Laden reviews...
21 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen duidelijk advies en oplossingsgericht denken. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, wat de ervaring aangenaam maakt. De uitgevoerde werkzaamheden worden duidelijk toegelicht en tegen een redelijke prijs aangeboden.
Vriendelijke mensen, snelle service en redelijke prijzen.
9 June 2026
D.P.K.
Goudswaard
Goede adviezen en denken met je mee voor oplossing
8 May 2026
Annette
Rotterdam
Vakbekwaam en kundig.
27 April 2026
Louis
Spijkenisse
Prima vakgarage, goed advies en vriendelijke service.
22 April 2026
Gerrit
Goudswaard
Garage Burik is een heel fijne, betrouwbare garage waar goede service wordt verleend. Je wordt vriendelijk te woord gestaan, de prijzen zijn goed en je wordt zo goed en snel mogelijk geholpen.
14 April 2026
Annemarie
Goudswaard
Al jaren klant en nog steeds zeer tevreden. Altijd goede service.
10 April 2026
Joop
Goudswaard
Garage Burik staat voor oplossingsgericht handelen, kwaliteit, klantvriendelijk en voor een nette prijs.
9 April 2026
Fransje
Goudswaard
Goede service en uitleg over de gedane arbeid en kosten plaatje goede ontvangst en bereikbaarheid
25 February 2026
Ton Kolijn
Zuid Beijerland
Goede service, vriendelijke behandeling en (ook belangrijk) een goed resultaat.
19 February 2026
C.H.
Klaaswaal
Uitstekende service .
27 January 2026
E.
Goudswaard
Klantvriendelijke mensen , airco werkt weer prima na een professionele airco service. Airco hadden we zelf niet onderhouden en was na 10 jaar leeg.
24 January 2026
Arno
Oud Beijerland
Heel goed geholpen. In deze garage wordt je nog behandeld als mens , en niet als nummer . Wij zijn super tevreden . Bedankt .
23 January 2026
J.
Oud beyerland
Goede service tegen redelijke prijs en advies altijd toppie.
18 December 2025
Albert Muskee
Goudswaard
Hele fijne ervaring. Ik kon snel terecht voor een controle voor mijn auto. Daarnaast werd in overleg de auto weer gebracht naar waar ik opdat moment was. Ideaal, ik hoefde dus niet speciaal vervoer te regelen om de auto op te halen. Super service.
27 November 2025
Kim
Piershil
Betrouwbaar en behulpzaam.
24 November 2025
A.
Goudswaard
Altijd behulpzaam. Geweldige medewerkers maar natuurlijk ook een goede baas. Ga zo door en eerlijk duurt altijd het langs. Heel veel dank
23 October 2025
A.W.
Goudswaard
Een vervelende schade keurig hersteld.
23 October 2025
Aria
Nieuw-Beijerland
Mijn wachttijd op de reparatie was kort Je wordt serieus genomen met je klachten
27 September 2025
Goede eerlijke garage !
15 August 2025
Chantal
Mijnsheerenland
Hier werd ik niet als nummer behandeld, maar als klant.
13 July 2025
Gert
Klaaswaal
Kom er al jaren altijd netjes en professioneel, goed advies en goede prijs! Zeker een aanrader!
12 June 2025
Leroy
Nieuw-Beijerland
je wordt netjes gebeld als er extra kosten zijn, en de reparaties worden correct uit gevoerd,
5 June 2025
frederik
Goudswaard
Onderweg storing in het motormanagement. Gelijk even langs gegaan. Was op de route. Probleem gemeld en direct een vervangende auto meegekregen. In de loop van de middag storing verholpen. Auto’s omgeruild en weer fijn op weg. In één woord: voortreffelijk.
2 May 2025
G.J.
Oud-Beijerland
Betrouwbaar en een goede service
17 April 2025
Elly.