Goede service kwamen mijn 2e hands auto mooi thuis afleverrn
2e hands auto gekocht. Een ouwetje zonder garantie met een nieuwe apk door derden (niet door garage Burik) uitgevoerd. Vlekkeloze APK volgens rapport. Toch bleek de uitlaat lek (afkeurpunt APK). Garage Burik heeft dit direct, netjes en op hun kosten opgelost.
Altijd vriendelijk Altijd eerlijk Altijd een oplossing Nette prijzen
Korte lijnen, prima service en oplossingsgericht en ...... klant is hier nog koning !
Eerste keer dat ik hier ben geweest en zeker niet de laatste. Lekkere no nonsense garage, doet wat moet en niet meer dan nodig is. APK nog gratis bij een beurtje, dat is ook allang niet meer overal. Fijn om zo`n garage in de buurt te hebben, vertrouwen kunnen hebben in je garage is een geruststellend gevoel!
In de 13 jaar dat ik hier kom ben ik altijd uitstekend behandeld. Ik ben dan ook erg tevreden over de werkzaamheden en service.
Altijd vriendelijk Altijd eerlijk Beveel het iedereen aan Nette eerlijke prijzen
Het bedrijf kent geen problemen...... Voor elk probleem een oplossing.
Snelle reactie via e-mail. Direct zelfde dag van test rijden de auto kunnen kopen + mee naar huis kunnen nemen. Super fijn.
een goede service en goed en vakkundig personeelseer klantvriendelijk
Prima garage, geen vage verhalen en een net uurtarief
Als diesel service monteur uit de scheepvaart weet ik echt wel hoe en wat. Bij garage Burik krijg ik geen brootje aap verhalen. Heb dan ook een goede vertrouwens band met deze garage
Gisteren weer drie autos laten keuren en een kleine beurt Is allemaal weer perfect geregeld Bedankt weer Jeroen
Klantvriendelijkheid. Goede service
Bij garage Burik wagen gekocht, doen er tevens het onderhoud, helaas moest ik vorige week voor schade-herstel na aanrijding, kreeg prima vervangende wagen mee, schoon en zo goed aks nieuw, werd geholpen door Dhr Jeroen, heeft kennis van zijn vak en is zeer vriendelijk. Kan niet meer zeggen dan een prima garage met zeer vriendelijk personeel. Deze garage echt een aanrader.