waarbij alles voor de zekerheid nog eens wordt nagemeten op eventuele fouten.Het verschil is groot. De auto rijdt heerlijk,is lekker pittig als het moet en hopelijk nog iets zuiniger bij normaal gebruik. De hele ervaring was zeer positief,alle vragen werden netjes beantwoord en men is zeer klantvriendelijk. Wachtruimte met koffie en eventueel leenauto’s zijn aanwezig. Dit was mijn eerste chiptuning kuur,maar kom zeker terug mocht het nodig zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer fijne werkplaats met vakundig personeel

Cruise control in laten bouwen keuring netjes uitgevoerd, en alles werkt naar 100% tevredenheid. Goed advies gekregen, en vooraf een prijs indicatie zodat je weet waar je aan toe bent.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topbedrijf!

Alle ervaringen van mijn voorgangers gelezen hebbend, toog ik voor het eerst naar VAGTechniek en wat bleek? Inderdaad, vriendelijke ontvangst, deskundig advies, vertrouwenwekkend, overduidelijk handelend in het belang van de klant, goede service en geen spatjes. Dit waren (en zijn) de elementen die volgende bezoeken rechtvaardig(d)en. Kortom, hier wordt alles nog met de menselijke maat bekeken. Wie VAGTechniek niet met vijf sterren beoordeelt, doet dat vast en zeker omdat een zesde ster ontbreekt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Ik kwam naar VAGtechniek voor een DSG service en een APK. Alles was duidelijk uitgelegd en ik kon er snel terecht voor de service. Bij ophalen van de auto is alles goed uitgelegd, en eventuele extra werkzaamheden worden altijd eerst netjes telefonisch overlegt. Prima service en vakmannen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik laat graag mijn auto bij Vagtechniek chiptunen

Mijn vorige auto VW Golf 5 1.9 TDI heb ik ongeveer 6 jaar geleden laten chiptunen bij Vagtechniek met ca 110000 km op de teller. Ik wist toen al zeker, zodra ik mijn volgende auto heb laat ik het weer bij Vagtechniek chiptunen. Mijn VW Golf 5 heb ik pas geleden met 422000 km op de teller weg gedaan. Nu heb heb ik sinds twee weken een VW Golf Variant 1.0 TSI en ik heb bij Vagtechniek een afspraak gemaakt om het te chiptunen. Na het chiptunen rijd het een stuk beter dan voor het chiptunen. De service was echt top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service van mannen die weten wat ze doen!

Tijdens het tunen kan je gerust in de 'wachtkamer' een kopje koffie drinken. Ik had problemen met mijn bobine tijdens de testrit. Gelukkig kon ik daar een originele bobine kopen waardoor ik zonder problemen weer verder kon rijden (Het probleem kwam omdat ik geen originele bobines had). Tijdens de testrit wordt er gevraagd of jij er tevreden mee bent, voor eventuele wijzigingen. Ik moest alleen wel lang wachten totdat ik aan de beurt was en mijn auto klaar was (ongeveer drie uur), maar dit kwam omdat één van de monteurs ziek was en ik dus problemen had met mijn bobine.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundige mensen weten waar ze mee bezig zijn.

Afgelopen woensdag mijn seat leon fr 1.8 t 2013 laten chippen . Bij aankomst vriendelijk geholpen en al mijn vragen werden beantwoord onder het genot van een lekker bakkie. Heb mijn motor stage 1 en dsg stage 2 laten chippen , het verschil is niet normaal😁 180pk naar 250pk met 350nm koppel Zit nu lachend achter het stuur ,het is een genot om in de auto te rijden . Auto schakelt veel soepeler dan voor het chippen en motor loopt netter. Kortom echt een aanrader om je auto bij vag techniek te laten chippen , je krijgt er geen spijt van

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal